Clan Midgard, Nábor CZ/SK

Started by Jonysss, October 10, 2012, 09:40:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jonysss

Hledáme hráče CZ/SK co se k nám přidají. :)
Kdo chce ať napíše.

Frorath

Jeden post na forume. Ziadne info o clane, ziadny web...

COUNT ME IN!

Jonysss

Kdo bude chtít tomu info dám. Není problém, a v týhle době clanová stránka je už docela trapná a zbytečná, vše se dá řešit přes TS, Když už by se to jo dobře rozjelo tak stránka clanu se dá udělat hned.. ;)

Pinkswine

Zdravim,
Hledám CP / klan klidně i Internation !
Pojedu cokoliv krom Bishopa (na to nemám PC :D)
Je mi 17 a jsem tu cca od 16:00 do 24:00 ... přes víkend klidně nolife !
Bohužel moje CP nikam nejde a řekli mi to až dneska! Dmnce! :/

Only

Quote from: Jonysss on October 10, 2012, 10:27:51 PM
Kdo bude chtít tomu info dám. Není problém, a v týhle době clanová stránka je už docela trapná a zbytečná, vše se dá řešit přes TS, Když už by se to jo dobře rozjelo tak stránka clanu se dá udělat hned.. ;)

Tak jasne keď plánujete klan do 30 ľudí. Chalani, prosím nerobte nám hanbu, fakt :(

SnOo;

Prosim, vas nezakladejte klany, to je hrani o nicem, nevim proc, kdyz nekam prijdou cesi, tak hned zakladaji klan a jako vzdy vyhori. CP kluci, jedine CP.

Cremator

My taky budeme zakladat klan  :-) Nevim co je na tom, akorat pojedeme urcite CP system, kdo by mel zajem se pridat, tak urcite muze.  forum:  cens0red.herni-forum.cz

SnOo;

Quote from: Cremator on October 13, 2012, 10:36:05 PM
My taky budeme zakladat klan  :-) Nevim co je na tom, akorat pojedeme urcite CP system, kdo by mel zajem se pridat, tak urcite muze.  forum:  cens0red.herni-forum.cz
Jasny klan s cp systemem ok, ale u Cz komunity jsem zviklej, ze kdyz reknou zakladame klan, tak naberou 40 lidi + expijou spolu 4lidi a ostatni jen pisi, vezme me nekdo na exp, dal jsem matros do klanu, co mi da klan,... Proto rikam jedine CP, nebo s CP v klanu s Cp systemem:))

Jonysss

Quote from: Only on October 13, 2012, 09:21:58 PM
Quote from: Jonysss on October 10, 2012, 10:27:51 PM

Tak jasne keď plánujete klan do 30 ľudí. Chalani, prosím nerobte nám hanbu, fakt :(

Ježiš co to tady meleš tvl.. si můžeme zakládat co chceme. A CPčka jedem tak nevim co tady vůbec píšeš když vůbec nevíš.. Příště neměj takovýhle poznámky když nevíš oč jde.. Díky

Jonysss

Quote from: SnOo; on October 13, 2012, 09:50:18 PM
Prosim, vas nezakladejte klany, to je hrani o nicem, nevim proc, kdyz nekam prijdou cesi, tak hned zakladaji klan a jako vzdy vyhori. CP kluci, jedine CP.

Hrajem CP systém.. Jinak v tu hru ani nemusíš hrát protože hrát na sebe v tomto chroniklu se už nedá.. :) A my si chceme hru užít a nepíšeme že z toho uděláme nějakej brutální clan o 150lidech a budeme nejlepší.

Cremator

Tak my jsme klan co si chce taky užít FUN a orientujeme se hlavně na PVP akce a to, že nepotřebujete být nejlepší ? :-) Musíš mít nějaké ambice, jen tak něco dokážeš a jen tak to bude zábava. Hrát bez cíle se mi nejeví jako extra hraníčko :-)

Jonysss

Quote from: Cremator on October 14, 2012, 05:15:09 PM
Tak my jsme klan co si chce taky užít FUN a orientujeme se hlavně na PVP akce a to, že nepotřebujete být nejlepší ? :-) Musíš mít nějaké ambice, jen tak něco dokážeš a jen tak to bude zábava. Hrát bez cíle se mi nejeví jako extra hraníčko :-)

Co ti mám na tohle napsat, ještě ani nevíme jak to tam bude vypadat takže nějakém přemýšlení jestli budeme dobrý nebo ne se uvidí po pár měsících, ale náš cíl je si prostě užít hru a pořádný PVP a to je asi u většiny clanů. :)

Cremator

No pokud máte nějaké CP nebo i single hráče, tak vás klidně naberem do klanu, není problém, lepší takhle na začátku než pak uprostřed rozehrané hry. Kdyžtak pm tu nebo ve hře na Cremator

Jonysss

Quote from: Cremator on October 14, 2012, 09:14:55 PM
No pokud máte nějaké CP nebo i single hráče, tak vás klidně naberem do klanu, není problém, lepší takhle na začátku než pak uprostřed rozehrané hry. Kdyžtak pm tu nebo ve hře na Cremator

Máme CP ale promiň, my chceme jet svůj takovej menší clan.. Ale třeba spolupráce mezi sebou můžeme mít ;).