[x5] FlameOn - Polskie klany.

Started by BadDude, February 25, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

RaMi

RaMi

Quote from: QQnta on April 10, 2010, 03:03:07 PM
Quote from: RaMi on April 10, 2010, 02:55:20 PM
Quote from: Vizjerei on April 10, 2010, 12:45:17 PM

Takie male sprostowanie do kolegi dwa posty wyzej ^^
omg :(

beka no nie rami?:D
ja naprawde nie mam nic przeciwko, wczoraj juz wiedzialem ile macie ludzi w cc, ale mam ogromna chec pmnac paru moich starych znajomych, ktorzy mnie tak jechali za to ze gram z ludzmi z einheit, za to ze gram teraz w geno ktore zrobilo ally z forgotten. Pmnac ich na jakims evencie typu valakas ze slowami "spojrzcie wokol siebie", lol.
Naprawde, takie newsy i akcje poprostu daja mi duzo smiechu :)

xForce

QQnta

Quote from: RaMi on April 10, 2010, 03:46:06 PM
Quote from: QQnta on April 10, 2010, 03:03:07 PM
Quote from: RaMi on April 10, 2010, 02:55:20 PM
Quote from: Vizjerei on April 10, 2010, 12:45:17 PM

Takie male sprostowanie do kolegi dwa posty wyzej ^^
omg :(

beka no nie rami?:D
ja naprawde nie mam nic przeciwko, wczoraj juz wiedzialem ile macie ludzi w cc, ale mam ogromna chec pmnac paru moich starych znajomych, ktorzy mnie tak jechali za to ze gram z ludzmi z einheit, za to ze gram teraz w geno ktore zrobilo ally z forgotten. Pmnac ich na jakims evencie typu valakas ze slowami "spojrzcie wokol siebie", lol.
Naprawde, takie newsy i akcje poprostu daja mi duzo smiechu :)

Prawda jest taka ze to wy nie chcieliscie grac z nami :D a my musielismy cos ogarnac. Koniec tematu

Anymeny dobry tam balet widze

Rumburak

Anymen musiał CH sprzedać żeby mieć na bilet.

RaMi

Nie chcielismy? Tego sie nie dalo zrobic w zaden sposob. To jest koniec tematu.

Hustler

Jak się nie dało? Przed startem serwa było już ustalane i mogliśmy grać razem, tylko niektórzy zawodnicy mieli zbyt duże ego po x30. Dołączyliśmy do AfterLife bo nie nie było innej opcji, ayotech to fail nie miałem też zamiaru prosić CJa o klan, wy mieliście dać nam znać po paru dniach serwa i mogliśmy z wami wejść do geno ale nas olaliście, a PvE do końca serwa to nie w naszym stylu. A co do zergów to nie ma o czym gadać bo AFL i Geno ma prawie tyle samo osób w ally, mamy poprostu lepszą aktywność  8)

RaMi

No jasne, tylko kto w tym wszystkim wspominal o ego na x30? Kurwialiscie na katone i lire po Lunie, ja nie wiem co sie dzialo na Lunie. Ale nie trzeba byc geniuszem zeby nie grajac tam wiedziec ze jezeli strony sie tak nie lubia to raczej nie bedzie mialo sensu.
Zmieniliscie sie po Lunie, nie myslalem ze bedziecie w stanie tak sie zachowac chociazby wzgledem mnie. To raczej nie nasze ego ma tutaj cos do rzeczy. I to nie tylko moje zdanie.
Dobrze ze dolaczyliscie do AFL tylko ze jest w tym delikatna nutka hipokryzji po komentarzach niektorych, no ale nic. Zrobiliscie to na zlosc/bo musieliscie/bo chcieliscie... I dun care.

I jest prawda to, ze w numerki sa podobne, aktywnosc/timezone nie bardzo. Ale to oczywiscie nasz problem.

Nie narzekamy na pvp btw. Mad PvE to tez nie w naszym stylu. A to wasz klan ma top "mage pt", ktore nie wie co ma robic na pvp.

M0toko

A ja słyszałem, że razem z party Nasa mielibyście 8 party i zrobilibyśmy side...blahfirmed ?

Quote from: Hustlernie miałem też zamiaru prosić CJa o klan
Podobno nikt z nim nawet nie rozmawiał...:)

Hustler

Rami to wasi ludzie pisali że quitniemy po miesiącu. Kurwialiśmy na nich bo nie chcieli z nami grać a nie przez Lune i też nie wiem dlaczego skoro większość tych ludzi grała z nami tyle czasu. Nie chcieli grać tylko dlatego że nie graliśmy na x30 ? a suma sumarum po miesiącu serwera byliśmy w lepszej sytuacji pod każdym względem niż wy i to chyba od was kilku graczy sfailowało(Hello Katone i Lire)...Zresztą to że ktoś się nie lubi to nie jest wymówka żeby nie grać razem w klanie, Lireale gra w genocide a nikt oprócz waszego party go tam nie lubi :] Jaka tu hipokryzja, że dołączyliśmy do AFL ? Chyba był to jedyny side o którym nic nie byliśmy w stanie powiedzieć bo ich nie znaliśmy, po tym jak połączyliście się z forgotten i zdobyliście większość herosów, stwierdziliśmy że AFL to najlepsza opcja jako że mieli teraz najmniejsze szanse (mniej ludzi i 4 herosów). Co do hipokryzji to wy przed startem serwera zaprzeczaliście, że nie wejdziecie do geno ani do ruskich, że narazie będziecie obserwować co się dzieje na serwie i wasze słowa względem nas "poczekamy, wyfarmicie się i zobaczymy"

Hustler

Quote from: M0toko on April 10, 2010, 05:22:22 PM
A ja słyszałem, że razem z party Nasa mielibyście 8 party i zrobilibyśmy side...blahfirmed ?

Mogliśmy zrobić side i to już na starcie serwa, ale mieliście za duzo carebearow.

Po tym jak ktoś z waszego party powiedział, że wszyscy mają na nas wyj*bane i nie obchodzi ich gdzie będziemy grali, odechciało mi się z nim gadać, bo głównie zależało nam na tym żeby grać z wami i kilkoma innymi osobami które grały z nami sporo czasu

QQnta

prawda jest taka ze sam nie bylem pewny na poczatku jak dlugo pociagniemy tutaj dopoki nie zebrala sie konkret ekipa.

Potem dzien w dzien ktos do nas na kanal przychodzil i mowil nam ze bedzie git, "wbijecie lvle i bedziemy grali razem". KUPA.

Teraz jest ogolnie beka jak na ircu ludzie pisza jakiego to mamy zerga itd. Ostatnio nawet uslyszalem ze jestesmy mendy bo gramy z ruskimi a nie ze znajomymi (irc). Ale to KURWA znajomi nas kopneli w dupsko i chuj. Cos musielismy kminic

Arthaspwnz

Quote from: RaMi on April 10, 2010, 05:19:18 PM
No jasne, tylko kto w tym wszystkim wspominal o ego na x30? Kurwialiscie na katone i lire po Lunie, ja nie wiem co sie dzialo na Lunie. Ale nie trzeba byc geniuszem zeby nie grajac tam wiedziec ze jezeli strony sie tak nie lubia to raczej nie bedzie mialo sensu.
Zmieniliscie sie po Lunie, nie myslalem ze bedziecie w stanie tak sie zachowac chociazby wzgledem mnie. To raczej nie nasze ego ma tutaj cos do rzeczy. I to nie tylko moje zdanie.
Dobrze ze dolaczyliscie do AFL tylko ze jest w tym delikatna nutka hipokryzji po komentarzach niektorych, no ale nic. Zrobiliscie to na zlosc/bo musieliscie/bo chcieliscie... I dun care.
Zmieniliśmy sie po lunie. Weź sie może ogarnij troche. My gramy od nanaki w tym samym skladzie, mimo że czasem różne servery czy różne gry, to trzymamy sie razem. Ty masz swoją wędke i top30xPartyHBkeepers, wiec nie pierdol tu o tym kto sie zmienił człowiekuuuuu.

Do tego już ci powiedziałem, skończ z tymi durnymi excusami czemu razem nie gramy. Przecież dzien przed wstaniem serva sam mówiłeś że wy nawet nie wiedzieliście "ŻE MY BEDZIEMY TAM GRAĆ". My chcieliśmy zrobić side z wami i coś pograć, więc stop dem liez Rami, wykolegowaliście nas to teraz bedziemy was cisnąć ruskim zergiem )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Quote from: M0toko on April 10, 2010, 05:22:22 PM
Po co, dostalismy lepsza oferte. Takie z nas pixelowe kurwy )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
WE DA BEST

# swarm team

QQnta

widzisz RAMI   tu tez zerga mamy

QQnta, streetZ, Kamyl, aLittle, omee1, Arthaspwnz, Hustler, RaMi, ciopson, Vizjerei and 0 Guests are viewing this topic.

Kamyl

haha lol kunta:D
anyway widze drama ladna sie kreci.

omee1

RaMi

No wlasnie przez takie komentarze jak ten Arthasa ciesze sie ze jest jak jest. To ten post brzmi jakby Ci z dupy krew leciala o x30 o nas itd. Nikt nie gral z was w L2 jak kupilem kompa i wrocilem do gry. Odezwalem sie do Jackyego noi Lire akurat potrzebowal playera do party, noi fajnie wyszlo, szkoda ze x30 byl 1 sided a taka mala propaganda z HB keepers itd zadzialala, widze ze lykasz jak pelikan, no ale chuj o to chodzilo. Nikt nas nie mogl polozyc noi bylo fajnie, bylo minelo.

Ja bym Ci w zyciu nie wyjechal z flejmem np o ta jebana wedke, bo to tez moja sprawa, pochwalilem sie bo cieszylem sie nia, to moje hobby i chuj. Ale to jest RL stuff a nie gra, ja bym czegos takiego nie uzyl, no ale chuj, siedzcie sobie na vencie, robcie sobie ze mna obrazki, smiejcie sie, chuja na to klade :)
Sam Ryu powiedzial ze Lire dolaczyl do Einheit, katone to cipka itd. No ja tam ich nie znalem wczesniej, ale narazie jest ok. Ja sam mialem nadzieje do konca ze jakos sie ulozy, ale w to nie wierzylem. Jak wchodzilem do was na venta nawet przed startem, wiedzialem juz ze cos jest nie tak, ze jakos nie jestem mile widziany, noi chuj.

QQnta

Quote from: RaMi on April 10, 2010, 06:09:55 PM
wiedzialem juz ze cos jest nie tak, ze jakos nie jestem mile widziany, noi chuj.

no ale to akurat tylko twoj wymysl. bo tak nie bylo. Ale z twojego posta wynika ze przychodziles do nas na kanal i gadales jak to bedzie tylko po to zeby gadac a w glowie juz miales "wiedzialem juz ze cos jest nie tak, ze jakos nie jestem mile widziany, noi chuj.

i RAMSON z naszej strony nikt do ciebie nic nie ma ale poprostu nie lubimy jak sie z geby robi dupe

Co do wedki to bedzie juz zawsze z tego beka bo pokazales ze cie to denerwuje:D

omee1

ja też byłem nie mile widziany na vencie nikt nie chciał ze mną w pana na kurniku grac :<
btw taka trochę beka z was i waszego quitocide :D

streetZ ლ(ಠ益ಠლ)

Quote from: RaMi on April 10, 2010, 06:09:55 PM
Sam Ryu powiedzial ze Lire dolaczyl do Einheit, katone to cipka itd.

O Katone to chyba Ja pisałem/mówiłem ale że jest cipka(nie potrafi grać czy coś) to na pewno nie bo typ ogarnia grę, znam go z retka (był ze mną w party sam wiesz) i wiedziałem jedynie że się nie nadaje na prv gdzie sorry ale jednak live trzeba pograć ;).
Puki co największa beka jest z Pana "Hipokryta" który często bywał u nas na vent i mówił jakie to geno jest be i jakich retardów tam mają po czym jednak ztagował się tam (no fakt całe jego party tam poszło więc nie miał wyjścia) a gdy tylko usłyszał że idziemy do AFL to płakał że jesteśmy bandą hipokrytów lol ;)  

Wiesz Rami że do Ciebie nic nie mam, stało się jak stało że trochę ludzi gra w jednym klanie a reszta w drugim ;)
S T R E E T S R A I S E D M E @ SWARM/TEDDYBEARS

too weird to live, too rare to die

RaMi

no nie chodzi mi akurat o Ciebie kunta czy o wilusia, bo to was mi zal najbardziej bylo :/

A co do wedki, nie wkurwialem sie o to jak nie zobaczylem ze to jest smieszne dla wszystkich, dla mnie to nie jest, i dla ludzi ktorzy lowia wyczynowo kupno wedki jest wazniejsze niz kupno samochodu np, czesto bardziej kosztowne. No ale chuj niech bedzie beka, ale po chuj wklejacie to  na forum? Jakis flame attempt? Obrazek pewnie pierdolna Arthas. gj brah, bardzo ladny. :)

I widzisz kunta wypominasz mi ze nie bylem pewny o nasze wspolne granie, myslisz ze moje ego do tego doprowadzilo? Ja sam nie wiedzialem czy nam sie uda. Niewiedzialem jakie beda plany. A dla nas Genocide jest w tej chwili jedynym rozsadnym wyjsciem.
A z geby dupy ja nie robie,  ja poprostu jak zwykle za bardzo chce dobrze dla innych nie myslac o sobie. Chcialem zeby bylo dobrze, nie wyszlo.

@wilus
Co do geno masz racje, nie lubialem tego co robil CJ, nie lubialem tego jak geno dzialalo, I dalej nieie jest idealnie, dalej potwierdzaja mi sie niektore fakty, przez ktore zle o nich mowilem ale niektore mnie milo zaskoczyly. Ale dla nas Geno to jedyne wyjscie na ten moment. Moj sig i przesadne kojarzenie sie z Geno tto oczywiscie dla zartow, nie bylem nie jestem i nie bede core genocide i nie wymagam takiego traktowania, dun worry :) A co do waszego dojscia do AFL, ja naprawde nie mam nic przeciwko, hipokryzja nazwalem tylko wasze komentarze co do Lire np.

Rohnin

Nie ma to jak wyciaganie wlasnych brudow na forum, yo