Main Menu

WoF CZ/SK clan

Started by kiba, October 14, 2012, 02:25:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kiba

každý retard pojede SLH ...

Poissie

Quote from: ex-so on October 15, 2012, 12:27:56 AM
ak ti mozem poradit, rozjed male slh je naj counter na daggera, alebo sk co naenchanti hex/pwr break na attack

BD PWN

kiba

nevím teď sem byl 8 měsíců hero za EE asi pojedu nějaké ddčko uvažuju třeba spsko :D

kiba

to mě těší :) cím lepší konkurence tím mě to víc potahá nahoru :)

DonY

Quote from: kiba on October 15, 2012, 12:42:56 AM
nevím teď sem byl 8 měsíců hero za EE asi pojedu nějaké ddčko uvažuju třeba spsko :D
:O

exso

Quote from: kiba on October 15, 2012, 12:42:56 AM
kde?:) mas nake frapsy?

DonY

Quote from: kiba on October 14, 2012, 03:59:53 PM
jedna naše CP LF aktiv bishe - složení party : 2x destro,slh,DE tank, BD/SWS/COV/EE
To mě úplně zvedá ze židle takové složení party ať už to má být jakákoliv parta na tiata by se teda dal udělat rozhodně lepší setup.. nemůžeš u toho myslet jenom na tiata ta parta si jinde neškrtne v open pvp a bude akorát pro smích, po chvílích failování je to přestane bavit.. :)

Sardy

To slozeni je pro smich i z hlediska Tiata, ale mozna na toho Thiatha by to slo.

Poissie

Quote from: DonY on October 15, 2012, 01:32:43 AM
jedna naše CP LF aktiv bishe - složení party : 2x destro,slh,DE tank, BD/SWS/COV/EE
To mě úplně zvedá ze židle takové složení party ať už to má být jakákoliv parta na tiata by se teda dal udělat rozhodně lepší setup.. nemůžeš u toho myslet jenom na tiata ta parta si jinde neškrtne v open pvp a bude akorát pro smích, po chvílích failování je to přestane bavit.. :)

mozna tyrant misto  jednoho destra )

kiba

ta parta je složená na farmu/bosse ... a je složená dobře tak pst :)

kiba

Quote from: DonY on October 15, 2012, 01:32:43 AM

držíme spolu ta parta nebude hrát sama :)

eik

xaxaxa
dalsi naivni cesky lamy co si zas mysli jak to maji promyslene a pritom nevi ktera bije D
radsi sem ani nechodte a najdete si nakej lol server s low poctem lidi tam treba i neco udelate ale na tomhle serveru je vas fail nevyhnutelnej
(tohle plati i pro ty dalsi cesky radobyclany ale sem linej to psat i u nich :) )

Scorpio

Quote from: eik on October 15, 2012, 11:27:00 AM
xaxaxa
dalsi naivni cesky lamy co si zas mysli jak to maji promyslene a pritom nevi ktera bije D
radsi sem ani nechodte a najdete si nakej lol server s low poctem lidi tam treba i neco udelate ale na tomhle serveru je vas fail nevyhnutelnej
(tohle plati i pro ty dalsi cesky radobyclany ale sem linej to psat i u nich :) )
Paku jako seš ty bych zlomil všechny kosti v těle a vyhodil bych ho někam do ruska kde by si připadal jako borec.
PS: když si ti CZ a SVK komunita nelíbí, tak snima nehraj a neotravuj tady !

kiba

pořád mám snahu reprezentovat zem ... když je někdo sráč a zdrhne radší pod nějaký americký/ruský/polský zerg pak to tak vypadá :)

a ano hru hrát umím neboj možná lépe než všichni ti vaši zahraniční sráči kteří owní jen na počet

netori

Quote from: kiba on October 15, 2012, 10:41:21 AM

XDDD ta parte neni vubec dobre slozena

eik

"reprezentovat" vazne neni synonymum k "delat ostudu" a ty tvy pohadky o tom jaky si king si nech pro ty hlupaky co ti na to skoci a pujdou k tobe do klanu PLS! :)

kiba

Quote from: netori on October 15, 2012, 12:03:47 PM

tak mi řekni lepší složení destro pt :) chci si ho vyslechnout opravdu

kiba

Quote from: eik on October 15, 2012, 12:12:00 PM
"reprezentovat" vazne neni synonymum k "delat ostudu" a ty tvy pohadky o tom jaky si king si nech pro ty hlupaky co ti na to skoci a pujdou k tobe do klanu PLS! :)

tak já sem to tu sem nepřišel vyownit :) nevím o co vám jde ... já si přišel dobře zahrát

kriza

xaxaxa

Co tu meles za sracky ty debile zakomplexovanej? Myslis si, ze kdyz hrajes u OOC tak si nekdo vic nez jen posranej čech nebo slovák jako my ostatní? Jestli se ti nelíbí styl jakým tu che Kiba hrát tak táhni dopíče a nespamuj tu takový hovna. Každej si snad může hrát jak chce ne? Kiba tu pouze schání lidi na doplnění party a nikde jsem neviděl, že by psal jak si jde vyownit server...!  Udělěj si svoji partu, nech se nabrat k OOC, vyowni server a oslavuj svůj slavný úspěch. Já se ti pak přijdu poklonit a uznat tě jako zasranýho rusáka!

kiba

ono aj kriza umí napsat normální textík  ;)

kiba

podle mě spíš jen nevíš :) co ti nesedí DE tank ?  nebo SLH které bude subovat judicatora ? a pak už je tam jen suport, který je základ každé party

Torax

cc, mate tam este niekde flek pre tyraka?:P

Scorpio

Quote from: kriza on October 15, 2012, 12:35:39 PM
xaxaxa

Co tu meles za sracky ty debile zakomplexovanej? Myslis si, ze kdyz hrajes u OOC tak si nekdo vic nez jen posranej čech nebo slovák jako my ostatní? Jestli se ti nelíbí styl jakým tu che Kiba hrát tak táhni dopíče a nespamuj tu takový hovna. Každej si snad může hrát jak chce ne? Kiba tu pouze schání lidi na doplnění party a nikde jsem neviděl, že by psal jak si jde vyownit server...!  Udělěj si svoji partu, nech se nabrat k OOC, vyowni server a oslavuj svůj slavný úspěch. Já se ti pak přijdu poklonit a uznat tě jako zasranýho rusáka!
+1 (naprotosto totožnej názor)

exso

Quote from: kiba on October 15, 2012, 01:09:14 PM

podle mě spíš jen nevíš :) co ti nesedí DE tank ?  nebo SLH které bude subovat judicatora ? a pak už je tam jen suport, který je základ každé party
nie on myslel ze 2ja destrovia v jednej pt je totalna hlupost