Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Elitepvper

Quote from: xJohnyCash on May 27, 2011, 01:55:41 PM
szar minden magyar (kivéve elit, funt, KRB)

GREECE > HUNGARY

Kurva anyad!

sks re  mlk :D:D:D

GAMW ELA RE PUSTI

Szolon

húú 81 majdnem 82ig jutottam meg oly 10. a legjobb eredményem
nem sokat voltam fent csak hb-n meg sv-be kicsit fanolni
és 70 körül inkább mert még pvp-ztünk 1ütt varkába :P

Szolon

csak várom az updetot meg lesz-e új szerver vagy összevonják vagy ami lesz.addig nem látom sok értelmét játszani

AeziS

Quote from: xJohnyCash on May 27, 2011, 01:55:41 PM
szar minden magyar (kivéve elit, funt, KRB)

GREECE > HUNGARY

Kurva anyad!

hi meng u fan?

pandemonium

Ha valaki unja a farmot,kikapcsolódást nyújthat egy kis League of Legends. Ez bizony itt a spam helye,és mivel én nyitottam a topikot anno ezer éve + teli van szarva értelmetlen dolgokkal,akár még ezt is berakhatom ide,hátha valaki referrel alám. Nekem 4 win IP boost a jutalmam,neked meg egy játék amit a grind helyett/mellett(hi l2w)tolhatod.
Nincs kedvem oldalnyi rizsát írni róla,úgyis akit érdekel rögtön keres videokat a jutubon,meg leírást róla.

A linkem:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c91c7ad24651694505807

És itt egy ytb video kedvcsinálónak:
http://www.youtube.com/watch?v=fKXPO6IrwAw

spangli

De én farmolni akarok  ::)

narancs92

Sziasztok. Van nekem egy olyan problémám, hogy belépek játszok kb 1 percet és ezt írja ki: Cheat or RAM error or virtual machine detected!
Remove any software that modifies the game client!
You can also test RAM.Please attach. \system\chechk.txt when you create a ticket at support.rpg-club.net     
de közbe nem csalok meg 4gb ram van a gépben. tudna valaki segíteni? mert nézegettem utána de semmi kézen foghatót  nem találtam:S
Előre is köszönöm!

golemka

Quote from: narancs92 on June 12, 2011, 07:32:53 PM
Sziasztok. Van nekem egy olyan problémám, hogy belépek játszok kb 1 percet és ezt írja ki: Cheat or RAM error or virtual machine detected!
Remove any software that modifies the game client!
You can also test RAM.Please attach. \system\chechk.txt when you create a ticket at support.rpg-club.net     
de közbe nem csalok meg 4gb ram van a gépben. tudna valaki segíteni? mert nézegettem utána de semmi kézen foghatót  nem találtam:S
Előre is köszönöm!

Nekem is eztcsinálta a Win7 64bit aztán ujraraktam egy másik verzióra SP1 nélkül és nincs semmi gond ! maximum csinálj egy updatet és ha nem jo akk irj ticketet a gmnek hátha tud segiteni !
officially retarded

xJohnyCash

KUSSOLJ MAR TRAGYAS!!!!

narancs92

nekem is win7 em van 64bites, nem az lehet a probléma h csak system mapából tom elinditani?:) nem szivesen rakom újra:S ám 2 tickettet írtam és válasz semmi:D >:( >:( >:( :-[ ::)

Raikiri

Quote from: narancs92 on June 21, 2011, 02:21:03 AM
nekem is win7 em van 64bites, nem az lehet a probléma h csak system mapából tom elinditani?:) nem szivesen rakom újra:S ám 2 tickettet írtam és válasz semmi:D >:( >:( >:( :-[ ::)

Próbáld az alap dolgokat, ha esetleg nincsenek beállítva(kompatibilitást állítsd xp sp 3-ra, futtasd rendszergazdaként). Ha ezeket megcsináltad, és így se jó, akkor passzolom. Sima win7 profom van(tehát nem sp), 64 bit, és semmi gondja nincs.

golemka

Ha ugyse müködik akk ajánlom a Win7 OEM Ultimatet 64bit ... nincs vele semmi gond és nemirja ki ezeket a dolgokat .
officially retarded

Szolon

narancs92

Quote from: golemkaaa on June 23, 2011, 01:49:02 PM
Ha ugyse müködik akk ajánlom a Win7 OEM Ultimatet 64bit ... nincs vele semmi gond és nemirja ki ezeket a dolgokat .

de ahoz ujra kéne tenni:d és bevallom őszintén fingom sincs h kell win7 et ujra rakni:D

narancs92

mostmár critel dob ki:D kise bejön a sárkány és crit :General protection fault!

History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Ident

Töröld az option.ini fájlt.

narancs92

narancs92

ujra tettem a win7 és jó:D kire tok ráírni majd?:D

Szolon

x5-ön senkire szerintem itt már nincs magyar x15ön passzolom

Ident

x15-ön Ayrri, Lordfate, L4RSON, Golemka, Ant1tank, vagy bármely WinterWolf-osra (ha fent vagyok akkor rám is: Ident)

Szolon

bár szerintem ne most kezd el mert lehet össze vonják a szervereket meg h5 update után ki tudja mi lesz...én azon se lepődnék meg ha teljesen új szervert indítanának a mostani 2 szerver helyett...

Elitepvper

Quote from: Ident on June 24, 2011, 04:32:18 PM
x15-ön Ayrri, Lordfate, L4RSON, Golemka, Ant1tank, vagy bármely WinterWolf-osra (ha fent vagyok akkor rám is: Ident)

ÉS GERIKE :((((((((((((((( ????????????????

Szolon

legyen végre h5 vagy valami :D

CrEaTeR

ident tudnál nekem pm,ben küldeni ts passt? xD

Fusi

Hali, tudni már valamit hogyha át állnak H5 -ra akkor wipe is  lesz, vagy csak összevonják?