[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BadDude

Quote from: miou on February 25, 2010, 02:17:16 PM
i tak wszystkie te lolclany zbiora lanie od geno/abso/ru-zerga, pogodzcie sie ^_^
geno? - byc moze
abso? - tak jak na 30x?
ru-zerg? - nie mam pojecia

miou

zabrzmialo to jakbyscie faktycznie liczyli na to ze mozecie zagrozic geno/abso, a co do 30x to abso nie mialo nawet polowy tych ludzi ktorych teraz, w koncu udalo im sie przyciagnac Zlokoba z cala reszta i teraz maja troche wiecej wiedzy o party buildzie na GF. tho chetnie zobacze jak przychodzicie na epici ))
miou/redhotchilli

Slapped

BadDude widze ze nie masz pojęcia o Abso

xXxFelekxXx

Quote from: duo999 on February 25, 2010, 04:23:08 AM
No a jak ma byc ? xXxfelekpl0noskillxXx zalozy swoj klam, z nowa smieszna nazwa Potem polize dupy jakims factor klanom zeby wziely go do ally, troche sie pokreci, popierdzi, na koniec oscamuje swoich klanowiczy i pojdzie do etc. Nic nowego sie nie bedzie dzialo. Slyszalem xxfelicjaniexx ze twoi ludzie graja teraz na l2 sabbath confirm ?

a) nigdy nie lizałem dupy factor clanom żeby wzięły mnie do ally podaj przykład mądralo ?
b) nigdy nie oscamowałem swoich clanowiczy też podaj przykład
c) w etc byłem na zasadzie const party spytaj cla etc
d) a co to jest l2 sabbath Oo ? http://img134.imageshack.us/img134/9973/shot00319.png - no chyba że ci chodzi o to ? ale nie to jest inny serwer także jak niewiesz to się nie udzielaj ludzie co mnie znają wiedzą jak było i wiedzą jak będzie tyle z mojej strony

ps. konto założone 2 minuty przed 2 postami których masz aż 2 ? aż tak mocno Ci ktoś od nas twarz przetrącił czy co ?

duo999

« Last Edit: Today at 05:37:04 PM by xXxFelekxXx »

Nie ma to jak brak zycia co nie ?  ty proud xsiemaxXxfelekxPLxXxxXXxetcXconstxXXxx memberze ? xx

xXxFelekxXx

« Reply #88 on: Today at 06:06:21 PM » a moja 30 min wczesniej czyli po 15tej ? kup sobie zegarek i naucz się obsługi ^^

/fail

cya jak bedzię serwer stał ;p chociaż wątpię że takie osoby jak ty będą tam grały dłużej niż tydzień :*

Be3

Quote from: miou on February 25, 2010, 03:57:59 PM
zabrzmialo to jakbyscie faktycznie liczyli na to ze mozecie zagrozic geno/abso, a co do 30x to abso nie mialo nawet polowy tych ludzi ktorych teraz, w koncu udalo im sie przyciagnac Zlokoba z cala reszta i teraz maja troche wiecej wiedzy o party buildzie na GF. tho chetnie zobacze jak przychodzicie na epici ))

Mają o tyle wiekszą wiedzę o gf że tydzień temu sie dowiedzieli że hb to trzeba najpierw otworzyć.

BadDude

BadDude

Slapped

w jakim klanie grales na celes ? już tak z czystej ciekawości

BadDude

Quote from: Slapped on February 25, 2010, 07:40:17 PM
w jakim klanie grales na celes ? już tak z czystej ciekawości
a kto powiedzial ze tam gralem?

Slapped

widze że rozmowa nie ma dalszego sensu >.>

kaerin

Wy sie nie znacie... abso/geno i inne lol clany sa na straconej pozycji BMF i lexy sa tutaj factorami lul.

BMF maja wiedze z GF z gnacikowego servera haha

Slapped

propaganda

Be MY Frag jakos tak... ale co o nich gadacie, zdominowali extreme ale tu sie to im nie uda... zdominuje go jakis ruski klan i tyle...

kaerin

be my frag z pro factorzy z lol polaczkowych serverów z manią wyższości :)
zgubilem gdzies ich adres forum zeby sobie te smieszne lol podanka poczytać :(

miou

to jest wlasnie najlepsze, BE MY FRAG :D

a x5 zdominuje genocide, 2nd side bedzie addi/abso, a ruski zerg bedzie haxowal, korumpowal gm'a i powoli sie toczyl nie znaczac zbyt wiele w serverowej polityce :)

Quote from: Be3 on February 25, 2010, 06:09:20 PM
Quote from: miou on February 25, 2010, 03:57:59 PM

Mają o tyle wiekszą wiedzę o gf że tydzień temu sie dowiedzieli że hb to trzeba najpierw otworzyć.

czytanie ze zrozumieniem sie klania :)
miou/redhotchilli

Slapped

Z Geno tj tak że CJ umie ogarnąć klan i to mu trzeba przyznać ogólnie zobaczymy jak bedzie  , a jeszcze odnośnie polskich klanów to nie umywają sie do international

kaerin

http://www.ares555.webd.pl/forum1/viewforum.php?f=17 7 stron z podaniami haha ... random polish zerg

up Bmf forum- znalazlem :D

BadDude

ja pierdole, jeszcze serwer nie wstal a juz tyle dramy, kto co i jak
sugeruje poczekac az serwer ruszy i zobaczymy kto bedzie pro, a kto bedzie nub

Slapped

lol to ty chyba dram nie widziales, to jest tylko wymiana poglądów i zdań

propaganda

ale to prawda:) co do oceniania to poczekajcie tydzien na serwie:) wtedy zobaczymy co sie bedzie dzialo...narazie to kazdy bedzie chwalil swoje, a narzekal na innych...dobrze ze ludu z bmf nie ma na forum bo wtedy dopiero by zapuscili kata;/

BadDude

sa tu na forum ludzie z bmf, moze nie maja ochoty sie wypowiadac, nie wiem.....

kaerin

w duchu pewnie czują ze to nie ex i tutaj tak kluczowej roli odgrywac nie będą. Takie moje zdanie.

BadDude

ja tam nie mam zdania, przy tylu zergach co tu ida gadanie ze akurat abso czy geno zowni serwer jest dla mnie bzdura, dlatego tez na ten temat sie nie wypowiadam