[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jaz

Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 02:02:51 AM
Quote from: jaz on April 11, 2010, 01:59:36 AM
Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 01:57:53 AM
Quote from: jaz on April 11, 2010, 01:48:03 AM
Quote from: Pawlak on April 10, 2010, 11:11:53 PM
A ja nie chciałem być ani w Swarmie ani w Geno i co z tego :d nie wiem też skąd się wam wzięła opcja łączenia sił gdy otwarcie powiedzieliśmy Osamie że nie chcemy być z wami :<

A kim Ty wogole kurwa jestes.

Kimś kto coś potrafi osiągnąć bez QQ na innych :)

Wyjasnij co dokladnie.

A kim Ty jesteś żeby domagać się szczegółowych info ?

Kims kto nie lubi pierdolenia jakichs popierdolek.
# Swarm team

Pawlak

Quote from: jaz on April 11, 2010, 02:14:41 AM
A ja nie chciałem być ani w Swarmie ani w Geno i co z tego :d nie wiem też skąd się wam wzięła opcja łączenia sił gdy otwarcie powiedzieliśmy Osamie że nie chcemy być z wami :<

Wyjasnij co dokladnie.

(...) Sam jesteś popierdółka!

jaz

Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 02:16:22 AM
Quote from: jaz on April 11, 2010, 02:14:41 AM

Wyjasnij co dokladnie.

(...) Sam jesteś popierdółka!

Sensowny argument. Po co jakies dwa flety wcinaja sie w dyskusje prowadzona miedzy nasza paczka.
# Swarm team

RaMi

O tych dwoch fletach jest mowa w tym topicu, wiec maja chyba prawo jazu :/

Pawlak

Odpowiadam na poziomie pytającego. A te "dwa flety" jak napisałeś nie wcinają się w waszą "rozmowę" tylko piszą tutaj bo mogą, jak Ci coś nie pasuje to wracaj do swojego Pcimia Dolnego i pisz na prywatnym forum / IRC.

jaz

Quote from: RaMi on April 11, 2010, 02:28:26 AM
O tych dwoch fletach jest mowa w tym topicu, wiec maja chyba prawo jazu :/

Czy ja wiem rami ? to Ty wpadales do nas na venta i prowadziles jakies przyszlosciowe dyskusje. Prawnicy Ci chyba nie potrzebni , czy naprawde juz tak sie przekabaciles.

@ Pawlak : nie pasuje pierdolenie jakiegos nieznajomego fleta.
# Swarm team

RaMi

jedyne co zrobilem to powiedzialem ze fajnie by bylo grac razem, ze pogadam z katone i lire i ze zobaczymy jak bedzie na wyzszych levelach. Nie zajmowalem sie organizacja tego, nie obiecywalem wam niczego, wiec zadnych przyszlosciowych dyskusji tez nie prowadzilem. Prawnikow inie potrzebuje bo post Lire just prooved my point. Ja juz swoje powiedzialem.

Pawlak

W takim razie albo wracaj na swoje lolforum albo łykaj i buzia w kubełek, trzeciej opcji nie ma :) To jest forum RPG-Club a nie "swarm wedabest". Ty jesteś tutaj "nieznajomym fletem" a nie ja.

Lire

Quote from: Hustler on April 10, 2010, 11:30:38 PM
Nikt nie dołączył do AFL żeby komuś zrobić na złość rofl, poprostu od początku byliśmy przeciw geno i tak zostało. Jesteś jakiś niedojebany czy co ? AFL nie jest zergiem a jeśli jest to wy też jesteście bo macie tyle samo ludzi, poza tym to ty grałeś na lunie w zergu więc schowaj sie leszczu barowy którym zawsze byłeś i będziesz, nawet ludzie z twojego klanu tak twierdzą :] Boli to nas to że jeden z największych nobów miał najwięcej do powiedzenia tam i dlatego nie wypaliło nic
Niepamietam zeby twoj lolclan na jakim kolwiek servie osiagnal wiecej od mojego. Nie slyszalem zeby jakis uber pr0 member twojej "bandy" osiagnal na jakim kowiek servie gdzie udalo nam sie grac razme wiecej niz ja personalnie. Wiec jezeli jestem jednym z najwiekszych noobow wydaje mi sie ze powinnienes przemyslec swoja albo/i wasza samo-ocene. Co do samego zergu w przeciwnosci do ciebie nigdy nie okreslalem sie jako osoba walczaca z zergiem, gram tam gdzie mi sie podoba, z kim mi sie podoba i tam gdzie mi najlepiej. Zato ty/wy waleczni ludzie nie ugnajacy glowy przed zadnym zergiem, zrobilscie to o co plakaliscie i oskrazlaiscie innych. Wiec find out urself kto sie mija z logika i kto sobie robi z ryja scierwo.

jaz

Quote from: RaMi on April 11, 2010, 02:36:15 AM
jedyne co zrobilem to powiedzialem ze fajnie by bylo grac razem, ze pogadam z katone i lire i ze zobaczymy jak bedzie na wyzszych levelach. Nie zajmowalem sie organizacja tego, nie obiecywalem wam niczego, wiec zadnych przyszlosciowych dyskusji tez nie prowadzilem. Prawnikow inie potrzebuje bo post Lire just prooved my point. Ja juz swoje powiedzialem.

No ja to slyszalem jakos inaczej , ale ogolnie to mam na to wyjebane tak naprawde.

Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 02:38:01 AM
W takim razie albo wracaj na swoje lolforum albo łykaj i buzia w kubełek, trzeciej opcji nie ma :) To jest forum RPG-Club a nie "swarm wedabest". Ty jesteś tutaj "nieznajomym fletem" a nie ja.

Jakies forumowe kozactwo srednio namnie dziala wiec mozesz dalej przelewac swoje nieszczesliwe zycie na to forum.
Pozdrawiam.
btw Twoje preferencje seksualne mnie nie interesuja wiec nie musisz sie tutaj uwywnetrzniac.
# Swarm team

omee1

Quote from: Lire on April 11, 2010, 02:38:25 AM
Nikt nie dołączył do AFL żeby komuś zrobić na złość rofl, poprostu od początku byliśmy przeciw geno i tak zostało. Jesteś jakiś niedojebany czy co ? AFL nie jest zergiem a jeśli jest to wy też jesteście bo macie tyle samo ludzi, poza tym to ty grałeś na lunie w zergu więc schowaj sie leszczu barowy którym zawsze byłeś i będziesz, nawet ludzie z twojego klanu tak twierdzą :] Boli to nas to że jeden z największych nobów miał najwięcej do powiedzenia tam i dlatego nie wypaliło nic
Niepamietam zeby twoj lolclan na jakim kolwiek servie osiagnal wiecej od mojego. Nie slyszalem zeby jakis uber pr0 member twojej "bandy" osiagnal na jakim kowiek servie gdzie udalo nam sie grac razme wiecej niz ja personalnie. Wiec jezeli jestem jednym z najwiekszych noobow wydaje mi sie ze powinnienes przemyslec swoja albo/i wasza samo-ocene. Co do samego zergu w przeciwnosci do ciebie nigdy nie okreslalem sie jako osoba walczaca z zergiem, gram tam gdzie mi sie podoba, z kim mi sie podoba i tam gdzie mi najlepiej. Zato ty/wy waleczni ludzie nie ugnajacy glowy przed zadnym zergiem, zrobilscie to o co plakaliscie i oskrazlaiscie innych. Wiec find out urself kto sie mija z logika i kto sobie robi z ryja scierwo.
cool story bro

Kamyl

Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 02:38:01 AM
jestes tak samo nieznajmy jak on

QQnta

gratz

polaky to big nobaky)))

sory i no speek england hard only medium i rus))))

Hustler

Quote from: Lire on April 11, 2010, 02:38:25 AM

Jako klan masz rację bo Exodus tyrał czaszki i tu ci przyznam rację, ale jako osoba to byłeś zawsze pionkiem ;) twój jedyny sukces to x30 gdzie nie było żadnego wyzwania. Ja nigdzie nie pisałem że walczymy przeciwko zergom a nawet jeśli, to nie jestem w żadnym zergu rofl i skończ tą gadkę o zergach bo macie tylu ludzi co my, zresztą nawet Rami przyznał że tu się rozchodzi o aktywność więc nie wiem z czym ty tu wyjeżdżasz. Po drugie zauważ że dołączyliśmy do AFL dopiero po waszym połączeniu z Forgotten jako że AFL miało najsłabszy side po rozdaniu herosów i waszym mergu z forgotten. W przeciwieństwie do Ciebie nie poszliśmy na łatwiznę bo jednak Genocide z mojego punktu widzenia jest najmocniejsze póki co na tym serwie nawet jeśli tak to nie wygląda. Po tym jak usłyszałem, że niektórzy nie chcą z nami grać odpuściłem sobie i poszukałem innej opcji, nie prosiłem o wejście do Geno, a ty grasz tam mimo że 3/4 ludzi z Geno Cię nie trawi ;)

Benek

Porsze o wiecej, wlasnie robie popcorne dawno sie tak nie usmiale banda dzieci co niewidzi zycia poza gra  ;D

tNs

Quote from: Benek on April 11, 2010, 08:52:45 AM
Porsze o wiecej, wlasnie robie popcorne dawno sie tak nie usmiale banda dzieci co niewidzi zycia poza gra&nbsp; ;D

Wymiana zdan. Po to tez jest to forum. Dzial Flame. Wiec wszystko na miejscu ;d
sYjn !

coolstorybro

czlowiekiem ktory sie detagowal bo nie mogl poexpic =[

RaMi

@ryu no aktywnosc macie niesamowita, no ale to zawsze byla domena ruskich. Numerki moze i nie wygladaja tak zle, ale wiesz jaka jest rzeczywistosc, jestesmy w stanie wystawic polowe waszego cc. I zmiany pewnie beda wczesniej czy pozniej no ale to nasz problem.

@Benek
Po chuj ten komentarz o RL czy cos? Znasz kogos z nas? To jest czysta rozmowa o L2, siedzisz w tym samym gownie tylko ze jako randomek, odpowiedz sobie kto jest w lepszej sytuacji.

TehLover

Teon
TehLover
Eva's Saint 80 /sub Adventurer 77
RedSky
[BANNED]

Ardhin
Spectral Dancer 83 / Saggitarius 77 / Destroyer 75
SilentHorrors
[ACTIVE]

coolstorybro

Quote from: TehLover on April 11, 2010, 06:23:40 PM
RaMi to ciota, jaz też QQ

a ciebie mrowki przypieraja do sciany huehue don zabson dziwko

DaggerniczeK

100% true 

"co prawda to prawda na Twoj dziubek niema bata"

teraz sie zacznie dochodzenie who i am ale pewnie szybko skumaja :P 

w zasadzie mam wyjebane na te forumowe flajmy ale czasem zerkne sie posmiac :)  o i bach raz na "ruski" rok cos napisze :P

streetZ ლ(ಠ益ಠლ)

S T R E E T S R A I S E D M E @ SWARM/TEDDYBEARS

too weird to live, too rare to die

jaz

Quote from: DaggerniczeK on April 13, 2010, 12:12:17 AM

100% true 

"co prawda to prawda na Twoj dziubek niema bata"

teraz sie zacznie dochodzenie who i am ale pewnie szybko skumaja :P 

w zasadzie mam wyjebane na te forumowe flajmy ale czasem zerkne sie posmiac :)  o i bach raz na "ruski" rok cos napisze :P

Nupik czemu nie jestes juz lexem z tym nikiem pasujesz ma na 200% dobry Polak z Ciebie.
# Swarm team

DaggerniczeK

siema Wilus :) do dzis pamietam na Aerith DN pvp jak tylko my fragi bilismy bo reszta na lagach stala  od nas.

a ty jaz chyba zapominas ze gralem w Swarm dlugo dlugo poki ty i rami niezaczeliscie grac i swoje klamliwe wywody na moj temat Ryjkowi spamowac.