Greek/ Ελληνικά

Started by Lazin, February 19, 2010, 01:01:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

ApacheTomcat

Quote from: carvex21 on October 30, 2016, 01:56:52 PM
καβάφης?

για τον Σάκη ακόμα και τον Καβάφη θα τον περάσουμε  ;D
Dark Knight  is HERE ...
dark forces / dark mysteries / dark thoughts

ApacheTomcat

Καλά Χριστούγεννα & Καλή πρωτοχρονιά σε όλα τα παιδιά που παίζουν εδώ.

Πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά
Dark Knight  is HERE ...

carvex21

Polemos

Να ξεκινάς τα siege με καστράκι,
ενδιάμεσα να παίρνεις άλλο ένα
και να είσαι δηλωμένος σε άλλα δύο,
αλλά στο τέλος να μένεις με fortress  ::) ::) ::)

τα μεταξωτά κάστρα θέλουν και επιδέξιους -κάλους- φίλε Σάκη

παρεπιπτώντος πέφτατε σαν σκατά, τι διάλο για pvp πήγατε όχι για βόλτα  ;D ;D

άντε περαστικά, σε 15 μέρες πάλι ...

tromparifas

Παιδες παιζει κανεις στον σερβερ ακομα η ειναι ψωφιος ?

Επισης θυμαμαι οτι με καποιον τροπο ,  (μαλλον μεσω του trade bot ?) , μπορουσα  να δω ολα τα μαγαζακια σε μια λιστα και τι πουλανε χωρις να καθομαι να τα ψαξω ενα-ενα , μπορει να μου πει καποιος πως γινεται ?

ApacheTomcat

Quote from: tromparifas on April 04, 2017, 06:28:15 PM

Επισης θυμαμαι οτι με καποιον τροπο ,  (μαλλον μεσω του trade bot ?) , μπορουσα  να δω ολα τα μαγαζακια σε μια λιστα και τι πουλανε χωρις να καθομαι να τα ψαξω ενα-ενα , μπορει να μου πει καποιος πως γινεται ?

Σε ποιον απο όλους τους server ρωτά αν παίζει κόσμος. Είδα ότι έχεις κάνει post στον psrty (x3) αλλά σε πήρε το μάτι μου και με char στον Federation (x15).
Για το δεύτερο δεν ξέρω κάτι, αν γινότανε αυτό παλιά εγώ δεν το πρόλαβα
Dark Knight  is HERE ...

tromparifas

Quote from: ApacheTomcat on April 07, 2017, 01:06:11 PM

Σε ποιον απο όλους τους server ρωτά αν παίζει κόσμος. Είδα ότι έχεις κάνει post στον psrty (x3) αλλά σε πήρε το μάτι μου και με char στον Federation (x15).

Και για τους 2 , αλλα ο χ15 μου φαινεται εχει ξεφυγει πολυ

ApacheTomcat

Quote from: tromparifas on April 07, 2017, 04:52:44 PM
Quote from: ApacheTomcat on April 07, 2017, 01:06:11 PM

Και για τους 2 , αλλα ο χ15 μου φαινεται εχει ξεφυγει πολυ

ο μέσος όρος καθημερινές στον federation δεν ξεπερνά τα 100-150 άτομα και στα siege μαζεύει καμιά 250άρα περίπου.
απλά το x15 rate είμαι καλό για όσους παίζουν 1-2 ώρες  γιατί και xp δίνει αλλά και item. Άσε που σαν παλιός server έχει και αρκετά item.

Για τον party δεν έχω ιδία άποψη, απλά παρακολουθώντας τον rpg τα τελευταία 6-7 χρόνια, έχω καταλάβει ότι οι server του ζουν max 18 μήνες και μετά ψοφάνε. Απλά αντί να τους κλείνει και να κάνει wipe τους ενώνει με τους πιο παλιούς.   
Dark Knight  is HERE ...

Polemos

Καλά Χριστούγεννα & Καλή Πρωτοχρονιά σε όλα τα παιδιά που παίζουν εδώ καθώς και στις οικογένειες τους.
Ειδικά στα παιδιά του Federation που παίζουμε παρέα, εύχομαι καλά να περάσουν τις μέρες αυτές και να είμαστε όλοι παρέα και την επόμενη χρονιά.

Πολλές ευχές σε όλους

Toras123

Toras123

Toras123

Toras123

ApacheTomcat

ok ...
καλά το πας, συνέχισε το

btw πήρες τα 5 πρώτα post
Dark Knight  is HERE ...

Polemos

Ετοιμαζόμαστε να πάμε giran και μας βλέπει ο άλλος και φωνάζει: πλύσου και έρχομαι.
Δεν του είπα κάτι και συνεχίσαμε να ανεβαίνουμε προς το καστράκι αλλά αυτός επέμενε: πλύσου σου είπα.

Τελικά τον πηδήξαμε άπλυτοι, ελπίζω να μην τον πείραξε ... τον μαλάκα

που να 'ξερα ότι ήθελε να τον αρπάξει καθαρό και φρεσκοπλυμένο !!!

ApacheTomcat

Quote from: Polemos on July 02, 2018, 11:50:25 AM
Ετοιμαζόμαστε να πάμε giran και μας βλέπει ο άλλος και φωνάζει: πλύσου και έρχομαι.
Δεν του είπα κάτι και συνεχίσαμε να ανεβαίνουμε προς το καστράκι αλλά αυτός επέμενε: πλύσου σου είπα.

και τώρα κλαίει σε HV σαν τη Μαγδαληνή
axaxaxa
Dark Knight  is HERE ...

Polemos

Quote from: ApacheTomcat on July 11, 2018, 10:14:26 PM

axaxaxa

σηκώνεσαι το πρωί πηδάς τους Σάκη/Φίλιππο με το ασκέρι τους, πάει μεσημέρι τους ξαναπηδάς, έρχεται βράδυ και ξανα-μανα  και τελικά σηκώνονται στις 5 τα ξημερώματα για να πάρουν κανα fortress και μιλάνε μετά  ...
Πόσο πιο μαλάκες θα γίνεται ρε nolifer.
Βρήτε καμιά γκόμενα και αφήστε το keyboard ... ΖΩΑ

Polemos

Quote from: Polemos on September 20, 2018, 11:40:45 AM
Quote from: ApacheTomcat on July 11, 2018, 10:14:26 PM

axaxaxa

σηκώνεσαι το πρωί πηδάς τους Σάκη/Φίλιππο με το ασκέρι τους, πάει μεσημέρι τους ξαναπηδάς, έρχεται βράδυ και ξανα-μανα  και τελικά σηκώνονται στις 5 τα ξημερώματα για να πάρουν κανα fortress και μιλάνε μετά  ...
Πόσο πιο μαλάκες θα γίνεται ρε nolifer.
Βρήτε καμιά γκόμενα και αφήστε το keyboard ... ΖΩΑ

και έρχεται το ΣΚ του siege, του πατάς @#$%^ αλύπητα, παίρνεις και 3 castle και τον αφήνεις στα fortress να κλαίει (γιατί και εκεί μούντζα θα πέσει). Στο τέλος δεν θα έχω clan να δηλώσω, όλες πιασμένες θα είναι  .....  xaxaxa

ApacheTomcat

Αχ καημένε !!  καμένος όλο το μήνα oly να βγάλεις 5-6 hero και έρχεται το ΣΚ του siege, μπαίνουμε μέσα, σε πηδάμε αλύπητα (εσένα και τους hero σου) παίρνουμε και 3 καστράκια και μετά πάμε για καφέ με φίλους.
Μείνε μέσα να καείς και μετά να κλαις στα hv ......

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
Dark Knight  is HERE ...

ApacheTomcat

Γαμήθηκες στα hv,  έγραφες οτι να αφήσουμε το hero του νάνου, έμειναν 2 μέρες και να μην πουλάμε μαγκιές και άλλα περίεργα, αλλά .....

... έβγαλε ο Νάνος τη ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ και σας τη φόρεσε μέχρι το λαιμό !!!!! και τώρα μούγκα !!!! ΚΑΡΑΓΚΟΖΑΚΙΑ

* τα screen με τις παπαρολογίες σας διαθέσιμα, βαριέμε να ανεβάζω.
* έχεις ακούσει αυτό που λέει: καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε,  για σας πάει καλύτερα να τον πιπιλάτε

άντε και καλό μήνα
Dark Knight  is HERE ...

Ceciliel

kalimera se olous paidia! psaxnw active sws gia ton kainourio rpg!eimaste 6 ellines k 2 roumanoi!  tp cp einai fighter grp! opoios endiaferetai na me kanei add sto discord gia perissotera infos! (Ceciliel#2609)

Polemos

και τώρα ΠΟΥ-ΤΣΑΡΟΣ .... ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ - ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ που έλεγε ο Χάρυ.

"Go sleep and wach me in your dream or in your nightmare"
έγραφε ο άλλος στα μέσα του μήνα και πίστευε ότι αυτόν το μήνα θα μπορέσει να πάρει το νάνο αλλά .......

Ο Νάνος ξαναέβγαλε τη ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ και τώρα περιμένει να την προσκυνήσετε ΜΑΛΑΚΕΣ.
Και μετά τη μετάνοια πάρε χαρτί να σκουπιστείτε γιατί φτύνει φλόκια κιόλιας !!! και τώρα ξανά μούγκα.

Στην Oly "ΛΟΥΤΣΟΣ"
στα Siege "ΛΟΥΤΣΟΣ"
ούτε fortress δεν παίρνεται πλέον !!
Και αφού δεν μαμάτε πουθενά δεν πάτε για κανα ψάρεμα να πιάσετε κανα ΛΟΥΤΣΟ

όσο για τον άλλο που φωνάζει για το 3vs13 (μετά από άλλη μια επική ΛΟΥΤΣΑ) ένα θα πώ.
3 και ο κούκος είσαστε καημένοι, δεν φταίω εγώ.
Αλλά με τους μαλάκες ποιος να πάει ... 3 και πολλοί είσαστε !!

Σκέψου ότι όταν φωνάζω στην clan "GO PVP"  έρχονται αμέσως 10 άτομα,
Όταν φωνάζω "GO PVP με εσάς" έρχονται 20 !!!
Αν δε το φωνάξω και στο Ally ... τότε γίνεται πανηγύρι !!!
Σκοτώνονται ποιος θα πρωτοφιλήσει. Είναι αυτό που λένε "Μάθαμε οτι το κάνετε - πλάκωσαν και οι γύφτοι"
Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε.

Ευτυχώς το ένα ζωντανό (γιατί ζώο είναι - έτσι τον αποκαλούμε πλέον) αυτό το μήνα θα είναι μούγκα. Φυσικό επακόλουθο !!
Όταν μιλάς πολύ και λες παπαριές, αυτά παθαίνεις. NO HERO κ.κ. ΜΑΛΑΚΑ.
Το κλάμα πλέον στα κόκκινα ή με pm. Αλλιώς πάρε απο το φίλο σου το ORC ...
... ναι ναι, αυτόν που για να τον βγάλετε hero έβαλε ο κλεφτράκος ο φίλος σας τους κωδικούς μας για να κάνετε cb, τέτοια ξεφτίλα ..

με αυτά και αυτά μας φτιάξατε το μήνα. Ραντεβού τον επόμενο

Greek Oly stories ... be continius

* τα screen με τις παπαρολογίες σας διαθέσιμα, βαριέμαι να ανεβάζω.
* έχεις ακούσει αυτό που λέει: καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε,  για σας πάει καλύτερα να τον πιπιλάτε

άντε και καλό μήνα
και για το τέλος να παραφράσω το γνωστό ρητό : ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΟΣ
γιατί όλους εσάς τους μαλάκες σας είχα clan member ..... ok όλοι κάνουν λάθη !!! Δικάστε με

mestran

Quote from: Polemos on November 01, 2018, 09:28:23 AM
και τώρα ΠΟΥ-ΤΣΑΡΟΣ .... ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ - ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ που έλεγε ο Χάρυ.

"Go sleep and wach me in your dream or in your nightmare"
έγραφε ο άλλος στα μέσα του μήνα και πίστευε ότι αυτόν το μήνα θα μπορέσει να πάρει το νάνο αλλά .......

Ο Νάνος ξαναέβγαλε τη ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ και τώρα περιμένει να την προσκυνήσετε ΜΑΛΑΚΕΣ.
Και μετά τη μετάνοια πάρε χαρτί να σκουπιστείτε γιατί φτύνει φλόκια κιόλιας !!! και τώρα ξανά μούγκα.

Στην Oly "ΛΟΥΤΣΟΣ"
στα Siege "ΛΟΥΤΣΟΣ"
ούτε fortress δεν πέρνεται πλέον !!
Και αφού δεν μαμάτε πουθενά δεν πάτε για κανα ψάρεμα να πιάσετε κανα ΛΟΥΤΣΟ

όσο για τον άλλο που φωναζει για το 3vs13 (μετά απο άλλη μια επική ΛΟΥΤΣΑ) ένα θα πώ.
3 και ο κούκος είσαστε καημένοι, δεν φταίω εγώ.
Αλλά με τους μαλάκες ποιος να πάει ... 3 και πολλοί είσαστε !!

Σκέψου ότι όταν φωνάζω στην clan "GO PVP"  έρχονται αμέσως 10 άτομα,
Όταν φωνάζω "GO PVP με εσάς" έρχονται 20 !!!
Αν δε το φωνάξω και στο Ally ... τότε γίνεται πανηγύρι !!!
Σκοτώνονται ποιος θα πρωτοφιλήσει. Είναι αυτό που λένε "Μάθαμε οτι το κάνετέ - πλάκωσαν και οι γύφτοι"
Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε.

Ευτυχώς το ένα ζωντανό (γιατί ζώο είναι - έτσι τον αποκαλούμε πλέον) αυτό το μήνα θα είναι μούγκα. Φυσικό επακόλουθο !!
Όταν μιλάς πολύ και λες παπαριές, αυτά παθαίνεις. NO HERO κ.κ. ΜΑΛΑΚΑ.
Το κλάμα πλέον στα κόκκινα ή με pm. Αλλιώς πάρε απο το φίλο σου το ORC ...
... ναι ναι, αυτόν που για να τον βγάλετε hero έβαλε ο κλεφτράκος ο φίλος σας τους κωδικούς μας για να κάνετε cb, τέτοια ξεφτύλα ..

με αυτά και αυτά μας φτιάξατε το μήνα. Ραντεβού τον επόμενο

Greek Oly stories ... be continius

* τα screen με τις παπαρολογίες σας διαθέσιμα, βαριέμε να ανεβάζω.
* έχεις ακούσει αυτό που λέει: καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε,  για σας πάει καλύτερα να τον πιπιλάτε

άντε και καλό μήνα
και για το τέλος να παραφράσω το γνωστό ρητό : ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΟΣ
γιατί όλους εσάς τους μαλάκες σας είχα clan member ..... ok όλοι κάνουν λάθη !!! Δικάστε με

xaxaxaxa

gia pious malakes les re file

ApacheTomcat

Quote from: mestran on November 01, 2018, 10:31:13 AM
Quote from: Polemos on November 01, 2018, 09:28:23 AM

...

άντε και καλό μήνα

xaxaxaxa

gia pious malakes les re file

ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΟΣ
Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΘΕΟΣ

NOT
Dark Knight  is HERE ...

ApacheTomcat

"Μπαμ και κάτω" έλεγε ο Λιβιεράτος σε παλιότερο άσμα του,

"ban και κάτω" τραγουδάω κι εγώ, σαν άλλος καλλίφωνος βάρδος, κάτω απο της Giran τα τείχη !!!

Ναι ντε .... εκεί που ήρθες με το πτώμα σου να κάνεις pvp αλλά με το προγραμματάκι για τα cp pots ON

... και τελικά έφυγες ξάπλα αλλά και με δώρο από τους GM !!!

Τι δώρο ??

Μα φυσικά το BAN σε 40 charakia σε συσκευασία δώρου και με φιλιά από τους ImmortalUnits

άντε καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά (γιατί τότε θα τελειώσει το ban) ....  καημένε

* Σε ένδειξη πένθους δεν θα κάνω flame σε hero voice αυτό το μήνα - έτσι για συμπαράσταση.
άλλωστε όλοι έχουν κάποιο "φίλο" μαλάκα 

Dark Knight  is HERE ...