Greek/ Ελληνικά

Started by Lazin, February 19, 2010, 01:01:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tromparifas

Allo paides , pshnomai na ksekinhsw edw ston x15 calss :  SR/MS , den exw paiksei poly meta to interlude alla exw megalh empeiria apo c1 mexri interlude mazi kai me official (gustin-teon).

An pshnetai kaneis na me boh8hsei (ekshgontas mou ti paizei ston server -den zhtianeuw fragka- an kai ama periseuei kana d-c grade den me xalaei) h paizei kamia sobarh clan me academy (ama einai ka8ara ellhnikh h sobarothta paei peripato fantazomai :P) h genika 8elei kaneis party gia kana alt klp klp as postarei edw h ingame  "TromparifaS" .

Skeftomai na kaw genika kai na anebw grhgora btw.

onoffon

Quote from: tromparifas on April 16, 2011, 10:39:16 PM
Allo paides , pshnomai na ksekinhsw edw ston x15 calss :  SR/MS , den exw paiksei poly meta to interlude alla exw megalh empeiria apo c1 mexri interlude mazi kai me official (gustin-teon).

An pshnetai kaneis na me boh8hsei (ekshgontas mou ti paizei ston server -den zhtianeuw fragka- an kai ama periseuei kana d-c grade den me xalaei) h paizei kamia sobarh clan me academy (ama einai ka8ara ellhnikh h sobarothta paei peripato fantazomai :P) h genika 8elei kaneis party gia kana alt klp klp as postarei edw h ingame  "TromparifaS" .

Skeftomai na kaw genika kai na anebw grhgora btw.
geia sou file. dn xriazete na sou dosei kapoios kati giati na pareis mexri kai ta c einai poliu eukola.
tha agorazeis common items ta opoia einai idia me ta kanonika aplos dn mporeis na ta kaneis enchant ktlp...ama thes voithia stile kana pm edo!

xJohnyCash

wildjohn

Χριστός Ανέστη σε όλους και GL pvping τα αρνάκια και τις σούβλες ;D ;D ;D

onoffon

ela paides iparxei kamia elliniki clan????etsi gt emeis oi ellines rixnoume to kalitero ksilo~!

iKiu ✿◕ ‿ ◕✿

Quote from: wildjohn on April 24, 2011, 09:46:31 AM
Χριστός Ανέστη σε όλους και GL pvping τα αρνάκια και τις σούβλες ;D ;D ;D

Χρηστος ανεστη*
Retired.
"Greeks do not fight like heroes, heroes fight like Greeks"
(Winston Churchill, 1941)

TheGrEEk

Furesy

Bulle

Eyolis - x30/5/15/3

TheGrEEk

iKiu ✿◕ ‿ ◕✿

Retired.
"Greeks do not fight like heroes, heroes fight like Greeks"
(Winston Churchill, 1941)

VampireLord

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."

Sabor

TheGrEEk

oxi mou xei pei oti misei ton EE , an ton 8es gia cardi parton , 8a nai kai main assist gia mana burn k kalos sta heals - cleanse . Alla min ton pareis gia EE apoprosanatolizetai - psofaei kai leei " OXXXXXXXXXXXXEEEEEEEEEEEEEY" sto telos .

onoffon

paides mporeite na mou peite ti paizei me to vote?pou kanoume vote kai iparxei reward ena rus gia to vote??gia pliroforisteme gt sto kwlosite me ta rosika dn vgazo akri..

onoffon

Quote from: onoffon on April 28, 2011, 10:50:08 PM
paides mporeite na mou peite ti paizei me to vote?pou kanoume vote kai iparxei reward ena rus gia to vote??gia pliroforisteme gt sto kwlosite me ta rosika dn vgazo akri..

Sabor

den exw idea gia to vote ston x15.pote den ekana

Riselie

Are we there yet?

Hater ✿◕ ‿ ◕✿

✿◕ ‿ ◕✿

Bulle

Let's invade this greek topic axaxa
Eyolis - x30/5/15/3

Riselie

Are we there yet?

Riselie