Pytanie nowego.

Started by Joker66, February 05, 2010, 11:15:42 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BadDude

Quote from: propaganda on February 20, 2010, 02:59:09 PM
ja tez wsumie do Pro nie naleze;/ wiec mam kilka pytan:)

1-czy nic nie zrobia z tym aby itemy wpadaly same do plecaka;p(dosc meczace)
2-czy te rpg npc co cyrulica nabazgrolone znikna blizej startu? bo pelno tego a z moja nzajomoscia rosyjskiego to tylko moge sie po glowie podrapac
3-czy skille ,summony dzialaja prawidlowo?
4-najwazniesze pytanie..czy na tych ruskich serwerach jest cos co np odroznia je od extreme,gravelandu, dragon network?

1. nie beda wpadac itemki same do plecaka bo to nie serwer l2j
2. jak serwer ruszy bedzie po angielsku
3. tak
4. tak, l2off gracia final

reni

przecież to jest PROPAGANDA !! Co odróżnia pliki offa od Dragona ;D A to dobre ;p

BadDude

Quote from: reni on February 20, 2010, 05:39:31 PM
przecież to jest PROPAGANDA !! To odróżnia pliki offa od Dragona ;D A to dobre ;p
hehe nie zastanawialem sie nad tym w takim sensie, ale jak chlop chcial tak mu napisalem :)

propaganda

sesese smiej sie;p post dla mnie to zadaje pytania na poziomie;p :)

reni

Serwer stoi na Plikach Gracii final. Oficjalnych więc wszystko działa, poza małymi szczegółami które były też na offie. Nie znajdziesz tu modyfikacji z kosmosu typu łączone subklasy jak na dragonie. Retail-like.
W razie czego pytaj ;p Chociaż Twoje pytania brzmiały jak propaganda ;P

propaganda

mam jeszcze jedno pytanie:) jak z dualboxami, multi.... co jest dozwolone? musze sie wszytkiego dowiedziec bo 2500 pkt niebardzo mi sie widzi placic;p a z jezykami to u mnie cieniutko:( za stary jestem aby pamietac... jedynie cos z francuskiego czaje;p

reni

Yun

Co z modyfikacją l2.ini (frameless window)? Allowed?

propaganda

mam jeszcze jedno pytanie... przy mobach na rpg club sa certyfikaty odpowiednie. na ktorych pisze np spoil x 1, drop x 1, czy to zonacza chwilowe rate x 1 na new world czy to tylko oznaczenie? bo np na x 1000 tez jest taki sam certyfikat z x1 ale tam ze spoila leci po okolo itemow

reni

Adena..................... szansa 100%    ilość x5
Exp.......................... x5
Sp............................ x5
Seal Stones............. szansa 100%    ilość x5
Spoil........................ szansa x3         ilość x1
Quest....................... x5       (nie wszystkie)
Quest adena/exp..... x5
Dualbox...................dowzwolony (main +2)

propaganda

a co z exp party? jaki rate? bo tego neigdzie nei moge znalezc:)

ale ja was mecze:) przepraszam ale te pytania na ktory udzielacie odpowiedzi napewno komus sie przydadza:)

reni

O tym nie ma mowy więc chyba nie będzie żadnych wymyślonych bonusów za exp w party/

BadDude

Quote from: reni on February 25, 2010, 12:07:06 AM
O tym nie ma mowy więc chyba nie będzie żadnych wymyślonych bonusów za exp w party/
tzn bonus jest nawet na offie za exp w pt, jezeli nic nie wspominaja tzn ze bonus bedzie taki sam

reni

Ten bonus jest tak nieznaczny że nawet na offie się do 70 nie opłaca expić w party. A potem to już nie tyle że się opłaca co z musu.

BadDude

ja tam nie narzekalem na exp w pt....

propaganda

expilem lov lvl w pt ...to powiem ze zalosnie troszeczke... a szkoda. bo ekipa zawsze razniej ... bym napisal poscik na glownym na ten temat ale cyrulica nie zaskrobie za duzo;/

propaganda

mam jeszcze jedno pytanie...odnosnie niektorych itemow oraz mapek... nie widze ich.update nic nie pomaga;/

BadDude

Quote from: propaganda on February 28, 2010, 01:21:11 PM
mam jeszcze jedno pytanie...odnosnie niektorych itemow oraz mapek... nie widze ich.update nic nie pomaga;/
czy aby na pewno twoj klient to "gracia final"?

propaganda

no wszystko dziala... gralem na serwerze... niektore mapki dzialaja ale wiekszosc lokacji nie. itemow tez tylko niektorych... ale to takich ktorych nigdy nie widzialem;/

BadDude

hmm imo reinstalka gry, tylko calkowicie usun to cozostalo po odinstalowaniu gry, teraz sobie przypomnialem, mialem kiedys podobny problem i w ten sposob tylko pomoglo

propaganda

jeszcze jedno hehe:D a jak z enchantem:D jaki jest safe i szanse:)

reni

Retail like.
powyżej +3, 66% szansy że się uda.  ( 1/3 )

YeeBunnyWhoYou

Quote from: reni on February 28, 2010, 04:49:41 PM
Retail like.
powyżej +3, 66% szansy że się uda.  ( 1/3 )

2/3 lol

reni

Nie czepiaj się o literówkę. Pewnie myślałem że 1/3 na fail.

propaganda

o ktorej startuje serwer?