Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

golemka

Quote from: Tomasi on November 24, 2011, 12:38:36 PM

Nagy magyar klán régen valósult meg amikor max 40 fős volt egy klán, mert tudtál válogatni... Anno nekünk Abysson sikerült, csak senki nem emlékszik rá a magyar társadalomból, mert orosz serveren kb rajtunk kívűl senki nem játszott... :D

na de ! astinossal végigkockultuk 2006tól abysst , azért valamire még emlékszik ő is meg én is :P
de még tegnap vagy mikor akartam irni hogy ... azért aki akar az tud is
abysson is meglátszott hogy van cpd , itt is látni

jaj szolon ! :D
hát balfasz leader :D ez alatt mire gondolsz ? x5 ? ott ki volt a leader ?
a mostani leaderrel én elvagyok :P de már csak azért is mert nő ! :D
és szerintem egy kicsit se balfasz , benkő se volt az , csak alkoholista
a kettő nem ugyan az
officially retarded

Ident

Hehe a RedSky :) Jópáran privát szerókon voltak GM-ek :D Játszottam együtt pár emberkével onnan (nem magyarral), atomkockák az biztos :)

Amúgy én abban látom a nagy magyar klán kivitelezésének a bukásait minden esetben, hogy az elején minden szép és jó, aztán egyszercsak valami apróságon két hülye összeveszik, aminek amúgy semmi értelme, aztán klikkesednek (kis csoportokká morzsolódnak, akik a hülyék köré gyűlnek) az emberek és egyre eltávolodnak a kitűzött céltól, majd felbomlik a picsába az egész és megy a köpködés utána egymásra, illetve egymás kis klikkjeire. Ezt egyféle képpen lehetne megoldani:

- Idejében ki kell vágni a picsába azokat akik feszültséget keltenek, így a többiek zavartalanul és élvezve a játékot tudnak tovább együtt maradni.
- Tervezni kell mit és mikor akar elérni a klán együtt. Fel kell állítani különböző mérföldköveket, amiket apránként teljesít a klán. Nem szabad túl sokat várni soha senkitől, egyszerű dolgokkal kell kezdeni és ha azok jól mennek, akkor nehezíteni a mérföldköveken.
- Tudatosulni kell mindenki fejében, hogy együtt könyebb.
- Soha se oszd meg az accountod senkivel sem. Az esetek 99%-ban a "barátok" lopnak meg (tisztelet a kevés kivételnek), a fennmaradó 1% pedig hogy túl egyszerű volt a jelszavad (még priváton sem törik fel a jelszavakat, mert mda5 hash-t még a jelenlegi csúcsszuperszámítógéppel is 2-3 évszázad lenne megfejteni). Illetve ne használd ugyanazt a jelszót, amit máshoz is (e-mail, stb.).
- Ne dualboxozz, főleg ha van aktív ember.
- Ismerd a karaktered és annak minden képességét, nem árt ha a többi kasztot is ismered.

Ezek csak a nagyon alap dolgok, amiket rendszerint megszegnek a felbomlott nagy magyar klánok. Ezek nélkül nem fog sosem sikerülni semmi sem és hangsúlyozom: ezek tényleg csak az ALAP dolgok. Ha mindez amit felsoroltam megvan, akkor már csak létszám kérdése, hogy mit lehet elérni. Ezek a dolgok viszont majdnem egy teljes embert igényelnek, aki napi 10 órát fent van és keni-vágja a játékot, minden új dolgot fejből tud. Na ezért jók az oroszok, lengyelek és görögök ebben a játékban, mert van rá idejük és nem mellesleg pénzük. A mostani free-to-play-ben csak hamarabb érsz a level cap-hez ha fizetsz, viszont ez épp elég ahhoz, hogy behozhatatlan előnyre tegyen szert valaki, illetve valamelyik klán. Ezért kell elfelejteni főleg az elején, hogy hú de nagy valakik leszünk és miénk a világ (na meg mert Chuck Norris ezért a mondatért körbepörgővel lerúgná a fejét annak aki ilyet mond :D bár Chuck most WoW-ozik: http://www.youtube.com/watch?v=arKpdxjHamI ) és inkább csak élvezni a játékot.

Na szóval így ennyi :D

Ayrri

Quote from: golemkaaa on November 24, 2011, 07:43:58 PM

[/quote]

Köszi Golem :P

Szolon

jaj szolon ! :D
hát balfasz leader :D ez alatt mire gondolsz ? x5 ? ott ki volt a leader ?
és szerintem egy kicsit se balfasz , benkő se volt az , csak alkoholista
a kettő nem ugyan az

[/quote]
:D nem x5-re gondoltam itt Picur ügyes volt,kár h nem folytatta,winterwolfba nem voltam,nem is nyilatkozom,bár nem nagyon láttam őket/titeket együtt mozogni,egyetlen 1 találkozásom volt garoredel vagy ki oly-n 2k cpm-ig jutott a lvl 81 ese drakos kis szar tőrösömnek 85 és dynába ez azért teljesítmény :P igazából ezt identnek szólt :)

Szolon

Nem tudom,Ident én úgy látom h a magyarokból csak 3 dolog hiányzik:összetartás,becsület és tolerancia.
Hát jah ez az a gáz ha nem lehet megoldani a problémát akkor valakinek távoznia kell,ilyenkor kell a jó leader,aki el tudja dönteni....
Amúgy meg sok hülyét el lehet viselni,lásd Golemka :P aki alapból megbízható csak defektes :D ,itt jön be a tolerancia :)

Tomasi

Gondolom Picur se véletlenül váltott, és ment CP-be. Bár akkor én még nem játszottam x15-ön (most se nagyon :D)

Értsétek meg végre hogy nagy magyar klánt azért nem lehet megcsinálni, amiért más nemzet se tud saját nemzetéből csinálni nagy klánt :D (oroszok kivétel)
Nézd meg x15-ön milyen top klánok voltak.

AFL = orosz
OOC = nemzetközi
LL = nemzetközi
QQ = nemzetközi
Rohenthefirst = orosz

Többi klán nem játszott szerepet, pont úgy mint Rebirth, vagy winterwolf. :D

golemka

Quote from: Szolon on November 25, 2011, 11:24:44 AM
:D nem x5-re gondoltam itt Picur ügyes volt,kár h nem folytatta,winterwolfba nem voltam,nem is nyilatkozom,bár nem nagyon láttam őket/titeket együtt mozogni,egyetlen 1 találkozásom volt garoredel vagy ki oly-n 2k cpm-ig jutott a lvl 81 ese drakos kis szar tőrösömnek 85 és dynába ez azért teljesítmény :P igazából ezt identnek szólt :)

őőő én Ayrrira gondoltam :P

Quote from: Szolon on November 25, 2011, 11:34:05 AM
Amúgy meg sok hülyét el lehet viselni,lásd Golemka :P aki alapból megbízható csak defektes :D ,itt jön be a tolerancia :)

ma jól fogok aludni  ;D
officially retarded

Szolon

Quote from: Tomasi on November 25, 2011, 12:54:40 PM

Értsétek meg végre hogy nagy magyar klánt azért nem lehet megcsinálni, amiért más nemzet se tud saját nemzetéből csinálni nagy klánt :D (oroszok kivétel)

Én nem erre gondoltam,hanem egy értelmesen,együtt működő klánra.Akárhol voltam eddig,a klánon belül is ment a klikkesedés,olyat, hogy mindenki együtt tolja még nem sajna.Nekem ez a probléma...

Tomasi

Quote from: Szolon on November 26, 2011, 11:14:25 AM
Quote from: Tomasi on November 25, 2011, 12:54:40 PM

Én nem erre gondoltam,hanem egy értelmesen,együtt működő klánra.Akárhol voltam eddig,a klánon belül is ment a klikkesedés,olyat, hogy mindenki együtt tolja még nem sajna.Nekem ez a probléma...

Ez a real lifeba is így van.

Idea

A változás lehetősége mindenkiben adott! Élni kell vele és nem sírni. Aki meg nem akar élni a lehetőséggel azt ki kell vágni a klánból és majd lesz helyette olyan akit érdekel ez a csapatmunka stílus.

Ez az én véleményem: NOTHING IS IMPOSSIBLE ! 

8) 8) :D

Idea

Egyébként aki jön majd L2 GOD EU- ra nov 30. án ők milyen karakterben gondolkoznak?

Tomasi

Quote from: Idea on November 26, 2011, 02:19:05 PM
Egyébként aki jön majd L2 GOD EU- ra nov 30. án ők milyen karakterben gondolkoznak?

Nov 30-án nem lesz EU GOD, NCWEST indítja el, ami amerikában lesz 170-es pinggel de eu időzónában. Ettől függetlenül én fel fogok nézni rá, de csak kiváncsiságból... Várok Innovára.

Karakterek amik szóba jöhetnek: sps/he/ee

Tomasi

Ident

Quote from: golemkaaa on November 25, 2011, 03:48:09 AM
én negativ személy vagyok  :-[ :'(

Nem, Te szimplán gyogyós vagy xD

Quote from: Szolon on November 25, 2011, 11:24:44 AM
igazából ezt identnek szólt :)

Gondoltam, de ne menjünk bele ;)

Quote from: Idea on November 26, 2011, 02:19:05 PM

Tomasi leírta. Amúgy nézegem NCW szerót is, 30-as ott a kis íjászom és vicces ez a Vesper event :)

Innova EU szerver várhatóan december első felében lesz:
http://www.l2database.ws/2011/11/innova-opens-new-lineage-ii-european-service-in-early-december-free-to-play/

Quote from: Tomasi on November 26, 2011, 06:03:31 PM
Ha valakit érdekelnek a skillek

http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=219421

http://l2gc.com/db/

PS: tanuljatok meg quote-olni :D

PS2: 20 perc és SWOTR :)

golemka

Quote from: Ident on November 26, 2011, 06:31:30 PM
Quote from: golemkaaa on November 25, 2011, 03:48:09 AM
én negativ személy vagyok  :-[ :'(

Nem, Te szimplán gyogyós vagy xD

mivolt annak az l2god wikinek a cime ? :D ahol levolt irva minden pontosan ?
officially retarded

Idea

Idea

És L2 EU bétát elindítják 30.-án vagy az már nem is lesz?

Ident

Quote from: golemkaaa on November 26, 2011, 06:42:14 PM
mivolt annak az l2god wikinek a cime ? :D ahol levolt irva minden pontosan ?

Tedd már be könyvjelzők közé :D

http://fhatys.byethost2.com/leirasok

Hylo

Valszeg én is kezdek karit és csatlakoznék is, de csak ha golemka a TS-en külön zárt szobát kap :D

Amúgy varázsló kasztok lesznek erőltetve a klánban? Gyors fejlődés miatt, vagy azok lesznek erősek, vagy simán valaki kitalálta és az lesz?

Idea

Nem tudom én is azért érdeklődtem...

Talán Ident állást foglal a kérdésben:)

Tomasi

Quote from: Idea on November 26, 2011, 06:51:25 PM

És L2 EU bétát elindítják 30.-án vagy az már nem is lesz?

Nov 30-án csak az NCWEST indít servert.

Tomasi

Quote from: Hylo on November 26, 2011, 07:12:35 PM
Valszeg én is kezdek karit és csatlakoznék is, de csak ha golemka a TS-en külön zárt szobát kap :D

Amúgy varázsló kasztok lesznek erőltetve a klánban? Gyors fejlődés miatt, vagy azok lesznek erősek, vagy simán valaki kitalálta és az lesz?

Szerintem arra alapulva lesz megcsinálva a klán, mindenki játszon amivel akar, összejönnek az emberek, és meglátják mit tudnak kihozni majd az online playerekből :P
Magyarul 0 cp :P

Virgácsék nem jönnek Hylo?

DWO

Quote from: Tomasi on November 26, 2011, 08:40:27 PM

Szerintem arra alapulva lesz megcsinálva a klán, mindenki játszon amivel akar, összejönnek az emberek, és meglátják mit tudnak kihozni majd az online playerekből :P

Ha ő jön akkor a magyarok nagyrésze gyorsan abbahagyja mint Dadits főgenerális és társai, bár GoD ba már sok instába belehet bújni szóval van esélyük.

golemka

Quote from: Hylo on November 26, 2011, 07:12:35 PM

oldjuk már meg a ts gondot is ha már itt tartunk ...
a miénk jolesz , ingyenes , 99% uptime , admin azthiszem ismeri dokit v ayrrit is .. :)
az jo lesz nekünk , külön szoba nekem hááááááááááááááááááát ....  ;D
officially retarded

Ayrri

Quote from: DWO on November 26, 2011, 10:48:44 PM
Quote from: Tomasi on November 26, 2011, 08:40:27 PM

Ha ő jön akkor a magyarok nagyrésze gyorsan abbahagyja mint Dadits főgenerális és társai, bár GoD ba már sok instába belehet bújni szóval van esélyük.

Dadits már marha régóta nem játszik, úgyhogy mind1.

PS: Ident, amíg mindenki tudja miről beszélek leszarom hogy jól idézek-e vagy sem :P