[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Hustler

Rami a mnie to już nie lubisz tak ????!!!! :D I ja i Ty dobrze wiemy ze to wasi ludzie nie chcieli z nami grać ale eot, szkoda bo brakuje kilku ludzi na vencie i tego klimatu :) stało się jak się stało wcale nie jestem wkurwiony z tego powodu i do nikogo nic nie mam bo to tylko gra, mam nadzieję że bedą dobre pvp :) gl

streetZ ლ(ಠ益ಠლ)

Quote from: RaMi on April 10, 2010, 06:49:13 PM
no nie chodzi mi akurat o Ciebie kunta czy o wilusia, bo to was mi zal najbardziej bylo :/

A co do wedki, nie wkurwialem sie o to jak nie zobaczylem ze to jest smieszne dla wszystkich, dla mnie to nie jest, i dla ludzi ktorzy lowia wyczynowo kupno wedki jest wazniejsze niz kupno samochodu np, czesto bardziej kosztowne. No ale chuj niech bedzie beka, ale po chuj wklejacie to  na forum? Jakis flame attempt? Obrazek pewnie pierdolna Arthas. gj brah, bardzo ladny. :)

I widzisz kunta wypominasz mi ze nie bylem pewny o nasze wspolne granie, myslisz ze moje ego do tego doprowadzilo? Ja sam nie wiedzialem czy nam sie uda. Niewiedzialem jakie beda plany. A dla nas Genocide jest w tej chwili jedynym rozsadnym wyjsciem.
A z geby dupy ja nie robie,  ja poprostu jak zwykle za bardzo chce dobrze dla innych nie myslac o sobie. Chcialem zeby bylo dobrze, nie wyszlo.

@wilus
Co do geno masz racje, nie lubialem tego co robil CJ, nie lubialem tego jak geno dzialalo, I dalej nieie jest idealnie, dalej potwierdzaja mi sie niektore fakty, przez ktore zle o nich mowilem ale niektore mnie milo zaskoczyly. Ale dla nas Geno to jedyne wyjscie na ten moment. Moj sig i przesadne kojarzenie sie z Geno tto oczywiscie dla zartow, nie bylem nie jestem i nie bede core genocide i nie wymagam takiego traktowania, dun worry :) A co do waszego dojscia do AFL, ja naprawde nie mam nic przeciwko, hipokryzja nazwalem tylko wasze komentarze co do Lire np.

Pan "Hipokryt" to nie Ty tak dla jasności : P
S T R E E T S R A I S E D M E @ SWARM/TEDDYBEARS

too weird to live, too rare to die

RaMi

No spoko, ale ja tez dobrze o Geno nie mowilem i czesc z tego podtrzymuje :)

miou

bo wiele z tego to byla i jest prawda:)
miou/redhotchilli

Arthaspwnz

Obrazek pewnie pierdolna Arthas. gj brah, bardzo ladny.
umadbra ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

I widzisz kunta wypominasz mi ze nie bylem pewny o nasze wspolne granie, myslisz ze moje ego do tego doprowadzilo? Ja sam nie wiedzialem czy nam sie uda. Niewiedzialem jakie beda plany. A dla nas Genocide jest w tej chwili jedynym rozsadnym wyjsciem.
A z geby dupy ja nie robie,  ja poprostu jak zwykle za bardzo chce dobrze dla innych nie myslac o sobie. Chcialem zeby bylo dobrze, nie wyszlo.
Rami, czemu tak ciagle pierdolisz że chciałeś dobrze i ciągle te nowe bezsensowne excusy, czemu to z wami nie gramy. grow some ballz stary

piona )))))))))))))))))))))))
WE DA BEST

# swarm team

RaMi

bo to nie ja po was jechalem, zadnych excuses nie potrzebuje. Rozmawialem dlugo o tym z Lire katone itd itd, ale chuj Ci do tego atm, Ty wiesz lepiej.

xForce

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH POLAKOW  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

omee1

xForce

Ewenement

gratz za wyciagniecie tego wszystkiego na to forum

xForce

streetZ ლ(ಠ益ಠლ)

S T R E E T S R A I S E D M E @ SWARM/TEDDYBEARS

too weird to live, too rare to die

Arthaspwnz

Quote from: RaMi on April 10, 2010, 07:43:11 PM
nie ja po was jechalem
i czy to było takie trudne.

piona ig )))))))))))))))))))))))))))))))))
WE DA BEST

# swarm team

Lire

Zastanawiam sie za ktorym razem jak was wyjebalem wszystkich w dupeczke bez srodkow wspomajacych poslizg najbardziej bolalo. Luna, tutaj czy moze jakis inny server ? a tak poza flame... dobrzy ludzie czy wy macie 15 lat wszyscy ? Bylo mowione wszem i wobec oglaszane kto to wszystko organizuje i kto to wymyslil a wy nawet nie napisaliscie do mnie ... Jakim prawem i na jakiej podstawie mialem traktowac was powaznie ^^ Wszystko wyszlo zupelnie inaczej niz bylo planowane a w dalszym ciagu wy obroncy cnut i anty-zergowej polityki zrobiliscie sobie z mordy gnuj, nie ja. Ja nikomu nic nie obiecywalem nigdy nie mowilem ze nie dojde do geno na 100% czy ze zrobie cos innego na 100% powtarzalem caly czas ze zrobie to co beidze dla mnie najlepsze w danej sytlacji i to tez zrobilem. A wasza reakcja jak ja nazwaliscie (doscie do afl po tym co ja zrobilem albo raczej czego nie zrobilem) pokazuje jak duzo podpasek wam  bylo, jest i sadly bedzie potrzeba. PEACE OUT

Pawlak

A ja nie chciałem być ani w Swarmie ani w Geno i co z tego :d nie wiem też skąd się wam wzięła opcja łączenia sił gdy otwarcie powiedzieliśmy Osamie że nie chcemy być z wami :<

Hustler

Nikt nie dołączył do AFL żeby komuś zrobić na złość rofl, poprostu od początku byliśmy przeciw geno i tak zostało. Jesteś jakiś niedojebany czy co ? AFL nie jest zergiem a jeśli jest to wy też jesteście bo macie tyle samo ludzi, poza tym to ty grałeś na lunie w zergu więc schowaj sie leszczu barowy którym zawsze byłeś i będziesz, nawet ludzie z twojego klanu tak twierdzą :] Boli to nas to że jeden z największych nobów miał najwięcej do powiedzenia tam i dlatego nie wypaliło nic

Pawlak

Ryu wyzywa kogoś od noobow, priceless :D

tNs

sYjn !

miou

miou/redhotchilli

jaz

Quote from: Pawlak on April 10, 2010, 11:11:53 PM
A ja nie chciałem być ani w Swarmie ani w Geno i co z tego :d nie wiem też skąd się wam wzięła opcja łączenia sił gdy otwarcie powiedzieliśmy Osamie że nie chcemy być z wami :<

A kim Ty wogole kurwa jestes.
# Swarm team

Hustler

Quote from: jaz on April 11, 2010, 01:48:03 AM

+1 ;)

to bot z retaila

Jacky

Quote from: Hustler on April 11, 2010, 01:51:26 AM
+1 ;)

to bot z retaila
OMG OMG OMG  ;D
;D ;D ;D
Ryjek pokazdupek :)
btw polaczkowe forum da best.

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

Pawlak

Kimś kto coś potrafi osiągnąć bez QQ na innych :)

Edit: Ryu botami z retaila jest połowa twojej ekipy ;)

jaz

Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 01:57:53 AM

Wyjasnij co dokladnie.
# Swarm team

Pawlak

Quote from: jaz on April 11, 2010, 01:59:36 AM
Quote from: Pawlak on April 11, 2010, 01:57:53 AM

Wyjasnij co dokladnie.

A kim Ty jesteś żeby domagać się szczegółowych info ?