[x30] Sytuacja Polityczna na serwerze

Started by Noale, December 01, 2009, 04:24:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

NullPoint

Jakos nie wieze zeby sie polaczyli skoro non stop sie leja miedzy soba

Toxic

Quote from: killer625 on December 04, 2009, 05:25:06 PM
szanse na stworzenie jakiejś opozycji ma: meow,uniques,4business i screamz. o ile połączą sie jakoś i będą mieć conajmniej 5 aktywnych party, bo to minimum żeby robić wszystkie epiki i ważne instancje na GF.

W tej chwili część uniqów przeszła do meow już.

Gawain

ale to chyba nie o tym temat, przynajmniej tak mi sie wydaje.

1nsane

Hehehe :) Troche tutaj tak sobie pykam i zauważyłem, jak to na większości serwerów jest, gdzie jeden klan wyraźnie dominuje, reszta klanów zamiast się zebrać w kupe, zorganizować to widząc, że nie mają szans z tym klanem, tłuką się nawzajem itp. itd. Dla mnie to troche śmieszne nigdy nie mogłem zrozumieć, dlaczego tak jest... Bez sens... A najczęściej est tak, że takie wary wywoływane są przez to, że jakaś jedna osoba z jednego klanu spkowała pare razy osobe z drugiego klanu i od razu war jest.... n/c ale.... Whatever...

Co do klanów które moga coś tam zdziałać to tak jak pisali, meow, uNiQues, ncuxy, Avatars i może pare innych których nie zauważylem :)

Najlepiej to zamiast ally zrobić taki klan jak ETC, jeden klan, lvl 10 all klan skille, const party, średnio 70 osób online i można coś zdziałać. Jak na siege ETC mają pewnie ze 120 osób online to można się pobawić w pomaganie innym klanom przejąć zamek :)

Ale liczę, że w końcu będzie taki klan, który dorówna ETC'kom i to dopiero będą widowiskowe PvP, a nie jedna bańka i 30 osób nie ma ;]

killer625

120 osob online :O ten twoj sredni online to lol ^^ 70 osob to rzadko kiedy na siege'ach jest ^^ srednio na siege weekend mamy 7 party czyli kolo 63 osob ;d

kaendril

Quote from: 1nsane on December 06, 2009, 07:16:31 PM
Hehehe :) Troche tutaj tak sobie pykam i zauważyłem, jak to na większości serwerów jest, gdzie jeden klan wyraźnie dominuje, reszta klanów zamiast się zebrać w kupe, zorganizować to widząc, że nie mają szans z tym klanem, tłuką się nawzajem itp. itd. Dla mnie to troche śmieszne nigdy nie mogłem zrozumieć, dlaczego tak jest... Bez sens... A najczęściej est tak, że takie wary wywoływane są przez to, że jakaś jedna osoba z jednego klanu spkowała pare razy osobe z drugiego klanu i od razu war jest.... n/c ale.... Whatever...

Co do klanów które moga coś tam zdziałać to tak jak pisali, meow, uNiQues, ncuxy, Avatars i może pare innych których nie zauważylem :)

Najlepiej to zamiast ally zrobić taki klan jak ETC, jeden klan, lvl 10 all klan skille, const party, średnio 70 osób online i można coś zdziałać. Jak na siege ETC mają pewnie ze 120 osób online to można się pobawić w pomaganie innym klanom przejąć zamek :)

Ale liczę, że w końcu będzie taki klan, który dorówna ETC'kom i to dopiero będą widowiskowe PvP, a nie jedna bańka i 30 osób nie ma ;]

1. ncuxy nie graja, meow przechodzi do uniqe co i tak nic im nie da bo tak i tak dostaja po dupie
2. etc ma 10lvl z doty wiec potrzebni sa ludzie z kasa a nie zgrani
3. skilli klanowych to podobno gowno maja xd
4. a sredni onlie to zalezy od momentu czy jest gm bo jak nie ma to wtedy wiecej botow loguja to im troche skacze
5. i na siegu etc ma 6x ludzi i to i tak im starczy xd
6. szukajac klanu ktory moze dorownac etc wybrales te ktore nie istnieja albo daja dupy wiec widze spostrzegawczy jestes xd

killer625

Quote from: kaendril on December 07, 2009, 01:23:42 AM

1. ncuxy nie graja, meow przechodzi do uniqe co i tak nic im nie da bo tak i tak dostaja po dupie
2. etc ma 10lvl z doty wiec potrzebni sa ludzie z kasa a nie zgrani
3. skilli klanowych to podobno gowno maja xd
4. a sredni onlie to zalezy od momentu czy jest gm bo jak nie ma to wtedy wiecej botow loguja to im troche skacze
5. i na siegu etc ma 6x ludzi i to i tak im starczy xd
6. szukajac klanu ktory moze dorownac etc wybrales te ktore nie istnieja albo daja dupy wiec widze spostrzegawczy jestes xd

niech zgadne, nofear member ?
1. moze i dostaja po dupie ale mysle ze na ta chwile maja juz wiecej epikow niz wy grajac tu od startu serwera.
2. z doty to ty powinienes kupic zdrowy rozsadek.
3. zostawie to bez komentarza bo nie chce mi sie pisac jak bardzo nie masz pojecia o ETC.
4. sredni online jest jaki jest i to czy jest GM czy nie to nie ma nic do tego.
5. tu akurat masz racje, dziwne jest to ze dzielac te 6x ludzi na pare siege zone i tak dajemy rade zrobic to co chcemy.
6. lepsze meow czy uniques ktorzy sie lacza, i beda mogli robic wszystko co gracia final ma do zaoferowania, niz nofear ktore zapewne nie ma zielonego pojecia co to tiat czy ekimus.

pozdro.

kaendril

ta tylko nawet te polaczne meow i uniqes daja dupy i boja sie oddac wara etc czy nofear, i co z tego ze maja epiki skoro nie umia ich wykorzystac i tak dostaja po dupie, to jeszcze gorzej swiadczy o nich niz o nofear xd

killer625

nofear ma jakis dynasty set ? ;p nawet ludzie co zaczeli miecha temu czy nawet jeszcze mniej juz sie w dynasty ubieraja ^^

kaendril

no i co ze iniqe ma dynasty seta? :| i tak daja dupy.. wiec co to ma za znaczenie? to jeszcze bardziej ich osmiesza niz nas ;]

killer625

tyle ze was osmiesza fakt iz nofear gra na serwerze od bety ;p a te klany zaczely grac 2-4 tygodnie temu ;d i idzie im lepiej niz wam ^^

Sear

@killer625
zauwaz tylko jedna rzecz... hb zostalo otwarte jakis miesiac temu, NoFear wtedy mialo juz wojne z ETC i od poczatku nic nie moglismy tam zrobic bo co chwile sie trafialo na jakies party z hero lvl 83-85... gdy odwolalismy wojne ETC( jako jedyny klan ktory chodzil na rozne pvp o epiki i normalnie w terenie. jako jedyni probowalismy cos zdzialac) nagle pojawily sie posty TruBiroha na forum ze oferuje roznego rodzaju pomoc dla slabszych klanow, kiedy my tego czasu w ogole nie mielismy. To jakis rodzaj strachu przed byciem klanem 140 osobowym full PvE??

Arris

Quote from: killer625 on December 08, 2009, 04:57:31 PM
tyle ze was osmiesza fakt iz nofear gra na serwerze od bety ;p a te klany zaczely grac 2-4 tygodnie temu ;d i idzie im lepiej niz wam ^^

Eee.. gramy tu od bety? O_o Zresztą przynajmniej od momentu gdy ja doszedłem do NF tak wielu ludzi się zmieniło... przewinęło przez ten klan i serv. Aa można by wyliczać w nieskończoność. BTW +1 Sear. Tak samo bym odpowiedział. A te klany co przyszły 2-4 tyg temu... ja chciałbym je zobaczyć właśnie jak by sobie radziły mając po pierwszych 2 tygodniach wara 2 stronnego z wami ;]

jonek

Quote from: kaendril on December 08, 2009, 03:55:35 PM
no i co ze iniqe ma dynasty seta? :| i tak daja dupy.. wiec co to ma za znaczenie? to jeszcze bardziej ich osmiesza niz nas ;]

/OFFTOP

ty osmieszasz siebie i klan swoimi wypocinami

wroc do szkoly.

NullPoint

bardziej tego klanu sie osmieszyc juz nie da  ;D

Black

nie srajcie, a grajcie ...

Obsmarowywać inni klan może każdy na forum, może spróbujcie ING a nie ;p

kaendril

tylko ze ig sie boja i cale party daja party recall, wiec nie pozostaje im nic innego jak offtop na forum ;)

jonek

Quote from: kaendril on December 10, 2009, 03:21:17 PM
tylko ze ig sie boja i cale party daja party recall, wiec nie pozostaje im nic innego jak offtop na forum ;)

zwrocenie uwagi ze jestes analfabeta nie ma nic wspolnego z flame miedzy klanami w tym temacie.

zeby nie bylo znowu off

ETC rzadzi na serwerze. meow cos kombinuja zeby im dorownac, a reszta ssie i tylko walczy na forum zeby udowodnic ze tak nie jest.

osobista opinia osoby ktora nie jest w zadnym z klanow prowadzacych flame war.

Toxic

woa

1nsane

Karmian User 4ever?  :o

Obsmarowywać kogoś, kogo nie lubimy... Taaaak! Jesteście w tym mocni. Brawo. Tylko czemu nie możecie być tak mocni IG? Fakt faktem, jedynym klanem przez jakiś czas stawiającym ciągły opór (PvP BAIUM, AQ itp) to był NoFear. Nie wiem jak teraz jest ale przez jakiś czas tak było, reszta pewnie farmiła non stop HB/Gracie itp itd.  a na pvp bała się przyjść, by nie stracić %%.... Nie wiem, to są tylko takie moje domysły, jak było w rzeczywistości, Wy wiecie sami najlepiej :)

I tak poza tym, zamiast najeżdżać na NoFear że oni to tacy, śmacy i owacy, może byście się w końcu pogodzili, PK'neli siebie nawzajem, żeby wam ulżyło, i ogarneli jakieś ally. Skoro tacy wszyscy mocni są oprócz NoFear, to może Wy spróbujecie coś zdziałać? Ehh... ;p
Będzie pewnie tak jak na Wrathu :)  Gehenna przez długi długi czas jednego klanu/ally :)

Gawain

NoFear ostatnio prawie nie widac. Nie wiem gdzie chlopaki (i dziewczyny) sobie farmia, ale sporadycznie widuje czlonkow NF.

To raczej Meow i 4business cos zaczyna robic teraz.

Isildur

Gawain co stało się z PolarBears ? Opowiedz proszę jak to próbowaliście stawić czoła etc ... w porównaniu do NoFear, srry zapomniałem Polary zrobiły emoquit. Acha i w ilu klanach już byłeś ?  ;) to dość nie " Loyal "  pozdrawiam i życzę ci powodzenia.

jonek

Quote from: woa on December 10, 2009, 08:16:50 PM
Jonek the karmian ninja!
Quote from: 1nsane on December 12, 2009, 01:15:46 AM
Karmian User 4ever?

wlansie potwierdzacie co wasz klan reprezentuje soba. nie jestem z zadnego klanu ktory na was jedzie ani nie zrobilem tego osobiscie a wy jedziecie z flame bo wyrazilem osobista opinie.

chociaz w sumie walczcie dalej na flame to moze chociaz hero na forum bedziecie mieli.

1nsane

Quote from: jonek on December 12, 2009, 12:34:26 PM
Quote from: 1nsanelink=topic=1259.msg12731#msg12731 date=1260465410
Karmian User 4ever?

wlansie potwierdzacie co wasz klan reprezentuje soba.
[/quote]

Heh, te Karmian user 4ever nie było do Ciebie, po prostu tak mi się napisało, nic do Ciebie nie mam człowieku. A poza tym nie gram w żadnym klanie (narazie) więc luzik.

Ja tylko napisałem, że NoFear stawiało ciągły opór, a to jak jest teraz, to może się coś zmieniło:
Quote from: 1nsane on December 12, 2009, 01:15:46 AM
Fakt faktem, jedynym klanem przez jakiś czas stawiającym ciągły opór (PvP BAIUM, AQ itp) to był NoFear. Nie wiem jak teraz jest ale przez jakiś czas tak było,
To była według mnie taka walka z wiatrakami...
Teraz może rzeczywiście Meow i 4b coś zaczynają robić, tylko czemu tak późno?