[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

BadDude

Quote from: Gawain on February 26, 2010, 09:53:10 PM
Quote from: BadDude on February 26, 2010, 09:47:51 PM
e czemu moge zrobic lock/remove topic? :D
bardzo prawdopodobne, ze to przez rozdzielenie tematow. jestes teraz jakby zalozycielem :p
no wlasnie zauwazylem xD

nie boj nie bede blokowal :D

kaerin

Quote from: duo999 on February 26, 2010, 09:49:33 PM
Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:37:38 PM
ja obrazalem Twoj klan? marnie tak?

Ty za to obrazasz mnie w pieknym stylu ok.

Aż mnie kusi by obrazic Cie w takim stylu jak Ty obrażasz mnie, ale wytrzymam i sie nie zniże do gimnazjalnego poziomu.

Ooo pocisk z gimnazjum, to lubie, aaale to bylo dobreee. Dajesz radze z absolute l2clam~ chuopcze :D
Dlaczego na tym forum nie masz tego super odjechanego avatara z dragon balem ? Opuszczasz sie widze...

Koncze dyskusje z Tobą moj drogi kolego, nie w zwyczaju rozmawiac z osobami prezentujacymi iście gimnazjalny poziom< nie mówie ze chodzisz do gimnazjum!>, obrażając mnie nic ciekawego nie wnosisz do tematu, a i moja chęc normalnej dyskusji z Tobą maleje. Co do mojego awatara, mam go juz na tamtym forum około 2 lat, został z przyzwyczajenia,oraz braku chęci jego zmiany, poza tym nie widze w Nim nic co by mi uwłaczało.

Pozdrawiam

duo999

Nie slodz sobie, nie jestesmy kolegami.
Nie pozdrawiam.

Nie zapomnij dac nam wara jak juz zrobicie 3 lvl i uzbieracie 15memb, dlatego ze ci dokuczalem na forum :D

Gawain

Wy bez kitu macie jakies problemy :D

kaerin

Quote from: duo999 on February 26, 2010, 09:56:59 PM
Nie slodz sobie, nie jestesmy kolegami.
Nie pozdrawiam.

Nie zapomnij dac nam wara jak juz zrobicie 3 lvl i uzbieracie 15memb, dlatego ze ci dokuczalem na forum :D

dlaczego sprowadzasz nasza dyskusje do tak żalosnego poziomu?

edit.
:) narazie jestem tylko 1 ale myśle ze Gawain dołaczy jak już rozkminie jak załozyć klan.

Rohnin

Oj nie spinac mi sie tu....
Zaloze sie, ze BMF max 1miesiac i pojda sobie na kolejnego polskiego l2jta w stylu l2ex/rox i go zownuja  :'(

Vallorth

Dziwny zbieg okoliczności napisałem Flame ON i się stało :D

Czekałem 20 min z ekipą cykacie tyłki ? to bb nie będziemy marnować czasu na takich lamusów co od farmy na darmo odciągają.

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 09:48:33 PM
gust to nieogar   :-*

A co do bmf i lexow, sry to juz wole biegac untaged

Widać po jego low flame że krótko gra w ta grę. (Tak flame jest i będzie domeną nie tylko polaków ale każdego kto bardziej angażuje się w tą grę ^^)

Zauważył ktoś z was że ci "nieogarnięci" BMFi byli po 2 tygodniach 2 w rankingu na x30 mimo że nie tylko ETC ale i inne ruskie klanu startowały na betach ?

kaerin

co z tego skoro odrazu Qutineli?
edit. to jak Gaw zakladmy klan?

Gawain

Quote from: Dlugi on February 26, 2010, 10:00:11 PM
Zauważył ktoś z was że ci "nieogarnięci" BMFi byli po 2 tygodniach 2 w rankingu na x30 mimo że nie tylko ETC ale i inne ruskie klanu startowały na betach ?

Nie trudno bylo sie wtedy dostac na 2gie miejsce w rankingu. I jesli grales z BMF to dobrze o tym wiesz.
Ranking bazowany jest glownie na levelu klanu, tylko to sie liczy. Wylevelowanie klanu na x30, przy odrobinie checi nie jest trudne, a juz szczegolnie gdy sie ma spora liczbe memberow.

No ja zakladam klan, moj prophet beast CL.

Rohnin

Quote from: Dlugi on February 26, 2010, 10:00:11 PM
Dziwny zbieg okoliczności napisałem Flame ON i się stało :D

Czekałem 20 min z ekipą cykacie tyłki ? to bb nie będziemy marnować czasu na takich lamusów co od farmy na darmo odciągają.

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 09:48:33 PM
gust to nieogar   :-*

A co do bmf i lexow, sry to juz wole biegac untaged

Widać po jego low flame że krótko gra w ta grę. (Tak flame jest i będzie domeną nie tylko polaków ale każdego kto bardziej angażuje się w tą grę ^^)

TAK
I to samo BMF ktore plakalo, ze nie moze sie tpnac na toi10 zeby golonke zaliczyc. I to samo BMF ktore organizowalo 2pt ponad 30min (mowa o rpg x30).

A co do ketry... /snap ale od 20min siedze na spocie  :'(

Vallorth

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:03:06 PM

Ahahahahah to w takim razie pro wyłącz hide bo coś cię nie widziałem lol hahahaha

duo999

Oj oj nie zyj tak przeszloscia. O co sie zakladamy ? Motyla noga, lepiej nie bo ktos sie moze zgorszyc bo wkoncu to jest hazard.

Rohnin

Quote from: Dlugi on February 26, 2010, 10:07:58 PM
Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:03:06 PM

Ahahahahah to w takim razie pro wyłącz hide bo coś cię nie widziałem lol hahahaha

Chlopczyku.... plx nie pierdol, nikt z moich znajomych ani ja takiego nicka jak "Vallorth" na oczy nie widzial kiedykolwiek w grze.

kaerin

Vallorth

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:10:42 PM
Chlopczyku.... plx nie pierdol, nikt z moich znajomych ani ja takiego nicka jak "Vallorth" na oczy nie widzial kiedykolwiek w grze.

0xa0xa0x0ax0ax0a0xa0xa idź na swój x300. A może AllForOne kojarzysz (nie lol AllFor0ne Oo)? Bo jak narazie to się ośmieszasz dziecino frapsa mogłem nakręcić jak bijemy randomy z nudów QQ

BadDude

Rohnin

Quote from: Dlugi on February 26, 2010, 10:17:22 PM
Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:10:42 PM

0xa0xa0x0ax0ax0a0xa0xa idź na swój x300. A może AllForOne kojarzysz (nie lol AllFor0ne Oo)? Bo jak narazie to się ośmieszasz dziecino frapsa mogłem nakręcić jak bijemy randomy z nudów QQ

WOOT!?
NIKT TAKI NIE GRAL/NIE GRA na Abyssie x3....

Vallorth

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:18:59 PM
WOOT!?
NIKT TAKI NIE GRAL/NIE GRA na Abyssie x3....

QQ to widać że nie grasz/grałeś jak już powiedziałem idź na swój x300.

kaerin

ej panowie tu rozmawiamy o bmf!!! i moim 2 osobowym klanie z sygnaturki, ktory zakladamy z Gawem.!!!

Rohnin

Ale o jakim ty x300 mowisz? Ja mowie o x3 na ktorym gram od ~3lat i nikt mi nie wmowi ze ktos taki jak AllForOne(lol) tam gral...

duo999

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 10:24:10 PM
ej panowie tu rozmawiamy o bmf!!! i moim 2 osobowym klanie z sygnaturki, ktory zakladamy z Gawem.!!!

No cos w tym jest.

Danny

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:25:28 PM
Ale o jakim ty x300 mowisz? Ja mowie o x3 na ktorym gram od ~3lat i nikt mi nie wmowi ze ktos taki jak AllForOne(lol) tam gral...

Zapewne znasz wszystkich graczy na  pamiec  ::) lold

kaerin

Quote from: duo999 on February 26, 2010, 10:28:31 PM
Quote from: kaerin on February 26, 2010, 10:24:10 PM

No cos w tym jest.

co? :) rozwiń

Rohnin

Quote from: Danny on February 26, 2010, 10:29:23 PM
Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 10:25:28 PM

Zapewne znasz wszystkich graczy na  pamiec  ::) lold

Hmm, jezeli tym czyms wbilby lvl ponad 60 raczej w 1000% bym go mial okazje "poznac"

kaerin