novy server

Started by kopco, October 10, 2010, 11:17:40 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Iblis

Quote from: muagez on November 13, 2010, 03:50:10 PM
Quote from: Iblis on November 12, 2010, 11:11:56 AM
Quote from: muagez on November 11, 2010, 11:06:04 PM
Quote from: iRock on November 11, 2010, 10:49:14 PM
Quote from: Ecthe on November 11, 2010, 06:44:16 PM
Jo asi fakt nechapu Pepo, mas pravdu, clamz je co? clan v madarstine? Jestli ano tak potom netusim proc radis Sent na stejnou uroven jako Oscuros. Takze plz chci tedy srovnani, kdyz jsi v obou hral, thx Pepo, uz se tesim, co vyblejes.
Sentinels+Oscuros+XYrandomCZ/SK CLAM = hura budeme ownit moby niekde v IT/cata etc. a je jedno ci hraju retail/privat vzdy koncia ako posmech obraz cz/sk l2 sceny zial.
na retailu se sentinels jakožto cz/sk klan celkem drželi, fungovali přes 2 roky a nějaký low WB zabíjeli pokud se nepletu, ale teď už je s něma asi amen

ked  myslis mas 1 sws a 1 bd v celom klane ktore sa tretnu online raz za 2 tyzdne, a mat Sgrade ked vsetci okolo maju s80 a vesper. tak potom mas dost divnu definiciu drzat sa.
můžeš mi ty chytráku říct kdo měl vesper kromě yoje do příchodu freya updatu? na ofiku jsi se možná tak ohřál na trialu a tady rozumuješ
btw. nejsem ze sentinels, nikdy jsem u nich nebyl a jejich legit cestu jsem nijak nepodporoval, ale mám tam pár známých a většina z nich měla s80 stejně jako zbytek serveru

ako zbytok serveru ??? to myslis ked uz bola gracia final +++ a uz cely server behal v s80 a  chlapci si konecne mohli dovolit to kupit na trhu bo to bolo lacnejsie ako Sgrade ? zbytocne robis zo seba debilka.
** There is no business like the BOT business **
Splichuj iz a B0T <3
Quote from: Volume on March 06, 2010, 12:52:45 AM
If blade dancer + sword singer in same pt

Blade dancer dances -> sword singer kicked from party
Sword singer sings -> blade dancer kicked from party

GF bOT!

Sardy

Ahojki, koho to tu zase pustili z klecoveho luzka na internet?

iRock

Quote from: Sardy on November 13, 2010, 06:05:52 PM
Ahojki, koho to tu zase pustili z klecoveho luzka na internet?
Neboj uz som im zavolal nech si pre teba pridu.  ;)

Littlebongo

ja tu hru hram pre zabavu a nie preto aby som pritom sedel 24/7 a bol super imba cuper skvely :D
tie no life clany nech si to vyonia a za 2 mesiace ich to zase prestane bavit a pojdu zase odum dal
holt ich vec - budu mat dobre spomienky - vyownil som 20 serverov ale nemam real life :D
sentaci su o partii ludi nie otom aby sme to tam neviem ako ownili

Frorath

Quote from: Littlebongo on November 14, 2010, 12:05:22 AM
ja tu hru hram pre zabavu a nie preto aby som pritom sedel 24/7 a bol super imba cuper skvely :D
tie no life clany nech si to vyonia a za 2 mesiace ich to zase prestane bavit a pojdu zase odum dal
holt ich vec - budu mat dobre spomienky - vyownil som 20 serverov ale nemam real life :D
sentaci su o partii ludi nie otom aby sme to tam neviem ako ownili
amen

pokemontrainer

petrajss

jen malej quote z fansajtu :

Aktivní konstant parta shání Warcryera na server RPG-CLUB 7-15x (start 11.2010), konstantí čas bude s nejvetší pravdepodobností 19:30 - 24:00+ , Konstant parta patří do klanu BeMyFrag www.bemyfrag.pl

http://www.gamerztube.cz/wL7I09O28/bemyfrag-l2cerberus-bmf
http://www.gamerztube.cz/wE2B3EIQZ/bemyfrag-territory-wars-08-05-2010

Budete hrát v příjemné komunite pohodových lidí od 17 do 22 let, v jednom z TOP free klanú na svete. v CZ/SK mluvící parte.

xDD
MV: don't add such a signature again please.

Thesis

xSnip

Quote from: petrajss on November 15, 2010, 04:34:18 PM
jen malej quote z fansajtu :

Aktivní konstant parta shání Warcryera na server RPG-CLUB 7-15x (start 11.2010), konstantí čas bude s nejvetší pravdepodobností 19:30 - 24:00+ , Konstant parta patří do klanu BeMyFrag www.bemyfrag.pl

http://www.gamerztube.cz/wL7I09O28/bemyfrag-l2cerberus-bmf
http://www.gamerztube.cz/wE2B3EIQZ/bemyfrag-territory-wars-08-05-2010

Budete hrát v příjemné komunite pohodových lidí od 17 do 22 let, v jednom z TOP free klanú na svete. v CZ/SK mluvící parte.

xDD

to jsem psal ja, co je natom takové směšné ?

gratz

no asi to ze to byla dost bida na serverech ktery aspon za neco staly v te spouste free serveru

Thesis

Řekl bych, že na RPG 5x, l2epilog 10x, l2ex 10x a ani na Cerberusu 7x to moc bída nebyla :)

gratz

Z tech serveru co si tu vyjmenoval bych za factor povazoval jen RPG 5x, tam to mozna nebyla bida, ale podle tohodle forum ani zadna slava :)

muagez

Quote from: gratz on November 15, 2010, 11:34:42 PM
Z tech serveru co si tu vyjmenoval bych za factor povazoval jen RPG 5x, tam to mozna nebyla bida, ale podle tohodle forum ani zadna slava :)
sláva to určitě nebyla, ale podle fora bych se moc neřídil, přeci je to tu samej forum warrior co ho má aspoň metr dlouhej, vůbec nehraje ale přitom je top a byl na všech akcích

petrajss

ja se nepotrebuju ridit podle fora, na 5x hraju od zacatku, a kdybych tohle necetl, tak ani nevim, ze na 5x vubec nejaky BMF hrali, takze asi moc factor nebyli
MV: don't add such a signature again please.

Thesis

Na RPG to bylo ani ne měsíc myslim...

Efre

BMF si pamatuju. Quitnuli po mesici a sli hrat nakej l2j. Diky nim nam tady na serveru zustali lokocz a benc )))
Nevermind - Watchmen / Genocide / BandOfBobs

Dont flag with the best, be the best.

Thesis

Quote from: Efre on November 16, 2010, 02:18:59 AM
BMF si pamatuju. Quitnuli po mesici a sli hrat nakej l2j. Diky nim nam tady na serveru zustali lokocz a benc )))

Jo to byli dobry typci :)

Shattered

To aby jsme chlapcům poděkovali  ::)

greennight

Quote from: Thesis on November 15, 2010, 10:16:08 PM
Řekl bych, že na RPG 5x  to moc bída nebyla :)
ked po mesiaci quitnut a nechat tu take dve individua tak  neviem neviem

Thesis

Myslim že ty dvě individua mají víc skillu než celý Sentinels dohromady

Ecthe

muagez

Quote from: Thesis on November 16, 2010, 10:37:35 AM
Myslim že ty dvě individua mají víc skillu než celý Sentinels dohromady
to je přece jasný, když jsou součástí jednoho z TOP KLANU NA SVĚTĚ

Thesis

Uvidíme za tejden, kdo bude TOP :D

greennight