Ce mai face lumea?

Started by Udunnome, October 08, 2010, 10:58:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wimi

Sã se audã-n toatã țara,
Sã se audã peste glob!
er pe ge club
www.rpg-club.org

found it on a site :)
Quote from: CrossFirepwnz on October 28, 2010, 05:32:35 PM
I was Doombringer hero on Nanaki. )))

GIXI

hai si pana la urma ce caractere s-au schimbat in gf ? eu tot dwarf joc, altceva nu prea ma bag, ca nu prea stiu, si decat sa ma-njure tot party-u ca dau bufe aiurea sau dau heal la frenzy, mai bine dwarf ! bishintza in giran! si cu spoileru bag level ! ca tare sunt iubitzi am vazut pentru hb . ce cade in hb la spoil, de cautau totzi spoiler in party pt hb ?

haart

GIXI

ms

doamne-ajuta pana pe 15 nov. !

la ce ora o fi deschiderea ? ar fi buna o ora mai cucu, pe la pranz, cand toata lumea e la munca/scoala . sa vedem care e mai nolifer atunci muhahhahaha.

deja cand am vazut anuntzu mi-am luat liber de pe-acum pt 15 nov . zic ca stiu eu sigur ca-am sa fiu bolnav in z

kokos

probabil o sa fie seara pe la 9-10 ora noastra .parca asa a inceput si 5x daca nu ma insel

baho

Semi ro? Adica sa aibe romani in ele? Sau o cantitate substantiala?
Ca romani sunt prin toate clanurile. Oricum, in afara de dex, nu cunosc clanuri internationale total romani sau partial, in afara de MR. Da, a fost "TO" aici dar decat sa vada si ei cum merge treaba, in rest ...
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

haart

DeathRow

byonicle

sal la toata lumea. am si eu o intrebare cine ma poate ajuta. vreau sa transfer un caracter si am inteels ca trebuie 250 rur. cum se poate dona pt rur si cat costa stie cineva? dati un reply va rog.

AnGeL

danielsan

Salut. Cum este serverul? Ma gandeam sa incerc pe 30x

PacoR

Quote from: danielsan on June 09, 2020, 12:33:47 PM
Salut. Cum este serverul? Ma gandeam sa incerc pe 30x
mai bine vii pe x15