Ledai

Started by CrossFire, December 16, 2009, 09:39:10 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nori ledų?

Duok man ledų
20 (76.9%)
Nenoriu
3 (11.5%)
nežinau
3 (11.5%)

Total Members Voted: 24

CrossFire

MinDiuSe

O kokio skonio ledai?  >:(

CrossFire

Revived

Duok žaibą geriau !!!!  ???

mk89

CrossFire

mk89

iPKu

mk89

kai nekyla dar smagiau :d

Akirakei

gal kas turit papigiai parduot tinklo plokste 100Mbps connection  & UP siauliuose ar netoli kur

CrossFire

iPKu

Quote from: CrossFire on December 17, 2009, 03:18:53 PM
Quote from: iPKu on December 17, 2009, 03:14:00 PM
nekyla cia postu countas baikit fludint :))

PS. http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Meile

Loši Aion'ą? :D

Japp.. Kazkaip pradejau, vat taip gavos kad be clan'o esu, o ka galejau solo budamas pasiekt viska esu pasiekes, levelis, itemai.. Tad be clan'o, nelabai beturiu ka veikti in-game. O pas ka eiti irgi nelabai matau - pas redcarpet'a netinka man..
4buss ju ally. O y kitus clan'us einant butu tas pac kas be clan'o but ir solint. Tad galvoju reikia pabanadyt, aion'a.. Seip visai nieko - taciau vistiek, l2 lieka l2, jei bus kur grysti - manau grysiu :)

CrossFire

Quote from: iPKu on December 17, 2009, 03:46:51 PM

Japp.. Kazkaip pradejau, vat taip gavos kad be clan'o esu, o ka galejau solo budamas pasiekt viska esu pasiekes, levelis, itemai.. Tad be clan'o, nelabai beturiu ka veikti in-game. O pas ka eiti irgi nelabai matau - pas redcarpet'a netinka man..
4buss ju ally. O y kitus clan'us einant butu tas pac kas be clan'o but ir solint. Tad galvoju reikia pabanadyt, aion'a.. Seip visai nieko - taciau vistiek, l2 lieka l2, jei bus kur grysti - manau grysiu :)

3-4 savaitės ir iQuit bus. Pamatysi. ;]

Airis

Quote from: CrossFire on December 17, 2009, 03:50:44 PM
Quote from: iPKu on December 17, 2009, 03:46:51 PM

3-4 savaitės ir iQuit bus. Pamatysi. ;]

Man uzteko 10+ lvl pakelt nusibodo Questint

iPKu

Quote from: Airis on December 17, 2009, 06:25:38 PM
Man uzteko 10+ lvl pakelt nusibodo Questint

Na matai, man asmeniskai jau geriau questint nei grindint.. questai tai nors veiksmo yra kazka darai.. o ne dienu dienas mobus tuos pacius per ta pati musi.

Retail'as nuo ten tu visu bugovu privatu javos su speedhackais irgi daug kuom skirias, parciai ir t.t. :)

sTrafe

zaibas Džžžžžžžžžžžžžžžžž

mk89

sTrafe