Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

n0click

simplu :D dc crezi ca dex nu are :D

Djihad

poate pentru ca nu`si permit sa le cumpere :|
Sangerspyro

xtln

salut ! la ce ora se deschide serverul maine? adica gmt+2 ... sunt nelamurit prima ora era vb de 2 apoi parca am vazut ca 3

ms de ajutor ; o seara placuta

MichaelV

15:00 gmt+0 . Pentru noi asta inseamna 17:00 ca suntem gmt+2.
Si nu mai bateti campii cu fisierele astea. Treaba lor cum le-au luat, sa zicem mersi ca avem ocazia sa jucam moca pe ele.

Demolatoru

Sa le pupam si picioarele a?...... mama lor de Hoti  ;D stii dume de la Cronica carcotasilor cu vanghelie : "citesc in ochii tai ca-ai furat" =))

Arky

Quote from: Demolatoru on March 01, 2010, 03:08:28 AM
Sa le pupam si picioarele a?...... mama lor de Hoti  ;D stii dume de la Cronica carcotasilor cu vanghelie : "citesc in ochii tai ca-ai furat" =))
lol wut ???

MichaelV

De la mersi la a "pupa picioarele" este drum lung : )

Skilly

atata timp cat adminii nu se implicat in gameplay/politics totul e perfect cat despre boteri,etc nu ma intereseaza pt ca sunt player (JOC nu bot-ez)
daca ar fi dupa mine as interzice si multiboxingul, pt ca multi box implica automat boting mai devreme sau mai tarziu.
/cheers si ne vedem ig

morfeus

MichaelV sa inteleg sa spoilu' ramane 1x amount?

MichaelV

Nu sunt sigur. Am ridicat discutia in administratie dar deocamdata se odihnesc baietii : ). Merita.
E posibil sa fie modificate nitzel ratele, dar oricum nu saptamana asta.

n0click

tbh nu ma asteptam sa fie asha bine 5726 si nu aveam lag , good jab

robertt

Quote from: n0click on March 02, 2010, 01:59:47 PM
tbh nu ma asteptam sa fie asha bine 5726 si nu aveam lag , good jab

si tu chiar crezi ca or fost 5726 online?  ::) oricum is curios daca va fi ss lag ca din cate vad a inceput...

n0click

au fost crede-ma si inca sunt , nu poti spune ca au fost 2-3 k , la ce am vazut au fost

robertt

Ideea e sa nu crezi tot ce scrie pe site....

Arky

eu cred ce vad in joc,si imi e de ajuns.rpg-club merge super la cati jucatori are (cu siguranta 3k+),SS lag fie ca e de la server,fie ca e de la conexiunea fiecaruia la server asta e alta poveste.oricum e cat se poate de acceptabil.bafta in joc  :)

MichaelV

Ce va pot spune sigur e ca numarul de playeri online MAXIM pe server a fost intre 4500 si 6000 : )

morfeus

Quote from: MichaelV on March 03, 2010, 12:22:45 AM
Ce va pot spune sigur e ca numarul de playeri online MAXIM pe server a fost intre 4500 si 6000 : )

era de asteptat cu toate ca s-a mancat mult cacat (si inca se mananca)  vis a vis de rpg  pe forumul celui mai "tare" server privat.....

singurul lucru ce tre modificat sunt ratele la spoil adica sa faca amount 4x sau 5x altfel s grade o sa fie o mare performanta (e primul server low rate pe care vad ratele astea la spoil, si pot sa spun ca am jucat pe cele mai bune)

Arky

Quote from: morfeus on March 03, 2010, 06:04:22 AM
singurul lucru ce tre modificat sunt ratele la spoil adica sa faca amount 4x sau 5x altfel s grade o sa fie o mare performanta (e primul server low rate pe care vad ratele astea la spoil, si pot sa spun ca am jucat pe cele mai bune)
daca ratele la questurile de mats gen cel din Stakato sunt 5x atunci nu va fi spoilul o asa mare nenorocire.

morfeus

ehh cum va merge copii? multumiti?  :D :D :D

MichaelV

Eu sper ca sunteti : ). Aseara a mers perfect si nici nu a fost atins 'the cap'. Deci toata lumea poate juca multumita.

(dupa lipsa de posturi de ieri/azi-noapte ===> toata lumea rupe pve-ul, ori nu au timp de complaints ori sunt multumiti)

Arky

Quote from: MichaelV on March 05, 2010, 09:50:35 AM
Eu sper ca sunteti : ). Aseara a mers perfect si nici nu a fost atins 'the cap'. Deci toata lumea poate juca multumita.

(dupa lipsa de posturi de ieri/azi-noapte ===> toata lumea rupe pve-ul, ori nu au timp de complaints ori sunt multumiti)
in afara de quest rates care inca erau 1x amount (cel putin aseara), in rest e ok

robertt

Quote from: MichaelV on March 05, 2010, 09:50:35 AM

De antibot se mai aude ceva? chiar am un prieten care a zis ca joaca aici pentru ca poate bota..stiu ca aproape gata asta teoretic...dar practic?

MichaelV

Ma gandeam eu ca esti roman. Nu am de unde sa stiu, tu crezi ca am vreo posibilitate sa vad eu cu ochii mei asa ceva? Va spun ce imi spun si mie adminii "very soon".

Apropo, ce nick are prietenul tau ingame?

robertt

Quote from: MichaelV on March 05, 2010, 04:01:18 PM
ce nick are prietenul tau ingame?

Right ! te-ai gandit mult ? :D doar intrebam...ca e pacat sa ramana asa mult timp.

Oricum fiind populatie mare nu e f usor sa botezi dar stii cum ii...azi incepe 1 maine se apuca inca 2 si tot asa.

MichaelV

Din pacate nu am gm in game ... inca. Dar cand voi avea (in caz ca antibotul nu e pus inca) poti fi sigur ca 'azi unul, maine inca 2 ... isi iau pauze de jucat' .