Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

SmOg

Szasztok,

Ha esetleg kell valahova egy 85-ös cover akkor szóljatok. cov +15 + gf.

Thanks

Szolon

4-5en vagyunk de az is csak xp meg fun h5-ig

Elitepvper

Quote from: SmOg on July 25, 2011, 06:02:33 PM
Szasztok,

Thanks

cp is érdekel? 19-20:00 -24:00 gmt + 1, augusztus közepe a kezdés , da/trick/gh/gladi felállás és mindenki tele epiccel jó cuccal, vagy qq vagy ooc ezt még eldöntjük.

ui: norbi ez áll neked is ha már nem melózól úgy :D

BlindAnt

hát az a szitu, hogy ugyan úgy 2 nap este 2 nap nappal fél 7-től fél 7-ig szal lenne 2 olyan nap amikor nem tudok játszani meg hát fel kéne cuccolnom ezt a vackot mert csak s dual sikerült szereznem meg egy tescos draco settet

Elitepvper

Quote from: BlindAnt on July 26, 2011, 04:30:13 PM
hát az a szitu, hogy ugyan úgy 2 nap este 2 nap nappal fél 7-től fél 7-ig szal lenne 2 olyan nap amikor nem tudok játszani meg hát fel kéne cuccolnom ezt a vackot mert csak s dual sikerült szereznem meg egy tescos draco settet

akk augusztus közepén ahogy h5, kezdünk :D

Moran

a full magyar klán látom örök téma marad. tényleg kevés rá a példa hogy külföldi szerveren összefognak a magyarok.
de azért voltak régi szép idők, magyar ally, 100-140 magyar. :)

Szolon

Mert röhej h sose képesek össze fogni,sose működik tartósan,mindig ugyan az a vége... :-\

Elitepvper

Quote from: Szolon on July 27, 2011, 01:09:07 AM
Mert röhej h sose képesek össze fogni,sose működik tartósan,mindig ugyan az a vége... :-\

mert olyanok vagyunk mint a görögök, retardált a 90%a a magyar játékosoknak és emiatt soha nem érnek el semmit a játékban, még ha akarnak akkor sem.

SmOg

Quote from: Elitepvper on July 25, 2011, 08:40:31 PM
Quote from: SmOg on July 25, 2011, 06:02:33 PM
Szasztok,

Thanks

cp is érdekel? 19-20:00 -24:00 gmt + 1, augusztus közepe a kezdés , da/trick/gh/gladi felállás és mindenki tele epiccel jó cuccal, vagy qq vagy ooc ezt még eldöntjük.

ui: norbi ez áll neked is ha már nem melózól úgy :D

Addigra már sztem benne leszek más klánba, de meglátjuk. Augusztus közepe még messze van. Addig sok player jön és megy. :)

BlindAnt

na jah az még eléggé messze van de ha addig nem unok rá megint akkor mehet :D

Moran

kasztváltó itemeket még mindig nem lehet megvenni?
és nincs vlkinek eladó kookabura-ja? lvl 50 körül

Szolon

Quote from: Elitepvper on July 27, 2011, 02:47:03 PM
mert olyanok vagyunk mint a görögök, retardált a 90%a a magyar játékosoknak és emiatt soha nem érnek el semmit a játékban, még ha akarnak akkor sem.

kevés a normális az igaz :D
amúgy meg szimplán olyan krónika kell ahol egyedül is ki lehet szedni a cuccokat,csapatmunkából megbuktunk

Elitepvper

Quote from: Szolon on July 28, 2011, 11:39:35 AM

amúgy meg szimplán olyan krónika kell ahol egyedül is ki lehet szedni a cuccokat,csapatmunkából megbuktunk

nem mindenki :)

Moran

mondtok pár nevet akiket lehet keresni online? hátha tudok vlkitől lejmolni pár feles cuccot :D
amugy megvan még a karim 59-es necro, nem változott sokat a szerver, bár mintha kevesebben lennének. indulásnál 12-14k-en voltak.

Szolon

Quote from: Elitepvper on July 28, 2011, 02:12:43 PM
Quote from: Szolon on July 28, 2011, 11:39:35 AM

nem mindenki :)

ezért mondtam h kevés :)
példát kellene venni a lengyelekről

Tomasi

Quote from: Szolon on July 27, 2011, 01:09:07 AM

Azt is vedd figyelembe hogy sokkal kevesebb a magyar játékos mint a lengyel, orosz, görög

Szolon

Igen,de a lengyeleknek 80-90% jó fej,segítőkész.
Voltam olyan szerveren ahol 100-nál is több magyar volt és soha sehol nem láttam 1 normális klánt se...
Ott bukott el mindig,h 10-15 fős klánba bekerült 1-2-3 fasz aki vitte magával a többit.
Csak lesz egyszer jó magyar cp/klán én örök optimista vagyok :)

Tomasi

Quote from: Szolon on July 29, 2011, 09:53:48 PM
Igen,de a lengyeleknek 80-90% jó fej,segítőkész.
Voltam olyan szerveren ahol 100-nál is több magyar volt és soha sehol nem láttam 1 normális klánt se...
Ott bukott el mindig,h 10-15 fős klánba bekerült 1-2-3 fasz aki vitte magával a többit.
Csak lesz egyszer jó magyar cp/klán én örök optimista vagyok :)

100 magyarból nem lehet jó magyar klánt csinálni. 400-ból talán...

Továbbá, ha megnézed csak az orosz AFL volt olyan, hogy csak egy nemzet volt benne. De ott is CP-k voltak. Magyar klán is csak így tudna megvalósulni, olyan nincs hogy clan leader összetartson 100 embert, erre energiája és ideje sincs. Ha sikerülne akkor az az adott servert minősítené hogy mennyire balfasz enemyk vannak :D

Jó persze BA-nak sikerült, valami régi serveren dmx-nek állítólag, de 100% biztos vagyok ott is voltak már valami cp kezdemények, barátok akik együtt játszottak régóta stb... Az a baj a kevés magyar játszik már L2-vel (én sem) és akik játszanak azok meg ismerik már egymást, és nagy többségük meg eleve nem akar 1 klánban sem lenni.

Szolon

ha relatív nagy,de jól szervezett klánt akarsz akkor nem lehet 1 emberre bízni.Nem véletlen van co/order leader meg cp(vagy cp féle leader)csak meg kell szervezni a felépítést.
100 emberből ha csak minden 3. normális lenne(ez nem nagy elvárás asszem)már 30 ember egész jó kis klánt össze hozhatna(tiat-ra elég, mázlival baiumra is, tezzát nem ismerem de szerintem arra is, zakken aq szintén elég)
Ennyi meg élvezhető jó klánt eredményezne már szerintem.
az meg ciki h ennyire se futja...az meg h az itt játszó 40-50-100(nem tudom mennyiből)1 cp-t nem tudunk felmutatni az minket minősít(és nem is valami jól felszerelt cp-re gondolok csak maga arra h van)
Ha létezik mégis ilyen akkor a tudatlanságomért tőlük elnézést kérek.
A WinterWolf-nak meg sok sikert kívánok,remélem rácáfolnak erre és jó klán lesz :)

Elitepvper

valami klánba inveljetek be míg olyzok :D kő holysquad 2, kösszipusszi

Szolon

BlindAnt

Elitepvper

Quote from: Szolon on July 31, 2011, 12:10:58 AM
nah mi van kidobtak? :D :P

nincs klánom 1 hónapja, mióta a fél CP-met scammelték minden cuccunkkal ezért abbahagytok h5 ig.

de tegnap megint elkezdtem szereztem 1 fegyót meg az epicjeim megmaradtak és a  GH-m ugyh legalább olyzok, de találtam már holy squad 2 es klánt

Szolon

ehh az gáz,de végül is h5-ben a dyna nem sokat ér,mázli h a kari meg az epic megmaradt :)

Elitepvper

Quote from: Szolon on July 31, 2011, 06:09:48 PM
ehh az gáz,de végül is h5-ben a dyna nem sokat ér,mázli h a kari meg az epic megmaradt :)
másfél hónapja eladtam az ica 300 cd tőröm 32kkk ért és azt csak kariba forgattam bele, + 26 backstab összes 76 skill + 15 ilyenek, meg 1 zakent vettem ugyh szerencsére az az érték megmaradt...

(csak volt 60 wind cry 60 wind stone meg 1 halom más kő a whban előre készítve majd új tőrnek de az is scammelve lett....)