[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vallorth

BMFi oficjalnie Flame ON :D
Kto jest lepszy wyjdzie w praniu jak powiedzieli co inteligentniejsi przedmówcy.

BTW.
Może i zerg ale już nie taki random jak co niektóre a na dodatek znający GF.

BTW.2.
Non omnia possumus omnes, Gloria victis!

Zaszczycił was swym postem wielki i najwspanialszy (przed Erantisem!) pożeracz kurwa kotów grający na tym serwerze !

kaerin

znaja gf? skąd? grali na offiie/ruOffie? spedzili duzo czasu na RPG? chyba nie1? wiedza z gnacikowego servera haha. Pzdr Alfy i Omegi.

Co do zergu. cóz niewiem ile udalo sie wam zlozyc cons pt ale uwierzcie mi ze sa klany ktore maja ich taka sama albo i wieksza liczbe a na forum przeczytasz kilka podań, a nie 7 stron tak ja u Was.

duo999

Nie sraj tak zarem brudasie  :D

Quote from: KaeriN on February 26, 2010, 07:19:28 PM
https://forumen.rpg-club.net/index.php?board=17.0

gustd gimnazjalisci z bmf Cie od psów wyzywaja :(

To jest dopiero loled hard, forumowi koledzy z forumowego consta confirm ?

Co do zergu. cóz niewiem ile udalo sie wam zlozyc cons pt ale uwierzcie mi ze sa klany ktore maja ich taka sama albo i wieksza liczbe a na forum przeczytasz kilka podań, a nie 7 stron tak ja u Was.

Czlowieku, ale chuj to kogo obchodzi ? Piszesz jakies swoje brednie na nasz temat, nikt ci nie odpisuje bo po stylu i zajadlosci albo jestes jednym z wielu free fragow, albo poprostu lubisz trolowac a obok inteligencji nawet nie stales. Co do tego ze napisalem "My juz jestesmy faktorami"... Napisalem to na swoim forum, tylko dlatego ze twoj chlopak zaczal stawiac nam warunki i wrecz dal do zrozumienia, ze bez niego i jego forum consta nasz klan nie bedzie nic znaczyl,, a tam rownie dobrze moge pisac, ze cie stary rucha w ucho i nikogo to nie powinno interesowac. Widac przejales sie tym za bardzo : //  Wyluzuj i wuierz, ze nie jestes pierwszym ktory probowal nas flamowac na forum.

Vallorth

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 08:26:55 PM
znaja gf? skąd? grali na offiie/ruOffie? spedzili duzo czasu na RPG? chyba nie1? wiedza z gnacikowego servera haha. Pzdr Alfy i Omegi.

Witać kto tu jest polaczkiem (miałem nie zaczynać flame ale zacznę) jak dla mnie jesteście:
Pierdolonymi polaczkowymi pizdami nigdy nie wierzącymi w siebie, płakać tylko umiecie i flame jacy to Polacy są słabi. Ogarnijcie się a nie "pro-polaczkowe" cry mode bo oni donate , gm im pomaga itp. nie ma tego to mistyfikacje ludzie.
Każdy klan który ma powyżej 80 osób i wie co(?), jak(?) i gdzie(?) może zdeterminować serwer. (A od NCsoftu kurwa dowiedzieć się nie można ? -> http://lineage2.plaync.co.kr/)
Dochodzę także do wniosku że polowa nie wie nawet że bycie PL na arenie gier to coś.
A nie jakimś ruskiem którzy nigdzie nie zasłynęli. (0xa0xa0xa0xa0xa0xa w brydża rozjebaliśmy ruskich do 0 Oo)
Ale no cóż; "Takie jest polskie przekonanie, cudze chwalimy swojego nie znamy". (nie tyczy się piłki kopanej - nożnej)
Na szczęście te przekonanie jest błędne.
Także wszystkim polakom który nie włączą zaraz po starcie cry moda GL&HF.

DOWN:
Quote from: gustd on February 26, 2010, 08:53:53 PM
btw2. moje pt przynajmniej grało na abyssie/dexie/retailu, a wasze na l2j gracii, gdzie th full s 85 lvl z as+cd+3 i focus power+8 stabuje sh w dc robe za 1,1k - ROFL

Abyss x3 akurat mi się nudzi zapraszam. Zwołaj swoje Pro retail pt (lol hahaha).

gustd

Quote from: duo999 on February 26, 2010, 08:30:50 PM
Nie sraj tak zarem brudasie  :D

Quote from: KaeriN on February 26, 2010, 07:19:28 PM
https://forumen.rpg-club.net/index.php?board=17.0

gustd gimnazjalisci z bmf Cie od psów wyzywaja :(

To jest dopiero loled hard, forumowi koledzy z forumowego consta confirm ?

Czlowieku, ale chuj to kogo obchodzi ? Piszesz jakies swoje brednie na nasz temat, nikt ci nie odpisuje bo po stylu i zajadlosci albo jestes jednym z wielu free fragow, albo poprostu lubisz trolowac a obok inteligencji nawet nie stales. Co do tego ze napisalem "My juz jestesmy faktorami"... Napisalem to na swoim forum, tylko dlatego ze twoj chlopak zaczal stawiac nam warunki i wrecz dal do zrozumienia, ze bez niego i jego forum consta nasz klan nie bedzie nic znaczyl,, a tam rownie dobrze moge pisac, ze cie stary rucha w ucho i nikogo to nie powinno interesowac. Widac przejales sie tym za bardzo : //  Wyluzuj i wuierz, ze nie jestes pierwszym ktory probowal nas flamowac na forum.

nope. a to forumowe const ogranicza się do 2 graczy z którymi nie grałem, nie badz taki do przodu, kolorowy misiu.

sprawdzimy się w grze. jak narazie jesteś po prostu forum fighterem, dużo przeklinasz, dużo wrzucasz, nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a twój flame jest weak.

btw. coś specjalnie dla ciebie, ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U

btw2. moje pt przynajmniej grało na abyssie/dexie/retailu, a wasze na l2j gracii, gdzie th full s 85 lvl z as+cd+3 i focus power+8 stabuje sh w dc robe za 1,1k - ROFL

edit: lepiej zamij się edukacją, twoja inteligencja serio odbiega od średniego poziomu ludzi w twoim wieku ;( sad bat true, QQ ;(

UP;
pro retail pt... kurwa ja nie wiem jak z wami rozmawiać? myślałem ze juz prościej zdania złożyć się nie da, ale z uporem maniaka robicie z siebie debili... boze widzisz i nie grzmisz. szkoda mojego czasu na was, dear children. do zobaczenia ingame.

kaerin

moj klan masz w mojej sygnaturce. :) i nie ma nic wspólnego z gustdem. a jescze jedno dlaczego odeszliscie z x30? hm?
Co do mojej inteligencji, no cóz, to nie ja w moich wypowiedziach co 2-3 słowo obrażam kogoś, używając zwrotów ogólnie przyjetych za obraźliwe. Ogólnie do stricte polskich klanów nic nie mam, tylko do BMF, kochańi myślicie że jak zowniliście lol ex z 2k online z czego 1k to boxy ze stricte polskim community to jesteście pro factorzy? zowniliscie x5 gnacika z 500 online? Sabbath?. Żadnych renomowanych serverów tu nie widzę, same l2joty, na którym dominuje klan, który znajdzie więcej bugów w sofcie.

Pozdrawiam

prozac

rpg x5 - CoNaMi
rpg x15 - ThunderZ

the end :)

Rohnin

Quote from: Dlugi on February 26, 2010, 08:53:33 PM
Quote from: kaerin on February 26, 2010, 08:26:55 PM

Witać kto tu jest polaczkiem (miałem nie zaczynać flame ale zacznę) jak dla mnie jesteście:
Pierdolonymi polaczkowymi pizdami nigdy nie wierzącymi w siebie, płakać tylko umiecie i flame jacy to Polacy są słabi. Ogarnijcie się a nie "pro-polaczkowe" cry mode bo oni donate , gm im pomaga itp. nie ma tego to mistyfikacje ludzie.
Każdy klan który ma powyżej 80 osób i wie co(?), jak(?) i gdzie(?) może zdeterminować serwer. (A od NCsoftu kurwa dowiedzieć się nie można ? -> http://lineage2.plaync.co.kr/)
Dochodzę także do wniosku że polowa nie wie nawet że bycie PL na arenie gier to coś.
A nie jakimś ruskiem którzy nigdzie nie zasłynęli. (0xa0xa0xa0xa0xa0xa w brydża rozjebaliśmy ruskich do 0 Oo)
Ale no cóż; "Takie jest polskie przekonanie, cudze chwalimy swojego nie znamy". (nie tyczy się piłki kopanej - nożnej)
Na szczęście te przekonanie jest błędne.
Także wszystkim polakom który nie włączą zaraz po starcie cry moda GL&HF.

DOWN:
Quote from: gustd on February 26, 2010, 08:53:53 PM

Abyss x3 akurat mi się nudzi zapraszam. Zwołaj swoje Pro retail pt (lol hahaha).

Nick na Abyssie x3, faktorze?

kaerin

Xeno... jak tam podanie w gejocide? :> zaakceptowane? :) bo cos mi Ich stronka nie działa.

BadDude

czasem jak tak czytam wypowiedzi niektorych osob to az mi wstyd ze sa moimi rodakami

Vallorth

Quote from: Rohnin on February 26, 2010, 09:17:23 PM
Nick na Abyssie x3, faktorze?

Vallorth ew. DonVallorth

Zbiórka za 5 min ketra spawn

DOWN:

Quote from: duo999 on February 26, 2010, 09:26:50 PM
Wstyd Ci dlatego, ze ja uzywam jezyka (polskiego) wulgarnego, czy dlatego, ze niektorzy uzywaja jezyka pol-ang i wychodzi z tego niezla kupa ?

Co fakt to fakt chodzę (tu. przesada przez L2 tylko uczęszczam Oo) do Technikum a poziom napisanych w języku polskim postów jest bardziej żałosna niż znajomość polskiego przez CrazySexy (\m/) lub Ki...

duo999

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:06:07 PM
moj klan masz w mojej sygnaturce. :) i nie ma nic wspólnego z gustdem. a jescze jedno dlaczego odeszliscie z x30? hm?
Co do mojej inteligencji, no cóz, to nie ja w moich wypowiedziach co 2-3 słowo obrażam kogoś, używając zwrotów ogólnie przyjetych za obraźliwe. Ogólnie do stricte polskich klanów nic nie mam, tylko do BMF, kochańi myślicie że jak zowniliście lol ex z 2k online z czego 1k to boxy ze stricte polskim community to jesteście pro factorzy? zowniliscie x5 gnacika z 500 online? Sabbath?. Żadnych renomowanych serverów tu nie widzę, same l2joty, na którym dominuje klan, który znajdzie więcej bugów w sofcie.

Pozdrawiam

Ale jak narazie to tylko ty tak myslisz i co najlepsze sam sie probujesz wyprowadzic z bledu : D Najlepsze sa te twoje 3 monologi sprzed 2 stron gdzie nikt ci nie odpisywal, ale na sile probowales wtracic swoje 3 grosze.

Quote from: BadDude on February 26, 2010, 09:24:34 PM
czasem jak tak czytam wypowiedzi niektorych osob to az mi wstyd ze sa moimi rodakami

Wstyd Ci dlatego, ze ja uzywam jezyka (polskiego) wulgarnego, czy dlatego, ze niektorzy uzywaja jezyka pol-ang i wychodzi z tego niezla kupa ?

kaerin

ja widze że ktoś jednak odpisywal. a mam takie pytanie wychowawcze do Ciebie, uważasz że to jest powód żeby mnie obrażac?

uwierz mi ze duzo osob ktore o was slyszało<moze niewielu> ma podobne zdanie.

//co do wulgaryzmów, jest to gwałt na poprawnej polszczyźnie, zapytaj swojego nauczyciela od polskiego albo jakiegokolwiek innego humanisty, Poza tym rozróznij uzywanie wulgaryzmów a wyzywanie kogoś od Ch* k*** itp,

duo999

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:29:00 PM
ja widze że ktoś jednak odpisywal. a mam takie pytanie wychowawcze do Ciebie, uważasz że to jest powód żeby mnie obrażac?

uwierz mi ze duzo osob ktore o was slyszało<moze niewielu> ma podobne zdanie.

Kazdy powod jest dobry, ty probowales obrazac moj klan (marnie bo marnie), ja probuje obrazic ciebie. Akcja - reakcja. No i powiedz mi kogo zdanie twoich forumowych kolegow  (a jest ich duzo, albo niewielu) obchodzi ? Chyba tylko ciebie, bo sie napinasz juz od jakiegos czasu :)

Odpowiadali ci jacys obcy ludzie, za to nikt z bmf czyli twoich wielu ludzi moze niewielu, wlasnie jeszcze sie zmniejszylo.

Moze i gwalt humanisto z absolute l2clan, ale na twoje nieszczescie byly przed toba, sa teraz i beda jeszcze dlugo po tobie. Nie potrzebnie zaczynales flame, gdybym wiedzial ze bedziesz teraz plakal to oszczedzil bym sobie tych paru chwil nad klawiatura i zajal sie np piciem herbaty.

kaerin

ja obrazalem Twoj klan? marnie tak?

Ty za to obrazasz mnie w pieknym stylu ok.

Aż mnie kusi by obrazic Cie w takim stylu jak Ty obrażasz mnie, ale wytrzymam i sie nie zniże do gimnazjalnego poziomu.

Rohnin

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:23:30 PM
Xeno... jak tam podanie w gejocide? :> zaakceptowane? :) bo cos mi Ich stronka nie działa.

odrzucone... bcuz meh random boi !

kaerin

Geno odrzuca randomów? ooo od kiedy? :) a jaką klasą chciałes grać?  trzeba bylo sie zoaferowac jako SE czy cuś :D

Rohnin

kaerin

pewnie juz mieli ich kilka party, teraz dużo fanów gust4a lata :D

Nic straconego, skladaj podanie do Bmf albo lexów.

BadDude

e czemu moge zrobic lock/remove topic? :D

Rohnin

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:46:51 PM
pewnie juz mieli ich kilka party, teraz dużo fanów gust4a lata :D

Nic straconego, skladaj podanie do Bmf albo lexów.

gust to nieogar   :-*

A co do bmf i lexow, sry to juz wole biegac untaged

duo999

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:37:38 PM
ja obrazalem Twoj klan? marnie tak?

Ty za to obrazasz mnie w pieknym stylu ok.

Aż mnie kusi by obrazic Cie w takim stylu jak Ty obrażasz mnie, ale wytrzymam i sie nie zniże do gimnazjalnego poziomu.

Ooo pocisk z gimnazjum, to lubie, aaale to bylo dobreee. Dajesz radze z absolute l2clam~ chuopcze :D
Dlaczego na tym forum nie masz tego super odjechanego avatara z dragon balem ? Opuszczasz sie widze...

BadDude

topic locked :D

ok juz trybie, jakims cudem jestem zalozycielem tematu xD

Gawain

Quote from: BadDude on February 26, 2010, 09:47:51 PM
e czemu moge zrobic lock/remove topic? :D
bardzo prawdopodobne, ze to przez rozdzielenie tematow. jestes teraz jakby zalozycielem :p