[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DaggerniczeK

RAMI piszac z takim bolem to " Wyjebales z 6 miesiecy + mojej gry wpizdu"   hahahahha  to jest tylko gra nietraktuj tego tak powaznie lul. "" relax take it easy ""   ( pewnie zes caly pokoj z ziemia zrownal wtedy  jak w furie wpadles hmm? )

jaz ta bo wy to przeciez wszechwiedzacy jestescie i wogole overpowerd. haha

mam niezly ubaw czytajac to co piszecie :)   

a ty jakis xforce  widze ze te lale do perfekcji opanowales GZ   

jaz

Quote from: DaggerniczeK on April 14, 2010, 04:47:33 PM
RAMI piszac z takim bolem to " Wyjebales z 6 miesiecy + mojej gry wpizdu"   hahahahha  to jest tylko gra nietraktuj tego tak powaznie lul. "" relax take it easy ""   ( pewnie zes caly pokoj z ziemia zrownal wtedy  jak w furie wpadles hmm? )

Lol co Ty glabie wogole mowisz , rozmawiasz caly czas o sytuacji jaka byla na nanaki w klanie miedzy nami a Toba , to jak mam nie wiedziec jak bylo OGARNIJ SIE.
# Swarm team

Vizjerei

RaMi

Z zadnym bolem, ludzie byli na vencie, wiedza jak zareagowalem :) Powiem wiecej, usmiechnalem sie sam do siebie jak dowiedzialem sie, ze to Ty. Potwierdzilo sie wszystko co o Tobie mysla ludzie. I ja mam to "take it easy"? To ty w napadzie furii i krwotoku z dupy, ze Ci ktos w morde mowi ze jestes idiota, zalogowales sie na ta postac i zmieliles wszystkie itemy łacznie z hero Circletem! GUESS WHAT, moglem se wziasc drugi! :D

czesc snv dolaczyla na Aerith "panie z azheimerem" obaj i ja i jaz bylismy w tej czesci, wiec wtffail.
Wcale sobie nie pochlebiam i nie jestem "ach, och" wazne ze Ty tu jestes nonfactorkiem i randomem, to mi wystarczy :) ah, ohhhh ;)

Rumburak

naprawdę pasjonujące jest co było 5 serwerów temu..

DaggerniczeK

pasjonujace jest to jak jaz i rami to przezywaja teraz :D forum fajterzy :D  xaxaxaxa   

ja sobie moge byc randomem i nonfatorem bo dla mnie to tylko gra a nie czesc zycia jak w waszym przypadku.   

gram tu dla przyjemnosci i nie scigam sie z nikim o bycie pro oh ah oh jaz rami. 

widac wy nadal w l2 jak w obrazek jestescie zapatrzeni i dla was to jedyne okno na swiat, l2 i fora zwiazane z serverami,
a FLAME to dla was jak narkotyk ktory pobudza do dzialania:)

szkoda mi was  rly  to byl ostatni post moj na ten temat i w tej sekcji ( chyba ze jeszcze magia czyms zablysnie to moze sie skusze na komentarz jej glupoty)  strata czasu na bierzaco tu uczestniczyc tak jak wy to robicie ;P

"rano wieczor we dnie w nocy badz mi rami i jaz na forum flame ku pomocy " ahhahahahhahahah 

cmokasy buziole :*   

aLittle

Specjalnie dla Ciebie Nupik  :D

"To ty w napadzie furii i krwotoku z dupy, ze Ci ktos w morde mowi ze jestes idiota," robisz z siebie jeszcze wiekszego kretyna.

""panie z azheimerem" wazne ze Ty tu jestes nonfactorkiem i randomem, to mi wystarczy :) ah, ohhhh ;)"

:-*

Wybacz Rami   ;)

Azzmirea

Quote from: DaggerniczeK on April 14, 2010, 10:56:53 AM
jaz wyjebane niemiales bo gdyby tak bylo to calego to zamieszanie niemialo by miejsca, rami to co sie stalo bylo zaslugo waszych dzialan, konsekwencje niebyly zwlaszcza dla Ciebie  Rami przyjemne. ale jakbys postawil sie w mojej sytuacji to bys moze mial inne zdanie na ten temat.  ( czasem ktos cos zrobi potem sie zastanawia czy to dobre czy zle )

jaz przydomka retarda niemoge ci odebrac to by byla hanba jakbys stracil ten godny ciebie przydomek;p

Magia  (aVirginLittle)   ty to chyba jeszcze kutasa w dupie niemialas? hmm   chyba nadal dziewica bo nadal wypowiedzi jakby cie jeszcze zaden facet porzadnie nie zerznal.    

Kościól katolicki jest przeciwny seksowi analnemu, poza tym kobieta nie moze stracic dziewictwa gdy ktos bedzie wkladaj jej penisa w tylek.
Myślę że w pierwszej klasie gimnazjum pozasz budowe kobiecego ciała, a może i rodzice zechca przeprowadzic z Toba rozmowe na ten temat, jesli uznają że jestes już wystarczająco "duży". Może nawet powiedzą Ci co nie co o szacunku wobec kobiety, no chyba że ojciec Cie tego nie nauczyl.
Pozdrawiam!

omee1

Quote from: RaMi on April 14, 2010, 06:51:23 PM

Z zadnym bolem, ludzie byli na vencie, wiedza jak zareagowalem :) Powiem wiecej, usmiechnalem sie sam do siebie jak dowiedzialem sie, ze to Ty. Potwierdzilo sie wszystko co o Tobie mysla ludzie. I ja mam to "take it easy"? To ty w napadzie furii i krwotoku z dupy, ze Ci ktos w morde mowi ze jestes idiota, zalogowales sie na ta postac i zmieliles wszystkie itemy łacznie z hero Circletem! GUESS WHAT, moglem se wziasc drugi! :D

czesc snv dolaczyla na Aerith "panie z azheimerem" obaj i ja i jaz bylismy w tej czesci, wiec wtffail.
Wcale sobie nie pochlebiam i nie jestem "ach, och" wazne ze Ty tu jestes nonfactorkiem i randomem, to mi wystarczy :) ah, ohhhh ;)
rami nie oszukuj on te itemy wyjebał w gludio z tego co pamietam :P

jaz

Quote from: DaggerniczeK on April 14, 2010, 08:02:04 PM
pasjonujace jest to jak jaz i rami to przezywaja teraz :D forum fajterzy :D  xaxaxaxa   

ja sobie moge byc randomem i nonfatorem bo dla mnie to tylko gra a nie czesc zycia jak w waszym przypadku.   

gram tu dla przyjemnosci i nie scigam sie z nikim o bycie pro oh ah oh jaz rami. 

widac wy nadal w l2 jak w obrazek jestescie zapatrzeni i dla was to jedyne okno na swiat, l2 i fora zwiazane z serverami,

szkoda mi was  rly  to byl ostatni post moj na ten temat i w tej sekcji ( chyba ze jeszcze magia czyms zablysnie to moze sie skusze na komentarz jej glupoty)  strata czasu na bierzaco tu uczestniczyc tak jak wy to robicie ;P

"rano wieczor we dnie w nocy badz mi rami i jaz na forum flame ku pomocy " ahhahahahhahahah 

Zapomnialem przeciez to ja kupowalem itemy za kase w tej grze nie Ty ;). Ja gram dla fanu z ludzmi z ktorymi gra mi sie dobrze smieje na vencie i spoko spedza czas , zal mi ze Ty takich ludzi nie masz DaggerniKU ))))))
# Swarm team

RaMi

lold @ up :D dobre ^^

RL card fron NupiK, mozna sie bylo spodziewac :)

miou

Quote from: DaggerniczeK on April 14, 2010, 08:02:04 PM
pasjonujace jest to jak jaz i rami to przezywaja teraz :D forum fajterzy :D  xaxaxaxa  

szkoda mi was  rly  to byl ostatni post moj na ten temat i w tej sekcji ( chyba ze jeszcze magia czyms zablysnie to moze sie skusze na komentarz jej glupoty)  strata czasu na bierzaco tu uczestniczyc tak jak wy to robicie ;P

nie znam Cie osobiscie, ale gdziekolwiek nie gralem, z kimkolwiek, wszyscy sie z Ciebie smieja, wiec jakies zdanie mam juz wyrobione, pozatym wyzywasz innych od forum "fajterow" a rzucasz tu jakimis pierwotnymi bluzgami i jak sie domyslam przekrecasz "fakty" byle jakkolwiek wyjsc z twarza, imho nie trzeba bylo sie wpierdalac w "rozmowe" ramiego ze swarmami, tak tylko wiecej ludzi widzi jaki tak naprawde jestes, ot moje 3 grosze.
miou/redhotchilli

DaggerniczeK

w dupie byles gowno widziales :)  jeszcze kilka slow napisze : )

Azzmirecostam chyba cos niewtemat piszesz a szacunek do Magi? buhaha  nawet ramiemu i jazowi sie jakis by nalezal ale nie Magi pff.

miuo mial miou   whatever , mnie nieobchodzi zdanie ludzi z ktorymi niezamienilem slowa oko w oko wiec po co to gadanie co kto sadzi o kims itd?:P   a wtracilem sie w rozmowe tak dla rozrywki .

so.. 

Vizjerei

za ten brak szacunku do kobiet / dziewczyn obiłbym Ci morde... Naprawdę jest to zajebiście żałosne według mnie nie ma nic gorszego niż taki brak szacunku do płci przeciwnej ziom ; ) Zastanów się nad tym kiedyś może Ci to na dobre wyjdzie : )

I btw tak dla rozrywki to stąd wypierdalaj ^^

DaggerniczeK

Szacunek mam tyle ze zawsze sa wyjatki i takim wlasnie jest Magia aka alittle.  to dziewcze na ventrilo swoim zachowaniem prosila sie o to by nietraktowac jej na rowni z kobietami / dziewczynami.  kurde co ja wygaduje do kobiety to jej jeszcze hen hen daleko.

aLittle

Nie martw się Nupik. Nadal uważam Cię za zwykłego palanta z przerośniętym ego i nie oczekuję od Ciebie szacunku.  :)

RaMi

RL card again, dobra konczymy, bo sie pograzasz :)

gf

jaz

# Swarm team

Jacky

ROFL just EPIC :D
thx boys and girls :D
(btw the boy insulting girls on forums instead of making them love IRL should commit a suicide)

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

RaMi

Quote from: Jacky on April 15, 2010, 11:23:00 AM
(btw the boy insulting girls on forums instead of making them love IRL should commit a suicide)
jacky trollu ty.... :]

asynja

probably that's because all girls irl hate him and now he is taking avenge...

Pawlak

Quote from: asynja on April 15, 2010, 04:55:57 PM

probably that's because all girls irl hate him and now he is taking avenge...

Or he doesn't care about the gender of other player on some forum on da intrunats.

Jacky

Quote from: Pawlak on April 16, 2010, 12:10:40 AM
Or he doesn't care about the gender of other player on some forum on da intrunats.
He cares so much :D , he knows her well.  :o

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha