RPG-CLUB (x15) serverio informacija ir politikos aptarimas

Started by iPKu, November 18, 2010, 05:37:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bimbo

Quote from: CrossFirepwnz on April 22, 2011, 09:46:08 AM
3 mėnesiai - pusė metų? Okey. :D Matai, aš ne taip kaip tu, nesikeldavau 7 ryto, kad galėčiau pafarmint mobus.  ;D
nebegrybauk 3 menesiai, dar pamenu kaip arion forume gyreis kad einat su forgais i rpg x5 o dar net nebuvo atidarytas , taip kad ejai nuo pat pradziu failune  :D krc jau toks trintukas kreivarankis, taip ir sakyk kad neks i pt neimdavo duhe

CrossFirepwnz

Quote from: Bimbo on April 22, 2011, 01:26:39 PM
3 mėnesiai - pusė metų? Okey. :D Matai, aš ne taip kaip tu, nesikeldavau 7 ryto, kad galėčiau pafarmint mobus.  ;D
nebegrybauk 3 menesiai, dar pamenu kaip arion forume gyreis kad einat su forgais i rpg x5 o dar net nebuvo atidarytas , taip kad ejai nuo pat pradziu failune  :D krc jau toks trintukas kreivarankis, taip ir sakyk kad neks i pt neimdavo duhe

Hm... Pagalvokim. Kada rpg atsidarė? Balandžio vidurį, jei gerai pamenu? Aš ten žaidžiau iki liepos, tada pasijungdavau šiaip pakimarint, vt pašnekėt ir oly nueit padurnavot... Tai 3-4 mėnesiai išeina, ką dar dauneli papasakosi? Ai, jo tu gi čigonas, viską geriau už mane žinai.  ;D Jo, tas kreivarankis už tave daugiau sugeba, eik toliau parodysi koks pro esi. Ir šiaip, px gal ir kreivarankis, bet man bent nėra l2>all, kaip tau, tai aš dėl to nesiparinu, nes man px tas laineidžas.  ;D Taip, aš dūchas, bet tu dar žiauresnis, nes po kol kas vartaisi į vienus vartus. O kaip dėl tu treninginių marozų? Gal tave labai skriaudžia, kad butthurted esi? :D
Always stand your ground, no matter how much strong force will be against you.

Bimbo

Quote from: CrossFirepwnz on April 22, 2011, 03:51:16 PM
Quote from: Bimbo on April 22, 2011, 01:26:39 PM
3 mėnesiai - pusė metų? Okey. :D Matai, aš ne taip kaip tu, nesikeldavau 7 ryto, kad galėčiau pafarmint mobus.  ;D
nebegrybauk 3 menesiai, dar pamenu kaip arion forume gyreis kad einat su forgais i rpg x5 o dar net nebuvo atidarytas , taip kad ejai nuo pat pradziu failune  :D krc jau toks trintukas kreivarankis, taip ir sakyk kad neks i pt neimdavo duhe

Hm... Pagalvokim. Kada rpg atsidarė? Balandžio vidurį, jei gerai pamenu? Aš ten žaidžiau iki liepos, tada pasijungdavau šiaip pakimarint, vt pašnekėt ir oly nueit padurnavot... Tai 3-4 mėnesiai išeina, ką dar dauneli papasakosi? Ai, jo tu gi čigonas, viską geriau už mane žinai.  ;D Jo, tas kreivarankis už tave daugiau sugeba, eik toliau parodysi koks pro esi. Ir šiaip, px gal ir kreivarankis, bet man bent nėra l2>all, kaip tau, tai aš dėl to nesiparinu, nes man px tas laineidžas.  ;D Taip, aš dūchas, bet tu dar žiauresnis, nes po kol kas vartaisi į vienus vartus. O kaip dėl tu treninginių marozų? Gal tave labai skriaudžia, kad butthurted esi? :D
Nu man sito kaip ir gana  :D btw vasara alus mergos liferi spruk is forumo

CrossFirepwnz

Belenkaip suvartei, einu paverkt.  :D :D Pz, tu man toks atšokęs nuo proto, kad graudu tavo rašliavą skaityt.

Bimbo

Quote from: CrossFirepwnz on April 22, 2011, 04:03:52 PM
Belenkaip suvartei, einu paverkt.  :D :D Pz, tu man toks atšokęs nuo proto, kad graudu tavo rašliavą skaityt.
tj neskaityk ir nesinervinsi tiek daug :D

CrossFirepwnz

Quote from: Bimbo on April 22, 2011, 05:51:20 PM

Tikrai nervinuosi skaitydamas rašliavą iš durnyno.  :D

Bimbo

Quote from: CrossFirepwnz on April 22, 2011, 06:27:58 PM

nesinervink

CrossFirepwnz

Quote from: Bimbo on April 22, 2011, 07:22:34 PM
Quote from: CrossFirepwnz on April 22, 2011, 06:27:58 PM

nesinervink

Okey, braške.

...MinDiuSe...

Proud Dorf

Guardian

There is no such bussines like bot bussines © OOC
Quote from: TheDownSyndrome on June 21, 2011, 10:45:05 PM
  my mother taught me, not everybody is so lucky to have the gift of the intelligence.
Quote from: Nectaa on November 19, 2010, 05:05:11 PM
I already told several times ,when ooc starts in server since begining ,we have always wars with whole server, Here is same shit.

PunkStyle