Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Skeltah

Mai este vre-un roman?..:)
ARATATI-VA !!!!

morfeus

nu e "Romanian/Roman" ci roumanian  :D :D ........sunt destui romani pe aici dar nu stiu cat de mult le place sa posteze ;)

Flames

Skeltah

Quote from: morfeus on February 17, 2010, 04:47:16 AM
nu e "Romanian/Roman" ci roumanian  :D :D ........sunt destui romani pe aici dar nu stiu cat de mult le place sa posteze ;)

Eh ..lasa ca inteleg ei ..:P

robertt

Mith

Sunt romani dar le e frica sa posteze , sa nu ii catalogheze lumea drept tzigani :D

Morfeus tu ai jucat si pe Celes?

morfeus

Quote from: Mith on February 19, 2010, 12:28:01 AM
Sunt romani dar le e frica sa posteze , sa nu ii catalogheze lumea drept tzigani :D

Morfeus tu ai jucat si pe Celes?

am jucat pe multe servere  dex c3/4,..paradise (virtue), supremel2 (aerith,  pe celes f. putin deoarece tocmai veneam dupa 1 an+ pe retail si nu am fost prea incantat sa vin de pe GF pe c5 + ca nici oamenii cu care am jucat in ultimii 3 ani+ nu au stat mult pe celes din acelas motiv)

romanii de aici posteaza dar in engleza si stai linistit ca nu le e frica de ce ziceai tu mai sus :D doar ca nu sunt ca aia de pe dex, si retarzi si cu gura mare in general pe serverele non-ro o sa vezi alta calitate a oamenilor din toate punctele de vedere....

Mith

Nuj, eu intotdeauna am jucat pe servere internationale, si m-am ferit mult de clanuri de romani: se supara repede , se scameaza unii pe altii, au ego-uri mult prea mari si fac drama extrem de usor.

Pe DEX n-am jucat decat ROXY foarte putin .. dar ala nu era server, era batjocura. Raman pe RPG, orice comunitate internationala pe care joaca clanuri puternice e mai buna decat una mioritica :D

Pe aerith ai fost in RooTs?

morfeus

Quote from: Mith on February 19, 2010, 02:37:29 PM
Nuj, eu intotdeauna am jucat pe servere internationale, si m-am ferit mult de clanuri de romani: se supara repede , se scameaza unii pe altii, au ego-uri mult prea mari si fac drama extrem de usor.

Pe DEX n-am jucat decat ROXY foarte putin .. dar ala nu era server, era batjocura. Raman pe RPG, orice comunitate internationala pe care joaca clanuri puternice e mai buna decat una mioritica :D

Pe aerith ai fost in RooTs?

sunt de aceeasi parere (pe dex am inceput sa joc l2 acum mult timp dar am plecat repede cand am inceput sa imi dau seama de ceea ce se intampla acolo)

pe aerith am inceput cu roots dar clanul s-a spart repede si am continuat in IC(reborn) iar de atunci joc cu oamenii astia

Mith

Si ai fost in ETC pe 30X presupun. Aveti de gand sa incepeti si pe 5X?

morfeus

Quote from: Mith on February 19, 2010, 03:35:12 PM
Si ai fost in ETC pe 30X presupun. Aveti de gand sa incepeti si pe 5X?

nu ca si clan, probabil ca vor merge cateva party-uri, momentan nu e ceva foarte clar

n0click

nup , nu o sa mergem ca un clan , jacky a spus ca el nu mai vrea un low rate , vadrigaar nici atata , ve3k nici el nu vrea 5x , si am vazut ca multi raman pe 30x , din cate shtiu or sa se duca 4-5 pt random

Skilly

n0click

Apophis

Apophis

Quote from: morfeus on February 25, 2010, 03:25:10 AM
Quote from: Apophis on February 25, 2010, 02:26:16 AM
o mana de oameni

sunt mai multe dar  undercover  ;D :D ;)

Hai ca mi-a placut asta  :D Cred ca tot wc o sa fiu si pe aici.

Manowar

estem putini.

lasa ca ne facem noi clan de romani si dominam serveru  ;D
Quote from: Owen on February 25, 2010, 03:00:04 PM
I may be retarded for winning an argument on the internet.

BR teacher:

Quote from: Owen on February 26, 2010, 12:29:21 AM
shouldn't that be: UAEHUeuHEUaheuHEUheuAHEuaeaheUEHUAheuHE?

RiotMaker©

DHxxl

Quote from: Manowar on February 25, 2010, 11:05:39 PM
Fii optimist, sigur veti reusi :)

Arky

estem putini.

n0click

sansa unui clan de romanii sa aibe succes pe un server populat de l2 este 1/1million :D am jucat pe 3 server cu romani si am spus numai ! se mancau unii pe altii pt iteme si se scammau , sa numai zic ca 2 veniti in clan fata si baiat la primul antharas cu 3 clanuri de straini , au luat earring si au dat log out ! ( LOL) , a trebuit sa ii sune sefu clanului toata noaptea sa il returneze :D , dupa faza asta sa spart clanu , ca leaderul s-a lasat ^^

Demolatoru

sansa ca un clan de romni sa fie de succes e ZERO
Salutare copii  :o  sal morf

Djihad

buna buna asta :D
Sangerspyro