svatební manažer

Started by prdelka49, November 13, 2010, 09:21:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

prdelka49

Zdravím pánové!! prosím vás, už měsíc hledám wedding managera(svatebního manažera) na jiných serverech býval v kostele v giranu nebo v jinych kostelech, hraju tady na 5x new word a nemužu ho najít, denně tam píšu do shoutu a nikdo mi není schopnej pomoc tak to zkouším tady, doufám že mi to řekneve vy! :) :) děkuju za radu, mam v planu si vzít přítelkyni  ;D

n

to bylo v mode tak pred 5 lety na tech nejubozejsich javach, ne? tady s timhle asi nepochodis.
po mesici hledani by ti mohlo dojit ze tu zadny manager neni.

prdelka49

tak na co se da dělat ten Q na svatebni saty??  asi to zas tak ubohy nebylo ne kdyz tam manazer svatebni byl a tady nejni :)

iRock

Wedding je na RPG len ako event link: https://forumen.rpg-club.net/index.php/topic,3060.0.html
Saty su v l2 len ako doplnok for fun, mozno s tym chceli povodne nieco robit ale ziadna svadba ako to poznas ty nie je.

prdelka49

ahááá :) tak děkuju moc za info a hlavně děkuju za odkaz :) konečně mi to někdo objasnil :) jen sem koukal na ty přisná pravidla :) že když učiastnici nebudou on line bude permamentní ban :) tak by mě dost zajímalo jakej mam uvest čas :) když v rusku maj snad od dvě hodiny dřív :)

muagez

Quote from: prdelka49 on November 14, 2010, 10:51:37 AM
dost zajímalo jakej mam uvest čas :) když v rusku maj snad od dvě hodiny dřív :)
Desired time (18:00 or 19:00 / GMT /)
my jsme GTM+1 takže 19:00 nebo 20:00 pro nás
btw: většina zde hrajících rusů má GTM+3, tudíž mají o 2 hodiny víc než my

Jacky

Quote from: n on November 13, 2010, 09:51:55 PM
to bylo v mode tak pred 5 lety na tech nejubozejsich javach, ne? tady s timhle asi nepochodis.
po mesici hledani by ti mohlo dojit ze tu zadny manager neni.
po roce hrani na rpg bys mohl vědět, že tu svatby přeci jen jsou :D
nízy nízy  ::)

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha