Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

spangli

Na mi a helyzet 15x-en ?  :)

pandemonium

Quote from: Scolo on December 07, 2010, 04:44:31 PM
kik ezek a lámák?!
te még nem unod az l2t baszki?:D
infinity óta nem láttalak.

spangli

Tomasi

Ha van tengernyi időd akkor fasza még mindig gondolom :D

Scolo

néha megunod de időnként rákattansz

Tesla

pandemonium

oemge Tesla.
Jah,azóta se ütötte el a kurva anyámat a traktor,pedig volt annak már vagy 5éve is mikor ezt írtad nekem :D

Tomasi

Quote from: Scolo on December 13, 2010, 03:43:20 PM

Akkor tudsz rákattani ha tengernyi időd van, napi 2 óra játékkal lófaszt nem érsz el ebben a játékban, vagy ha igen akkor max pve harcos leszel :D Nézd meg hogy hol jár az Afterlife meg a Laylow...

Givangel

sot, neha kimondottan jo, ha ezzel baszod el az idodet, es nem agyalsz mas dolgokon :)

Talan ennek koszonheto, hogy most nagyon tolom, bar neha nekem is elegem van belole...

Scolo

Quote from: Tomasi on December 14, 2010, 08:48:22 PM

Akkor tudsz rákattani ha tengernyi időd van, napi 2 óra játékkal lófaszt nem érsz el ebben a játékban, vagy ha igen akkor max pve harcos leszel :D Nézd meg hogy hol jár az Afterlife meg a Laylow...

nem halottál még botról? xP

Tomasi

Quote from: Scolo on December 16, 2010, 02:16:52 PM
Quote from: Tomasi on December 14, 2010, 08:48:22 PM

nem halottál még botról? xP

Bot csak egy ideig megváltás, ha nem buksz le. Nézz meg pár pvp videót azért. 80 fölött hol tudnál botozni? (és nem a hely a lényeg, ezen a serveren csak akkor tudsz nagy/meghatározó clanban lenni ha minimum napi 6-10 órát játszol és van const partyd, ha meg már van const partyd akkor vagy mindenki botozik vagy senki)

Én kicsit sajnálom hogy már nem játszok, mert videókból csak azt látom, hogy folyamat pvp megy PI-n meg FoG-ba :D

Mondjuk ahogy nézem x5 után ez egy kicsit mage server lett. Melee povot nem láttam még.

HB nyitva van már?

Scolo

akárhol tudsz botozni... két karakter senkinek sem tűnik fel ... c1 óta játszom 1 bannt se kaptam :)

almond

Quote from: Givangel on December 16, 2010, 05:28:04 AM

sot, neha kimondottan jo, ha ezzel baszod el az idodet, es nem agyalsz mas dolgokon :)

Talan ennek koszonheto, hogy most nagyon tolom, bar neha nekem is elegem van belole...

Belit?  :D

spangli

Quote from: Givangel on December 16, 2010, 05:28:04 AM

Ja de sajna  előbb utóbb agyalni kell  :D ezt nem lehet megkerülni , max  egy kis időre hibernálod magad .

spangli

Én attól okádok inkább , legalábbis eddigi servereken az volt hogy XXXxx óra elbaszása után , a sok tard küldi sub/nobles/kasztv. stb . Egyszerűen vagy simán csak befailol a server vagy akikkel játszol emquit .

Scolo

miniRockStaR

akkor már kb. mindenki átment 15x-re?
érdemesebb ott játszani?
hány magyar van ott, és mennyi maradhatott 5xen?
Köszi! :)

Scolo

nem tudom de mindenkit várunk! /clanwarstart blackarmy :D

miniRockStaR

és mit éri meg kezdeni, tehát kiegyensúlyozott a szerver? :D

Szolon

Gondolkodom rajta, h mennyek én is 15-re csak félek amire elérem azt a szintet,h tudjam élvezni a játékot addigra az is hanyatlani fog...Inkább maradok

van kb 1000-1500 ember magyar klánról meg nem tudok,ami volt az szétesett és mi páran átmegyünk valami nagyobb klánba.

Scolo

ha valaki esetleg jönni akar fatalillusionba pm Ready :D

spangli

spangli

Boldog karácsonyt a kockáknak is  ;D

Dreamscape

Ident