Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pokface

golemka

Quote from: DWO on October 25, 2011, 03:52:37 AM
Figyelmeztetés!
Lakatos Gerike is bizonyítást nyert, hogy csak egy kis lopós cigányvérű faszomjózska, szóval csak óvatosan vele, ja meg a testvérével mert ugye ugyanonnan valók.

funtasy a testvére ?
officially retarded

Tomasi

Quote from: pokface on October 25, 2011, 03:33:37 PM
Quote from: DWO on October 25, 2011, 03:52:37 AM
Figyelmeztetés!
Lakatos Gerike is bizonyítást nyert, hogy csak egy kis lopós cigányvérű faszomjózska, szóval csak óvatosan vele, ja meg a testvérével mert ugye ugyanonnan valók.

jahjah ritka nagy féreg a kis buzigyerekje:) aki nem tudná kiről van szó: gerike /elitepvper valós cigánynevén Koródy Gergő

Mit nem adott el?

Szolon

inkább mit nem adott oda az elküldött Mátyás királyokért lenne a helyes kérdés 

Ident

Az orosz Innova kinyitja európa felé kapuit és több nyelven lokalizálva elérhetővé teszi az új kiegészítőt Lineage II: Goddess of Destruction néven, várhatóan 2011 novemberében. A játék felveszi a free-to-play modellt, így ingyen lehet játszani, de a játékon belül mint az eddigiekben az orosz és koreai szervereken, bevezetésre kerül az ingame shop. Ezzel a lépéssel újraéled a játék és felfrissül a játékosbázisa is. Mindenesetre a low rate privát szervereknek befellegzett.

http://lineage2.eu/

(csak azoknak akik még nem látták a general chatben)

Tomasi

Quote from: Ident on October 27, 2011, 08:18:59 AM
Az orosz Innova kinyitja európa felé kapuit és több nyelven lokalizálva elérhetővé teszi az új kiegészítőt Lineage II: Goddess of Destruction néven, várhatóan 2011 novemberében. A játék felveszi a free-to-play modellt, így ingyen lehet játszani, de a játékon belül mint az eddigiekben az orosz és koreai szervereken, bevezetésre kerül az ingame shop. Ezzel a lépéssel újraéled a játék és felfrissül a játékosbázisa is. Mindenesetre a low rate privát szervereknek befellegzett.

http://lineage2.eu/

(csak azoknak akik még nem látták a general chatben)

Jól látod, bb rpgclub és társai

Szolon

hát nem tudom de ez már nekem nagyon elvont...

Tomasi

Quote from: Szolon on October 27, 2011, 01:10:35 PM
hát nem tudom de ez már nekem nagyon elvont...

Mert mintha játszottál volna már vele? Nem... Akkor meg ne ítélkezz mielőtt kipróbálod... Igen rengeteg újdonság lesz az biztos, ami nem feltétlen jelenti hogy szar lesz. Valóban más lesz mint az eddig megszokottak.
Ha kipróbáltad és úgy mondod hogy nem jó, akkor megértelek... A legtöbb ember sajnos szeret az alapján ítélkezni amit olvas valamiről, és rögtön elítéli, holott fogalma sincs hogy milyen lehet...

Szolon

videókat néztem róla,egy szóval sem mondtam h rossz :) nekem ez már túl sok kicsit fura,talán már-már túl...nem is tudom hova tenni...más mint az eddigi.
De nem ítéltem el :)

SmOg

Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy egyre jobban bonyolítják a dolgot. Értem itt az ujabbnal ujabb fícsöröket, ami persze kell, hogy a közönség megmaradjon.

Emlékszem amikor kb az egyetlen cél C5-ben az volt hogy szénne enchantoljam a bow-om +1x-re azt jó vagyok.

Ident

Helló :)

Amúgy amíg várjátok hogy nyisson az új eredeti, csak ajánlani tudom a Vindictus-t. Szeptemberben indult az EU szerver, jó kis hack-and-slash 3d-ben Source grafikával :)

http://vindictus.nexoneu.com/

November 2-án content update lesz és belehúz ez a játék is :) Jó a grafika, pörgős a játékmenet és nem kell hetekig farmolnod. Egyedül az aukciós ház szar mert bazira nincs semmi üzleti érzéke a sok kis kockának :)

Amúgy a GoD nagyon jó lesz. Izgalmasabb és kényelmesebb lesz vele játszani, főleg hogy nagyon jó supportot fog adni az Innova, mellé a saját anticheat rendszerével. Legalább nem kell majd fosni hogy bezár a szerver, ott majd legalább meg is marad a karaktered. GoD-ban meg 85-re pár hét alatt fent vagy (utána irány lvl99), egy Moira-t is elég könnyű lesz majd összeszedni. Csak egy dologtól tartok kicsit hogy az Innova fogja angolra fordítani a klienst, ami így egy kicsit "furcsa" lesz :D pl: Talking Island = Speaking Island :DDD

BlindAnt

Ideeent dobj egy nicked vind.-ben :P

Ident

Quote from: BlindAnt on October 29, 2011, 11:28:56 PM
Ideeent dobj egy nicked vind.-ben :P

http://www.youtube.com/watch?v=H31Hx1zuDIE

ldent csak az első betű egy kis L :D valaki lefoglalta, vagy importálták az adatbázist az amcsi szerverről nemtom :S

Szolon

ha valakit érdekel jó interlude szeró http://www.lineage.ru/

golemka

majd lehet megnézem mert itt h5 már biztos nem lesz , faszom az oroszokba

edit : valaki tudja mikor indul az innova ?
officially retarded

Tomasi

Quote from: golemkaaa on November 06, 2011, 07:06:29 AM

nem tudja senki, november végén, esetleg december elején...

Zaknafeinn

Quote from: Tomasi on November 10, 2011, 03:31:04 AM
Quote from: golemkaaa on November 06, 2011, 07:06:29 AM

nem tudja senki, november végén, esetleg december elején...
ha tippelni kéne én dec. 21-et mondanék.

SmOg

Kéne adena. Ha van valakinek eladó pm.

33 bill.

Köszi!

Ident

Ruoffon Lancer realmon tolja valaki még rajtam kívül? :) Persze csak ameddig EU meg nem nyit :)

Tomasi

Cadmuson kezdtem ma el, elég ganyé ez a full orosz :D csak questeket tolom, 1 óra és lvl20 megvan így és van 600k+ adenám

Ident

Tegnapelőtt kezdtem, a kis Phantom Rangerem már 53-as és nincs adénám mert a 49-es pailakát elcsesztem és poléra nyomtam az íj helyett :D Franc ebbe a cyrillbe :) Viszont az aukciós ház bazi jó, csak nem nagyon van mit betenni :)

Kezdőn a robot csirkét kipróbáltad? :D

Tomasi

Quote from: Ident on November 13, 2011, 11:54:07 PM
Tegnapelőtt kezdtem, a kis Phantom Rangerem már 53-as és nincs adénám mert a 49-es pailakát elcsesztem és poléra nyomtam az íj helyett :D Franc ebbe a cyrillbe :) Viszont az aukciós ház bazi jó, csak nem nagyon van mit betenni :)

Kezdőn a robot csirkét kipróbáltad? :D

Én is összevissza kattintgatok néha... kipróbáltam, de 2 percig ültem rajta kb... Kipróbálásnak jó ez az orosz hülyeség... folyt köv majd eu serveren

Fő Quest vonalat toltad végig? Azzal nagyon jól lehet pénzt szedni...

Ident

Quote from: Tomasi on November 14, 2011, 02:29:52 AM
Fő Quest vonalat toltad végig? Azzal nagyon jól lehet pénzt szedni...

Igen, volt már másfél millám is, csak beruháztam egy plated leatherbe :)

Ident

MEGVAN A DÁTUM! NOVEMBER 30!

As many of you have noticed, we have been pretty busy in past weeks and unfortunately we haven't been able to post any update about the PTS. Due to the release of Truly Free and other technical considerations, we will not have a Goddess of Destruction PTS. We sincerely apologize to all of you who have been waiting an update on this topic, and thank you for your understanding.

Great things are coming to Lineage II, and we hope you are all as excited as we are about the Goddess of Destruction and Truly Free live launch date on November 30!

http://truly-free.lineage2.com

Zaknafeinn

nos hát akkor megvan számomra a deadline. kíváncsian várom melyik lesz előbb. Rpg hi5 vagy innovas god.