[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kaerin

ja nie piszę akurat o geno tylko o bmf... z jednej z ich wypowiedzi pod ktoryms tam z podan, ktos z ich ekipy na pisal ze juz są factor klanem, dlatego tak usilnie próbuje udowodnić że nie są :)

BadDude

nie sa, ale moze beda... nigdy nie wiesz.....

kaerin

no cóz nie będe sie spierać gdyż jest to bezcelowe. Ty jako czlonek polskiego klanu{obstawiam lexów badz wlasnie BMF} bedziesz usilnie trwał przy swoim. Wszystko okaze sie juz w pierwszych tygodniach marca. we'll see

BadDude

propaganda

tak oto doszliśmy do porozumienia:) niech każdy pokaże klasę:) mnie już dreszczyk mały przechodzi co się stanie  1 marca o 15 czasu lubelskiego :) jaki będzie online i jak się zachowają polskie klany... czy będzie wstyd i siara czy ... (tu już nic nie napisze aby nie zapeszać)

Toxic

Quote from: propaganda on February 25, 2010, 11:44:58 PM
mnie już dreszczyk mały przechodzi co się stanie  1 marca o 15 czasu lubelskiego :)

Ja to widzę tak... Na początku był chaos....... później długo długo nic... pierwszy śmiałek toruje sobie drogę maczetą by doczłapać się do newbie npc.... po 10 sekundach npc daje mu w prezencie za ten karkołomny wyczyn 100 ss'ow no grade...następuję pierwsze odpalenie dopalacza broni na serwerze... bzdrynggggg 1sec...4sec....6sec....10sec(tupie z niecierpliwości)...bzdrynggg......5h później "ojj ss'y mi się skończyły"..... skocznym krokiem nucąc "hej ho hej ho do miasta by się szło" dzielny śmiałek udaje się na swoje pierwsze zakupy w super makrecie

kaerin

Danny

Quote from: kaerin on February 25, 2010, 11:23:37 PM
w duchu pewnie czują ze to nie ex i tutaj tak kluczowej roli odgrywac nie będą. Takie moje zdanie.

Moze ludzie z bmf maja co innego do roboty niz siedziec na tym forum i pierdolic kto bedzie factor a kto nie
lame imo :<

Leonidas

Jak to już nie jedna osoba pisała, WSZYSTKO WYJDZIE W PRANIU :)

Rumpold

Quote from: Toxic on February 25, 2010, 11:59:09 PM
mnie już dreszczyk mały przechodzi co się stanie  1 marca o 15 czasu lubelskiego :)

Ja to widzę tak... Na początku był chaos....... później długo długo nic... pierwszy śmiałek toruje sobie drogę maczetą by doczłapać się do newbie npc.... po 10 sekundach npc daje mu w prezencie za ten karkołomny wyczyn 100 ss'ow no grade...następuję pierwsze odpalenie dopalacza broni na serwerze... bzdrynggggg 1sec...4sec....6sec....10sec(tupie z niecierpliwości)...bzdrynggg......5h później "ojj ss'y mi się skończyły"..... skocznym krokiem nucąc "hej ho hej ho do miasta by się szło" dzielny śmiałek udaje się na swoje pierwsze zakupy w super makrecie

Anka nie pal tego bo Ci szkodzi :*

Quote from: propaganda on February 25, 2010, 10:59:41 PM
ale to prawda:) co do oceniania to poczekajcie tydzien na serwie:) wtedy zobaczymy co sie bedzie dzialo...narazie to kazdy bedzie chwalil swoje, a narzekal na innych...dobrze ze ludu z bmf nie ma na forum bo wtedy dopiero by zapuscili kata;/
Quote from: kaerin on February 25, 2010, 11:23:37 PM
w duchu pewnie czują ze to nie ex i tutaj tak kluczowej roli odgrywac nie będą. Takie moje zdanie.

Ludzie z bmf sa ale niemaja ochoty odpisywac na wasze prowokowanie ;P
Poczekajcie jeszcze te pare dni i pokazcie co soba reprezentujecie w grze zamiast spamowac to my jestesmy lepsi ;O

Toxic

Quote from: Rumpold on February 26, 2010, 12:18:26 AM
Quote from: Toxic on February 25, 2010, 11:59:09 PM
mnie już dreszczyk mały przechodzi co się stanie  1 marca o 15 czasu lubelskiego :)

Anka nie pal tego bo Ci szkodzi :*

Jaka Anka.. Panno Anno młody człowieku... normalnie "sodomnia i gomoria" co się z tą młodzieżą porobiło

ssij

o0........jak dzieciaczki w piaskownicy ;] (mowa o tych wyzej ) latanie po forach klanowych i szpiegowanie jest troche dziecinne.....zaloz swoj wlasny klan i pokaz klase bo wypowiadasz sie o innych klanach jakbys byl pro i mial doswiadczenie z najlepszych klanow.....puki nie zobacze cie w grze to jestes dla mnie malym bakiem latajacym po forum i bzykajacym swoje malo znaczace 2 grosze na temat innych......kazdy moze pisac co tylko ze chce na swoj temat, czy bedzie taki czy siaki.....cala prawda wyjdzie w grze byle sie nie zakonczyla ruskim botujaco dotujacym zergiem bo tym nie wygrasz nigdy

Akaraka

Quote from: ssij on February 26, 2010, 12:54:25 AM
o0........jak dzieciaczki w piaskownicy ;] (mowa o tych wyzej ) latanie po forach klanowych i szpiegowanie jest troche dziecinne.....zaloz swoj wlasny klan i pokaz klase bo wypowiadasz sie o innych klanach jakbys byl pro i mial doswiadczenie z najlepszych klanow.....puki nie zobacze cie w grze to jestes dla mnie malym bakiem latajacym po forum i bzykajacym swoje malo znaczace 2 grosze na temat innych......kazdy moze pisac co tylko ze chce na swoj temat, czy bedzie taki czy siaki.....cala prawda wyjdzie w grze byle sie nie zakonczyla ruskim botujaco dotujacym zergiem bo tym nie wygrasz nigdy

Mówienie o zergu, samemu będąć w zerg klanie jest dziwne ale ok...(oczywiście jeśli z jesteś z tego bmf)

BadDude

skonczcie plakac o zergi bo czasy c4 juz dawno temu sie skonczyly....

RaMi

Czego nikt nie wspomnial o Swarmie?;p Aerith/Nanaki  w calosci only polish clan i nie dzialalo to zle (40 ppl) :P byly dramy ale bylo zajbiscie:)

Exodus na Enraged byl juz international :p splinterr i never w nim byli na erlu ;p

Pawlak

Quote from: Akaraka on February 26, 2010, 01:18:47 AM

Mówienie o zergu, samemu będąć w zerg klanie jest dziwne ale ok...(oczywiście jeśli z jesteś z tego bmf)

Zerg w GF to przynajmniej 200-250 osób, wątpię żeby ktoś ( oprócz ruskich, ich jest zawsze dużo do pieczenia chleba :) ) zebrał tyle chłopa.

Quote from: RaMi on February 26, 2010, 02:21:03 AM
Czego nikt nie wspomnial o Swarmie?;p Aerith/Nanaki  w calosci only polish clan i nie dzialalo to zle (40 ppl) :P byly dramy ale bylo zajbiscie:)

Exodus na Enraged byl juz international :p splinterr i never w nim byli na erlu ;p

Swarmy i Exodusy to nuby!

daylight

Czego nikt nie wspomnial o Swarmie?;p Aerith/Nanaki  w calosci only polish clan i nie dzialalo to zle (40 ppl) :P byly dramy ale bylo zajbiscie:)

Na aerith teurg w klanie a na nanaki JohnyDanger sup rami ?  ;D

RaMi

miou

Quote from: miou on February 16, 2010, 02:56:09 PM
Quote from: Gawain on February 05, 2010, 10:36:23 PM
Prawde mowiac to jeszcze nigdy nie widzialem porzadnego polskiego klanu.
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.

Imo international klany > jednonarodowosciowe klany.

FinalFate byl kiedys stricte polski, obecnie na wrathcie, swarm z azure czy offensive na hindemithcie, obecnie camelot po mergu na Phoenix'ie
Czego nikt nie wspomnial o Swarmie?;p Aerith/Nanaki  w calosci only polish clan i nie dzialalo to zle (40 ppl) :P byly dramy ale bylo zajbiscie:)

nie widzi? :D

Quote from: RaMi on February 26, 2010, 12:59:27 PM
obaj umieli pare slow po polsku :D

Na Celesie z kolei malaguetta nawijal niezle :D tam go chlopaki dupy uczyli wyrywac ^^
miou/redhotchilli

BadDude

kaerin

jakbym nie mial co robic tylko szpiegowac lol klan z l2jotów. lineag2.com.pl ktoś dał link do waszego forum, to poczytałem to i owo.

duo999

Quote from: kaerin on February 26, 2010, 06:23:00 PM

jakbym nie mial co robic tylko szpiegowac lol klan z l2jotów. lineag2.com.pl ktoś dał link do waszego forum, to poczytałem to i owo.

Widzisz tak to jest jak pseudo inteligent wyczytuje jakies brednie na innych forach i na tej podstawie wyrabia sobie zdanie :) Sytuacja byla byla taka, ze gustd (chyba tak temu psu bylo) zlozyl podanie i odrazu chcial wszystkich ustawiac i stawial swoje warunki. Zostal sprowadzony do partetu, zaczal robic swoje forumowe const i widac psycha mu siadla bo zaczal wklejac nasze wypowiedzi po forach. Btw tak jak rumpold napisal wszystko wyjdzie w praniu, ale jedna rzecz jest zawsze aktualna. Dobre klany nie olewaja nikogo bo potem moga sie niezle przejechac.

Nie sraj jadem, bo chuj wie kim ty jestes wogole.

kaerin

nom. o waszej kulturze juz sobie zdanie wyrobilem.

idz sie ucz do egzaminu gimnazjalnego lepiej :s

gustd

Quote from: duo999 on February 26, 2010, 06:53:48 PM
Quote from: kaerin on February 26, 2010, 06:23:00 PM

Widzisz tak to jest jak pseudo inteligent wyczytuje jakies brednie na innych forach i na tej podstawie wyrabia sobie zdanie :) Sytuacja byla byla taka, ze gustd (chyba tak temu psu bylo) zlozyl podanie i odrazu chcial wszystkich ustawiac i stawial swoje warunki. Zostal sprowadzony do partetu, zaczal robic swoje forumowe const i widac psycha mu siadla bo zaczal wklejac nasze wypowiedzi po forach. Btw tak jak rumpold napisal wszystko wyjdzie w praniu, ale jedna rzecz jest zawsze aktualna. Dobre klany nie olewaja nikogo bo potem moga sie niezle przejechac.

Nie sraj jadem, bo chuj wie kim ty jestes wogole.

loled hard