Lucznicy?

Started by Pagiro, March 29, 2011, 09:23:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pagiro

Mam pytanko dotyczące łuczników czy na prawdę zostali tak osłabieni, że nie warto nimi grac??Czy he w draco set+draco bow sa focus na bufach wc/se i song of hunter nie stanowi takiego zagrożenia jak kiedyś?? Mimo nowych skili takich jak seven arrows, multiple shot, death shot, flame hawk dalej jest daleko z z tyłu z dmg???
Overlord above all.

Dziejowa

Song/dance na resist bow i łucznik może zapomniec o zadaniu dmg na jakimś wiekszym pvp.

Pankracy

Czy ja wiem? łucznik musi mieć w pt trickstera dla Real target i prannah. Jeśli lucznik bedzie mial aq (lub oly aq) a w pozniejszym stadium gry baiuma to hitowac ladnie moze. Nie musze tu wspomniec o trzymaniu asysty cały czas. Na endgame lucznik z tymi epikami +vesper thrower  na mass pvp dużo może zdzialac wq mnie.

yoker

Quote from: Pankracy on March 29, 2011, 09:34:07 PM
Czy ja wiem? łucznik musi mieć w pt trickstera dla Real target i prannah. Jeśli lucznik bedzie mial aq (lub oly aq) a w pozniejszym stadium gry baiuma to hitowac ladnie moze. Nie musze tu wspomniec o trzymaniu asysty cały czas. Na endgame lucznik z tymi epikami +vesper thrower  na mass pvp dużo może zdzialac wq mnie.
duze +1.
Moze nie jest taki mocny jak kiedys, ale wciaz potrafi przypierdolic ;) Moze i nie wyciaga 7-8k per hit jak to robi dagger, ale nie musi podchodzic. Wyciaga bezproblemowo 1,2k zasiegu a to juz niemalo. Z nerfem lucznikow jest jak z kryzysem w PL - duzo wiecej gadania niz faktycznego problemu.

Pagiro

czyli powiedzmy he w draco set+ draco bow sa focus 300 earth/divine dalej potrafi zrobić małe kuku szczególnie podczas zamieszania w pvp?
Overlord above all.

Nirv

Wiesz co, lucznik to nadal dobra profka, nawet tutaj, tylko ze poprostu mniej oped i potrzebuje wiekszego wyfarmienia. Taki dagger ze skilami + 0 tez uja moze w mass pvp ;>

"jestem laską i gram w l2 ubóstwiajcie mnie - katalte"

Frytta

łucznik to dobra inwestycja pod lineage h5 ale tutaj będziesz miał problem znaleźć cp o ile jeszcze nie znalazłeś   na h5 będzie koksem xD

kudel

Quote from: Frytta on April 23, 2011, 04:21:22 AM
łucznik to dobra inwestycja pod lineage h5 ale tutaj będziesz miał problem znaleźć cp o ile jeszcze nie znalazłeś   na h5 będzie koksem xD
+1
Napewno będzie lepszy na pvp jak i party na h5.Gdyby zmienili dmg zależacy od odległości było by extra.

Ps.Będzie koksem ofc,ale glad ,titan,tyrant,maestro czy paladin wdł mnie i tak będa lepsi.
Wyobraź sobie Titana na frenzy z rush impact + disarm ,zreszto każdy z rushem i disarmem poradzi lucznikowi.Jak tam ktoś wyżej pisał napewno się zda na nowe areny na h5 i na mass pvp.