Darbo birza

Started by mekutis, November 15, 2010, 11:34:07 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mekutis

ieskau bedarbiu perkeltine prasme. Renkame mele CP. Norintiems prisijungti rasykite mekutis4848

arba palikite irasa diskusijose:)
http://www.facebook.com/pages/Adena/108508649214292?ref=ts

Sorrow

Buvusios  "Adena" clan cp!? :))))
RedAngels.
Everything Just Started.

www.RedAngels.ql.lt

Guardian

eik tu nakui cia tai ziauru :D
There is no such bussines like bot bussines © OOC
Quote from: TheDownSyndrome on June 21, 2011, 10:45:05 PM
  my mother taught me, not everybody is so lucky to have the gift of the intelligence.
Quote from: Nectaa on November 19, 2010, 05:05:11 PM
I already told several times ,when ooc starts in server since begining ,we have always wars with whole server, Here is same shit.

DonSalieri

adenos randomu nuotrupos? :)

mekutis

Randomas tai tas kas be klano ar be CP, o cia CP bus,tai ir randomais vadintis nebelabai galime:) bus sava hebra, ko truks kviesimes:) nematau tame problemu. Tai daro daugelis klanu, tai ir suksimes po biski. O kaip zaisim, ar mums seksis, ar nelabai, tai atsiprasau,bet ne jusu suknistas reikalas:)

p.s.: aciu kad kazkas bent atsimena :))malonu labai

p.s. 2.: rekrutas vyksta 24h per para:) 18+, ypatingai ieskome SWS:) nepamaisytu BD, WC

Sorrow

Kadaise losiau pas jus, o ir klane turiu nemaza dali "Adena" klano zaideju.
Malonu butu tokia kompanija pas save laikyt klane, tad jai su "cp" norit prisijungt prie musu "RedAngels" klano ir linksmai palost savo malonumuj kartu su mumis, susisiek su manim "Impulse_1 ( usa, los angeles ) .
RedAngels.
Everything Just Started.

www.RedAngels.ql.lt

mekutis

num parasysiu, galesim paplepet :D paziuresiu ka pasiulysi:D

forbidden

Quote from: Guardian on November 16, 2010, 09:31:23 AM
eik tu nakui cia tai ziauru :D

Matos, kad tik floodini šiame forume ir daugiau nieko. ;] Ir iš tiesų, tai neturėtų būti tavo problema. Kartais geriau vienas šiltas, mažas paprastas cp, nei 120 žmonių zergas, kurio suvaldyti vienas žmogus nesugeba :)
IR POHUI AR VIENI AR MASĖJE

Guardian

mekuti dar ta pacia taktika vadovaujies  VISKAS MAN LIKE UZSIPISKIT NAX NEYDOMUS JUS MAN ? :D
  my mother taught me, not everybody is so lucky to have the gift of the intelligence.
I already told several times ,when ooc starts in server since begining ,we have always wars with whole server, Here is same shit.

mekutis

Quote from: Guardian on November 16, 2010, 01:37:15 PM
mekuti dar ta pacia taktika vadovaujies  VISKAS MAN LIKE UZSIPISKIT NAX NEYDOMUS JUS MAN :D

kaip bent kazka pabaigsi, tada galesi kalbet su manim:) ir nustok fludint, nes nelabai idomus cia esi:)

Guardian

Quote from: mekutis on November 16, 2010, 01:40:24 PM
mekuti dar ta pacia taktika vadovaujies  VISKAS MAN LIKE UZSIPISKIT NAX NEYDOMUS JUS MAN :D

kaip bent kazka pabaigsi, tada galesi kalbet su manim:) ir nustok fludint, nes nelabai idomus cia esi:)
butu uzteke TAIP arba NE :D

mekutis

As neizvelgiau klausimo, nes kiek mokykloje teko mokytis, nors ir nekoks buvau mokinys, bet bent zinojau kad po klausiamojo  sakinio eina tam tikras simbolis (?). Tai va, atsakymas buvo tau pateiktas, baigsi sule, galesi klaust:) o dabar as neskiriu kur tu teigi, kur tu klausi.
Sekmes tau.

Guardian

Quote from: mekutis on November 16, 2010, 01:49:44 PM
As neizvelgiau klausimo, nes kiek mokykloje teko mokytis, nors ir nekoks buvau mokinys, bet bent zinojau kad po klausiamojo  sakinio eina tam tikras simbolis (?). Tai va, atsakymas buvo tau pateiktas, baigsi sule, galesi klaust:) o dabar as neskiriu kur tu teigi, kur tu klausi.
Sekmes tau.
mekuti dar ta pacia taktika vadovaujies  VISKAS MAN LIKE UZSIPISKIT NAX NEYDOMUS JUS MAN ? :D
HAPPY NOW ? :D

Gugis

mekutis

mekutis

Tebeieskomi aktyvus: BD, WC ir Bishop.

Dedicated

Ka reiskia aktyvus? ir kokiu metu jus online bunat?

Bimbo

mekuti dar ta pacia taktika vadovaujies  VISKAS MAN LIKE UZSIPISKIT NAX NEYDOMUS JUS MAN ? :D
nuoskaudos? is uzpakalio tekantis kraujas? gal tampono?

mekutis

Quote from: Dedicated on November 21, 2010, 02:08:02 AM
Ka reiskia aktyvus? ir kokiu metu jus online bunat?

darbo dienomis 17.00-24.00
savaitgaliais reikalauju didesnio aktyvumo:) laikas nesikeicia:)

Magnatas

Oo, Meki, ir tu zaidi cia ? :D Gal manes ir neprisiminsi, bet zaisdavom BFD, BFDR ir t.t :D Zodziu, gal netycia reikalingas Necras? ;D

Kalnu

gal dar th reikalingas butu, jeigu uzpildiciau info? :)  ???

ownuall

HE taip pat noretu prisijungti :)