[x5] Polskie klany

Started by reni, February 04, 2010, 05:31:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reni

Tak więc skoro start serwera zbliża się wielkimi krokami a Klany które zamierzają tu grać pozostają w ukryciu wychodzę z pytaniem. Jakie Polskie klany zamierzają tu grać ? O ile oczywiście ma ktoś takowe informacje. Byłoby miło gdyby nasi rodacy liczyli się na tym serwerze bo póki co widzę same błąkające się duszyczki non factorów ewentualnie jakieś consty. Zero konkretów.
btw. Dagger lf Klan / Const.

Toxic

Widziałam ze pytasz o NF w innym temacie. Z tego co wiem całością nie przechodzą ale sporo ludzi których znam już dawno nie gra na x30 i czeka właśnie na x5. Jednak wątpię żeby utworzyli jeden klan. Pojawi się kilka polskich klanów na pewno jednak myślę że większość pogra trochę i się znudzi.

reni

LexTalionis w których kiedyś byłem też się tutaj wybiera. NF jednak zostaje na 30x.
LF more info !

Gawain

Prawde mowiac to jeszcze nigdy nie widzialem porzadnego polskiego klanu.
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.

Imo international klany > jednonarodowosciowe klany.

reni

Też miałem takie doświadczenia aż do czasu gry na ruoffie kiedy zacząłem grać z LastResort. Jeden z najlepszych polskich klanów jakie miałem przyjemność poznać. Grali też na dexie w Creed ally. Chciałbym żeby tu chociaż kilka polskich klanów było, nie muszą być od razu factor klanem ale miło spotkać rodaków.

Harima

Quote from: reni on February 05, 2010, 10:47:52 PM
Też miałem takie doświadczenia aż do czasu gry na ruoffie kiedy zacząłem grać z LastResort. Jeden z najlepszych polskich klanów jakie miałem przyjemność poznać. Grali też na dexie w Creed ally. Chciałbym żeby tu chociaż kilka polskich klanów było, nie muszą być od razu factor klanem ale miło spotkać rodaków.

Myślę, że nie musisz się obawiać o brak polaków na przyszłym x5. Ja uważam, że będzie ich aż za dużo  ;)

reni

O brak PolaczkówxXxPL się nie obawiam. Tylko o Polaków dobrze reprezentujących nasz naród i okazujących sobą jakiś poziom.

BadDude

Quote from: Gawain on February 05, 2010, 10:36:23 PM
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.

widac nie grales na bartzie :D

hymnu

A jaki to tam dobry polski klan gra?

BadDude

Quote from: hymnu on February 07, 2010, 02:23:57 PM
A jaki to tam dobry polski klan gra?
byl 1 dobry swego czasu (ownil), nie wiem jak jest teraz, jak sobie przypomne nazwe to napisze :D

reni

AmberEye. Nawet z nimi grałem. Fakt wypadli mi z pamięci. Tak więc AmberEye i LastResort to 2 klany które zasługują na mój szacunek jak dotąd :P

BadDude

Quote from: reni on February 07, 2010, 02:39:29 PM
AmberEye. Nawet z nimi grałem. Fakt wypadli mi z pamięci. Tak więc AmberEye i LastResort to 2 klany które zasługują na mój szacunek jak dotąd :P
o wlansnie

hymnu

Nie bylo, nie ma i raczej nie bedzie polskiego klanu ktory zouwnuje official.

BadDude

Quote from: hymnu on February 07, 2010, 07:07:36 PM
Nie bylo, nie ma i raczej nie bedzie polskiego klanu ktory zouwnuje official.
czytaj wyzej :)

reni

Ale AmberEye nie zownowali officiala ;p Byli siła i mieliRune to fakt.

kall

To fakt nieźli byli, spotkałem się z nimi w Aionie :)

BadDude

Quote from: reni on February 09, 2010, 03:18:58 PM
Ale AmberEye nie zownowali officiala ;p Byli siła i mieliRune to fakt.
zaden klan nie zownil offa w 100%

xForce

mysle ze Lexy + order of white szhit zolnia x5

miou

Quote from: Gawain on February 05, 2010, 10:36:23 PM

FinalFate byl kiedys stricte polski, obecnie na wrathcie, swarm z azure czy offensive na hindemithcie, obecnie camelot po mergu na Phoenix'ie
miou/redhotchilli

BadDude

Quote from: xForce on February 16, 2010, 02:27:36 PM
a ja mysle ze nie, bo nie maja pojecia o niczym powyzej IL :)

miou

tak jakby ogarneli kroniki ponizej IL, Ci co grali na azure widzieli jakie mieso bylo z lexow i tchorze z ooww
miou/redhotchilli

aLittle

Miou pindo, napisz do mnie pma.

itstime

moim zdaniem lexy to bardzo dobry klan, chociaz widzialem hc w akcji i powiem wam ze to oni sa najlepszym polskim klanem, naprawde!

haos

hahahah lexy to niezle polskie polaczki pl :) a HC to tylko odlam NS'u :) teraz juz wrogi odlam

reni

Quote from: BadDude on February 16, 2010, 05:58:02 PM
Quote from: xForce on February 16, 2010, 02:27:36 PM
a ja mysle ze nie, bo nie maja pojecia o niczym powyzej IL :)

Mamy dużo osób z offa. W tym i mnie. O gracii wiem wszystko oprócz szczegółów otwierania HB.