[x5] Polskie klany

Started by reni, February 04, 2010, 05:31:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pawlak

Polskie klany śmierdzą bo nie znajdziesz na servie 70 dobrych, polskich graczy, którzy chcą grać w 1 klanie :)

Gawain

Quote from: Pawlak on February 21, 2010, 08:52:47 PM
Polskie klany śmierdzą bo nie znajdziesz na servie 70 dobrych, polskich graczy, którzy chcą grać w 1 klanie :)
so true.
international klany > jednonarodowosciowe klany

fight3r

tak przy okazji to szuka ktos przyszlego warsmitha do klanu?:P ( chodzi mi oczywiscie o x5 )

miou

Quote from: Pawlak on February 21, 2010, 08:52:47 PM

z pierwszym spoko, z drugim gorzej bo wiekszosc woli zostac przy swoich starych sprawdzonych klanach, mysle ze nam jako narodowi brakuje zdolnosci przywodczych i po prostu nie mialby kto tego ogarnac :)
miou/redhotchilli

M0toko

Dokladnie na odwrot. Kazdy polaczek chce dowodzic, ale zaden nie chce wykonywac polecen :P

Lire

Nigdy nie bylo dobrego polskiego klanu, niema takiego, nigdy nie beidze a co gorsza nikt i nic tego nie zmieni ^^

aLittle

Quote from: Lire on February 22, 2010, 05:50:12 AM
Nigdy nie bylo dobrego polskiego klanu, niema takiego, nigdy nie beidze a co gorsza nikt i nic tego nie zmieni ^^

Z polską mentalnością.. to nic dziwnego ; )

Jebzik

Śmieszy mnie wasze gadanie :P Znam jeden klan który być może was zaskoczy =)

lama

Quote from: Lire on February 22, 2010, 05:50:12 AM

Mogę się mylić ale czy czasem exodus nie był na początku całkowicie polskim klanem??  Jeśli dobrze pamiętam dawno temu na niejakim Enraged byli w nim sami Polacy.

Ciri

witam:) no ja tez znam polski klan ktory dobrze sie miewal i przetrwal 4 lata (sama w nim bylam), rozpadl sie tylko dlatego ze ludziom sie odechcialo grac. jesli ludzie potrafia sie dobrze bawic i grac w grupie, a nie tylko robic wszystko pod siebie, to wszystko mozna:)

Vallorth

Jebzik nawet wiem o jaki klan ci chodzi :D Będzie zdziwko ^^

Be3

Quote from: reni on February 20, 2010, 02:27:07 PM
Quote from: BadDude on February 16, 2010, 05:58:02 PM
Quote from: xForce on February 16, 2010, 02:27:36 PM
mysle ze Lexy + order of white szhit zolnia x5
a ja mysle ze nie, bo nie maja pojecia o niczym powyzej IL :)

Mamy dużo osób z offa. W tym i mnie. O gracii wiem wszystko oprócz szczegółów otwierania HB.

No zobaczymy, ale slyszalem ze macie tam mage pt typu 3x sph + konik.

propaganda

ja sie zastanwaiem co ma na celu wasze gadanie? macie sie zamiar uzalac? stworzcie pozadna ekipe tu na tym serwie i prze4stancie plakac....

reni

Nie ma szans. Mentalność Polaczków to tylko drama drama flame flame. Ty noob ja pro i tak od powstania l2.

Toxic

Quote from: Dlugi on February 23, 2010, 06:12:26 PM

Jebzik znalazłam twoje konto na forum bmf jeśli to ten klan zapowiadasz to... powodzenia:P

Ciri

Quote from: reni on February 23, 2010, 08:11:44 PM
Nie ma szans. Mentalność Polaczków to tylko drama drama flame flame. Ty noob ja pro i tak od powstania l2.

z takim podejsciem na pewno nic nikomu nie wyjdzie:)

maksym1908

Quote from: Toxic on February 23, 2010, 09:36:48 PM

Jebzik znalazłam twoje konto na forum bmf jeśli to ten klan zapowiadasz to... powodzenia:P

Bedzie ogien oj bedzie.

Toxic

Quote from: maksym1908 on February 23, 2010, 10:44:12 PM
Quote from: Toxic on February 23, 2010, 09:36:48 PM

Bedzie ogien oj bedzie.

A to już słyszałam.. a po 2 tygodniach wszyscy mieli ważne sprawy i przerwę od l2....na 3dni do czasu aż na ich forum nie pojawiła się wzmianka o przenosinach na inny serwer:)

maksym1908

Nie bylo juz co robic z tego co mowili chlopaki. Wrogie klany podobno pouciekaly z serwera a ile mozna farmic te s80 na HB. Na RPG widze bedzie konkurencja wiec bedzie zajecie mam nadzieje ze dluzej jak 2-3 miesiace :-[

Toxic

Quote from: maksym1908 on February 23, 2010, 10:52:15 PM
Nie bylo juz co robic z tego co mowili chlopaki. Wrogie klany podobno pouciekaly z serwera a ile mozna farmic te s80 na HB. Na RPG widze bedzie konkurencja wiec bedzie zajecie mam nadzieje ze dluzej jak 2-3 miesiace :-[

Grali na rpg 2 tygodnie i tak samo jak na kilku wcześniejszych serwerach był emoquit:) jedynie udało im się zwojować l2ex..x10 bo zaczęli jako jeden z pierwszych klanów, kiedy grało tam bardzo mało ludzi..x5 bo zaczęli z zergiem jadąc na reputacji z x10

maksym1908

Quote from: Toxic on February 23, 2010, 10:58:52 PM
Quote from: maksym1908 on February 23, 2010, 10:52:15 PM

Grali na rpg 2 tygodnie i tak samo jak na kilku wcześniejszych serwerach był emoquit:) jedynie udało im się zwojować l2ex..x10 bo zaczęli jako jeden z pierwszych klanów, kiedy grało tam bardzo mało ludzi..x5 bo zaczęli z zergiem jadąc na reputacji z x10

rpg x30 nie kazdemu pasowal a dzielic klan na polowe to bezsens. Chcesz nazywaj to jak chcesz, a to ze duzo osob w klanie to nie wina klanu bo NCsoft daje mozliwosc wiec mozna z niej skorzystac. Zreszta ja mowie o ex x5 nie x10 bo tam nie gralem.

Toxic

Quote from: maksym1908 on February 23, 2010, 11:14:05 PM

rpg x30 nie kazdemu pasowal a dzielic klan na polowe to bezsens. Chcesz nazywaj to jak chcesz, a to ze duzo osob w klanie to nie wina klanu bo NCsoft daje mozliwosc wiec mozna z niej skorzystac.

1.Nie mówię tylko o rpg tylko o serwerach które pojawiły się między l2ex x10 ax5.
2.Czy ja gdzieś napisałam że zrobili źle korzystając z dużego zainteresowania ich klanem? Napisałam ze w przypadku tych 2 serwerów mieli z górki i tylko tam pograli dłużej.

W ogólnym rozrachunku-- taki klan nie zdziała dużo na rpg i raczej nikogo nie zdziwi.

maksym1908

QuoteW ogólnym rozrachunku-- taki klan nie zdziała dużo na rpg i raczej nikogo nie zdziwi.

Wyjdzie w praniu :P

A co tak jadem do nas plujesz?

Toxic

Quote from: maksym1908 on February 23, 2010, 11:32:38 PM
QuoteW ogólnym rozrachunku-- taki klan nie zdziała dużo na rpg i raczej nikogo nie zdziwi.

od razu jadem:) po prostu z natury wredne ze mnie stworzenie  i lubię drażnić ludzi

sakul

Quote from: Toxic on February 23, 2010, 11:38:30 PM
Quote from: maksym1908 on February 23, 2010, 11:32:38 PM

od razu jadem:) po prostu z natury wredne ze mnie stworzenie  i lubię drażnić ludzi

czesc :* :)