Polish Clan RISEN LF Polish Active Players :)

Started by Jarrod, August 19, 2012, 11:27:35 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jarrod

Atm ok 50, czekam na kontakt +15, codziennie ktoś przybywa więc obstawiam że przy dobrych wiatrach ok 80-90, ale nic nie moge obiecać :P Na 100% 50 :P

VeGaS

w sumie to mogę dołączyć , tyle że jest 1 problem , brak czasu ;P bo szkoła wiadomo ;P

Jarrod

http://l2risen.lifeme.net/forum Twórz aplikację i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Mam nadzieję że lubisz support :D

VeGaS

Jarrod

st0ne

Quote from: VeGaS on September 22, 2012, 01:12:17 PM
o jezu stone i jh0ri - podziekuje ;)

oj to pewnie jakis troll albo moj byly klanowicz ktorego wyjebalem ;P

VeGaS

bylo pocwiczyc swojego lol daggera na skadim , ktory byl na 2 kryty z bananow ;*

st0ne

Quote from: VeGaS on September 22, 2012, 04:30:51 PM
bylo pocwiczyc swojego lol daggera na skadim , ktory byl na 2 kryty z bananow ;*

lol nie gralem na zadnym skadim :) widac trafiles na wannabe st0ne

PS. Jak widzisz jakiegos st0na na serwie i nie jest on top 1 pvp to wiedz, że to nie ja :*

VeGaS

st0ne

Quote from: VeGaS on September 22, 2012, 05:03:20 PM
muahahahahahah ale sie usmialem :)

No widzisz, to tak jak ja. Wyskakuje mi jakis random z serwerem na którym nigdy nie grałem i mam Cie brac na poważnie? Go back to your cave...

VeGaS

Jarrod

Spokój dzieci!!  ;D Każdy dla każdego jest randomem jak się nie znacie więc nie ma co się fochać, a pomyłka może się zdarzyć każdemu, jakiś koleś też mi ostatnio wmawiał że grał ze mną na serwie o jakim w życiu nie słyszałem a to tylko kwestia zbieżności nicków a nie osób...

Pepsi ✿◕ ‿ ◕✿

Do you know Kamil from Poland? He is a brony and a top wow nerd

Jarrod

st0ne

st0ne

konopijczyk