Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Szolon

én is ezen gondolkodtam h feltolom a skilleket meg megveszem a 81-es könyveket de h5-be a bog,master,meg a könyveket is dropra is esik majd elvileg.tehát inkább várok..az a baj h boss ékszerekhez meg nincs elég adenám még

iKiu ✿◕ ‿ ◕✿

pote sas den 8a mas ftasete, poutanes magyar!
Retired.
"Greeks do not fight like heroes, heroes fight like Greeks"
(Winston Churchill, 1941)

Ayrri

Ez annyira vicces hogy pont azok sírnak magyar klán/cp ügyében akik soha de soha nem csatlakoznának be egy ilyenbe:) Nagyon jól tudjátok hogy van magyar klán, de sosem lesz nagy klán, ez is igaz, mert a magyarokat képtelenség összefogni, erre pont ti vagytok a legjobb példa, nem is akar már senki nagy magyar klánt csinálni, mindenki tudja hogy az utópia. Sőt már a mi kis klánunk is inter klán, főleg magyar és spanyol.  Szóval a lényeg az hogy nagyon elkezdtem röhögni amikor olyan emberek tollából olvastam ezeket a sorokat akik pont a legjobban és legmagasabbról szarnak bele :D Sok sikert nektek, csók.

Aila

Hát én most valamibe belépnék mert unalmas egyedül :) aki tud helyet egy 62es ee-nek szóljon. (Pm Csenge)

Köszike

Moran

Quote from: Ayrri on August 02, 2011, 02:41:39 PM
Ez annyira vicces hogy pont azok sírnak magyar klán/cp ügyében akik soha de soha nem csatlakoznának be egy ilyenbe:) Nagyon jól tudjátok hogy van magyar klán, de sosem lesz nagy klán, ez is igaz, mert a magyarokat képtelenség összefogni, erre pont ti vagytok a legjobb példa, nem is akar már senki nagy magyar klánt csinálni, mindenki tudja hogy az utópia. Sőt már a mi kis klánunk is inter klán, főleg magyar és spanyol.  Szóval a lényeg az hogy nagyon elkezdtem röhögni amikor olyan emberek tollából olvastam ezeket a sorokat akik pont a legjobban és legmagasabbról szarnak bele :D Sok sikert nektek, csók.

dopsz egy karinevet kire lehet pmezni? én belépnék szívesen bár annyira nem vok aktív. 60-as necro.

Elitepvper

meleg karik 20 év után

Szolon

voltam és megbántam.Talán azért mert minden szemetet bevesznek amit oda fúj a szél és mint a birkák mennek 1-1 nagyhangú majom után,aztán meg sír mindenki miért nincs soha jó magyar klán.
Nem is kellene 100+ ember, csak a magyarok  90%-nak nincs egyénisége és a csorda élére se megfelelő embert választanak .

Zaknafeinn

Quote from: Szolon on August 02, 2011, 11:52:15 PM
Ez annyira vicces hogy pont azok sírnak magyar klán/cp ügyében akik soha de soha nem csatlakoznának be egy ilyenbe:) Nagyon jól tudjátok hogy van magyar klán, de sosem lesz nagy klán, ez is igaz, mert a magyarokat képtelenség összefogni, erre pont ti vagytok a legjobb példa, nem is akar már senki nagy magyar klánt csinálni, mindenki tudja hogy az utópia. Sőt már a mi kis klánunk is inter klán, főleg magyar és spanyol.  Szóval a lényeg az hogy nagyon elkezdtem röhögni amikor olyan emberek tollából olvastam ezeket a sorokat akik pont a legjobban és legmagasabbról szarnak bele :D Sok sikert nektek, csók.
voltam és megbántam.Talán azért mert minden szemetet bevesznek amit oda fúj a szél és mint a birkák mennek 1-1 nagyhangú majom után,aztán meg sír mindenki miért nincs soha jó magyar klán.
Nem is kellene 100+ ember, csak a magyarok  90%-nak nincs egyénisége és a csorda élére se megfelelő embert választanak .

Nagyon hirtelen ez jutott az eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=jVygqjyS4CA

Talán nem a legszerencsésebb azt mondani valakikre egy játék alapján,hogy nincs egyénisége bár lehet én gondolom rosszul, és ha valaki a játékban 1 TH-t választ egy olyan chronicle-ban ahol a tőrös valamilyen szinten op annak van egyénisége.
Btw "minden szemetet bevesznek amit oda fúj a szél". Első ránézésre hogy lehet eldönteni ki a szemét és ki nem, ha ez csak nekem nem megy, akkor gáz van, de az előző skac aki klánt keresett őt én szívesen invelném csak most nem tudom eldönteni, hogy szemét-e vagy sem, légyszi szolon informálj, érdemes-e. ;D
Ne vedd komolyan csak rá akartam világítani pár dologra, valószínűleg anno igen rossz tapasztalataid voltak magyar klánok terén(vagy nem csak magyar klánok?), de az általánosítás okát nem értem.

Moran

sztem a korral van baj. egy másik mmo-ból még jó régen volt egy klán amibe direkt ki volt kötve az életkor, 19+ asszem. a lényeg hogy eléggé meg volt válogatva kit vettek fel és kit nem. engem kívételesen felvettek 16 évesen, de nem volt rám panasz. azóta elváltak útjaink, de a klán 12-15 fővel együtt maradt és más mmo-kban, nagyobb szervereken is elég szép eredményeket produkáltak.

szvsz életkor meg felfogás, azt annyi.

Szolon

Quote from: Zaknafeinn on August 03, 2011, 12:08:14 AM
Quote from: Szolon on August 02, 2011, 11:52:15 PM
Ez annyira vicces hogy pont azok sírnak magyar klán/cp ügyében akik soha de soha nem csatlakoznának be egy ilyenbe:) Nagyon jól tudjátok hogy van magyar klán, de sosem lesz nagy klán, ez is igaz, mert a magyarokat képtelenség összefogni, erre pont ti vagytok a legjobb példa, nem is akar már senki nagy magyar klánt csinálni, mindenki tudja hogy az utópia. Sőt már a mi kis klánunk is inter klán, főleg magyar és spanyol.  Szóval a lényeg az hogy nagyon elkezdtem röhögni amikor olyan emberek tollából olvastam ezeket a sorokat akik pont a legjobban és legmagasabbról szarnak bele :D Sok sikert nektek, csók.
Nem is kellene 100+ ember, csak a magyarok  90%-nak nincs egyénisége és a csorda élére se megfelelő embert választanak .

Nagyon hirtelen ez jutott az eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=jVygqjyS4CA

Talán nem a legszerencsésebb azt mondani valakikre egy játék alapján,hogy nincs egyénisége bár lehet én gondolom rosszul, és ha valaki a játékban 1 TH-t választ egy olyan chronicle-ban ahol a tőrös valamilyen szinten op annak van egyénisége.
Btw "minden szemetet bevesznek amit oda fúj a szél". Első ránézésre hogy lehet eldönteni ki a szemét és ki nem, ha ez csak nekem nem megy, akkor gáz van, de az előző skac aki klánt keresett őt én szívesen invelném csak most nem tudom eldönteni, hogy szemét-e vagy sem, légyszi szolon informálj, érdemes-e. ;D
Ne vedd komolyan csak rá akartam világítani pár dologra, valószínűleg anno igen rossz tapasztalataid voltak magyar klánok terén(vagy nem csak magyar klánok?), de az általánosítás okát nem értem.

ts/ventrin azért hamar kiderül ki milyen.kis idő után meg anélkül is rájösz ki mennyire segítőkész/megbízható stb. erre értettem.pl it is a ww-be ott voltak pokék(nem akarom bántani nincs velük bajom,lehet már nincsenek nem is lényeg)teljesen külön úton jártak/járnak és a sokakat nem kedvelnek (párat tuti) a ww-ből.Nah erre értettem így nem lehet klánt csinálni, olyanokkal csak a létszám miatt akik nem akarnak közösen játszani.
Tehát arra értettem akiket megismertél és látod h nem oda való valamiért.
kor annyira nem lényeg láttam már jobb pt-t és jobban szervező 12-13 éves gyereket mint a 20++-osokat vagy olyat akinek lehetett magyarázni és csinálta rendesen nem úgy mint a szintén 20++ évesek.ez csupán egyén függő...
a th-s részt nagyon nem értem ha igazán op karit akarnék kamaelt kezdtem volna inkább...szerintem a th az egyéni karik közt igen előkelő helyen van mert tudni kell vele játszani,fontos az időzítés,taktika(tudás) és van szerepe a mázlinak is.
Sajna csak magyar klánok esetében van rossz tapasztalatom.
btw Csengét(Niki) nyugodtan beveheted nincs vele semmi baj amúgy Dama(egy közös ismerősünk elitevel)új/megint csaja Rockkalapács volt csaja(szintén közös ismerősünk Elitevel)
19-20 éves egész ügyes ha motiválod kocka játékos.Elég info? :D

Aila

Quotebtw Csengét(Niki) nyugodtan beveheted nincs vele semmi baj amúgy Dama(egy közös ismerősünk elitevel)új/megint csaja Rockkalapács volt csaja(szintén közös ismerősünk Elitevel)
19-20 éves egész ügyes ha motiválod kocka játékos.Elég info? 

Ohh hát igen, khööm, khööm, bonyolúlt a szerelmi életem :P Fura,h te ennyi mindent tudsz pedig nem is beszélgettünk sokat. Honnan vannak az infók? :D Ki a forrásod? :D

Szolon

Quote from: Aila on August 03, 2011, 10:35:45 AM
Quotebtw Csengét(Niki) nyugodtan beveheted nincs vele semmi baj amúgy Dama(egy közös ismerősünk elitevel)új/megint csaja Rockkalapács volt csaja(szintén közös ismerősünk Elitevel)
19-20 éves egész ügyes ha motiválod kocka játékos.Elég info? 

Ohh hát igen, khööm, khööm, bonyolúlt a szerelmi életem :P Fura,h te ennyi mindent tudsz pedig nem is beszélgettünk sokat. Honnan vannak az infók? :D Ki a forrásod? :D
szakmai titok :P

Elitepvper

SRÁCOK, EGY LÁNY VAN A KLUBBAN ??????????

heló szia ez a facebookom : http://www.facebook.com/profile.php?id=1760107712

puszi :*

Szolon

még ott van Ninu és Picur is :D

Moran

Ayrri

Aila

Lehetséges,h ebben az esetben jobban jársz ha kihagynak :P

Elitepvper

nemvágom a magyarokat a szerveren mert csak külföldiekkel játszom....., annyit tudok hogy vagyunk azért és pár réégi nevet ismerek (toma, szolon, deme, ident, eli, krb, blindant, pokrad, meg vmi golemka mert láttam párszor a nevét :D)

Tomasi

Tomasi

Quote from: Szolon on August 03, 2011, 01:49:40 AM
ww-be ott voltak pokék(nem akarom bántani nincs velük bajom,lehet már nincsenek nem is lényeg)teljesen külön úton jártak/járnak és a sokakat nem kedvelnek (párat tuti) a ww-ből.Nah erre értettem így nem lehet klánt csinálni, olyanokkal csak a létszám miatt akik nem akarnak közösen játszani.

Kérdezd meg elitet hogy ez más klánokban hogy van, de elmondanám hogy ahol cp rendszer van ott a elsődlegesen cp-k saját karaktereiknek segítenek.
Én amikor CP leader voltam, kb nem érdekelt CP-n kívűl lévő játékos... csak a saját CP-m. Meglegyen a dynasty set az összes karakternek a paryban, még annak is aki csak heti 4x játszott 1 órát/nap, vagy a megfelelő szint stb...
Meglátásom szerint OOC-be is így van és tökéletesen csak így lehet működtetni egy klánt ha ilyen CP-k vannak benne...

Elitepvper

Quote from: Tomasi on August 04, 2011, 03:23:13 PM
ww-be ott voltak pokék(nem akarom bántani nincs velük bajom,lehet már nincsenek nem is lényeg)teljesen külön úton jártak/járnak és a sokakat nem kedvelnek (párat tuti) a ww-ből.Nah erre értettem így nem lehet klánt csinálni, olyanokkal csak a létszám miatt akik nem akarnak közösen játszani.

Kérdezd meg elitet hogy ez más klánokban hogy van, de elmondanám hogy ahol cp rendszer van ott a elsődlegesen cp-k saját karaktereiknek segítenek.
Én amikor CP leader voltam, kb nem érdekelt CP-n kívűl lévő játékos... csak a saját CP-m. Meglegyen a dynasty set az összes karakternek a paryban, még annak is aki csak heti 4x játszott 1 órát/nap, vagy a megfelelő szint stb...
Meglátásom szerint OOC-be is így van és tökéletesen csak így lehet működtetni egy klánt ha ilyen CP-k vannak benne...

ez.

én is mikor megcsináltam a cp-t ez volt az első hogy befejezzük akinek nincs sette, (saját pénzből kezdésnek 15b-t áldoztam bele, majd késöbb dyna kieget is vettem nekik sajátból) de mindent közösen használtunk mindenki tudta mindenki kódját csak hát itt lett a baj, az egyik srác aki már régóta velünk volt meglopott minket és juni közepe fele így megbeszéltük hogy abbahagyjuk h5-ig.

SH ban voltunk 1 darabig de szartunk bele a klánba (max siegek/tw/epic pvp) csak az volt a lényeg hogy a party legyen a jó, ezért mi is kiléptünk és bot klánokba farmoltunk mint az állat.

amúgy ha bárkit érdekel kari "drivereket" keresek SWM/BD/DC (van már kettő csak nincs eldöntve, ki mivel akarja majd nyomni) augusztus közepétől.

Szolon

Szolon

Quote from: Tomasi on August 04, 2011, 03:23:13 PM

Igen első a cp ok ezzel 1et értek,de ha teljes mértékbe szarsz bele a klánba akkor így nem is lehet klánt csinálni mert pt és pt között is kellene összhang..meg így a klán skilleken kívül nem is éri meg benne lenni..

BlindAnt

AGGYÁ VALAMI DD-t elite me gecire unom a bd-t :D