Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

pandemonium

Akit érdekel lv79es kari,powerlevel,S fegyver,természetesen a legősibb adenáért, pm..

Dreamscape

Quote from: pandemonium on January 09, 2011, 12:53:11 PM
Akit érdekel lv79es kari,powerlevel,S fegyver,természetesen a legősibb adenáért, pm..
Ezüstöt is elfogadsz?

pandemonium

Quote from: Dreamscape on January 10, 2011, 08:35:02 PM
Quote from: pandemonium on January 09, 2011, 12:53:11 PM
Ezüstöt is elfogadsz?

Persze,grammra beszámítom. De ha van kocsid akkor akár azt is.

Dreamscape

hali tudom nem ide illik de ahogy pandemonium előző postja se akk én mért ne tenném meg és egyébként is unom azt a ratyi siggy-ét szóval itt egy dolog ami érdekelhet pár embert nem nagy dolog de ahogy érzékelem ti idő hijján nem vagytok szegények és az a 2 perc amit elvesz egy napodból az véleményem szerint semmi .. szóval itt a lényeg amit megszeretnék veletek osztani egy TPC oldalt ami 100%, hogy fizet.. rögtön pár perc alatt.

Logikailag szépen felépített honlap, szép külső és gyors szerver.
Ha még esetleg nem vagy regisztrálva akkor itt az idő!
Ajánlom ezt a céget azoknak akik még most kezdik el a PTC-zést hiszen ez az egyetlen olyan cég amiről elmondható, hogy mindenkinek fizet.

Adatok:

* 1c/click
    * 0,5c/ref click
    * 4 link/nap
    * 2$ payout rögtön!
    * Alertpay/Paypal kifizetés is.

Ha gondolod regisztrálj.

Dreamscape

Quote from: Dreamscape on January 17, 2011, 11:32:54 PM
hali tudom nem ide illik de ahogy pandemonium előző postja se akk én mért ne tenném meg és egyébként is unom azt a ratyi siggy-ét szóval itt egy dolog ami érdekelhet pár embert nem nagy dolog de ahogy érzékelem ti idő hijján nem vagytok szegények és az a 2 perc amit elvesz egy napodból az véleményem szerint semmi .. szóval itt a lényeg amit megszeretnék veletek osztani egy TPC oldalt ami 100%, hogy fizet.. rögtön pár perc alatt.

Ajánlom ezt a céget azoknak akik még most kezdik el a PTC-zést hiszen ez az egyetlen olyan cég amiről elmondható, hogy mindenkinek fizet.

Adatok:

* 1c/click
    * 0,5c/ref click
    * 4 link/nap
    * 2$ payout rögtön!

Ha gondolod regisztrálj.

Nah csajok gyerünk regelni ;>

Szolon

Valami olyasmit hallottam h a szerver át fog állni freyára
ebből mi igaz?

pandemonium

Quote from: Dreamscape on January 20, 2011, 04:42:55 PM
Quote from: Dreamscape on January 17, 2011, 11:32:54 PM

Adatok:

* 1c/click
    * 0,5c/ref click
    * 4 link/nap
    * 2$ payout rögtön!

Ha gondolod regisztrálj.

Nah csajok gyerünk regelni ;>
Szerintem meglátták,hogy Te eddig összvissz 3dollárt kerestél,és inkább meggondolták maguk :<

Aila

Van benne valami  :D Kíváncsi vagyok ez a komoly összeg mennyi idő alatt termelődött meg  :P

pandemonium

Quote from: Aila on January 22, 2011, 12:46:15 PM
Van benne valami  :D Kíváncsi vagyok ez a komoly összeg mennyi idő alatt termelődött meg  :P
Én olyan három -négy hete látom ezt a siget,szóval biztos kemény munka árán.

hungary

Hy valaki nemtudja h mért nem müködik a trade bot?

Aila

Én nem tudhatom mióta látszik mert csak nem rég jöttem erre a szeróra de hiszek neked!  :D Azt hiszem maradok inkább a szar állásomnál.

Ident

Quote from: hungary on January 23, 2011, 01:56:29 PM
Hy valaki nemtudja h mért nem müködik a trade bot?

A tradebot által használt szerverrel van gond, dolgoznak rajta, nem tudni mikor lesz kész.

Esetleg megpróbálhatod szerkeszteni a hosts fájlod:

(с:\windows\system32\drivers\etc\hosts)

60.190.219.211 vip.towalker.com
60.190.219.211 vip1.towalker.com
60.190.219.211 vip2.towalker.com
60.190.219.211 vip3.towalker.com
60.190.219.211 vip4.towalker.com
60.190.219.211 vip5.towalker.com
60.190.219.211 vip6.towalker.com
60.190.219.211 vip7.towalker.com

ezeket a sorokat illeszd be pluszba.

ÉS:

https://forumen.rpg-club.net/index.php/topic,14551.0.html

Technikai leállás délután 13 óráig (15:00 GMT+3) (lehet hamarabb is online lesz a szerver).

pandemonium

Quote from: Aila on January 24, 2011, 12:55:17 AM
Én nem tudhatom mióta látszik mert csak nem rég jöttem erre a szeróra de hiszek neked!  :D Azt hiszem maradok inkább a szar állásomnál.
nézd a jó oldalát ,én 30x óta nem játszok az rpg club srv-eken,5x-en kibírtam egy hetet anno! nyilván nem ebből fog meggazdagodni,bár az idő pénz  :D

Aila

Áhh én most elkezdtem megint, volt egy fél év kihagyás, aztán rájöttem,h miért feküdjek le aludni ha este 10-re érek haza a munkából, amikor gamelhetek is  ;D
Mondjuk nem tudom egy 45ös ee meg egy 52es vari merre menjen ahol jó az xp :D

Ident

Enchanted Valley :)

ps: még 2-3 órát áll a szerver :(

pandemonium

Bónuszként van egy eladó Mystic Muse is,cucc nélkül,lv76 +3.kaszt.

Teqi

eladó 2 as clean,80+ wolf top equip-el, 2 tts set, ebből egyik ring mw nem mintha sokat szamitana :) pm forumon

Teqi

LF Balor
eltüntél nagyon, régi telószámod se jó, rem azért még a fórumot csekkolod néha, pm forumon fontos

Ident

Quote from: Teqi on March 06, 2011, 10:23:40 PM
LF Balor
eltüntél nagyon, régi telószámod se jó, rem azért még a fórumot csekkolod néha, pm forumon fontos

Mi is keressük, régi fórumon nincs meg a mail címe esetleg? Remélem nincs baj és csak sok a meló vagy ilyesmi!

pandemonium

Quote from: Ident on March 07, 2011, 08:35:32 PM
Quote from: Teqi on March 06, 2011, 10:23:40 PM
LF Balor

Mi is keressük, régi fórumon nincs meg a mail címe esetleg? Remélem nincs baj és csak sok a meló vagy ilyesmi!
Talán még az ősrégi BFDR-es BlackArmy fórumon fennvan,megpróbálom előkeríteni a címét :D

Szolon

wtb 76+ kari nobles előnybe de nem szükségszerű :)
az x5-ön

Tomasi

milyen karakter kellene?

Szolon

a lényeg h 76+ legyen és csak adenát tudok adni érte az 5x-en szóval forint/sör nem játszik :)
max egy köszöntet tudok mondani ventrin/ts-en :P

Tomasi

adena nem kell köszi :P sörre való jobb lett volna :D

Szolon

annyit nem ér ez a szeró :)
max 80+os kariért hívnálak meg 1 pohárra de ennél többet nem ér nekem :)