[x30] Sytuacja Polityczna na serwerze

Started by Noale, December 01, 2009, 04:24:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Be3

Z klanow które coś robią konkretnego na x30 nikt się nie rusza na x5 a już napewno nie na dexa gdzie nie dość ze kronika hb to jeszcze zbugowana :p

Toxic

Wiele osób, grup planuje przejście na x5 przynajmniej na próbę bo x30 to już porażka. Niestety nie ma żadnej alternatywy dla tego serwera wiec spora ilość ludzi ma nadzieję, że przynajmniej x5 administracja się zajmie a nie oleję jak ten już istniejący.

BadDude

Quote from: Be3 on January 29, 2010, 08:09:59 PM
Z klanow które coś robią konkretnego na x30 nikt się nie rusza na x5 a już napewno nie na dexa gdzie nie dość ze kronika hb to jeszcze zbugowana :p
najlepsze jest ze smieja sie ze tu nikt nic nie naprawia, a u nich nie lepiej :D
dzialaja juz im chociaz fortece?

kaendril

na nowym servie dexa maja juz byc pliki graci te same co tu

BadDude

Quote from: kaendril on January 31, 2010, 04:09:56 AM
haha kto ci takich glupot nagadal? na dexie ma byc dexbound i moze w przyszlosci wprowadza zjebana gracie epilogue (sama gracia epilogue jest wporzo, ale to nad czym oni pracuje to totalne dno)
nie wiem kto ci takie info dal - 100% fake

jonek

Quote from: Toxic on January 30, 2010, 02:15:19 PM
Wiele osób, grup planuje przejście na x5 przynajmniej na próbę bo x30 to już porażka. Niestety nie ma żadnej alternatywy dla tego serwera wiec spora ilość ludzi ma nadzieję, że przynajmniej x5 administracja się zajmie a nie oleję jak ten już istniejący.

wbrew pozorom admini sie tym zajmuja tylko ze maja widocznie slaba wiedze i nie zadobrze im idzie. olewac tez nie olewaja community. oni poprostu ani be ani me po angielsku wiec nic ci nie napisza a "opiekunowie" miedzynarodowego community nie sa w stanie nic konkretnego napisac dopoki ktos im nie powie co sie dzieje a jak to zwykle bywa admini nie bardzo lubia sie dzielic newsami.

co do dexa. catalin jest zbyt zarozumialy i zadufany w sobie oraz swoim serwie, dlatego co chwile bredzi ze ma wszystko super a tak naprawde postep jest biedny a kazdy update to poprawki poprzednich.

Quote from: kaendril on January 31, 2010, 04:09:56 AM
poczytaj watek o ich nowym serwie a znajdziesz post gdzie catalin twierdzi ze pliki tutaj sa zjebane i on robi lepsze.

Toxic

Quote from: jonek on February 01, 2010, 02:34:25 PM

wbrew pozorom admini sie tym zajmuja tylko ze maja widocznie slaba wiedze i nie zadobrze im idzie. olewac tez nie olewaja community. oni poprostu ani be ani me po angielsku wiec nic ci nie napisza a "opiekunowie" miedzynarodowego community nie sa w stanie nic konkretnego napisac dopoki ktos im nie powie co sie dzieje a jak to zwykle bywa admini nie bardzo lubia sie dzielic newsami.

W tematach o donate  umieją co nieco napisać ale już w temacie o skilach z certyfikacji na bugu np  nie bardzo. Minął miesiąc od tego jak było zgłoszone i skile nadal są wiec pewnie tego nie zmienią. O sprawie ładnie zapomniano. Moim zdaniem po prostu wiedza że mają monopol i nie ważne co zrobią i tak spora ilość ludzi będzie grać więc im to wisi. Powstanie nowy serwer, sporo się już zadeklarowało na różnych forach "nowych" . Oby tylko administracja dopełniła chociaż jednej obietnicy i przygotowała sprzęt tak żeby nie było sslagów bo na x5 bug z x30 może jednak bardziej boleć

jonek

zalatwic psrawe doty to 5 min. naprawic bug to niekiedy sporo roboty. z tego co wiem serw x1 jest bardzo "dopieszczony" przez adminow. moze i x30 mniej sie interesuja ale napewno cos robia bo inaczej zniknie im dota.

reni

na 30x nie ma co na to liczyć, prawdziwe klany i miejmy nadzieję strony konfliktu równoważące balans na serwerze będą dopiero na 5x. Wszystko się okaże po 1 marca. 30x to dead/test serwer więc whatever..

yaw85

Ja też jestem ciekaw jakie będzie podejscie adminów do x5, w każdym razie pliki są na tyle dobre, że nawet pozostawione same sobie powinny nam zapewnić zabawe na poziomie.... a przynajmniej mam taką nadzieje :D

reni

5x będzie ich najlepszym serwerem, najbardziej zaludnionym i najbardziej dochodowym więc miejmy nadzieję że otoczą go opieką.

aLittle

O to nie trzeba się akurat martwić. Jako że Genocide wybiera się tutaj, to na pewno poprawią sytuację finansową rpg. Kto grał na azure ten wie o co chodzi ; )

jonek

Quote from: aLittle on February 14, 2010, 03:54:34 PM
O to nie trzeba się akurat martwić. Jako że Genocide wybiera się tutaj, to na pewno poprawią sytuację finansową rpg. Kto grał na azure ten wie o co chodzi ; )

z tego wynika ze to chyba nie to genocide

Quote from: CJ2000 on February 14, 2010, 06:02:12 AM
Clan Name: Genocide
Clan Leader: BossQ
Clan Website(if any): GenocideClan.net
Is Recruiting: Temporarily
Previous Servers(if any): New to game

aLittle

To to samo Genocide, jednakże bez core memberów ; )

miou

1. ryjek bedzie gral?
2. aYotard zadotuje wiecej
miou/redhotchilli

orthos

Check forum Miou, ogar EE by się przydał, right młoda? 8)

xForce

miou

jak ja nigdy tego forum na oczy nie widzialem... dawali mi jakies linki to tu to tam ale ktoby mial na to czas :D

btw. Force a Ty gdzie znowu zniknales?
miou/redhotchilli

xForce

Quote from: miou on February 16, 2010, 10:51:47 AM
jak ja nigdy tego forum na oczy nie widzialem... dawali mi jakies linki to tu to tam ale ktoby mial na to czas :D

mam 3 egzaminy jeszcze, a i nie chce mi sie na x30 grac - czekam na x5 :S

miou

Quote from: xForce on February 16, 2010, 02:26:23 PM
Quote from: miou on February 16, 2010, 10:51:47 AM

mam 3 egzaminy jeszcze, a i nie chce mi sie na x30 grac - czekam na x5 :S

ja dzisiaj mikre o 18.30 poprawiam :D i zmiast ogarniac warunki monopolu siedze na lolforum -,-
miou/redhotchilli

Jacky

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

vince

może to nie odpowiedni temat,
ale po tym co ostatnio dzieje sie na servie z dupowaniem itemów,
quit czy zostajecie..? ;D

Toxic

Quote from: vince on March 24, 2010, 07:39:34 PM
może to nie odpowiedni temat,
ale po tym co ostatnio dzieje sie na servie z dupowaniem itemów,
quit czy zostajecie..? ;D

to nie jest "ostatnio", lagi male ale jednak były już kilka dni po starcie. Robiąc q na 40lvl niechcący zduplowałam q itemka. Przypuszczam ze ci co grali na x30 albo dowiedzieli się od znajomych z tego buga korzystają od początku:)