Lf cp/clano Devotion

Started by Devotion, July 21, 2012, 09:42:26 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Devotion

Ieskau klano/cp naujam serve. Geriausiai ,kad tai butu man zinomi zmones kelsiu pw arba se galiu lost nuo starto 24/7 poto prie cp prime time lengvai prisiderinsiu nes studijuoju  :D Tai va laukiu senu geru zaideju pasiulymu!

BisBy

devoisin,adventureris kazkur buvai jei pamenu :) berods viename klane zaidem.

Devotion

ir adventureriu teko pabut kazkada pasakyk klano pavadinima pasakysiu ar teko zaist;}! Ir jai turi ka pasiulyti butu visai idomu - Devotion64 skp

BisBy

Klano nepamenu,arba veracaso arba kobros,nikas mano DreadFull buvo :)

Devotion

Oi dreadfull daxuja gi kur losem tau isvis amnesia :Dd blet kaip senai taves negirdejau niekur :D jo kobros ir pas mane klane pati buvai buvom pasikure ant prikolo. Uz wl kazkur losei ar kazka pan pamenu krc senuk pamenu :D Yra kokiu cp planu ?

BisBy

Mazai kas apie mane begirdi :) Sedziu ramiai x15... :) Nu siaip su QQ klanu eit zadu.

Devotion

Tai uztark ,kad mane i koki cp imestu. Bet va matai prof kiekis ribotas lbj :D nusprendziau jai gracia bus tai uz pw zaisiu jai hf tai uz se ,bet paklausk pakalbek zjbs butu :D cp gedos nepadaryciau

BisBy

Nu uzsiminsiu. Servas bus GF x3 greiciausiai. Siaip is 8 cp pas visu dd jau kaip ir surinkti,sunku bus uz pw ieiti kurnors. As vat dar uz glada uztaikiau :D

Devotion

Gal ir iseis dar per tiek laiko manau ne vienas cp susiformuose ,ne uzsiminsiu :D,o uzsmink!!! :D