Ce mai face lumea?

Started by Udunnome, October 08, 2010, 10:58:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

morfeus

Quote from: GIXI on October 19, 2010, 12:50:02 AM
ummm, am facut un  char de proba , am intrat un pic pe x5 ! ce e frate acilea cu gm shop-u ala? pai aci, daca marci banu faci level rapid ! potiuni, bafe,rune de bafe, increase slots trade,etc ! pfff,bani sa ai !

deci aveau dreptate unii care mi-au zis ca aici e cu donations lol . cica numa hats. aiurea, cumperi bafe si sp points si ce vrei tu la greu cu silver coins ! bleah, daca e asha, tot mai bun e dexu, macar nu are customuri de-astea ce tzigani ! plus ca multi npc in game mananca rahat numa in rusa, piua engleza, au uitat sa traduca lol. si rushii retarzi, nu prea vb engleza..... praf ba,praf!!
astept dexu sa vad ce-or scoate, macar acolo 99% vb engleza, si e cu donations chiar numai pentru balarii(hats/accesorii), nu scroluri ded bafe si xp points !

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zetweed

Ce tot va bateti capul cu un tip care toata viata lui a jucat lineage pe dexbound?   

Udunnome

ce liniste era pe la inceputul lui 5x pe aici,nici nu aveai cu cine sa te certi,nici nu aveam rabdare sa caut sa imi schimb parola,eram prea preocupat sa ma bucur de fisierele lor si de cakeurile din LOA de la Genocide ca ei erau darnici si te lasau sa te bucuri si tu.
dar na e greu sa oferi un server gratis, cu fisiere impecabile,cu rate si donatii la libera alegere a playerilor care sa fie si pe placul tuturor.dar daca e dexu...atunci altfel tata  ::)
ce pot sa zic mai Gipsy, pardon Gixi ...do svidaniya  :)

kokos

faza cu "pe dex se vorbeste 99% engleza " ai trantit-o nu gluma :))

iar lucrurile alea de le vezi in gm - shop ,inafara de cake-uri , restu sunt useless (n-am auzit cat am jucat pe cineva sa-si fi luat vreodata scroluri de bufe  sau rune )

iar ce a zis baho in legatura cake-ul si pvp-u .. mare dreptate . cum se punea un cake pe pamant , cum apareau termitele :D

KnGhtmRe

tinand cont ca se vand SC pe adena, oricine isi poate cumpara cake. nu e absolut nimic rau in a avea cake pe server. din contra, ofera un motiv in plus de pvp. mie nu-mi place in schimb roba (talismanul) aia ce da x4 weight limit.

kokos

eh fa-ti un dwarf in dual box si-l cari dupa tine cu toate shoatele din giran :D , si ai sa uiti de roba

GIXI

atunci,bine ! haide cu deschiderea ( ce dracu sa fac, am luat ban si pe forum si ingame pe dex ).... ER PE GE ! ER PE GE !

acum fara caterinca,adminii de pe forumu asta sunt super de treaba. nu shtiu de gemeii ingame cum sunt ! dar au rabdare nu gluma sa raspunda la toti si la toate! pe dex, topic locked, aveai pm cu fuck off, auguri si permaban !

MichaelV

Sunt de treaba pana ma transform:

Catalistul principal este prostia, iar pe locul 2 ignoranta. Ai grija : )

Zetweed

SOULHOUND 77 CAUT CLAN IN PUII MEI CA SUNT SATUL SA JOC SINGUR

Zetweed

Eu ma gandeam sa primesc vreun invite de la voi :)

mentionez ca joc l2 de pe c3 sunt insurat(deci nu am cum sa joc l2 ca drogatu) si vreau sa joc l2 cu oameni normali nu pustime :)

GIXI

Quote from: MichaelV on October 20, 2010, 09:56:23 PM
Sunt de treaba pana ma transform:

Catalistul principal este prostia, iar pe locul 2 ignoranta. Ai grija : )

'traitzi ! 

http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?f=37&t=12959&start=915

Zetweed

Cu un tutorial despre Gracia cine ma ajuta?

Multam fain

Udunnome

http://www.lineage2.com/news/graciafinal_01.html
http://v3.elliebelly.net/index.php?option=com_kunena&Itemid=55&func=showcat&catid=15
cauta prin forumul de la ellibelly mai multe detalii,l-au schimbat recent ca format si nu mai stiu exact unde sunt ghidurile

KnGhtmRe

Quote from: kokos on October 20, 2010, 07:58:48 PM
eh fa-ti un dwarf in dual box si-l cari dupa tine cu toate shoatele din giran :D , si ai sa uiti de roba

cloak-ul ala ajuta in oly in special, la pvp pt ca poti cara multe multe cp pots. nu vad cum ar ajuta un dwarf in cazurile astea. oricum, nu e mare scofala, e doar 1 item

Zetweed

Caut cp sau clan........:) Soulhound aproape 78 full S

Chr1s

Baaaaa..........WTB Demon Dagger Craft   :-[ :-X

Zetweed

Caut un clan in spanac sa am cu cine juca.............

GIXI

ba eu vad cam 10 k voturi.. or fi pe bune, sau boxuri  ;D

ar fi ceva sa fie 10 k popor la deschidere, crapa serveru. cat o fi max de playeri ? 10 k deja e revolutie !

baho

Serveru va avea o limita de 8000. Banuiesc ca vor fi in jur de 5k la inceput, poate chiar mai mult. Si din ce config are, ar trebui sa tina bine. Doua procuri cu 12 core-uri si SSD-uri RUP. Dar ramane de vazut
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

kokos

ma indoiesc ca cineva ar fi folosit proxy sa voteze de mai multe ori pentru asa ceva .nu ar avea rost ..dar cine stie , socati sunt fara numar

GIXI

am fost la deschiderea arion-ului . vreo 4k doar . o-ri-bil! lag de la server foarte mare! hai lag ca lag, dar mass disconect la greu,plus prapaditu ala de ddos ! si cica au bagat aiurea un system, ca daca tot spamai ca nebunu logarea, te vedea ca ddos, si-tzi taia macaroana, au patzit-o multzi ! sigur o sa fie si aci ddos . sper ca reputatzia rpg-ului de a fi cei mai buni de pe piatza la ora actuala sa se reflecte in rapiditatea rezolvarii problemelor la start.

ps- alora care o sa faca ddos la rpg, le doresc sa fie f*TUtzi in cuar de un negru statut la parnae 3 ani !

le- baho, de ce limita aia ?

kokos

in primele zile o sa fie probleme de logare si atacuri ddos o sa fie mai mult ca sigur .  so parole cat mai scurte si enter enter :))

baho

RPG nu au avut probleme de logare decat cand a fost floodat login serveru, adica vreo 2-3 ore la inceputul lui x5.
Am jucat pe x5 la inceput, a avut un maxim de 4900 si ceva online (verificat cu l2net, ca pe site arata 6k+) si a mers surprinzator de bine. Era doar un foarte mic item lag, de mai putin de 1 secunda. Dar la mai putin de o zi a inceput DDoS-ul si timp de 1 saptamana a mers groaznic. Dar au rezolvat problema si a mers divin dupa, mai ales de cand au mutat serverele in datacenterul din Germania.
Iar acum, sunt sigur ca sunt mult mai bine pregatiti. Apropo, serverele RPG au o limita de 5k dar asta nou va avea 8k datorita hardware-ului imbunatatit.

24 core-uri + SSD-uri + nu stiu cat ram ca nu au zis dar cred ca sunt 32gb = ownage  :-*
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

Manowar

cand s-a lansat 5x au avut online undeva la vreo 7 mii de jucatori. banuiesc ca unii erau cu boxul dupa ei dar totusi e un numar impresionant. si pe serverul nou s-au anuntat multe clanuri si e destul de asteptat. deci se presupune ca o sa fie ceva :) singura problema e ca mai avem destu de asteptat pana atunci :P
Quote from: Owen on February 25, 2010, 03:00:04 PM
I may be retarded for winning an argument on the internet.

BR teacher:

Quote from: Owen on February 26, 2010, 12:29:21 AM
shouldn't that be: UAEHUeuHEUaheuHEUheuAHEuaeaheUEHUAheuHE?

Wimi

Sã se audã-n toatã țara,
Sã se audã peste glob!
er pe ge club
www.rpg-club.org

found it on a site :)
Quote from: CrossFirepwnz on October 28, 2010, 05:32:35 PM
I was Doombringer hero on Nanaki. )))