RPG-CLUB serverio informacija ir politikos aptarimas

Started by iPKu, November 22, 2009, 01:22:59 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Natsumi

Quote from: Satyr on November 28, 2009, 08:33:01 PM
Quote from: CrossFire on November 28, 2009, 08:13:21 PM
Monitoriaus rezoliucija netraukia 1600x1200, tai nedarysiu... O tu žiūriu atsibaudęs esi, nes verki dėl flame paprasto. QQ moar b1tch

Cia naujas kaimietishkas bazaras? "Atsibaudes", nezinau tokio zodzio lietuviu kalboj. Leisk paklaust ishsisokeli kur mano verksmus matai? Verciau nebent is juoko, nes pasiziurejus is sono i tokius didvyrius kaip jus tai tikrai vitaminas C gaminasi. Nevisprociai esat, tiek vieni, tiek kiti. Baisiai suaugusius vaidinat, bet realiai penkiolikiniu armija esat.
bent zek vitamono c uzteks :) man 16 ! :O
change it

Airis

CrossFire

Monitoriaus rezoliucija netraukia 1600x1200, tai nedarysiu... O tu žiūriu atsibaudęs esi, nes verki dėl flame paprasto. QQ moar b1tch

Cia naujas kaimietishkas bazaras? "Atsibaudes", nezinau tokio zodzio lietuviu kalboj. Leisk paklaust ishsisokeli kur mano verksmus matai? Verciau nebent is juoko, nes pasiziurejus is sono i tokius didvyrius kaip jus tai tikrai vitaminas C gaminasi. Nevisprociai esat, tiek vieni, tiek kiti. Baisiai suaugusius vaidinat, bet realiai penkiolikiniu armija esat.

Gerai, kad tokiu žodžių yra. Ir log off iš one.lt padaryk. K? k

Natsumi

Quote from: CrossFire on November 28, 2009, 08:47:41 PM

50y50 30y1? ;)) ir forumjukas liudji :<
change it

sTrafe

Akirakei

Natsumi

change it

Satyr

Na, nebeturi ka pridurti, vel bandai suvelti kanors tokio, nuo ko visas penkiolikiniu pulkas kikena? "One" bajerius gali savo klasej skaldyt. O tokie "zhodziai" vadinami rasytiniu "slengu", bet perjaunas dar suprasti ir atskirti esi kogero.

ps: pavaryk dar to savo zodynelio dzukishko, man patinka..   8)
My pain is sharp and constant!

Akirakei

Quote from: Satyr on November 29, 2009, 12:35:46 AM

Na, nebeturi ka pridurti, vel bandai suvelti kanors tokio, nuo ko visas penkiolikiniu pulkas kikena? "One" bajerius gali savo klasej skaldyt. O tokie "zhodziai" vadinami rasytiniu "slengu", bet perjaunas dar suprasti ir atskirti esi kogero.

Kokiam klane dabar pats sedi ir ar cia taspats satyra is syg?

charlie

Satyr

Quote from: AkirakeiKokiam klane dabar pats sedi ir ar cia taspats satyra is syg?

O klanas sudaro skirtuma, jeigu esu viename, ar kitam klane, tai negaliu issakyti savo nuomones apie tavo klanioku, ar kitos faunos nusishnekejimus? Sedziu international klane, butent del to, jog lietuviu zaidejai pernelyg nesubrende.

Ne, ne satyra as is syg, neishsivaizduoju nei kas jis/ji buvo ir bendro nebent tiek, jog nicas bent forume panasus nors atskiras reiksmes turi.

Quote from: charlie on November 29, 2009, 01:37:26 AM
jei ka satyra buvo panele......  ???

Ne, as ne panele, aciu dar tiek negeriu.

sTrafe

Quote from: Akirakei on November 28, 2009, 11:37:53 PM
Quote from: sTrafe on November 28, 2009, 11:29:19 PM
o kude nelosiat jus? :/
Vel poros savaiciu game ?

Taigi zaidziam
Kazkaip matos nickai po scream/meow crestu, o jusu tai nelabai.
Turbut as aklas =)
Quote from: Satyr on November 29, 2009, 02:40:07 AMO klanas sudaro skirtuma, jeigu esu viename, ar kitam klane, tai negaliu issakyti savo nuomones apie tavo klanioku, ar kitos faunos nusishnekejimus?
Jam idomu kokiam klane sedi, kad galetu pastumt  ::)

Akirakei

Man siaip del idomumo norejos suzinot klana, nes mates, kad ne is unique islindes ir netriedzia nesamoniu kaip eilinis forum warrior wannabe

Satyr

Quote from: Akirakei on November 29, 2009, 04:34:01 AM
Man siaip del idomumo norejos suzinot klana, nes mates, kad ne is unique islindes ir netriedzia nesamoniu kaip eilinis forum warrior wannabe

Dekui, priimsiu tai kaip komplimenta ;)

Na kad lietuviu klabai tokie pats matai, tai ir nesinori eiti ir smirsti ten tarp tokiu veikeju. O tie kurie atrodo padoriau, tai nelabai ir recrutina is sono, labiau vis draugus/pazystamus kazkiek ima, o as nelabai megstu lysti i akis, karta paklausi, ne tai ne ir nesuki galvos, kitur vietos po saule ieskai :)

CrossFire

ps: pavaryk dar to savo zodynelio dzukishko, man patinka..   8)

Lenkas, tu išmok rašyt... Kai išmoksi tada grįžk, ok? Nu ir ką tu man, kad aš Dzūkas? Aš dzūkas ir tuo didžiuojuosi, o tu šūdlenkis esi, tai slėpkis.

Satyr

Quote from: CrossFire on November 29, 2009, 09:15:30 AM

ps: pavaryk dar to savo zodynelio dzukishko, man patinka..   8)

Lenkas, tu išmok rašyt... Kai išmoksi tada grįžk, ok? Nu ir ką tu man, kad aš Dzūkas? Aš dzūkas ir tuo didžiuojuosi, o tu šūdlenkis esi, tai slėpkis.

Matai, as kogero lietuviskesnio kraujo nei tavo visa gimine sudejus, mano gimines medis siekia beveik 400metu, ir patikek ten nera lenku, rusu ar kitu tautu atstovu, tad patarciau nekalbet to, del ko nesi uztikrintas. ;) Tipo privalau rasyti lietuviskom raidem? Kaip noriu, taip rasau, vien tai, kad rasai lietuviskom raidem, protingesniu taves nedaro, nei labiau subrendusiu beje. Atsirado lietuvos patriotas mat, balsuot teises neturintis.

PS: Siuntinek savo draugus vienur, ar kitur.. oi.. palauk.. tokiu neturi?!?..

CrossFire

Quote from: Satyr on November 29, 2009, 10:28:25 AM
Quote from: CrossFire on November 29, 2009, 09:15:30 AM

Matai, as kogero lietuviskesnio kraujo nei tavo visa gimine sudejus, mano gimines medis siekia beveik 400metu, ir patikek ten nera lenku, rusu ar kitu tautu atstovu, tad patarciau nekalbet to, del ko nesi uztikrintas. ;) Tipo privalau rasyti lietuviskom raidem? Kaip noriu, taip rasau, vien tai, kad rasai lietuviskom raidem, protingesniu taves nedaro, nei labiau subrendusiu beje. Atsirado lietuvos patriotas mat, balsuot teises neturintis.

PS: Siuntinek savo draugus vienur, ar kitur.. oi.. palauk.. tokiu neturi?!?..

GO home, polak.

XrienPapadios

World Of Tanks
www.worldoftanks.ru

Pipiras

ir kam tau ta info? ;D kai sena boba pletkus viena ausim rankioji poto savo istorijas kuri ;D

MinDiuSe

sTrafe