Kamael female

Started by djk_25, December 26, 2009, 07:21:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

djk_25

Witam. Jestem nowy i właśnie w tym momencie ściągam najnowszego klienta L2. Do tej pory grałem na Dragon-Network.
Mam pytanie, które dla większości graczy nie ma znaczenia, ale dla mnie ma. Czy są wszystkie tekstury zbroi dla kamaeli. Na dragonie Doom light wyglądał jak BW, Zubei jak DC a Nightmane jak Majestic.

kaerin

Gawain

tak jak to powiedzial kaerin.
ncsoft nie stworzyl tekstur dla wszystkich setow kamaeli.

djk_25

ale przepraszam, czyli to oznacza że nawet tutaj na gracji final też nie ma tekstur do setów??? widziałem w necie zdjęcie kamaela female w secie nightmare. mam nawet to zdjęcie na dysku.

Gawain

http://ivory-tower.de/
Fashion -> Kamael -> Male/Female -> Light

valandril

nie ma, wina nc softu. W końcu i tak cały server wygląda jak armia klonów w s/s80.

btw skoro dotychczas grałeś na DN to tak na prawdę w L2 zagrasz po raz pierwszy bo to co tam jest to nie wiele ma wspólnego z prawdziwym l2.
Please smite me (gief -)

djk_25

no właśnie, już nie pierwszy raz spotkałem się z twierdzeniem, że DN to nie jest prawdziwy Lineage. dlaczego? o co w tym chodzi? jeżeli ktoś się tym interesuje i zna dobrze angielski, to czy może odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie ma wszystkich tekstur dla kamaeli i czy w ogóle kiedyś będą?

tak przy okazji Gawain super stronka, nawet nie wiedziałem o jej istnieniu :)

właśnie zassałem grację final. czy myślicie, że mogę spróbować gry na tym serwerze, grając wcześniej cały czas na DN? dam sobie radę? mogę liczyć na pomoc?

reni

Ile razy mamy Ci odpowiadać że nie ma setów i na 90% nie będzie bo to lenistwo NCsoftu -> TWÓRCY GRY.

Arris

NCsoft nie przygotował tekstur, ponoć w przyszłych kronikach mają to wreszcie zrobić. W Gracji Final Plus albo w Epilogu.