Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hylo

Hát Vyergas azt mondta kipróbálja, a többiek meg annyira már nem játszanak aktívan ha mégis akkor valami másik játékot nyomnak de nem jut eszembe a neve. Majd kiderül...

Amúgy melyik varázslót ajánlanátok GoD-ban és miért?

Tomasi

Quote from: Hylo on November 27, 2011, 11:35:59 PM
Hát Vyergas azt mondta kipróbálja, a többiek meg annyira már nem játszanak aktívan ha mégis akkor valami másik játékot nyomnak de nem jut eszembe a neve. Majd kiderül...

Én mindig is sps híve voltam, mivel elf, így godban is ő lesz a leggyorsabb, és pontosan ezért, no meg a cancel miatt, de az ne játszik szerepet már Godban, mivel minden vari ugyanazt a skillt kapja.

Sh nekem túl lassú volt mindig is. Sorci is.

Ident

Quote from: Hylo on November 27, 2011, 11:35:59 PM

Kb. mindegy, mert a 4. kaszt csak szimplán varázsló, a subok miatt lehet érdekes, hogy a dual class-ban melyiket awakeneled még mellé.

Quote from: Ayrri on November 27, 2011, 07:30:31 AM
PS: Ident, amíg mindenki tudja miről beszélek leszarom hogy jól idézek-e vagy sem :P

Okés :P :D

Quote from: Tomasi on November 26, 2011, 08:40:27 PM
Szerintem arra alapulva lesz megcsinálva a klán, mindenki játszon amivel akar, összejönnek az emberek, és meglátják mit tudnak kihozni majd az online playerekből :P
Magyarul 0 cp :P

Kb. ez lesz és menet közben kialakulnak a dolgok, nem kell félni, sok az újdonság és vegyes cp-k vannak mindenhol, nincs már csak melee és csak mage cp GoD-ban, bd/sws ugyanazokat a buffokat nyomja, egybe lettek vonva a song-ok/dance-ek, 7 fős egy party és ha ennek ellenére sem talál partyt valaki klánon belül majd, akkor ott a party matching, amint remélem sokan fognak majd használni és nem a goldsellerek lepik majd el.

Na léptem vissza SWTOR-ba :P Nagyon nagy game :)

ÉS GARTULÁLOK A KURVA NCWESTNEK HOGY MINDENKIT FASZÁN ÖSSZEKAVART, MERT NEM LEHET ELOLVASNI AZT A KURVA EU SZÓCSKÁT EGY HONLAP CÍMÉBEN...

golemka

Quote from: Ident on November 28, 2011, 12:41:52 AM

ÉS GARTULÁLOK A KURVA NCWESTNEK HOGY MINDENKIT FASZÁN ÖSSZEKAVART, MERT NEM LEHET ELOLVASNI AZT A KURVA EU SZÓCSKÁT EGY HONLAP CÍMÉBEN...

ezmost az a faszság hogy egyszerre nyitja a servereket az innovával ? :D
officially retarded

Idea

Ja akkor most tisztázzuk, hogy Innova november 30 vagy december eleje mert nem mindegy.

gogoxl

Haj!
Én tank leszek az tuti! Majd húz a sok vazsi ;D De való igaz h vazsival
gyorsabb lesz! De szerintem nem a szint lesz a gond!
oroszon is a love a probléma! Nehéz lesz a cuccok árát kifarmolni
mindenkinek!

Ident

Quote from: Idea on November 28, 2011, 10:16:45 AM
Ja akkor most tisztázzuk, hogy Innova november 30 vagy december eleje mert nem mindegy.

Olvass vissza légyszives, vagy látogass el a http://www.l2.eu címre, kösz! (komolyan ettől már agyfaxt kapok úgy összekavart mindenkit ncwest... ne értsd félre nem Téged hanem a köcsög amcsikat szidom)

Quote from: gogoxl on November 28, 2011, 01:38:10 PM
Nehéz lesz a cuccok árát kifarmolni
mindenkinek!

Ja nulláról GoD-ban 4 nap alatt meg lett az A-s settem Soul Bow-al együtt, nem nolife üzemmódban ;) Ugyanis b-grade-ig semmit sem kell venned...

Tomasi

Nekem küldött valamit Innova csak full oroszul van, és nem üzit hogy letudjam fordítani, hanem 1 képet tele szöveggel, meg valami linkeket a képen. Munkahelyről nem próbálkozok, majd otthonról inkább.
Eléggé gáz, hogy nem tudnak angolul küldeni bármit is, ha már angol servereket csinálnak.

Ident

Sokkal valószínűbb, hogy az l2.ru-tól kaptad nem az l2.eu-tól :) Én is kaptam és a küldő az 4game.ru, tehát a ruszki accunk miatt kaptuk.

Annyi van benne, hogy megnyílik az új 14. realmjuk Erica névvel és mennyé' oda játszani :)

gogoxl

ja! a L2.ru a feladó:( De nalam nem fut a 4game frissitése! xar az egész
Sőt az rpg updater sem fut az is xar! Lófasz a valagukba ;D ;D ;D
+Golemkának is!!!

Ident

Hát én nem tudom miért nem megy nálad egyik sem, nekem nincs egyikkel sem gondom :)

Amúgy meg http://forum.4game.com ez lesz a fórumjuk, még 4-5 nappal ezelőtt irkálni is lehetett, szóval lesz majd nemsoká fórum is, csak még most töltik fel tartalommal és még nem a végleges helyén van, azért ilyen lassú.

SWTOR meg kicsit csalódás volt, mert az utolsó pár órára nem lehetett felcsatlakozni, a launcherük csapnivaló és a support igénytelen, mindazonáltal a csodálatos advanced security q/a rendszerük pedig fail. Maga a játék viszont eszméletlen jó, de bukni fognak a supporton, blizztől jobbat eddig nem láttam.

gogoxl

A 4game ok de az a tetu rpg updater nem indul ??? ??? ??? ???
Baszok rá majd éjszaka beprobalom +int!
Golemka akkor is 1 nagy pöcs :D ;D :D ;D

Ident

Gogo Angelheart-tal most beszélgetek TS-en, most mondta hogy jöttök Ti is egy CP-vel :D

Idea

Azt az orosz e-mailt én is megkaptam ,de az nem tartalmaz információt Innova kezdésről ezért ha valamit tudtok írjatom majd fórumba előre is kösz..:))

Idea

Quote from: Ident on November 28, 2011, 04:11:14 PM
Gogo Angelheart-tal most beszélgetek TS-en, most mondta hogy jöttök Ti is egy CP-vel :D

AngelHeart az ha jól emlékszem tolta Zeuson vagy Rf-en is még a DL -esekkel, de nem biztos:)

Szolon

zeuszon a dl-be tuti h nem,legalábbis ezen a néven nem :)

Ident

Angel az Ancient_Armada-ban volt zeuson :) Másik szerón volt együtt a DL-esekkel. Jelenleg wowozik ő is offon, de jön majd megvizslatni a eu szervert :)

Demetrius

Quote from: Ident on November 25, 2011, 12:30:03 AM
Hehe a RedSky :) Jópáran privát szerókon voltak GM-ek :D Játszottam együtt pár emberkével onnan (nem magyarral), atomkockák az biztos :)

Amúgy én abban látom a nagy magyar klán kivitelezésének a bukásait minden esetben, hogy az elején minden szép és jó, aztán egyszercsak valami apróságon két hülye összeveszik, aminek amúgy semmi értelme, aztán klikkesednek (kis csoportokká morzsolódnak, akik a hülyék köré gyűlnek) az emberek és egyre eltávolodnak a kitűzött céltól, majd felbomlik a picsába az egész és megy a köpködés utána egymásra, illetve egymás kis klikkjeire. Ezt egyféle képpen lehetne megoldani:

- Idejében ki kell vágni a picsába azokat akik feszültséget keltenek, így a többiek zavartalanul és élvezve a játékot tudnak tovább együtt maradni.
- Tervezni kell mit és mikor akar elérni a klán együtt. Fel kell állítani különböző mérföldköveket, amiket apránként teljesít a klán. Nem szabad túl sokat várni soha senkitől, egyszerű dolgokkal kell kezdeni és ha azok jól mennek, akkor nehezíteni a mérföldköveken.
- Tudatosulni kell mindenki fejében, hogy együtt könyebb.
- Soha se oszd meg az accountod senkivel sem. Az esetek 99%-ban a "barátok" lopnak meg (tisztelet a kevés kivételnek), a fennmaradó 1% pedig hogy túl egyszerű volt a jelszavad (még priváton sem törik fel a jelszavakat, mert mda5 hash-t még a jelenlegi csúcsszuperszámítógéppel is 2-3 évszázad lenne megfejteni). Illetve ne használd ugyanazt a jelszót, amit máshoz is (e-mail, stb.).
- Ne dualboxozz, főleg ha van aktív ember.
- Ismerd a karaktered és annak minden képességét, nem árt ha a többi kasztot is ismered.

Na szóval így ennyi :D
bocs h vissza utalok, csak ilyen aktívan nézem a forumot :)

:) vicces.. ez tudod mibe fog fajulni 3-4 ember fog max dönteni a többi emberről h marad vagy sem, és itt már egy klikked van..  :) szavazás ott fog bebukni, h úgy sem bírja ki a másik fél h ne "lázadjon" fel mert nem az ő döntése, ha meg jobban húzódik ahhoz az emberhez, úgy is kifog lépni...  amúgy jó ötlet lenne...
legtöbb magyar akivel együtt játszottam nem ismeri egyáltalán a karakterét, olyan szinten h ez valami eszméletlen.erre a fhatys elég jó példa, nem sértegetésnek szántam... de mindenkinek hány karaktere volt csak régi zeusra vissza tekintve?

Tomasi : asszem te küldted el azt a nagy klános dolgokat... szerintem egy klánnak nem kell csak arra törekednie h a szerver legerősebb klánja legyen, fölös... elég ha egy kisebb kastélynál megtudja állni a helyét, leghatásosabban 2-3 partyval lehet a legjobban dolgozni ha összeszokott (!!) és ezzel sok kisebb,nagyobb wart elég könnyen meglehet nyerni.. :)

lehet fogok még reagálni régebbi posztokra, ha zavar, akkor hanyagolom :)

Hylo

Kell valahova regisztrálni, hogy ki szeretne jönni és mivel mit tervez : nyilvántartás féleségnek vagy majd indul aztán begyűjtjük a magyarokat mint Marinéni a répát?

Ident

Quote from: Hylo on November 30, 2011, 03:25:02 AM
Kell valahova regisztrálni, hogy ki szeretne jönni és mivel mit tervez : nyilvántartás féleségnek vagy majd indul aztán begyűjtjük a magyarokat mint Marinéni a répát?

TS3 alakul, facebook régen kész, fórum régen kész, honlapon hírek mennek.

http://fhatys.byethost2.com

Fórumon hamarosan TS3 infók. Bőven van még idő :)

Idea

Quote from: Hylo on November 30, 2011, 03:25:02 AM

Ez k..va jó hasonlat volt szakadtam rajta..  :D :D :D

Idea

Na a szerver hozta a formát kb. 20 perc után leállt:)
Mondjuk az a pár ezer player lehet, hogy közrejátszott..:D

golemka

Quote from: Idea on December 01, 2011, 06:02:17 AM

melyik server?
officially retarded

Tomasi

Quote from: golemkaaa on December 01, 2011, 06:10:39 PM
Quote from: Idea on December 01, 2011, 06:02:17 AM

melyik server?

NCwest shilen

BlindAnt

Van még esetleg olyan magyar csoport rpg-n akiknél nem a fanatizmus és a másik kihasználasa a cél és mondjuk akad náluk hely egy új játékosnak aki heti 2-3 napot tud játszani és azt normális társasággal élvezhető környezetben szeretné eltölteni.