Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tomasi

Területi nyelvi beállításokat tedd át oroszra.

Vezérlőpult-> területi nyelvi beállítások -> speciális -> unicode szabványt nem támogató programok nyelve

Ha minden igaz...

Idea

Ja egyébként Win 7 el nyomom ha ez számít valamit a hiba szempontjából..

Idea

Köszönöm a segítséget a területi beállításokkal megoldódott a probléma..
Meg kell mondanom nekem nagyon tetszik sztem. k...a jól sikerült.
Igaz, hogy orosz, de mikor először be logoltam csak 1 perc múlva esett le mikor már megcsináltam a szokásos beállításaimat.:D
Mondjuk küldetéseknél majd hátrány lesz, de nemsoká jön Eu szerver ..

Ident

Quote from: Tomasi on November 20, 2011, 06:08:54 PM
Quote from: Ident on November 20, 2011, 01:45:20 AM
http://fhatys.byethost2.com/

hozzá lesz majd rendelve a rendes domain nevünkhöz :) Nem hardcore play mileszünkazelsőklegerősebbekéslegnagyobbak, csak amolyan laza, kötetlen kis gameplay bossolásokkal, kis pvp, siege, miegymás :)

Ez kb mennyi magyart jelent? :D

Nem találtatok ki jobb klánnevet Fatisz helyett?

Hehh...

MAGUS:

QuoteFhatys
(kyr) – végzet. A kyreknél erre a fogalomra tucatnyi kifejezés akad – a ritkán használt
fhatys a sors által kirótt, elkerülhetetlen feladat szava.

5-6 éves klán, mint baráti társaság ettől jócskán több (jelenleg már 20+ fő jelezte hogy csatlakozik a régiek és az újak közül is, mint baráti társaság több mint 50-en vagyunk és évente összegyűlünk 2-3 napra). Ugyanis amikor L2-vel kezdtek az alapítók játszani akik régi katonabarátok, ők a MAGUS-sal játszottak és onnan jött a név. A klan-logo is legalább ilyen régi :) Fentebb már leírtam mi ez, nem kötelező csatlakozni, nem azért fogunk alakulni hogy mi legyünk a legnagyobbak és legjobbak, ez egy baráti társaság, persze kisebb-nagyobb dolgok azért lesznek, de jöhet hozzánk az is aki heti pár órát tud csak játszani ;) Bár sikeres magyar klánról se l2 offon, se itt rpg-n nem hallottam még, de ez egy legenda is fog maradni még szerintem nagyon sokáig.

Amúgy ilyen szempontból a mostani winterwolfot is lehet csesztetni, hogy fúúú miért nem valami egyedi neve van, hiszen annyi farkasos klán van. Tehát amibe az ember bele akar kötni, abba bele is tud/fog (kedves Rebirth leader :P mi az tán bal lábbal keltél ma? :D).

Ha nagyok az elvárásaid és hardcore klánba szeretnél menni, van/lesz más magyar klán is, csak kicsit keresgélni kell :)
Csak egy példa: http://www.facebook.com/groups/153859121379070/

Tomasi

:D

Nem vagyok már hardcore gamer :DDD

Kiváncsi vagyok 1, max 2 hónap utána hány magyar játékos fog quittelni (és ez most nem csak kimondottan a ti klánotokra vonatkozik, mert tudom hogy nagyon sok játékos akar jönni), mint l2ws-en is megtették, és mindenhol... Általában a társaságok fell lemorzsolódik.

Idea

Hi!

Hardcore játékot már én sem tudok játszani mivel munka mellett ez lehetetlen!
Amúgy meg még a magyar off hardcore klánok sem fogják tudni lenyomni az oroszokat hidd el tapasztalat. Én nem tudom, de szerintem az oroszoknál nincs iskola és az L2 játékosoknak külön szabadnap jár a melóhelyen vagy mi?:D
Ja és aludni sem szoktak:)
Le merem fogadni, hogy komplett alliancok fognak kezdeni a szervereken és 2 hét múlva min. 85+ -osok.
Mindegy régebben még idegesített volna , de ma már nem úgyhogy Ident engem is érdekelne a klánotok.

Amúgy meg mindent meg lehet valósítani a játékban akkor is ha a klán nem hardcore csak több idő kell hozzá.

A klán névével kapcsolatban:
Mindegy, hogy hívják a klánt az a lényeg, hogy jól tudjanak a tagok együttműködni .

golemka

Quote from: Idea on November 21, 2011, 06:32:55 PM
Hi!

Hardcore játékot már én sem tudok játszani mivel munka mellett ez lehetetlen!
Amúgy meg még a magyar off hardcore klánok sem fogják tudni lenyomni az oroszokat hidd el tapasztalat. Én nem tudom, de szerintem az oroszoknál nincs iskola és az L2 játékosoknak külön szabadnap jár a melóhelyen vagy mi?:D
Ja és aludni sem szoktak:)
Le merem fogadni, hogy komplett alliancok fognak kezdeni a szervereken és 2 hét múlva min. 85+ -osok.
Mindegy régebben még idegesített volna , de ma már nem úgyhogy Ident engem is érdekelne a klánotok.

Amúgy meg mindent meg lehet valósítani a játékban akkor is ha a klán nem hardcore csak több idő kell hozzá.

A klán névével kapcsolatban:
Mindegy, hogy hívják a klánt az a lényeg, hogy jól tudjanak a tagok együttműködni .

és bizok benne hogy tudják mi az a teamspeak  :D
officially retarded

Ident

Quote from: Tomasi on November 21, 2011, 03:07:52 AM

Kiváncsi vagyok 1, max 2 hónap utána hány magyar játékos fog quittelni (és ez most nem csak kimondottan a ti klánotokra vonatkozik, mert tudom hogy nagyon sok játékos akar jönni), mint l2ws-en is megtették, és mindenhol... Általában a társaságok fell lemorzsolódik.

Okés de anno x5-ön elmondtam a sztorinkat már, ezek szerint elfelejtetted :) Nálunk mindig is nyitva állt a kapu új emberek számára is és nem volt sértődés, ha valaki csak fejlődni szeretett volna nálunk és később egy nagy klánba csatlakozni :) Már csak az kéne, hogy nov. 30-án az Innova szeró is nyisson :D Ruoffon sajna a klán kezdést nem nagyon tudtam átnézni, valamiért nem engedte lvl 1-re felhúzni a klánt, majd kiderül mi a baja, de remélem nem prémium acc kell majd hozzá :S Lehet ezt megnézem majd NCwest szerón mert ott is van egy kis karim, vagy powerwiki :)

Amúgy tuti sokan fognak lelépni offról is 1-2 hónap után, B-grade felett már eléggé belassul a játék. Az első hét meg tuti dc fesztivál lesz :D

PS: én annyit tudok tenni, hogy ahol tudok segítek, mert már félálomban is mennek a kezdőküldik és biztosítom a hírcsatornákat a kommunikációhoz (fórum, honlap, facebook és lehet TS3 is), a mostani WoW-osok másik TS-en vannak, még egyeztetni kell pár dologról, a lényeg hogy egy helyre szeretném csoportosítani az egész bagázst közös pontokkal :) Aztán meglátjuk hova, mennyien és milyen gyorsan jutunk.

EDIT:
Ez az orosz mentalitás már rohadtul idegesítő (soon, stay tuned, in a couple of weeks):
https://forum.4game.ru/showthread.php?t=397545
https://forum.4game.ru/showthread.php?t=396816&highlight=lineage2.eu

Tomasi

Quote from: Ident on November 21, 2011, 07:02:48 PM
Quote from: Tomasi on November 21, 2011, 03:07:52 AM

Okés de anno x5-ön elmondtam a sztorinkat már, ezek szerint elfelejtetted :) Nálunk mindig is nyitva állt a kapu új emberek számára is és nem volt sértődés, ha valaki csak fejlődni szeretett volna nálunk és később egy nagy klánba csatlakozni :)

Ha emlékszek anno x5-re akkor a Rebirth kapuja is nyitva állt mindenki előtt...még te is bent voltál, és még nagyon sokan :D

Szolon

hozzá lesz majd rendelve a rendes domain nevünkhöz :) Nem hardcore play mileszünkazelsőklegerősebbekéslegnagyobbak, csak amolyan laza, kötetlen kis gameplay bossolásokkal, kis pvp, siege, miegymás :)
mint a régi szép időkben lvl 80 a kari 100%-on de húzni kell még nehogy ha meghal 99%-on legyen :D
bocs de ez egy maradandó emlék volt whithowktól :D

Idea

A Team Speak vagy a ventri simán megoldható sőt sokkal egyszerűbb és gyorsabb mint klánba irogatni még leírod, hogy war vagy pvp van addigra kb. meg is haltál:)

Ja és kellő mennyiségű szobával elkerülhető a keresztbe beszélés meg ilyesmi..

Ident

Quote from: Szolon on November 22, 2011, 02:02:27 AM

mint a régi szép időkben lvl 80 a kari 100%-on de húzni kell még nehogy ha meghal 99%-on legyen :D
bocs de ez egy maradandó emlék volt whithowktól :D

Bennem ez annyira megmaradt hogy mind a mai napig szintlépés után ráhúzok még 5-6%-ot :D

Ident

Az Innova EU oldala most frissített, lehet jelentkezni BETA tesztre:
http://www.lineage2.eu/en/

Idea

Ki tudja előreláthatólag meddig tart majd a Beta Teszt?

Ident

Quote from: Idea on November 22, 2011, 09:12:04 PM
Ki tudja előreláthatólag meddig tart majd a Beta Teszt?

Egyelőre még az e-mail címet el se fogadja :D És majd megtudjuk ha kapunk visszajelzést és működik az e-mail feliratkozás :)

Addig töltöm a SWOTR-ot a hétvégi tesztre és mellé Skyrim :D

Idea

Hát e-mail még nálam sem működik.
Nem baj megpróbáltam vagy 5 -ször:DD

Lehet olyan sokan jelentkeztek beállt a rendszer:)

golemka

Quote from: Ident on November 22, 2011, 09:43:57 PM

te kocka  ;D mosogatni ki fog ?
officially retarded

Ident

Quote from: golemkaaa on November 23, 2011, 01:35:15 AM
Quote from: Ident on November 22, 2011, 09:43:57 PM

te kocka  ;D mosogatni ki fog ?

:D :D :D

http://img267.imageshack.us/img267/9255/golemkaa.png

Amúgy a launchered bal felső sarkában a lenyíló menüben a Freya kliens van kijelölve?

golemka

officially retarded

Demetrius

magyarok 90% nem tud együtt játszani más magyarral tapasztalatom szerint.,az együtt játszókból("jól" és megbízhatóan) max 5-6 emberes csoportokat láttam tényleg együtt működni, ha ez 7 ember lett egyből lehúzás,meg az összeveszés... nem láttam jól együttműködő magyar klánt ami valamit is elért... mondjuk olyan (magyar) klánt sem ami jól működött volna...

összességébe,  annyit akartam ezzel kifejezni, h nem látok nagy esélyt arra h bárhol is lesz olyan magyar klán,ami tois rbken kívül meg egy fortressen kívűl mást megtud tartani...

ez CSAK az én véleményem :) és remélem ez az állításom megdől. sok sikert mindenkinek, aztán hozzatok össze valamit offon ;P

Idea

Tudom miről beszélsz és sajnos néhány kérdésben igazat is kell adnom:( , de én azért bízom benne, hogy túl tudunk lépni a kicsinyes dolgokon és tudjuk egymást segíteni az eblőrejutásban.:)
GO L2EU!!

Ayrri

Valaki túl optimista :D

Jól működő, 20+ emberes magyar klán csak "fogalom", mint ilyen nem létező és utópisztikus. Próbálkozások rá mindig voltak, vannak és lesznek, de álom marad csupán. Egyébként többnyire 5-6 magyar együtt az átlag, de nekem már volt 12 fős összetartó kis csapatom réges-rég.

Cáfoljatok rám, ha összehoztok egy tuti magyar klánt GOD-on talán még átcsábítotok engem is. :)

DWO

Quote from: Demetrius on November 23, 2011, 09:41:07 PM
magyarok 90% nem tud együtt játszani más magyarral tapasztalatom szerint.,az együtt játszókból("jól" és megbízhatóan) max 5-6 emberes csoportokat láttam tényleg együtt működni, ha ez 7 ember lett egyből lehúzás,meg az összeveszés... nem láttam jól együttműködő magyar klánt ami valamit is elért... mondjuk olyan (magyar) klánt sem ami jól működött volna...

összességébe,  annyit akartam ezzel kifejezni, h nem látok nagy esélyt arra h bárhol is lesz olyan magyar klán,ami tois rbken kívül meg egy fortressen kívűl mást megtud tartani...

ez CSAK az én véleményem :) és remélem ez az állításom megdől. sok sikert mindenkinek, aztán hozzatok össze valamit offon ;P

BlackArmy volt talán az egyetlen, ott is voltak büdös nagy cigányok meg annál is több atomzsidó, Balee tudta a titkot hogy kell rendet tartani a sok fogyatékos között. Nem is jut eszembe nagyon más mint teljesen magyar klán. Az "elit" magyar L2 guruk meg offon tolták az ICA /RedSky -ba de soha nem vegyültek túl sok magyarral ami normális ha nem akarsz agyvérzést kapni. Szóval a lényeg tanulj meg angolul vagy oroszul mert ők nem beszélik az előzőt nagyon és máris nem fogsz sokat kockulni a honfitársaiddal.

Szolon

mert a magyar klánoknak alapvetően mindig 2 hibája volt/van/lesz
ad 1: minden szemetet bevesznek,csak a létszám miatt,nincs válogatás
ad 2:mindig sikerül 1 balfasz leadert találni,akinek fogalma sincs sem a játékról,sem 1 csapat irányításáról...

Tomasi

Amíg a magyar emberek nem tudnak összehozni egy 9-11 fős CP-t (tudom 9 fő volt a max party létszám, de ettől függetlenül nyugodtan lehet egy CP-ben 11 ember is, persze godtól ez már csak 7 lesz...) addig nincs értelme komoly magyar klánról beszélni. Legalább 10 CP kell egy klánba. Eddigi servereken ahol játszottam, nem hogy 10-et de még 2-t se tudtak öszehozni... 1-et igen, a sajátom :D... Ütős magyar klán egy álom. Minden nagy klánban van mindenféle nemzetiség.

Nagy magyar klán régen valósult meg amikor max 40 fős volt egy klán, mert tudtál válogatni... Anno nekünk Abysson sikerült, csak senki nem emlékszik rá a magyar társadalomból, mert orosz serveren kb rajtunk kívűl senki nem játszott... :D
Max létszám 40 volt és voltak olyan siegek, epic bossolások ahol bizony 3 partyt ki tudtunk tenni... Szép idők voltak... és persze meghatározó klán voltunk a serveren, de inkább innen is csak max 2 party volt az akik végig együtt tolták, ebből a 2 partyból mindenki megbízott a másikban és sosem tűnt el semmi cucc... Mai napig tartom velük a kapcsolatot... Sajna ebből már csak 1 illetve 0.8 party lett, sokan megunták, nincs idejük, de csatlakoztak új emberek és ismét van egy 10-11 fős partynk. Az újakban megint csak meg tudok bízni teljes mértékben...

100 szónak is egy a vége, farmolós, raid bossolós magyar klánt össze lehet hozni, de komolyat nem. Külföldi népek is (kivétel talán az oroszok, miért? nézd meg mennyien játszák l2, és nézd meg magyarok mennyien játszanak, oroszok 100.000-ből persze hogy van 1-2 epic klán minden serveren, míg magyarból van kb 500 játékos és persze hogy még 1 partyt is nehéz összerakni egyeseknek.) nehezen tudnak összerakni egy klánt, illetve nem is tudnak.
Epic klánok mindegyike vegyes partykból áll.

Leginkább az idő ami sorsdöntő. Míg oroszoknál az L2 játékosok fele nem csinál semmit csak játszik (nem tanul, nem dolgozik), valamint nem sajnálja a pénzét virtuális dolgokra költeni, míg a magyar sajnálja :D addig esélytelenek vagyunk. Azért lehet komoly dolgokat elérni, csak olyan klánba kell belépni, és azért a napi minimum 5 óra is kötelező amíg nem endgamer vagy :D

Bocs ha hosszú lett :P