ArtOfWar Polish

Started by Sytri, December 03, 2018, 05:11:06 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sytri

Quote from: Thalisman on January 14, 2019, 09:17:43 PM
Cóż, co do cp jest to sprawa do przemyślenia ale to i tak dopiero po wyexpieniu się i przypomnieniu kilku rzeczy bo jednak niby grało się te 8 czy 9 lat ale po kilku latach przerwy to człowiek nie jest pewien czy wszystko pamięta.  Pvp bardzo lubię i zawsze jestem chętny, jednak ja ogólnie gram raczej for fun bez spiny, nie te lata a i czasu mniej niż kiedyś.

Napisze tak :) najlepiej dojść sobie do klanu pogadać z ludzmi  zobaczyć czy będa chetni nawet zrobić sobie grupę 3-6 osobową klase dobrać pod to czego brakuje i  tak zacząć gre. Jak zaczniesz sobie np tutaj grać lukiem bez  takiej grupy to raczej szybko skończysz , nie oszukujmy sie serwer jest juz troche rozwiniety na + jest to ze sa wolne  miejscówki low na - ze na low lvl ciężkawo znaleść pt choć dla chcacego nic trudnego :).

Thalisman

Rozumiem. Tzn ja ogólnie już zacząłem postać (ee) bo ta postać najbardziej mi odpowiada i spędziłem na niej praktycznie cały okres grania w l2. Tak czy inaczej dzięki za radę i odpowiedź:)

Sytri

Jak bedziesz chciał klan to napisz na "You  cie dodam jak się nie spodoba to zawsze możesz wyjść :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Poszukujemy ogarniętego cp do wspólnego robienia instacji Tezza / freya / Może tiat  jak komu się będzie chciało.
Podział dropów raz wasz , raz nasz wiecej info Pm "Jinoo .

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Sytri

Sytri

REKRUTACJA OTWARTA :) PM "jinoo

Wincentos

Klan jeszcze istnieje?  Z chęcią dołączę do Aka a później jeśli jest możliwość do klanu  ;)

Sytri

Quote from: Wincentos on February 21, 2019, 05:56:14 PM
Klan jeszcze istnieje?  Z chęcią dołączę do Aka a później jeśli jest możliwość do klanu  ;)

Zapraszamy znajdz kogos z krestem  i powiedz by cie dodali do klanu każdy ma prawa na inv  , powiedz ze jestes od "You ewentualnie poczekaj do 20

Sytri

We are recruting english speaking members or CP. Contact Jinoo or You. Cheers

Doomtrain

Cześć. Właśnie zacząłem grać na RPG i chętnie sprzedam CRP :) Oczywiście na 6lv nie mogę wysłać maila, pm ani użyć shouta i nie wiem za bardzo jak się z Wami skontaktować :)

scorpiox

nie wime czy ktoś jeszcze gra od nas ;) trochę za pozno zaczoles ;p

ja ponownie wroce na nowy serwer i pewnie reszta tez ;p

Doomtrain

Tego się spodziewałem, po wizycie w Giranowie wieje pustkami. Kiedy nowy RPG startuje?

Sytri

Quote from: Doomtrain on March 17, 2019, 05:05:23 PM
Tego się spodziewałem, po wizycie w Giranowie wieje pustkami. Kiedy nowy RPG startuje?

Tygodniowa wizyta w szpitalu i nie mialem jak odpowiedziec :) , czesc ludzisk sobie pogrywa my jako cp moze sie obudzimy i pobawimy mam kilka pomysłow :) a co do aca pisz na you albo lap koogos z tym krestem kasa 3kk

Pozdrawiam

mely

Anyone joining x30 server ?

Misheal

Hello everyone,,
Cóż, co do cp jest to sprawa do przemyślenia ale to i tak dopiero po wyexpieniu się i przypomnieniu kilku rzeczy bo jednak niby grało się te 8 czy 9 lat ale po kilku latach przerwy to człowiek nie jest pewien czy wszystko pamięta.  Pvp bardzo lubię i zawsze jestem chętny, jednak ja ogólnie gram raczej for fun bez spiny, nie te lata a i czasu mniej niż kiedyś reversephonelookup.onl/ curated.onl/nba-reddit/ pcbuilder.onl/pcpartpicker/.

Nirobi

wciąż trwa rekrutacja do aca?

scorpiox

tak tylko ja jestem dopiero po robicie po 23 na grze