Ce mai face lumea?

Started by Udunnome, October 08, 2010, 10:58:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Udunnome

Cam mare tacerea, nu mai joaca nimeni sau toata lumea e prea preocupata ingame ca sa se mai certe si pe forum?  :)

Aurelius

asteapta noul server :D de vreo 4 luni

xtln

ocupat cu recentul deces al mamei iluminatului nostru conducator

baho

All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

baho

Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

baho

KARAAAAAAAAATE

GIXI

haidi la vot !  vad ca x15 e in top acum ca rates

Dex

Quote from: morfeus

:D :D :D :D  spice shop-urile sunt pentru "cocalari" retarzi asa ca nu e mare paguba  :D :D :D

pfff,si tu esti din ala de baga coca sau iarba ?:D

btw : salutari la toata lumea , eu unul sper la sper la un 10x dar cred ca sunt  f mici sansele  :(  ......am fumat un cui si prevad ca o sa fie 7x :))

baho

In sfarsit treaz DOAMNEEEEEEEEEEEE
KARAAAAAAAAATE

GIXI

meh, vaz ca ne tot ducem spre x15 miash..... era bun un x7.. iar o sa vad epice in 7 zile.... la altzii, bineintzeles .....

GIXI

ummm, am facut un  char de proba , am intrat un pic pe x5 ! ce e frate acilea cu gm shop-u ala? pai aci, daca marci banu faci level rapid ! potiuni, bafe,rune de bafe, increase slots trade,etc ! pfff,bani sa ai !

deci aveau dreptate unii care mi-au zis ca aici e cu donations lol . cica numa hats. aiurea, cumperi bafe si sp points si ce vrei tu la greu cu silver coins ! bleah, daca e asha, tot mai bun e dexu, macar nu are customuri de-astea ce tzigani ! plus ca multi npc in game mananca rahat numa in rusa, piua engleza, au uitat sa traduca lol. si rushii retarzi, nu prea vb engleza..... praf ba,praf!!
astept dexu sa vad ce-or scoate, macar acolo 99% vb engleza, si e cu donations chiar numai pentru balarii(hats/accesorii), nu scroluri ded bafe si xp points !

baho

Fugi pe dex, pa. E mumos acolo cu "99% english". Esti funny ioane, nu uita sa iei si pe magda, petronela si gisela cu tine.
KARAAAAAAAAATE

xtln

Quote from: GIXI on October 19, 2010, 12:50:02 AM
ummm, am facut un  char de proba , am intrat un pic pe x5 ! ce e frate acilea cu gm shop-u ala? pai aci, daca marci banu faci level rapid ! potiuni, bafe,rune de bafe, increase slots trade,etc ! pfff,bani sa ai !

deci aveau dreptate unii care mi-au zis ca aici e cu donations lol . cica numa hats. aiurea, cumperi bafe si sp points si ce vrei tu la greu cu silver coins ! bleah, daca e asha, tot mai bun e dexu, macar nu are customuri de-astea ce tzigani ! plus ca multi npc in game mananca rahat numa in rusa, piua engleza, au uitat sa traduca lol. si rushii retarzi, nu prea vb engleza..... praf ba,praf!!
astept dexu sa vad ce-or scoate, macar acolo 99% vb engleza, si e cu donations chiar numai pentru balarii(hats/accesorii), nu scroluri ded bafe si xp points !
plm gixu daca tot te consideri superior rusilor invata rusa , pana atunci taci draq de cocalar.

GIXI

aaa, nu am zis ca sunt superior rusilor......doar ca e mai bine in engleza......n-am facut rusa la scoala......

oricum, am trecut cu mausteru peste lista aia de la gemeshop, si parca am vazut numa lucruri care fac diferentza intre playerii care doneaza, si aia care nu doneaza ! sau nu e asha ?

si mai e un nene langa port, care are inca o lista pe bani, da era numa in rusa....

baho

Ia dute si mai uitate o data si zi-ne care sunt alea asa multe lucruri care fac diferenta... micul nostru brainiac.

Eu ti le zic pe cele care le stiu toti si tu dupa, adaugi ce iti geme mintea.

cake - un item care creste vitality la toata lumea din jurul lui. Au fost nenumarate dezbateri in privinta lui si concluzia este ca e un item foarte bine gandit, care provoaca extrem de mult pvp, mai ales la inceputul unui server. Cand a inceput x5, era pvp non stop pe cake-uri.

vitality hats - foarte rar folosite. Iti dau un vitality buff de 20 minute o data la 12 ore. Cu alte cuvinte, ai x3 mai mult xp timp de 40 minute pe zi. Daca asta ti se pare tie un avantaj asa mare, da-ti o palma si mai gandeste o data. Si continua sa iti dai palme pana revii la realitate

xp/sp runes - extrem de rar folosite. Sunt foarte, foarte scumpe si dau un bonus foarte mic de xp, de maxim 50% base xp.

Asta este TOT ce influeanteaza gameplay-ul mai mult sau mai putin. Toate vor lipsi pe noul x15. Restul sunt tot felu de rahaturi ca palarii, mounts, aghations, buff scrolls/juices, tp scrolls etc.

Hai, te rog vino si arata-ne cat te duce capu' !
KARAAAAAAAAATE

GIXI

cum mah? ca sunt vreo 100 de iteme pe-acolo. scroll de super sp ! mai era unu de enchant parca ! si armura parca am vazut

baho

Quote from: GIXI on October 19, 2010, 01:32:38 AM
cum mah? ca sunt vreo 100 de iteme pe-acolo. scroll de super sp ! mai era unu de enchant parca ! si armura parca am vazut
Dute si uitate si vino cu exemple clare, ca sa le putem discuta. Nici nu stiu de ce stau la discutii cu tine, sau de ce mai esti inca aici de indata ce tu ai fun cu friends pe d3x. Incerci sa convingi pe cineva de ceva? In fine, vino cu exemple clare. Banuiesc ca nu iti e greu sa te loghezi, nu?
KARAAAAAAAAATE

xtln

taci ma omule din gura si fugi pe dex ; ia-ti si prietenii cu tine , ocupati sloturile acestui server degeaba iti garantez;

GIXI

stai
large fortuna box . nu inteleg . a divine weapon enchant and a high grade ancient weapon enchant crystal can be aquiered at a constant rate
cockteilrui care dau bafe multiple timp de o ora

scroll bundles bafe

robe of magic
cloacks/ dau mdef
increse number of slts for trade,sell,buy,etc >>> fishing nu mai are rost

rune pt xp si sp 5 ore duration

rune decrease 3 level of your penalty for equipmrnt
si la coach buy buffbars,mai departe nu inteleg ca e numa in rusa...

GIXI

Quote from: xtln on October 19, 2010, 01:35:04 AM
taci ma omule din gura si fugi pe dex ; ia-ti si prietenii cu tine , ocupati sloturile acestui server degeaba iti garantez;

too late, am deja 5 caractere aci

baho

Soulshots, scrolls - shots, buff scrolls si juices, tp scrolls.  Ce de aici ti se pare asa avantaj? Esti cu capu? Serios acum ...

Gracia ingame shop - shopul oficial l2.ru. Cuprinde aghations, extra intrari in kamaloka (useless) si "my teleport scrolls" (la fel de uselss). Aici ce e asa "avantajos"?

Headress - palarii

Server items - SP scroll, niste chestii care cresc weight limit+inventory slots+shop slots pentru o perioada mica de timp, "newspaper", brad, echo crystalls, formal wear, artificii, palarii. SP scroll e extrem de scum, aproape cat 10 cakes, nu foloseste nimeni si mare rahat de avantaj ce da. Chestiile alealalte sunt ieftine dar nu fol nimeni ca dureaza prea putin si oricum, ai rezultate mult mai bune prin modalitatile oferite in joc. Restul nu e nevoie sa pomenesc.

Server items exchange - palarii

Fortuna boxes - useless, ai niste rewarduri de tot rahatul din ele. Nu foloseste nimeni.

Baguette weapons - nu am vazut pe nimeni sa foloseasca si oricum sunt useless.

Coach - un NPC buffer care functioneaza doar pentru charuri sub level 40 :|

Nu stiu de ce am stat sa scriu toata asta ... poate ca sper ca reusesc sa te ajut sa ti se mai invarta nitel rotita.
Mai ai si alte intrebari?

p.s. si cum penisu lu bunica ai tu 5 charuri aici cand deabia ai reusit sa te loghezi? Pfuai de penisu meu, nici cand sunt rupt de high, nu mint in halu asta.
KARAAAAAAAAATE

GIXI

am 3 conturi cu 5 carchrs, ce mare branza ? le-am facut azi !

in giran e de vanzare strider pe donations

si loot pickers

urla un rus in giran wts adena 10$=400 kk . orice se  vinde . merge treaba

baho

Strider pe donations? NO FUCKING WAY!  :o You gonna WIN the serber.
Loot picker e si pe l2.ru retail. Si care e avantaju? Pfuai de pwla mea. Ar fi un avantaj doar pt cine farmeaza solo, ca are ceva timp castigat prin a nu aduna el dropul. In rest e fuking useless. Si oricum, nu a folosit nimeni pana acum asa ceva.

Si ala de urla de adena a fost banat de 1000 de ori de MV. Revine si incepe iar, nu ai ce ii face. Ai auzit de proxy?
Si oricum, e adena farmata pe server, nu in GM shop. SI ORICUM, rahatul asta se face pe orice server, INCLUSIV iubitul tau dex. Doar ca nu asa insistent ca aici pentru ca nu poti compara populatia de aici cu aia de pe dex. Dex deja e un server de duzina dpdv al numarului de jucatori.
KARAAAAAAAAATE