[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rohnin

Lire

Istnie fascynujaca sytlacja :] Banda nonfactorow kloci sie o to kto bedzie lepszy ^^

Rohnin

Quote from: Lire on February 27, 2010, 01:11:59 AM
Istnie fascynujaca sytlacja :] Banda nonfactorow kloci sie o to kto bedzie lepszy ^^

Jak smiesz nazywac BMF nonfactorami  >:(

Danny

Quote from: Rohnin on February 27, 2010, 01:20:29 AM

Jak smiesz nazywac BMF nonfactorami  >:(

A ten troll z jakiego klanu pochodzi?
random?  ;D

Rohnin

Quote from: Danny on February 27, 2010, 01:25:51 AM

Jak smiesz nazywac BMF nonfactorami  >:(

random?  ;D

meh random boi

----------
Dark Industry - klan z l2ex podobno wybiera sie tutaj
lf conf

Miodek

Quote from: Rohnin on February 27, 2010, 01:26:28 AM

random?  ;D

meh random boi

----------
lf conf
Do tego 8'letni. ;D

BadDude

Quote from: Rohnin on February 27, 2010, 01:26:28 AM

random?  ;D

meh random boi

----------
lf conf

osobiscie nie wiem co to to dark industry ale jak sie gosciu tu wpisal to chyba ida
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,34287.0.html

miou

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 09:42:19 PM
Geno odrzuca randomów? ooo od kiedy? :) a jaką klasą chciałes grać?  trzeba bylo sie zoaferowac jako SE czy cuś :D

duzo pierdolisz a tak malo wiesz ;-)
miou/redhotchilli

Ewenement

dead foramz ? :(

a wiec kto zaliczy faila ze swoimi 10+ const abso czy geno ?  :D

reni

Pytanie w ogóle który z tych klanów tu przyjdzie. Geno z tego co wiem, klan w którym jestem i sporo innych ponownie się zastanawia przez ostatnie cyrki z modami i administracja.

Akaraka

/care

Napisz to jeszcze w 10 topicach na 5 forach...

Ewenement

Quote from: reni on February 27, 2010, 04:39:23 PM
Pytanie w ogóle który z tych klanów tu przyjdzie. Geno z tego co wiem, klan w którym jestem i sporo innych ponownie się zastanawia przez ostatnie cyrki z modami i administracja.

no tak wszyscy beda za nim tesknic nikt nie bedzie gral bez niego wkoncu tyle dla servera zrobil :'(

reni

Tu nie chodzi o to czy ktoś za nim tęskni czy nie, tylko jakie podejście do serwera, do graczy i modów ma administracja. Skoro kogoś to nie obchodzi to nie rozumiem po co zamierza tu grać ?!  SV_Mózg 1 pliz.

Ewenement

Quote from: reni on February 27, 2010, 09:39:29 PM
Tu nie chodzi o to czy ktoś za nim tęskni czy nie, tylko jakie podejście do serwera, do graczy i modów ma administracja. Skoro kogoś to nie obchodzi to nie rozumiem po co zamierza tu grać ?!  SV_Mózg 1 pliz.

Jasne . cala drama o faceta ktory dostal kicka na wlasne zyczenie za rzeczy ktorych nie powinien robic bez wzgledu na to jaka jest administracja . Ciekawe ze drame zrobil po kicku mimo tego ze odrazu widzial co jest i jak on ich obchodzi . Co do tego co zrobil dla serwera to on nie zrobil nic.Napisal kilka postow ktorych cale community bylo spragnione mimo tego ze info w 100% nie bylo takie jak administracja pozniej podala. O wiele wiecej zrobil aibo ale on nie musial podlizywac sie ludziom takim jak wy  :D

Caandril

Noobwars/DKtech/Virtue/Aerith/Celes/RPG

reni

Ewenement jesteś niedorozwinięty. Przed chwilą napisałem że nie chodzi o tego kolesia a Ty cytując to nadal wywalasz swoje żale że wszyscy za nim tęsknią. Jak tu rozmawiać ?

aLittle

Quote from: miou on February 25, 2010, 03:57:59 PM
zabrzmialo to jakbyscie faktycznie liczyli na to ze mozecie zagrozic geno/abso, a co do 30x to abso nie mialo nawet polowy tych ludzi ktorych teraz, w koncu udalo im sie przyciagnac Zlokoba z cala reszta i teraz maja troche wiecej wiedzy o party buildzie na GF. tho chetnie zobacze jak przychodzicie na epici ))

Szkoda Miou, że Zlokob taki wpierdol na Celes dostał, ze nie wiedział co się dzieje  :-*

Powodzenia w lolgeno  ;D ;D ;D

Ewenement

Quote from: reni on February 27, 2010, 10:47:49 PM
Ewenement jesteś niedorozwinięty. Przed chwilą napisałem że nie chodzi o tego kolesia a Ty cytując to nadal wywalasz swoje żale że wszyscy za nim tęsknią. Jak tu rozmawiać ?

Nie o niego ? to w czym problem bo ostatnio niczym wyjatkowym sie nie popisali. co do tego niedorozwinietego to stronk flame !:D  czytajac do forum dochodze do innych wnioskow jednak  :P

BadDude

Quote from: reni on February 27, 2010, 04:39:23 PM
cyrki z modami i adminami.

wiemy tylko tyle ze varonrojo napisal(a) za duzo i go/ja wyjebali na zbity pysk. reszta to jego/jej opinia po tym jak zostal(a) wyjebany(a), wiec nie wzial bym tej informacji za obiektywna/wierzytelna

maksym1908

Quotewiemy tylko tyle ze varonrojo napisal(a) za duzo i go/ja wyjebali na zbity pysk. reszta to jego/jej opinia po tym jak zostal(a) wyjebany(a), wiec nie wzial bym tej informacji za obiektywna/wierzytelna[/qupte]

Jak piamo z urzedu :D

BadDude

Quote from: maksym1908 on February 28, 2010, 12:18:10 AM
Quotewiemy tylko tyle ze varonrojo napisal(a) za duzo i go/ja wyjebali na zbity pysk. reszta to jego/jej opinia po tym jak zostal(a) wyjebany(a), wiec nie wzial bym tej informacji za obiektywna/wierzytelna[/qupte]

Jak piamo z urzedu :D
co mialem pisac "TO"?

reni

Można było teraz choćby zobaczyć w general co odpieprzają...

BadDude

a co chcesz zeby 9/10 topicow bylo usuwane jak na dexie?

miou

Quote from: aLittle on February 27, 2010, 11:32:12 PM
Quote from: miou on February 25, 2010, 03:57:59 PM
zabrzmialo to jakbyscie faktycznie liczyli na to ze mozecie zagrozic geno/abso, a co do 30x to abso nie mialo nawet polowy tych ludzi ktorych teraz, w koncu udalo im sie przyciagnac Zlokoba z cala reszta i teraz maja troche wiecej wiedzy o party buildzie na GF. tho chetnie zobacze jak przychodzicie na epici ))

Szkoda Miou, że Zlokob taki wpierdol na Celes dostał, ze nie wiedział co się dzieje  :-*

Powodzenia w lolgeno  ;D ;D ;D

przeciez wiem, nie mowie ze abso jest dobrym klanem, ale porownujac ich do tych lolfactorow z forum to wciaz rozni ich kilka lig :D

dzieki sylwia ;)

btw. znowu tego varan'a wyjebali? :D

btw2. geno sie nie zastanawia.
miou/redhotchilli

morpheus666