ArtOfWar Polish

Started by Sytri, December 03, 2018, 05:11:06 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sytri

Polski klan ArtOfWar  Klan lvl 7 ally 300

Rekrutuje cp lub solo graczy
Wiek 18+ lub mentalnie dorosły :)
Wymagana sprawna obsługa komunikatora Ts3
Pm in game Jinoo  lub mail

Oferujemy :

• Wojny o forty , Miła atmosfera na ts , Jezyk na @Eng.

• Instancje - Zaken Tezza  Instancja Fortowa  itp..

• Clan hall Aden.

Ponad to klan skupuje CRP (akademia )-- pisać maile na Jinoo -  reward

We are recruting english speaking members or CP. Contact Jinoo or You. Cheers

Pozdrawiam You

rapo

Przyjmujecie solo graczy bez ts?  ;) (ew. odsłuch na siege/instance)

Sytri

Quote from: rapo on December 10, 2018, 12:34:56 PM
Przyjmujecie solo graczy bez ts?  ;) (ew. odsłuch na siege/instance)

Tak  , ale ts na nasłuchu :) pm Jinoo

rapo

Dzięki, napiszę wieczorem :)

cisowiok

Mam pytanie  czy przyjmujecie do aka? I do kogo ewentualnie się zgłosić. A teraz z innej beczki jak zostawic na servie offline shop?

Sytri

Quote from: cisowiok on December 11, 2018, 06:33:15 PM
Mam pytanie  czy przyjmujecie do aka? I do kogo ewentualnie się zgłosić. A teraz z innej beczki jak zostawic na servie offline shop?

Eh :)  w 1  poście jest napisane :P cytuje

"Ponad to klan skupuje crp -- pisać maile na Jinoo -  reward"

Tak przyjmujemy do aca i napisz maila na Jinoo  lub  / You / coen  / dizaster

Off shopa kupujesz za  pc poins / rur / lub na rynku dostaniesz  skrola  po wystawieniu sklepu klikasz w niego i gotowe

:)

Pozdrawiam

cisowiok

you cannot send emails to any character that has blocked you. Czemu nie moge do was poslac maila?

Sytri

Napisałem ci na pw na forum adres ts

Pozdrawiam

Sytri

Sytri

shinan

wciąż trwa rekrutacja do aca?

Sytri

Quote from: shinan on December 22, 2018, 09:23:26 PM
wciąż trwa rekrutacja do aca?

Cały czas :)

Wesołych Świąt
=======================================  

Śniegu po nerki, udanej pasterki, prezentów moc,
           miłości co noc, smacznego bigosu,
Gwiazdki z kosmosu oraz tyle radości ile karp ma ości,
Krótkich banów , Ślepego Gm-a , Wysokich enchantów

Życzy  Klan Ekipa ArtOfWar
=======================================

Pozdrawiam You

Sytri

matosu

Hej,
czy jakieś CP nie szuka w miarę ubranego Trickstera?

Sytri

happy new year

Zapraszamy do Polskiego klanu i życzymy szczęśliwego nowego roku Ekipa ArtOfWar

Sytri

Quote from: matosu on January 02, 2019, 07:56:23 PM
Hej,
czy jakieś CP nie szuka w miarę ubranego Trickstera?

Nie widziałem u nas cp łuczników  ale dołącz do klanu może będziesz miał wene na judi :P

NADAL KUPUJEMY CRP Z AKADEMI DOBRY REWARD :) PM / MAIL JINOO / YOU / ST0NE

Sytri

Zapraszamy aktywnych graczy :).

Thalisman

Sorry,za pisanie tutaj ale to pierwszy polski wątek na forum jaki znalazłem. Dlatego chciałem dopytać czy dużo jest polskich clanów na serwie i czy opłaca się zaczynać teraz grać?

Sytri

Quote from: Thalisman on January 14, 2019, 01:56:56 AM
Sorry,za pisanie tutaj ale to pierwszy polski wątek na forum jaki znalazłem. Dlatego chciałem dopytać czy dużo jest polskich clanów na serwie i czy opłaca się zaczynać teraz grać?

Strikte klanów może 2 klanów gdzie graja Polacy z 5 .Czy opłaca sie zaczynać zależy na co liczysz , jak gra 4 fun jasne zapraszamy jak gra pvp zakeny tezzy freye bez cp nie ma sensu , chyba że złożysz sam coś u nas gra troche Polaków co już dochodzi do kresu farmy a jest bez cp tylko troche ogaru i  znajomość komendy /invite

Pozdrawiam You

Thalisman

Cóż, co do cp jest to sprawa do przemyślenia ale to i tak dopiero po wyexpieniu się i przypomnieniu kilku rzeczy bo jednak niby grało się te 8 czy 9 lat ale po kilku latach przerwy to człowiek nie jest pewien czy wszystko pamięta.  Pvp bardzo lubię i zawsze jestem chętny, jednak ja ogólnie gram raczej for fun bez spiny, nie te lata a i czasu mniej niż kiedyś.

Sytri

Quote from: Thalisman on January 14, 2019, 09:17:43 PM
Cóż, co do cp jest to sprawa do przemyślenia ale to i tak dopiero po wyexpieniu się i przypomnieniu kilku rzeczy bo jednak niby grało się te 8 czy 9 lat ale po kilku latach przerwy to człowiek nie jest pewien czy wszystko pamięta.  Pvp bardzo lubię i zawsze jestem chętny, jednak ja ogólnie gram raczej for fun bez spiny, nie te lata a i czasu mniej niż kiedyś.

Napisze tak :) najlepiej dojść sobie do klanu pogadać z ludzmi  zobaczyć czy będa chetni nawet zrobić sobie grupę 3-6 osobową klase dobrać pod to czego brakuje i  tak zacząć gre. Jak zaczniesz sobie np tutaj grać lukiem bez  takiej grupy to raczej szybko skończysz , nie oszukujmy sie serwer jest juz troche rozwiniety na + jest to ze sa wolne  miejscówki low na - ze na low lvl ciężkawo znaleść pt choć dla chcacego nic trudnego :).

Thalisman

Rozumiem. Tzn ja ogólnie już zacząłem postać (ee) bo ta postać najbardziej mi odpowiada i spędziłem na niej praktycznie cały okres grania w l2. Tak czy inaczej dzięki za radę i odpowiedź:)

Sytri

Jak bedziesz chciał klan to napisz na "You  cie dodam jak się nie spodoba to zawsze możesz wyjść :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Poszukujemy ogarniętego cp do wspólnego robienia instacji Tezza / freya / Może tiat  jak komu się będzie chciało.
Podział dropów raz wasz , raz nasz wiecej info Pm "Jinoo .

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Sytri