NÁBOR do největšího CZE/SVK klanu na serveru

Started by Cremator, November 26, 2012, 12:05:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DonY

Quote from: Cremator on November 28, 2012, 05:43:56 PM
Jsou tam i GF servery, stačí jen číst vše. Jinak je hezký, že pomlouváš ty klany, protože lidi z těch klanů , kde jsem hrál, jsou i v klanu Scrubs, to potom nechápu tvojí volbu, když říkáš , že stojí určitě za pi*u :) Jinak v klanu bylo pár random, potom komplet party nebyly to jen 2, mimo vás (Johnys,Dony)- má CP , Scorpio , Kiss, Yuka , Rakart ,Atomi  tohle v klanu bylo a s tím se mohlo pracovat, bohužel jste to neuchopili jak máte, v pohodě svět se nezboří a všechno jde dál, v klanu sice zbyly jen 2 CP a i kdyby zbyla jen ta moje, tak se nic neděje, já víc jak CP ke spokojenému hraní nepotřebuji, ostatně jen s CP jsem měl jet a klan nebyl vůbec v plánu, to jen kvůli zájmu ostatních se založil a museli sme dobrat emaře jako jste byli vy :D
Mě by zajímalo kde si vyčetl že pomlouvám nějaké klany/hráče v mojem příspěvku.. nebo to cucáš z prstu? Napsal sem že ty videa z těch serveru budou stát určitě za piču (už jen proto jaké počty lidí na těch serverech hrály) CSka typu 20vs20 pro mě fakt zajímavé nejsou.. k těm CP co byly teď klanu.. to si jenom namlouváš nějakou fantazii protože kromě té mojí/Johnysovy party..a možná pár dalších lidí se ostatní logli jednou za týden a jestli to bereš jako hraní v partě že ti týpek logne jednou týdne..tak si tak hrej ale prosímtě nikde už víc neříkej takovou píčovinu jakože "největší cze/svk klan na serveru :D však jenom to už je k smíchu..

Cremator

Ty si směšnej už jen tím, že tohle všechno hrotíš jako by to byl život. Ber si prášky na menzes, než jdeš do hry a nebo si uvědom , kde je realita. Normálnímu člověku by to za to nestálo. :-)

kiba

hádáte se o sračkách, tady Clko evidentně neví ani na jakém je chroniclu .. jenže pokud jsou přívětiví a schopní lidi uděláš z člověka debila  za týden člověka znalého ... místo toho řešení sraček jste měli složit něco smysluplného když už jste šli do CZ/SK clanu .... měli jste 4 party ne ? stím se dá udělat mrtě a třeba by se i nějaký ten další Čech který sebere svoje koule přidal ... jenže oni radši budou hrát s Rusama, Polákama než s náma ... to je ten problém ne že by češi byli low nebo jich bylo málo atd.. ne ! češi a slováci jsou vymaštění a budou hrát v top clanech a honit si péra nad ostatníma jak nejsou dobří :)

DonY

Quote from: Cremator on November 29, 2012, 10:31:34 AM
Ty si směšnej už jen tím, že tohle všechno hrotíš jako by to byl život. Ber si prášky na menzes, než jdeš do hry a nebo si uvědom , kde je realita. Normálnímu člověku by to za to nestálo. :-)
A BUDU TO HROTIT JEŠTĚ VÍC!!!

Cremator

Quote from: kiba on November 29, 2012, 01:27:49 PM
hádáte se o sračkách, tady Clko evidentně neví ani na jakém je chroniclu .. jenže pokud jsou přívětiví a schopní lidi uděláš z člověka debila  za týden člověka znalého ... místo toho řešení sraček jste měli složit něco smysluplného když už jste šli do CZ/SK clanu .... měli jste 4 party ne ? stím se dá udělat mrtě a třeba by se i nějaký ten další Čech který sebere svoje koule přidal ... jenže oni radši budou hrát s Rusama, Polákama než s náma ... to je ten problém ne že by češi byli low nebo jich bylo málo atd.. ne ! češi a slováci jsou vymaštění a budou hrát v top clanech a honit si péra nad ostatníma jak nejsou dobří :)
proč bych nevěděl na jakém jsem chornicle ? Kde si to zase vzal. Na začátku jsme měli 8 CP a stejně to bylo k ničemu, protože ty lidi absolutně nechtěli spolupracovat jako party, jen prostě samy jako CP a v klanu byli jen kvůli obrázku u nicku asi, takže to vyšlo úplně stejně, jako by tam byl prázdný klan, možná ještě hůř kvůli uplakánkům a jejich nonstop cry. Mně CP pro hraní stačí, nemusím tu být top a dávat si všechno, takových ér už jsem si prošel hodně a teď si klidně odddychnu a budu hrát for fun, s partou, tak jako jsem chtěl už na začátku. DonY a spol ať si klidně myslí, že budou někdy top na serveru a že si budou dávat všechno a všechny kdykoliv a kdekoliv, když se teď dají dokupy a bude jich celých 30 aktiv :-O to je opravdu na tyhle poměry "síla" , která zahýba se serverem. Adios amigos :-)

DonY

Quote from: Cremator on November 30, 2012, 03:20:41 AM
Quote from: kiba on November 29, 2012, 01:27:49 PM
proč bych nevěděl na jakém jsem chornicle ? Kde si to zase vzal. Na začátku jsme měli 8 CP a stejně to bylo k ničemu, protože ty lidi absolutně nechtěli spolupracovat jako party, jen prostě samy jako CP a v klanu byli jen kvůli obrázku u nicku asi, takže to vyšlo úplně stejně, jako by tam byl prázdný klan, možná ještě hůř kvůli uplakánkům a jejich nonstop cry. Mně CP pro hraní stačí, nemusím tu být top a dávat si všechno, takových ér už jsem si prošel hodně a teď si klidně odddychnu a budu hrát for fun, s partou, tak jako jsem chtěl už na začátku. DonY a spol ať si klidně myslí, že budou někdy top na serveru a že si budou dávat všechno a všechny kdykoliv a kdekoliv, když se teď dají dokupy a bude jich celých 30 aktiv :-O to je opravdu na tyhle poměry "síla" , která zahýba se serverem. Adios amigos :-)
kámo ty musíš mít kvalitní matroš u sebe,teď už nám tu začni jenom vykládat jak máš krásný barák, auto,rodinu a dokonalou práci a bude to kompletní.

Cremator

My dva se nikdy nepochopíme, ty totiž jsi ještě na té úrovni snění víš Dony, ale já ti tvoje vzdušný zámky bořit nebudu, klidně si mysli, že jste top (j)elita na serveru a nejvíc nábuš. Časem si to uvědomíš, že to tak není a jedna nebo 2 party tu opravdu nic neudělají :D

ShDW

nikdo tu nikdy nepsal nic o tom, že je někdo top. Ani se nezmiňoval o nějaké "síle" jedné či dvou part. Tohle už je jen obyčejný flejm, který nikam nepovede..

Ecthe

A já myslel, žen tenhle topic je o top cz/sk největším klanu na rpg serveru, kterej okopčil krest top klanu z og.  :(

ShDW

Quote from: Ecthe on November 30, 2012, 03:08:49 PM
A já myslel, žen tenhle topic je o top cz/sk největším klanu na rpg serveru, kterej okopčil krest top klanu z og.  :(

True story..

DonY

Quote from: Cremator on November 30, 2012, 01:32:45 PM
My dva se nikdy nepochopíme, ty totiž jsi ještě na té úrovni snění víš Dony, ale já ti tvoje vzdušný zámky bořit nebudu, klidně si mysli, že jste top (j)elita na serveru a nejvíc nábuš. Časem si to uvědomíš, že to tak není a jedna nebo 2 party tu opravdu nic neudělají :D

Cremator

Quote from: Ecthe on November 30, 2012, 03:08:49 PM
Doufám, že nejsi tak naivní , aby jsi tomu věřil :-)  Je to pouze crest z lokace na fantasy island, ale jsem rád , že jsi tohle napsal, protože jde alespoň vidět, že ten kdo se s tímto ztotožnil, tak si sám sere do huby, když tu v minulých příspěvcích padlo, že na těch serverech jako je og a gp se to nemůže rovnat a nebyli to takové top klany :D  A za druhé je vidět, že o tom crestu vůbec nic nevíte a tak ani moc L2 projeté nemáte.

kagome

cz/sk komunita sa opat hra na "stand up" komediantov ... gratulujem

Cremator

l0l1t4k

v 5lidech jsme zabrali na x5 kdysi hrad, kde v druhy holy bojovalo 150 lidi (, takze to ze jedna parta na rpg nic nedokaze neni pravda. Staci mit stesti.
// v ty dobe bylo online ve spicce furt 7k+ lidi

jako je fakt. ze kdyz ani neregujes CS, tak tam nedokazes nic )

golemka

ale aké hovno :D

Quote from: kagome on November 30, 2012, 11:23:27 PM
cz/sk komunita sa opat hra na "stand up" komediantov ... gratulujem

ja tiez
/made my day
officially retarded

ShDW

Jacky

Rozhodně mě potešilo, že si tady občas zajdu forum přečíst, tohle je "kvalita", jak teď rádi říkají při televizních přenosech fotbalu.

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

theScary

Quote from: Jacky on December 06, 2012, 05:21:49 PM
Rozhodně mě potešilo, že si tady občas zajdu forum přečíst, tohle je "kvalita", jak teď rádi říkají při televizních přenosech fotbalu.
ahoj Jacek cocksucker
RussianPL

Jacky

Quote from: theScary on December 06, 2012, 05:39:29 PM
Quote from: Jacky on December 06, 2012, 05:21:49 PM
ahoj Jacek cocksucker
Siema pizduchu.

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

iRock

golemka

officially retarded