Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Raikiri

Ident

Quote from: Szolon on May 21, 2011, 02:38:08 PM
ez a szánalmas ha már a saját nemzeted mellett sem tudsz kiállni  >:(

Az a szánalmas hogy fingod nincs miről beszélsz, hiszen rajtad kívül mindenki érti :D Bár nem meglepő, hiszen te szolon vagy, ergo sose tudtad xD

+1 Gergő és Raikiri :)

Szolon

így van ident ha minden magyar olyan lenne mit te meg a nagy fatys  akkor én  letagadnám h magyar vagyok :D

menjél segget nyalni az majdnem olyan jól megy neked mint elitnek  :D ;)

Szolon

amúgy ident inkább mutasd meg megint mekkora l2j mester vagy hagy röhögjenek ki :D
anyucihotelben élő nolifer 30+ éves csődtömeg  :-*

Tomasi

Quote from: Szolon on May 22, 2011, 11:11:51 PM

És ez miért is probléma? Ha nem jöttél volna még rá, ehhez a játékhoz ez kell. Ha nem vagy "nolifer" akkor kb szart se fogsz elérni L2-be...

Ident

amúgy ident inkább mutasd meg megint mekkora l2j mester vagy hagy röhögjenek ki :D
anyucihotelben élő nolifer 30+ éves csődtömeg  :-*

kb. ennyi a szinted, se a Fhatys-t nem bírod leírni helyesen, sem mást :) Anyucihotleről pedig:

Az sokkal szánalmasabb szerintem ha hitelből vesz valaki házat, vagy albérletben kushad. Szerintem a szülők azért dolgoznak, hogy a gyerekeiknek jó legyen, ergó később a házat örököljék, stb. És a lokálpatriotizmusról még nem is beszélve (bár kétlem, hogy érted mit jelent ez a hosszú és bonyolult szó :D ).
Sajnálom, hogy ezek szerint a te szüleid lexarnak téged.
Nolife? Bocs, de alig játszok, a draco szettem se teljes még :)
30+ ? jó lesz az csak 29-nek ;)
Ráadásul fingom sincs minek keversz a játékba rl. dolgokat, amihez:
1- semmi közöd,
2- fingod sincs róla.
l2j mester és engem kiröhögnek? Nem tudom ki kérdezte, hogy hogyan lehet dyna-t összerakni :D
Nyalok? Kinek? Én nem tudok róla, hogy nyaltam volna bárkinek is. Ja, hogy irigy vagy, mert a szerinted virtuális barátaim csupán virtuálisak. 90%-kat személyesen ismerem és idén is megyünk Levelekre, mint minden évben. Még mindig azt a sértődöttséget érzem a soraidban, hogy kiestél közülünk. De ezt csak is saját magadnak köszönheted, mivel egy antiszociális, faxkalap, senkiházi, kis értetlen pöcs vagy. És már az is maradsz :)

Nem szégyellem, hogy magyar vagyok és nem a nemzetem utálom, hanem a 21 éves faszverést ami ebben az országban folyik. Ha ezt te eddig nem vetted észre, akkor talán épp itt lenne az ideje...

Ja és ha már a hátam mögött beszélsz, akkor tökéletes pozícióban vagy ahhoz, hogy kinyald a seggem ;)

ps: hadd ne részletezzem miket mondtak rólad, hogyan könyörögtél ki cuccokat az x5-ön és a legfinomabban fogalmazva is csak annyi véleményük volt rólad, hogy "érdekes" (a szó negatív értelmében).
ps2: ne erőltesd az angolt, még mindig nem megy :D (You can't even write a sentence correctly and google won't really help you out in this matter, jerk)
ps3: kb. lexarom mit érek el ebben a játékban, én inkább a társaság miatt játszom
ps4: golemka dögölj meg!!! :D :D :D

Szolon

Quote from: Tomasi on May 23, 2011, 08:58:35 AM

És ez miért is probléma? Ha nem jöttél volna még rá, ehhez a játékhoz ez kell. Ha nem vagy "nolifer" akkor kb szart se fogsz elérni L2-be...

azért kell még ész is hozzá amikor 1szer megnéztük identel kinek mije van/mit tud felmutatni l2ben azt is bebukta és 1/3át se tudtam annyit fentlenni mint Ő
nem probléma csak tudja hol a helye :)

Szolon

Quote from: Ident on May 23, 2011, 02:03:29 PM
anyucihotelben élő nolifer 30+ éves csődtömeg  :-*

kb. ennyi a szinted, se a Fhatys-t nem bírod leírni helyesen, sem mást :) Anyucihotleről pedig:

Az sokkal szánalmasabb szerintem ha hitelből vesz valaki házat, vagy albérletben kushad. Szerintem a szülők azért dolgoznak, hogy a gyerekeiknek jó legyen, ergó később a házat örököljék, stb. És a lokálpatriotizmusról még nem is beszélve (bár kétlem, hogy érted mit jelent ez a hosszú és bonyolult szó :D ).
Sajnálom, hogy ezek szerint a te szüleid lexarnak téged.
Nolife? Bocs, de alig játszok, a draco szettem se teljes még :)
30+ ? jó lesz az csak 29-nek ;)
Ráadásul fingom sincs minek keversz a játékba rl. dolgokat, amihez:
1- semmi közöd,
2- fingod sincs róla.
l2j mester és engem kiröhögnek? Nem tudom ki kérdezte, hogy hogyan lehet dyna-t összerakni :D
Nyalok? Kinek? Én nem tudok róla, hogy nyaltam volna bárkinek is. Ja, hogy irigy vagy, mert a szerinted virtuális barátaim csupán virtuálisak. 90%-kat személyesen ismerem és idén is megyünk Levelekre, mint minden évben. Még mindig azt a sértődöttséget érzem a soraidban, hogy kiestél közülünk. De ezt csak is saját magadnak köszönheted, mivel egy antiszociális, faxkalap, senkiházi, kis értetlen pöcs vagy. És már az is maradsz :)

Nem szégyellem, hogy magyar vagyok és nem a nemzetem utálom, hanem a 21 éves faszverést ami ebben az országban folyik. Ha ezt te eddig nem vetted észre, akkor talán épp itt lenne az ideje...

Ja és ha már a hátam mögött beszélsz, akkor tökéletes pozícióban vagy ahhoz, hogy kinyald a seggem ;)

ps: hadd ne részletezzem miket mondtak rólad, hogyan könyörögtél ki cuccokat az x5-ön és a legfinomabban fogalmazva is csak annyi véleményük volt rólad, hogy "érdekes" (a szó negatív értelmében).
ps2: ne erőltesd az angolt, még mindig nem megy :D (You can't even write a sentence correctly and google won't really help you out in this matter, jerk)
ps3: kb. lexarom mit érek el ebben a játékban, én inkább a társaság miatt játszom
ps4: golemka dögölj meg!!! :D :D :D

mert leszarom h írjátok

nem csak azért vannak a szülők h segítsenek,hát ha ezt tényleg így gondolod akkor sokkal jobban sajnálom a szüleidet.Eddig csak azért h ilyen szánalmas senkiházi fiuk van de h ennyire önző is...
ez nem ragaszkodást mutat a környezetedhez csak a kihasználásukat tehát ebből is látszik h voltaképpen te csak egy sérült ember vagy aki nem találja a helyét a való világban.
Köszönöm remek kapcsolatom van a szüleimmel mert veled ellentétben nem szeretném ha a szüleim meghalnának h örökölhessek...
hát tudom ez anno zeuson se volt másképp pedig ott napi 16 órát nyomtad, itt a baj nem az idő papa :D
Bocsi 1 év inter után kicsit ismeretlen volt ez a krónika ezért kellenek a hozzád hasonló noliferek :P
Nem szeretnék olyan emberek közé tartozni akik azt szidják épp nincs fent ventrin vagy nem jön el klántalira lásd pl angelt pedig mennyit nyaltatok előtte/utána neki ventrin vagy olyan leaderhez aki féltékeny h ő képtelen összetartani a klánt és volt aki simán szervezte a t-rex partykat (Demetrius)
szerintem ilyen emberek közé csak azok szeretnének tartozni akik úgyszint hasonlóan gondolkodnak..én nem köszi "bűnösök közt cinkos aki néma"
épp a hozzád hasonló emberek miatt tart itt az ország ahol,ha ezt nem vetted volna észre az meg a te bajod...
Sosem beszéltem senki háta mögött mindig felvállaltam a véleményem pontosan ebből adódott veletek a konfliktus  ;)

Ident

Vedd már észre magad hogy egy senkiházi értetlen nyomorék vagy :D Biztos hiányoztál értelmező olvasás órákon :) Nincs mit hozzáfűzni, egy zéró iq-val rendelkező értetlen humanoid vagy :D Kihasználásról meg halálvárásról ki beszélt te nyomi? :D Amikor nem volt már mivel érvelned zeuson, akkor jajj majd lejössz és megveeeersz :D Szánalmas fos vagy akin mindenki csak röhög :D Angelről megint csak lószart se tudsz, össze-vissza irogatsz hülyeségeket ^^ Nyalás? Senki se nyalt te szerencsétlen xD Nagyon el vagy tévedve, Angellel mindig szívózunk, még Leveleken is. Tudod ez olyan dolog, amit barátok egymás közt csinálnak poénosan, de hát honnan is tudhatnád te ezt... Még egyszer: sose azért játszottam, hogy na majd én leszek a legjobb kikunyerált cuccos faxláma és nem igazán toltam napi 16 órában ahogy te azt próbálod itt beállítani. De úgy látszik nem érted, pedig olyan mint az 1x1: semmi közöd az életemhez, főleg, mivel semmit sem tudsz rólam, nem értem mit kattogsz rajtam, netán buzi vagy és szerelmes belém? :D Bocs, de a lányokat szeretem :P

Több billentyűleütést nem érdemelsz te kis feltűnési viszketegségben szenvedő "bigyó". Tudod a neved még? Mr. SelfOwner :) Azon imádkozz inkább, hogy akiket most te itt leszidtál, ne találkozz velük, mert esetleg kérdőre vonnak, hogy mi alapján kérdőjelezed meg a hazafiasságukat pl.

Ident

És kopj már le végre a többiekről meg rólam, unalmas vagy :)

Szolon

Quote from: Ident on May 23, 2011, 08:57:42 PM
Vedd már észre magad hogy egy senkiházi értetlen nyomorék vagy :D Biztos hiányoztál értelmező olvasás órákon :) Nincs mit hozzáfűzni, egy zéró iq-val rendelkező értetlen humanoid vagy :D Kihasználásról meg halálvárásról ki beszélt te nyomi? :D Amikor nem volt már mivel érvelned zeuson, akkor jajj majd lejössz és megveeeersz :D Szánalmas fos vagy akin mindenki csak röhög :D Angelről megint csak lószart se tudsz, össze-vissza irogatsz hülyeségeket ^^ Nyalás? Senki se nyalt te szerencsétlen xD Nagyon el vagy tévedve, Angellel mindig szívózunk, még Leveleken is. Tudod ez olyan dolog, amit barátok egymás közt csinálnak poénosan, de hát honnan is tudhatnád te ezt... Még egyszer: sose azért játszottam, hogy na majd én leszek a legjobb kikunyerált cuccos faxláma és nem igazán toltam napi 16 órában ahogy te azt próbálod itt beállítani. De úgy látszik nem érted, pedig olyan mint az 1x1: semmi közöd az életemhez, főleg, mivel semmit sem tudsz rólam, nem értem mit kattogsz rajtam, netán buzi vagy és szerelmes belém? :D Bocs, de a lányokat szeretem :P

Több billentyűleütést nem érdemelsz te kis feltűnési viszketegségben szenvedő "bigyó". Tudod a neved még? Mr. SelfOwner :) Azon imádkozz inkább, hogy akiket most te itt leszidtál, ne találkozz velük, mert esetleg kérdőre vonnak, hogy mi alapján kérdőjelezed meg a hazafiasságukat pl.

ez jött le abból h ennyire tartod a szüleid...
sose akartalak megverni csak valami románt felhúztál aki megígérte h meggyepál erre te úgy bexartál h rendőrséggel fenyegetőztél ...mit röhögtünk.....ezt ne rám akard fogni.
angelteers aszem így írta klántalin szidták.ez nem épp barátokra vall,na meg az sem amik ventrin mentek...
lehet h a lányokat szereted de ez nem kölcsönös akkor nem otthon tengődnél :D
azta de megnézném ahogy felvonul az a sok 30kg-s szemüveges retardált suttyó,ezt 1szer már megbeszéltük pm-be annó elküldtem a címem  :-*
te lelki toprongy  :D ;D

Szolon

na én itt lezártam fölös sose lenne vége.légy hű legalább a nevedhez l2j mester vagy lelki toprongy amelyiket szeretnéd

Ident

Tényleg el vagy tévedve, a lelkemmel semmi baj, köszöni nagyon is jól van :) Nyomasd csak te szánalom :D

L.E.SZ.A.R.O.M

;)

Szolon

Amúgy hitel: az önmagában h hitelt vesz fel valaki az nem gond sőt..gazdaság amúgy is a hitelre épül.A gond ott van ha meggondolatlanul vesz az ember föl hitelt.egyszerű példa: van egy házad(mert örököltél  :P )de nagyon nincs pénzed viszont szeretnél a gyerekeknek is majd egy házat mit csinálj?Felveszel hitelt és veszel belőle házat.Szépen kiadod albérletbe ez fedezi a hitel költségeit és amire lejár addigra 2 házad van és alig tettél érte valamit.Ugyan ez megy ha vállalkozást akarsz ott is hitelt veszel fel és a nyereségből törleszted(persze rizikó itt sokkal nagyobb)
Nagyon sok lehetőség van hitel védelemre is pl ami azt jelenti h biztosítva vagy egy x ideig ha elveszted a munkád, lebetegszel stb.
Körbe kell csak nézni és ésszel kell belevágni.
A lényeg h a hitel egy jó lehetőség azoknak akiknek nincs kezdő tőkéje és nem épp szánalmas/hülyeség dolog hitelből házat venni.

Ident

Quote from: Szolon on May 25, 2011, 10:13:52 AM
Amúgy hitel: az önmagában h hitelt vesz fel valaki az nem gond sőt..gazdaság amúgy is a hitelre épül.A gond ott van ha meggondolatlanul vesz az ember föl hitelt.egyszerű példa: van egy házad(mert örököltél  :P )de nagyon nincs pénzed viszont szeretnél a gyerekeknek is majd egy házat mit csinálj?Felveszel hitelt és veszel belőle házat.Szépen kiadod albérletbe ez fedezi a hitel költségeit és amire lejár addigra 2 házad van és alig tettél érte valamit.Ugyan ez megy ha vállalkozást akarsz ott is hitelt veszel fel és a nyereségből törleszted(persze rizikó itt sokkal nagyobb)
Nagyon sok lehetőség van hitel védelemre is pl ami azt jelenti h biztosítva vagy egy x ideig ha elveszted a munkád, lebetegszel stb.
Körbe kell csak nézni és ésszel kell belevágni.
A lényeg h a hitel egy jó lehetőség azoknak akiknek nincs kezdő tőkéje és nem épp szánalmas/hülyeség dolog hitelből házat venni.

Na ez már értelmesebben hangzik.

Akkor szánalmas, ha üttre-füttyre történik (így értettem, de nem fejtettem ki), mert az utóbbi években ez történt sajnos világszerte, a hatalmas semmire kaptak akkora hiteleket, amiket a bank már akkor tudott, hogy az ügyfél képtelen lesz visszafizetni, amikor az emberke betoppant a küszöbén. Tesóm is jelzálogra vette a saját házát, csak neki biztos az anyagi háttere, nem épp olyan a munkája, hogy bármikor kiteszik létszámleépítésre hivatkozva. Viszont én max. arra vennék fel hitelt, hogy a szülői házam rendbe hozzam. Manapság viszont a legtöbb melóhely sem épp biztos talaj, bárkit, bármikor kitehetnek, mert valami rosszul sül el és nem fogják tudni fizetni a bérét. Elég nagy a káosz sajnos, de a MOL-lal is csak a mutyizás megy, mert a Csányi lexarja kinek mi baja az országban (a MOL-ban az OTP 30+ %-os részvényes), az ő magán vagyona több milliárd HUF, amiből még a dédunokái is bőven nagylábon fognak tengődni. Viszont érdekes, hogy az orosz részvényeket IMF hitelből vásárolta ki az állam, azaz amint te is írtad, kezdene rájönni, hogy a gazdaság mozgatórugója nem az egykulcsos adó, hanem a hitel. Mégpedig mérsékelt mennyiségben, van egy arányszám is, de ennyire ne mélyüljünk bele a piacgazdaságba :) Csak remélni tudom, hogy a sok töketlenkedés után végre meghallják azokat, akik a helyes irányba szeretnének terelni minket és talpra áll végre ez az ország, bárki is legyen éppen a bársonyszékekben. És hidd el Szolon, nem csak az a hazafi aki kárpátiát hallgat és masírozik árpád sávos zászlókkal és a jobbikra szavazott, csak ez az ország még mindig nem érett meg annyira, hogy el tudja fogadni a másik fél álláspontját. E helyett csak a széthúzás megy. Nézd meg milyen volt az utóbbi 5 év. Nem 8, hanem 5. Siralmas, felháborító és megbotránkoztató, beleértve az elmúlt másfél évet is. Új alkotmány? Kinek? Minek? Vicc az egész... és ez baj. Szeretném ha komoly országunk lenne, de ahhoz ennek a politikai degeneratív nemzedéknek ki kell halnia, tehát mi már ezt sajnos nem érjük meg. A legszebb vízió: politikus- és pénzmentes egységes emberiség.

Szolon

erre annyit h januártól minden indok nélkül kipenderíthetnek és nem lesz az az 1 hónap.remélem akkor a számláknak is lehet majd azt mondani h na most bocs nem fizetem majd ha lesz melóm...(mondjuk itt Esztergom különleges a számlafizetés szempontból ha nem épp napbarnított barna az ember,de ez egy másik mese)

amúgy meg nem az a hazafi a döngeti a mellét lásd pl nem rég japánok lexarják h mennyire nem éri meg hazai dolgokba fektet h helyreálljon a gazdaságuk a jakuza azaz a mafia oszt segélyt stb...na ezt nevezem én hazafinak nem azt akit az állam pénzén tanul és elmegy külföldre(jó 25+ év tanulás után én se dolgoznék 120ért..)
amúgy soha nem lesz normális a helyzet ezt most borítékolhatod,mert itt az alapoktól kellene kezdeni mindent más út nincs.Ez viszont komoly külföldi érdekeket sértene így ennek a valószínűségét nem kell tovább ragozni...
Alkotmányról meg annyit h hogyan lehet katolikus alapokat ennyire hangsúlyozni?2 alap ok: aki nem katolikus azt hátrányosan érinti ad 2 meg olvass utána a szent korona tannak.(rövid lényege h a kárpát medencét Istentől a magyar király kapta aki a magyar nép szolgája el nem idegeníthető joga)tehát pont a nagy szent katolikus egyháznak a pápával az élen kellene legjobban tiltakoznia trianon ellen...de hát mit is várhatunk a világ legnagyobb pénzhamisítójától(lásd a vatikáni botrány)

Ne is haragudj Ident nem akarom folytatni de akkor is az összetartásról tőled kicsit fura hallani,bár remélem h 1szer majd minden magyar képes lesz a múltat lezárni és együtt közös jövőt építeni,akár 1 kuva szerverről akár 1 országról legyen szó

egy kedvenc kelta mondásom: az igen legyen igen a többi az ördög műve.

(a hazafiasságomról: nem véletlen Szolon a nevem olvasd el Atlantisz legendáját aztán emlékezz arra hogy hívják a magyarokat: tudás népe)

Ident

Az utóbbi évek legszebb és legigazabb mondatát Kulka Jánosék mondták el az Erzsébet hídnál:

"Azért vagyunk most itt, mert nincs politikai képviseletünk"
Évek óta nem érzem hogy lenne megfelelő politikai képviseletem. Hontalan a hazájában rengeteg ember. Mindent elvesznek tőlünk, a munkát, a kenyeret, lassan már a becsületét is oda kell adnia valakinek ha nem akar éhen dögleni, miközben a parlamentben a büdös nagy semmiért irdatlan összegeket vesznek föl, alakítanak milliárdokat nyelő szervezeteket, bizottságokat.

Igen a régi magyarok megítélése a világban. Erről Petőfi jut eszembe:

"A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;"

Igen ám, de mikor már végre? Folyton ahogy te is írod, a múltba merengünk. Hányingerem van a pedofil papok politizálásától. Egy pap ne politizáljon, bár a vatikáni példádra utalva, a legnagyobb politikai hatalom volt évszázadokon át, ami mára átformálódott. És ahogy említed, mint volt nagy politikai hatalom, a legkorruptabb bagázs.

"az összetartásról tőled kicsit fura hallani"
Látod, ennyire nem ismersz ;)

Amit pedig én ajánlok neked, amiben nem csak a magyarság, de az emberiség jövőjét látom:
Zeitgeist / Venus Project
Ha láttad a filmeket érted, ha nem láttad nézd meg mindet, youtube-on fentvannak, van amelyik már szinkronosan is. Vagy nézd meg a dokumentum filmet, ami a mostani gazdasági válság kirobbanásáról szól és az illetékesek közül is beszélnek benne páran. Érdekes, amikor az egyik krapek felkapja egy egyszerű kérdésen a vizet, ami azt feszegeti, hogy egy egyetemi tanárnak nem okoz-e erkölcsi problémát pénzt elfogadni olyan tanulmányért, ami a bankokat jobb színben tünteti fel :) A film címe: Inside Job

Szolon

csak gazd menedszer a szakmám és ker diplomám lesz 1 félév befejezése után..tudom mi az oka a válságnak ebből írtam a szakdogám  :)
amúgy meg annyi változott Magyarországon h rájött a nyugat h erővel nem lehet ezt a népet legyőzni és példát vettek a papokról azaz le kell butítani a népet ennyire egyszerű(bár majdnem minden diktatúra erre alapul).Ennek az eredménye a győzike meg a való világ és társai...
Én nem a politikusokat vádolom ha utána olvasol rá fogsz jönni h ők csak bábok.Mi kis országunkat egy elég szűk és mocskos gazdag réteg irányítja és ez szinte minden fejlett országra is igaz.Nem véletlen h nem lesz euró gondolj csak bele mekkora lóvét buknának egyesek...

Ident

Igen bábok, de még milyen jók :) Ráadásul az elit klub tagjainak névsora nyilvános is :S Origón volt egy régebbi cikk kik is vannak benne, persze az igazán lényeges emberek a háttérben csendben osztják le a lapokat. De azt remélem megérted miért keres szinte már mindenki külföldön állást. Itthon már a legutolsó remény foszlányt is kezdik széttépni, hogy álláshoz juthass és ez elszomorító. Élni meg csak kell valamiből és ez egyre inkább nehezebb itthon. Sok ismerősöm már most ingázik angliába és németországba, mert már a szakmunka sem kell itthon (kőműves, asztalos, kárpitos, elektroműszerész, villanyszerelő, stb...). Látod, legalább ezt a mocskos világot amiben élünk egyformán látjuk.

Szolon

a világ olyan ahogy formáljuk.ez azért van így mert hagyjuk..igaza volt az öreg Valeknak amikor azt mondta "hidd el Pala sok a buta ember" de sose gondoltam volna h ennyi :(

I-SEE-STARS

Skacok,nemrég jöttem ide,de az oroszon kívül más nyelvel nemigen találkoztam-az orosz meg nem épp erősségem. Próbáltam magyar klánt keresni,de senki se leltározta keresésem :D Tudtok valamit ajánlani kit keressek? Egyedül a nyehara játszik ennyi orosz között  ;)

Szolon

x5-ön Tollan vagy Én maradtunk és elég ritkán vagyunk fent..x15 winterwolf clanba megnézed ki online és beszélsz vele :)
ott fönt x15re kattintasz(sárga szám lap teteje)és bal szél lap közepe clans ott ledob 1 listát és megkeresed ezt a klánt kat rá akinél +jel van az online
nem tudom mennyire vagy képben ezért írtam le részletesen

golemka

Quote from: I-SEE-STARS on May 26, 2011, 07:02:52 PM
Skacok,nemrég jöttem ide,de az oroszon kívül más nyelvel nemigen találkoztam-az orosz meg nem épp erősségem. Próbáltam magyar klánt keresni,de senki se leltározta keresésem :D Tudtok valamit ajánlani kit keressek? Egyedül a nyehara játszik ennyi orosz között  ;)

ha winterwolfba jössz x15-re akk csak rosszra számits mert én ottvagyok  ;D
officially retarded

Elitepvper

1, őszintén, gyuuucee :D minek vitatkozol ezzel a fasszal :D ?

2, Szolon te játszottál x5 ön O.o? egyszer láttalak amikor elkunyeráltad a WC-m és utána soha sehol.... és akkor is valami 30-40 es karival? na mind1

(lusta voltam végig olvasni az elmúlt 2 oldalt sry >< )

xJohnyCash

szar minden magyar (kivéve elit, funt, KRB)

GREECE > HUNGARY

Kurva anyad!