Greek/ Ελληνικά

Started by Lazin, February 19, 2010, 01:01:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Polemos

Quote from: ApacheTomcat on November 06, 2018, 02:57:11 AM

Ναι ντε .... εκεί που ήρθες με το πτώμα σου να κάνεις pvp αλλά με το προγραμματάκι για τα cp pots ON

και το video δώρο από τα ρωσσάκια

https://cloud.mail.ru/public/5G4m/71gRBpVcS

ρε πως σας γλέντησε έτσι ο τύπος !!!!!

ΘΕΟΥΛΗΣ ... υποκλίνομαι 

Polemos

μην κρύβεσαι !!!

έβαλες το πτώμα του Σέρβου για να πάρεις τον hero sd αλλά ....

ο τύπος είναι 2χυτος - ο κακομοίρης. πίστεψε τις μαλακίες - ότι θα πάρει hero sd και έτσι δεν τον ξανάβαλε μέσα μην τον βλέπω.

Έλα όμως που έπρεπε να κάνει και cb και εκεί μπήκα με τα boxakia και τον ξάπλωσα !!!

Ρε κοίτα κάτι πτώματα που θέλουν και hero

ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΡΜΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ !!!!

* hero sd  μόνο αν το αφήσω εγώ καημένοι

Polemos

«Μόνος οδηγάω μόνος, ατέλειωτος ο δρόμος, ατέλειωτες στροφές» τραγουδούσε ο Πορτοκάλογλου,
το ίδιο σιγοσφυρίζω και εγώ σαν καλός swordSINGER

Το θυμήθηκα αυτό το υπέροχο άσμα «φίλε» Σάκη μετά τα pm που είχαμε και μου είπες ότι «είδες πως είναι να είσαι μόνος» ....
Και όλα αυτά μετά το καστράκι που μας πήρες (Oren) μετά το deal που έκανες με αυτόν μου μέχρι χτες έβριζες !!!
Αυτόν ντε που σε βοήθησε να πάρεις την Oren. Τον Dima λέω, το βλαχοχωριάτη. Που αυτό το siege του έγινε εφιάλτης.

Στο χωριό μου τύπους σαν εσένα τους λένε κολογλύφτες (επι το ελληνιστί για να μην πέσει και κανα ban στο forum) και κάτι τέτοιο έκανες και εσύ με τον ΠΡΩΗΝ σύμμαχο μου. Αυτόν τον μΑλΑκΑ που νόμιζε ότι κρατάει το server χέρια του. Αυτόν που έβριζες τόσο καιρό και χτες του πήρες ΠΙΠΑ για ένα κάστρο. Και ο βλάχος γλυκάθηκε. Και όταν του είπα άσε την Oren και φύγε, ήρθε με 3 pt να μου την πάρει. Και μετά ήρθε να πάρει και την Giran.
Αλλά δεν διάβασε το title μου: we rule this castle. Και τόσους μήνες τώρα αυτό ισχύει.

Και μπορεί να έχασα την Oren αλλά ο ΝΝίκος (με 2 Ν) είχε και Plan B !!! (sic)
Γιατί το game είναι και politics και αυτός έγινε kolotpubas (τι μου θυμίσει; τι μου θυμίσει;)
και τελικά τώρα θα κάνει  soe σε fortress.

Που να 'ξερε ο καημένος ότι με το που θα χάσω εγώ την Oren αυτός θα έχανε όλα του τα κάστρα.
Και εσύ κακομοίρη πήρες κάστρο μετά από καιρό και χαίρεσαι.

Θα πρότεινα για τις γιορτές να δείτε (παρέα) την ταινία Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης (The Nightmare before Christmas) έτσι για να το ξεπεράσετε !!!!
Απλά δεν ξέρω ποιος από του δυο θα είναι ο «Βασιλιάς Κολοκύθας» και ποιος ο «Ούγκι Μπούγκι».

Περαστικά σας και καλές γιορτές

Polemos

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....  ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ :  Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά, καστράκια πήραμε πολλά !!!

Τελευταία μέρα του χρόνου και πάλι siege  ;D

και πάλι μια απο τα ίδια .... ο φίλος σου ο Dima πήρε πάλι τα  ::) ::) μας !!!
εσύ μπορεί να μην μπήκες αλλά σε είδα χτες να κάνεις cb στο Νάνο,
που πας  καημένε με char name KLARINO !!!
μου φαίνεται συνήθισες στη μαλαπέδρα  και σου αρέσει (δεν εξηγήτε αλλιώς)
ή σου αρέσουν τα κλαρίνα (και έφτιαξες μια δωδεκάδα)  :o

Και στο siege πάλι με κουράσατε βλαμμένοι. Απο 2 καστράκια τα έκανα 4,
όλη την ώρα έκανα cast. Θα με πεθάνετε στην κούραση, μέρες που είναι

άσε που πρέπει να πάρω και 4 fortess για το contract, που να βρω τόσες clan !

αλλά τι να περιμένω από σένα, είσαι φίλος του ρητού που λέει: γκολ εσείς - σέντρα εμείς
μέχρι να κουραστούμε (το κατάλαβα το κόλπο σας - λες, δεν μπορεί θα του τελειώσουν οι clan - πονηρούλη)

Άντε τώρα πάμε για πρωτοχρονιά και τα λέμε πάλι του χρόνου

btw  στείλε μου τα SOE castle - άχρηστα σου είναι και θα κάνεις πολύ καιρό να τα χρειαστείς - πίστεψε με

καλή χρονιά με υγεία !
Θα έλεγα και με καστράκι αλλά .....

ApacheTomcat

ΚΑΛΗ  ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ  &  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  σε όλα τα παιδιά

Dark Knight  is HERE ...
dark forces / dark mysteries / dark thoughts

Polemos

We lose φίλε ή απλά we Liliοuz

Καταρχήν καλό μήνα (αν και με τόσους hero που έβγαλες, καλό δεν θα τον έλεγα) και χρόνια πολλά για τις μέρες που είναι.

Και μέρες που ήταν έλεγα ότι καλό είναι εμείς που έχουμε και λίγο Life έξω από το Monument of heroes να μην τρώγαμε όλη την ώρα μας στο game, αλλά !!!

Ο φίλος μας ο Liliouz είχε άλλα στο μυαλό του.

Και ενώ μια βδομάδα πριν ανακοίνωνες με Hero Voice ότι δεν θα μου πάρεις το hero SD αυτό το μήνα (θαύμα χριστιανοί) και μην ανησυχώ, τι ανακάλυψα ο αθεόφοβος !!!!

έκανες match με τον SD και μάλιστα είχες ήδη 167 ποντάκια, όλα φυσικά με feed (13m-13w-0d) και αυτό 4 μέρες πριν κλείσει ο μήνας. Ποιος ο Liliouz  .... που τον έχω με half hit ... ήμαρτον

E αυτό δεν το θέλει ούτε ο θεός ούτε ο σατανάς και με έκανες τέτοιο μέρες που είναι.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείς να το δεις στο Hero List. Clan Insomians hero 0
Ακόμα και το καμάρι σου (sic) τον GH σου πήρα, έτσι για να καταλάβεις πόσο κεφτές έγινες.

Γι' αυτό σου λέω φίλε  .... we Liliouz, ή μάλλον εσύ Liliouz γιατί εγώ
   αι γουίννννννννννννννννννννννννννννννννν
Clan ImmortalUnits hero 7

Θυμάμαι στις αρχές του μήνα που είχες 4 hero και άλλα 2 στους SL σύνολο 6 και τους έκανε μόστρα στην Giran !!! και σου έβαλε απέναντι ο king τους 7 δικούς του και σε πικάρισε

Τώρα βρες τρύπα να κρυφτείς, αυτός πάλι 7 έβγαλε ....

Άντε καλό μήνα και πάλι και τα ξαναλέμε στα siege, εγώ τα γνωστά, πάλι με καστράκι
.

btw  sell hero GH ... offer

P.S. "Και εγώ σε αγαπώ" όπως σου λέει και ο panikos.
Μόνο που αυτός το έχει το hero και θα στο ξαναπεί και αν τσαντίστηκε θα στο λέω εγώ    ;D ;D ;D ;D ;D

Polemos

Σαμ θινκς αφτερ λαστ σιτζ
(Για τον φανατικό αναγνώστη μου που περιμένει το νέο μου ποστ)

Ξαναγράφω «φίλε» για να μην σε κρατάω σε αγωνία και κάθε μέρα κοιτάς το forum.

Είδα ότι έχεις κάποια έπαρση μετά τα ατυχή για εμάς αποτελέσματα (και εννοώ ότι χάσαμε σαν friendship όλα τα κάστρα) αλλά μην γίνεσαι Σπαζοκλαμπάνιας.
Να παρακαλάς να μείνουν με ban όλη η clan cosmo όποτε θα είσαστε ok γιατί αλλιώς θα πέσει πάλι «αρκουδόφουτσα» σαν αυτή που πέφτει πάντα όταν είμαστε όλοι μέσα.

Είχα να μπω –λόγω εκλογών- σχεδόν 20 μέρες, όποτε OLY=0. Το ίδιο και τα περισσότερα παιδιά στην clan.

Άρα βρήκατε χώρο στην OLY να κάνετε πάλι το γνωστό feed και να πάρετε 6 Hero (μετά το απόλυτο 0 του προηγούμενου μήνα) αλλά...  να βλέπω GH με 100+ match σε open και με 0 defeat είναι για γέλια ή καλύτερα για βραβείο FEED

Τέτοιους hero ξαναβγάλατε. Με προσφορά από τα LIDL.

Αυτό το μήνα βγάλε hero και τον PEOKROUSTI ... ωχ PROKROUSTI ήθελα να πω.
Μα είναι αυτά name σε char που έχεις βάλει !!! Με αποκορύφωμα τα baxaria με name KLARINO.
Σας αντιρποσωπεύουν απόλυτα σαν clan. Είσαστε για τον  PEO όλοι σας.

Αυτά τα λίγα μιας και οσονούπω θα έρθει και το επόμενο siege.
Κρίμα που είναι του Αγίου Πνεύματος και μάλλον θα λείπω. Είπαμε έχουμε και ζωή εμείς.

Όποτε θα χαρείς για 15 ακόμα μέρες αυτό που όλο το χρόνο δεν βλέπεις ούτε με κυάλι.

Και που 'σαι, ακόμα θυμάμαι τις δικαιολογίες σου μετά από κάθε fail σε CS.
«Εγώ δεν θέλω castle» ... αλλά όταν δεν είμαστε μέσα και τύχει να πάρεις γίνεσαι κοκοράκι.

Τελικά είσαι για τα πανηγύρια !!!

Υ.Γ.  Και αυτό το μήνα πάλι off θα είμαστε - εκλογές γαρ

Polemos

Καλός τα ΓΙΔΙΑ μου τα δυο τα κουνιστά !!!

Παραφράζοντας το γνωστό  –αλλά πάντα επίκαιρο  όταν μιλάω για εσάς- ρητό ήρθατε με τις botclan να μου πάρετε το κάστρο .....
Και πήρατε –πάλι- τα ΓΙΔΙΑ μου και μετά σας πήρα και την Giran.
Από φωνή όμως μούγκα εσείς !!
Ούτε ένα τόσο δα flame !!
Αλλά τι να περιμένω από Τσοπαναρέους σαν εσάς ...

Αμέσως μετά σας είδα και τα δύο τα πουτανάκια στην oly

Το πρώτο πουτανάκι του μολντο (που για να ξαναδεί hero θα πρέπει να γίνει σεισμός και μάλιστα 10 ριχτερ) με τον σιλεντ να τρώει τους λούτσους τον ένα πίσω από τον άλλο ένα χρόνο τώρα και τον εχωτρελα να τον πίνει αδυσώπητα από τον γύφτο. Για τα πανηγύρια η βλαχάρα.

Όσο για σένα αγαπημένε μου (sic) σε βλέπω oly με το πτώμα SD να κάνεις το γνωστό σας πλέον feed (πεθαμένος char με ένα τόνο αγώνες και μόνο νίκες) και μου 'ρθε να βάλω τα γέλια.
Ρε παλιοΓΙΔΙΑ δεν βάζετε μυαλό με τίποτα.

Αφού σας το δήλωσα «SD μόνο αν το παρατήσω εγώ θα πάρετε, αλλιώς θα παίρνετε πάντα τα ΓΙΔΙΑ μου»
Μυαλό δεν βάζετε με τίποτα. Μόνο να γκρινιάζετε ότι δίνω τον char μου και άλλος παίρνει τις νίκες ξέρετε.

Δεν καταλάβατε ότι πλέον δεν παίζω τόσο πολύ και έχω κάνει share όλα μου τα account. Άσε που απο τους 400+ πόντους τους 300 τους έχω εγώ. Αυτά δεν τα βλέπεις ΜΑΛΑΚΑ.
Είπαμε έχουμε και σπίτι, φίλους, οικογένεια, δουλειά και ότι άλλο έχει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που ΔΕΝ ΖΕΙ στο Momentum of Heroes και δεν είναι ΓΙΔΙ.
Παρεπιπτώντος η oly τελείωσε, μάζεψε τη σκατοσακούλα σου και πήγαινε καμια βόλτα, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

Για τέλος βλέπω ότι ξανάρχισες να παίρνεις τα fortress μας στις 3 το βράδυ, γελοίε.
Και τα απογεύματα τρως «τις ΦΟΥΤΣΕΣ» αδυσώπητα και γκρινιάζεις μετά στα hv.

Στο έχω πει, «οι ΦΟΥΤΣΕΣ θα πέφτουν αλύπητες», μην ταράζεσαι τζάμπα, χωνεψέ το.

ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ

Άντε και Καλό Μήνα ΜΑΛΑΚΕΣ και προσέχετε
Ο γύφτος έβγαλε πάλι 11 hero, εσείς δύο και πολλοί σας πέφτουν

Υ.Γ  Αυτό το μήνα δεν έχει υστερόγραφο   ;D ;D ;D

Υ.Γ 2  OUPS ... Θα πάω διακοπές 25 μέρες, κοίτα να το εκμεταλλευτής ΒΛΗΜΑ

Υ.Γ 3   Φορτηγάτζα ΔΩΡΟ το τραγουδάκι => https://www.youtube.com/watch?v=oZyj8gYLgdg&fbclid=IwAR25i2nGlDBY36s8lPQIJrPKnPm39chSQmxUv4Je8Ew3Inz-22QjloSn_38

Polemos

Κ.Τ.Α.Τ.Δ.Τ.Κ. που θα πει:
                 Καλός  Τα  Αρχίδια μας  Τα  Δυο  Τα  Κουνιστά

Δηλαδή ήρθαν οι μαλάκες να μας τα κάνουν «μπετόνια»

Ξαναγύρισα αναγνώστες μου,  ναι ναι ! εσάς λέω που περιμένετε πότε θα γράψω καινούργιο post να γελάσετε με τον μαλάκα
και πως το ξέρω ...... μα είναι απλό !

Πάνω απο 240 views το συγκεκριμένο post τον προηγούμενο μήνα.
Αν υπολογίσετε ότι στον server παίζουν max 15 Έλληνες
τότε καταλαβαίνετε ότι έρχονται να δουν τον ΣΠΑΖΟΚΛΑΜΠΑΝΙΑ και απο άλλους server !!
Διάσημους σας έκανα σκουπίδια. και κυρίως εσένα φορτηγάτζα

Γι αυτό και σας έδωσα τον παραπάνω τίτλο. Κ.Τ.Α.Τ.Δ.Τ.Κ.
οπς ...   και αν μου πουν να το μεταφράσω ...
αα  ok θα πω οτι σημαίνει «οι μαλάκες οι σακοφιλλιποι»

Αυτοί που νόμιζαν ότι θα πάρουν Hero SD ακόμα επειδή έλειψα και εγώ σαν άνθρωπος 22 μερούλες.
Το τι oly έπεσε από τους ΜΑΛΑΚΕΣ δεν περιγράφετε !!
Η σκατοσακούλα πήγε σύννεφο αλλά SD .... ΔΕΝ
Αλλά και ΝΑΝΟ .... ΔΕΝ.
Έπεσε ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ όπως τον παλιό καλό καιρό. Ξέρουν αυτοί από την ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ του νάνου.
Για μια ακόμα φορά η ΦΟΥΤΣΑ πήγε σύννεφο, αλλά τα ΓΙΔΙΑ που να το καταλάβουν.

Και ξεκίνησαν και αυτό το μήνα από την πρώτη μέρα το γνωστό τους feed.
Και να αγώνες στον GH, να αγώνες στον STS, να αγώνες στον Νάνο και έκαναν και στον SD περιμένοντας εμένα να μπω.
Εγώ όμως κάνω διακοπές και είπα στα @@ μου για το Hero ...
ας το πάρουν και μια φορά, τόσες φορές τους έχω αφήσει χωρίς κανένα Hero να γράφουν στα γνωστά πλέον για αυτούς «πορτοκαλί γραμματάκια»

Έλα όμως που υπάρχει και θεός (sic) και τους ΜΑΛΑΚΕΣ τους «πηδάει» όπως και ο SD μου !!!
Και εκεί που είχαν κάνει ένα τόνο αγώνες και είχαν γεμίσει πόντους, έρχεται το merge και πλέον θα μπούν όλοι οι char με τους ίδιους πόντους. xaxaxaxa.
Τελικά υπάρχει θεός !!!
Το κλάμα που έπεσε από τα ΓΙΔΙΑ πρέπει να πήγε σύνεφο
Να ήμουν από μια μεριά να το δω και ας έχανα την Elegia (φτου στο στόμα μου)

Τεσπα αναγνώστες μου από Δευτέρα αρχίζουν όλα πάλι από το μηδέν.
Και επειδή με τσαντίζουνε τα ΓΙΔΙΑ μπορεί να τους ξαναπάρω τον GH για σπάσιμο.
Έτσι για να μην βγάζουν γλώσσα και να αφήσουν όσους είναι φυσιολογικοί σε αυτόν τον server (λέω γι αυτούς που έχουν και κάποια κοινωνικότητα, οικογένεια, φίλους, γκόμενες) να κάνουν και λίγες διακοπές.

Οι σκατοσακούλες στην oly είναι ΜΟΝΟ για τα ΓΙΔΙΑ
ή για αυτούς που αφορά ο τίτλος ..... Κ.Τ.Α.Τ.Δ.Τ.Κ.

Περαστικά σας ζώα και καλό φθινόπωρο

Υ.Γ Θα επανέλθω
Υ.Γ 2  Φορτηγάτζα μην ξεχνάς το ΔΩΡΟ μου, το τραγουδάκι => https://www.youtube.com/watch?v=oZyj8gYLgdg&fbclid=IwAR25i2nGlDBY36s8lPQIJrPKnPm39chSQmxUv4Je8Ew3Inz-22QjloSn_38

coperek

Tinkerbell

kalispera, kana low rate tha peksete ti tha ginei ? den varethikate na varate ta npc ston x15 ?

ApacheTomcat

Quote from: Tinkerbell on October 21, 2019, 01:07:03 PM
kalispera, kana low rate tha peksete ti tha ginei ? den varethikate na varate ta npc ston x15 ?

Καλησπέρα
Την παπαριά "βαράτε npc" που την βρήκατε και την κοπανάτε συνέχεια !!
Αν θες pvp ανάμεσα σε 20-30 άτομα καθημερινά ΑΛΛΑ με Elegia, top weapon, full epic set, skill τερματισμένα και ταυτόχρονα χωρίς freeze, lag κτλ, τότε παίζεις στον Federation
Αν θες pvp με 100+ άτομα καθημερινά ΑΛΛΑ με talum, b grade weapon/jewell και ταυτόχρονα freeze, lag κτλ τότε παίξε στον καινούργιο.
Και μετά απο 4-5 μήνες που θα "σβήσει" ψάξε να βρεις καινούργιο να τα ξανακάνεις

Η επιλογή είναι δική σου, εμείς που παίζουμε στον Federation έχουμε ήδη επιλέξει.

Καλή αρχή στον Freedom παίδες. Και να θυμάστε ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτός (όπως όλοι οι προηγούμενη) merge με τον δικό μας (ακα Federation).

ΥΓ  Το μόνο NPC που βαράμε είναι ο Σάκης (μυαλό npc έχει το παλικάρι)

Dark Knight  is HERE ...

Tinkerbell

to oti varas npc den to ethesa san erwtima ;D
anyway tha gnwrizes 5 anthrwpous esu allous 5 to war sou tha pezate meta ston x15 me parapano kosmo.
apo aftin tin apopsi to eipa
kali sinexeia kai kalo xeimwna na exete

ApacheTomcat

Αν διάβασες τι έγραψα παραπάνω θα είδες ότι μετά από λίγους μήνες κάνει όλους τους πεθαμένους server merge με τον Federation.
Όσο για τον βαράς npc πρέπει να σου θυμίσω ότι θα βαρέσεις για πάνω απο 1 χρόνο mobs/npc μέχρι να φτάσεις στο  1/20 απο αυτά που έχει (ή πρέπει να έχει) όποιος κάνει σοβαρό pvp.
Αλλιώς όπως σου ξαναείπα με tallum και πολύ είναι.

Ότι δεν είναι ερώτημα είναι "θεώρημα"  αλλά δεν σε έχω ικανό να γράφεις "θεώρημα"

Καλό χειμώνα και σε σένα και να θυμάσαι ότι πριν αυτός φύγει θα είσαι federation
Dark Knight  is HERE ...

Tinkerbell

to mono tallum pou exoume se 1 vdomada einai ta duals tou bd
elegia mid rater

ApacheTomcat

Quote from: Tinkerbell on October 25, 2019, 08:37:52 AM
to mono tallum pou exoume se 1 vdomada einai ta duals tou bd
elegia mid rater

πες μου να μπω να σε θαυμάσω τότε

ΥΓ  κοίτα μην πέσω κάτω από τα γέλια όμως
ΥΓ2  έχω βαρεθεί να βλέπω severjumper σε αυτό το παιχνίδι, η χαρά του gmshop είσαστε
Dark Knight  is HERE ...

Tinkerbell

exei video sto youtube min mpeis kai patheis tpt apo ton polu kosmo....
kai egw otan imouna mikros tous ekraza aftous pou allazoune server alla apo to na pezeis me maxium 50 atoma community kai nai isaste ena sinikiako kafe einai polu poio fun to opening.
mporei na xaneis ta items sou alla einai polu poio adagwnistiko.
lew egw twra etsi mporei se allon na min aresei i na min to vlepei etsi.

ApacheTomcat

Quote from: Tinkerbell on October 26, 2019, 07:35:38 AM
exei video sto youtube min mpeis kai patheis tpt apo ton polu kosmo....
όλοι οι server όταν ανοίγουν έχουν +- 10k active αλλά μετά από 4-5 μήνες μένουν max 300

kai egw otan imouna mikros tous ekraza aftous pou allazoune server alla apo to na pezeis me maxium 50 atoma community kai nai isaste ena sinikiako kafe einai polu poio fun to opening.
έφτασα 55, λίγο δύσκολο να μου πεις κάτι, όταν μεγαλώσεις λίγο παραπάνω ίσως μάθεις να γράφεις και Ελληνικά, καλά θα είναι, όσο για τα 50 άτομα σε πληροφορώ ότι μετά από 5 μήνες τόσοι θα είστε στον server. 

mporei na xaneis ta items sou alla einai polu poio adagwnistiko.
το να παίζω με tallum πίστεψε με δεν με εξιτάρει, και μάλλον κανένα από αυτούς που παίζουν εδώ

lew egw twra etsi mporei se allon na min aresei i na min to vlepei etsi.
μάλλον δεν τα λες και πολύ καλά ..... ή να τα βλέπεις περίεργα

έχω δει πάνω από 15 ανοίγματα server εδώ πέρα, μάλλον τα ξέρω καλύτερα από πολλούς
Dark Knight  is HERE ...

Tinkerbell

ellinika 55xrone oute o kolokotronis iksere na grafei
ponire !
kalh tuxh kalh sunexia kalo xeimwna

ApacheTomcat

Quote from: Tinkerbell on October 30, 2019, 10:31:05 AM
ellinika 55xrone oute o kolokotronis iksere na grafei
ponire !
kalh tuxh kalh sunexia kalo xeimwna

Αντωνάκη πρώτα μάθε να γράφεις Ελληνικά και μετά κάνε post
κομπλεξάρικα παιδάκια σαν εσένα έχουν περάσει χιλιάδες από το server

κακή τύχη, κακή συνέχεια και κακό χειμώνα θα έχουμε αν παίξεις federation, όποτε "αι στα διάλια" που έλεγε και ο  Κολοκοτρώνης (μιας και τον ανέφερες).

περαστικά ....
Dark Knight  is HERE ...

Tinkerbell

afou psofas gia kati tetoia axaax
ta ellinika pou grafeis, poios ta vaftise ellinika ? axxaxa
egw kai federation pezw kai opou thes den eimai kobleksikos na krivome pisw apo elegia kai 15 xronia farm.
ase tis poniries kwleth den pernane edw.
kalh sou tuxh kai kalo xeimwna

Tinkerbell

paixnidi gia 500 pextes sinikiako kafe to kanate
etsi kai gw mikros den allaza server ama imouna hero
alla ama pernas efhvia sta 55 se katalavenw
o antwnakis einai o malakas xaaxxa
kalo xeimwna theio

ApacheTomcat

Quote from: Tinkerbell on October 30, 2019, 07:24:28 PM
afou psofas gia kati tetoia axaax
ta ellinika pou grafeis, poios ta vaftise ellinika ? axxaxa
egw kai federation pezw kai opou thes den eimai kobleksikos na krivome pisw apo elegia kai 15 xronia farm.
ase tis poniries kwleth den pernane edw.
kalh sou tuxh kai kalo xeimwna
my title in game is: Forum Warrior
Ελληνικά για να γράψεις πρέπει να ξέρεις, και όχι να κάνεις βαφτίσεις ονομάτων.
Μάλλον είσαι κομπλεξικός(αν διαβάσεις τα όσα γράφεις πιο πάνω) και εγώ παίζω στον federation 6 χρόνια και αυτά όχι συνέχεια.
Απλά δεν μπήκα ποτέ στο παιχνίδι των serverjumper όπως κάνουν κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, Αντωνάκη τον φωνάζουνε).
Αλήθεια είδα το post για τα recruit που κάνεις. Για γέλια και για κλάματα.
καλό χειμώνα και μακρυά από τον federation 

Quote from: Tinkerbell on October 30, 2019, 07:29:01 PM
paixnidi gia 500 pextes sinikiako kafe to kanate
etsi kai gw mikros den allaza server ama imouna hero
alla ama pernas efhvia sta 55 se katalavenw
o antwnakis einai o malakas xaaxxa
kalo xeimwna theio
Εγώ ούτε hero είμαι, ούτε εφηβία περνάω, απλά παίζω λίγο και περνάω την ώρα μου
"Ο Αντωνάκης για βλήμα μου φαίνεται" όποτε καλά θα κάνει να πάει στον καινούργιο server να παίξει.

καλό χειμώνα μικρέ και περαστικά
Dark Knight  is HERE ...

Tinkerbell

giati na erthw ston x15 na peksw enw vgazw to gear pou exeis se 2 mines ?
ta kobleksika ktl sta eggonia sou pesta min ta les se mena theio.
katse ekei vara ta npc sou me to kleistofoviko community pou exeis kai ase ta ellinika gia kana maga ellina.
eisai hero se server me 50 online ase ta paramythia kai tis prosvolitses.
des ekei ti grafeis me ta <<ellinika>> sou kai ase ton antwnaki.
saxlamara 55 xronwn to les kai kamarwneis.
epekses olympiada kai sou ksipnisan viwmata ellina panathema se axaax

ApacheTomcat

Quote from: Tinkerbell on October 30, 2019, 10:17:27 PM
giati na erthw ston x15 na peksw enw vgazw to gear pou exeis se 2 mines ?
ta kobleksika ktl sta eggonia sou pesta min ta les se mena theio.
katse ekei vara ta npc sou me to kleistofoviko community pou exeis kai ase ta ellinika gia kana maga ellina.
eisai hero se server me 50 online ase ta paramythia kai tis prosvolitses.
des ekei ti grafeis me ta <<ellinika>> sou kai ase ton antwnaki.
saxlamara 55 xronwn to les kai kamarwneis.
epekses olympiada kai sou ksipnisan viwmata ellina panathema se axaax
Αντωνάκη ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ στον federation, δεν ψάχνουμε για ΜΑΛΑΚΕΣ
Σαχλαμάρα να πεις τον πατέρα σου (με τον γιο που έβγαλε)
παίξε σε οποιον server σου αρέσει και βγάλε ότι equip θέλεις
και πού 'σαι για να γράφεις Ελληνικά θέλει πολλά @@ που εσύ δεν έχεις
OLY δεν κάνω γιατί ο χρόνος μου είναι πλέον περιορισμένος, κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσένα δουλεύω στα forum
Στα τσακίδια λοιπόν και πολύ ασχολήθηκα με σένα βλήμα
Dark Knight  is HERE ...