Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Tomasi

Quote from: Qkoricayanchi on March 01, 2010, 09:37:47 PM
Ma elindult a szeró.Qurva sokan vannak meg se lehet mozdulni kezdő városba.Eddig Pepével 2en vunk az ellenállás tagjai. :D
Várjuk a többieket is.

Vagyunk eddig 6-7-en kb.

denzo

Quote from: Bulle on February 20, 2010, 08:47:22 PM
Wow :D good to hear that ;p
Going on x5 ?

Decided stay in arion, 52 EE atm :D

paszmer

Hali, ha van mar 1 pt ember en is szivesen csatlakoznek hozzatok.

Qkoricayanchi

At least we are free from Denzo...... :D ;D

mozdony

Quote from: Qkoricayanchi on March 03, 2010, 06:33:29 PM
At least we are free from Denzo...... :D ;D

Nézhetjük fordítva is. :D
At least we are free from Jancsika. :D
Tzeentch

pandemonium

Ha 30x-en egy másodpercet se játszottál kézzel,akkor miértelme elkezdeni 5x-en?

Tomasi

CSinálunk egy magyar klánt egyenlőre, megpróbálunk CH-t is szerezni. Akit érdekel PM ownedhard, chivas

Bulle

Eyolis - x30/5/15/3

Qkoricayanchi

Látod nem csak mi mondjuk hogy besz....tad :D

Gyertek inkább 5x re. ;D

pandemonium

Hogy botozzak egész nap,reggeltől estig és ugyanazokkal az emberekkel játsszak mint a 30x-en,akiknek az egyik fele azthitte mekkora hős csak mert kb 2hónap előnyben volt,a másik fele meg ahelyett hogy összefogott volna emoquitolt?=D

Qkoricayanchi

De akkor minek vagytok Dexen? :D

Taban

pandemonium

Quote from: Qkoricayanchi on March 06, 2010, 04:25:57 PM
De akkor minek vagytok Dexen? :D
Kézzel játszok,lv55 vagyok bolti B szarban és van 200k adenám.
A kérdésre a válasz,mert csalódtam az rpg clubban admin és játékosok szempontjából is,de ezt már írtam szerintem valahol.

Qkoricayanchi

Pepével mi is kézzel toljuk most és 50 körüliek vagyunk.De értem mit mondasz.Én is csalódtam az rpg-clubban és a játékosokban......Meg most amugy se a játék az első.De azért elbohóckodunk itt is :D

pandemonium

Quote from: Qkoricayanchi on March 06, 2010, 06:13:50 PM
Pepével mi is kézzel toljuk most és 50 körüliek vagyunk.De értem mit mondasz.Én is csalódtam az rpg-clubban és a játékosokban......Meg most amugy se a játék az első.De azért elbohóckodunk itt is :D
Tudod mikor tolnám kézzel ha lenne bot :D

mozdony

Quote from: Qkoricayanchi on March 06, 2010, 06:13:50 PM

Részemről nagyobb fantáziát látok a dex szerverében ennyi. Last srv szal valami jó kell. :D
Tzeentch

Tomasi

Final vs HB , egyértelmű  final :D

mozdony

Quote from: Tomasi on March 06, 2010, 09:05:27 PM
Final vs HB , egyértelmű  final :D

Részemről a community fontosabb. :D Ugyanazt tudom mondani mint panda, ugyanazok játszanak az 5xen. A TZ egy hónap múlva cryol majd quit. :D
Tzeentch

Qkoricayanchi

Hát azért nem pont ugyanazok....6k online sosem volt a 30x -en.És itt nem az ETC lesz az egyeduralkodó klán......

mozdony

Quote from: Qkoricayanchi on March 06, 2010, 10:27:44 PM
Hát azért nem pont ugyanazok....6k online sosem volt a 30x -en.És itt nem az ETC lesz az egyeduralkodó klán......

5xen se volt soha 6k. :D Lényegtelen. Gl meg Hf nektek. :D
Tzeentch

pandemonium

Mindegy ,lényeg hogy mindkét "szerver" érezze jól magát.

Qkoricayanchi

Úgy van,Panda :D De úgy hallottam hogy most a 30x en a NoFear a legjobb klán. ;D FUNNY ;D

UI:Azt hallottam hogy dexen fizetni kell 2 hét után.......Ez igaz lenne?

White

Quote from: pandemonium on March 07, 2010, 09:28:29 PM
Mindegy ,lényeg hogy mindkét "szerver" érezze jól magát.

amugy jah nem tudom mit kell itt szerver fightolni :) ti ott játszotok mi meg itt, és hogy melyik a jobb? azt mindeki döntse el magának.

pandemonium

Quote from: Qkoricayanchi on March 07, 2010, 10:10:20 PM
Úgy van,Panda :D De úgy hallottam hogy most a 30x en a NoFear a legjobb klán. ;D FUNNY ;D

UI:Azt hallottam hogy dexen fizetni kell 2 hét után.......Ez igaz lenne?
Olyan van,hogy a free slot az 3800,addig bárki betud logolni,és azután meg csak az akinek premiumja van.
Egy accra egyszer veszed csak meg,2k-ról van szó,annyit meg megér(t) szerintem,hogy bármikor betudjak logolni.
A szerver 16óra után kb hajnal 1ig heavy-n van,ami azt jelenti hogy premium nélkül tuti nemfogsz belogolni. Azért kíváncsi lennék egy online számra,Toma esetleg a cimbid tudna valamit hegeszteni ezügyben?

Qkoricayanchi

Jah Panda majd elmagyarázhatnád, hogy csináltad ezt a cuccot amin rajta van a neved,szinted etc etc......
Mert neked meg Eyolisnak is ilyen van, szal nekem is kéne ;D Előre is köszi :D