RPG x15 WC 79 LF CP

Started by polonezz, December 03, 2010, 11:30:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

polonezz

RPG x15
WC 79 LF CP . pm tutaj lub w grze nick: Polonez
mam wc na 79 / bd 63 .
Godziny grania  od 16-18   do 24 - 01

Wakka

odezwij sie do mnie w grze nick Wakka

Omen

our const have 3 polish guys (the party leader is polish) and we are looking for wc, pm shaded for more info
https://forumen.rpg-club.net/index.php/topic,8447.30.html

placek666

zaznaczam DRAMA MAKER!! nie polecam typa
E U L O G Y

polonezz

eulogy nie musisz urkywac sie pod fake nickiem , skoro takis madry i lubisz pisac o kims zle to z checia napisze i o tobie "was" , mialem tego nie robic bo uwazalem ciebie za rozsadnego , ale widze ze sie  grobo mylilem , chyba bd sie wam wyrkuszyl  hehehe ciekawe dlaczego ;D  pewnie przez to samo co DC wczesniej zrobil a bd sie w to nie bawil i sam podjal sluszna decyzje ,  LF DC to CP ^^ , zamiast zaogniac sprawe miedzy nami zrobil bys odwrotnie jesli dotarlo do ciebie to o co prosilem zeby ci przekazal kolege ktory tobie mnie polecil.

placek666

ich wchuj lamusie, poczytaj gdzies na czym polega gra w CP potem otwieraj morde.
ukrywam sięwchuj majac w podpisie sygnaturke ^^

TAK POLONEZ NAPSIZE WSZYSTKIM OKRADLISMY CIE WBIJAJC CI 79lvl, DAJAC CI KOSZULKE Z CP +4, ITEMY NA SUBE! TO JEST SCAM WCHUJ!!
ODEBRALISMY SWOJEGO WOLFA KTOREGO CHUJ NIE EXPILES, A DOSTAŁES ZA FRAJER Z TOP EQ.

PRO WC, PRO DRAMA MAKER, PRO IDIOTA

NIE WIEM CZY ZAUWAZYLES ZE OD POCZATKU JAK DOSZEDLES DO NAS MIELISMY Z CIEBIE TAKA BEKE ZE SIE W PALE NIE MIESCI, POPROSTU JESTES KRETYNEM
E U L O G Y

Morff

Quote from: placek666 on December 11, 2010, 11:15:16 PM
ich wchuj lamusie, poczytaj gdzies na czym polega gra w CP potem otwieraj morde.

TAK POLONEZ NAPSIZE WSZYSTKIM OKRADLISMY CIE WBIJAJC CI 79lvl, DAJAC CI KOSZULKE Z CP +4, ITEMY NA SUBE! TO JEST SCAM WCHUJ!!
ODEBRALISMY SWOJEGO WOLFA KTOREGO CHUJ NIE EXPILES, A DOSTAŁES ZA FRAJER Z TOP EQ.

NIE WIEM CZY ZAUWAZYLES ZE OD POCZATKU JAK DOSZEDLES DO NAS MIELISMY Z CIEBIE TAKA BEKE ZE SIE W PALE NIE MIESCI, POPROSTU JESTES KRETYNEM
Ale z Ciebie pajac , jeżeli chcesz na kogoś źle pisać. To idź i pisz w flame topic , a nie piszesz i oczerniasz typa który tylko chce znaleźć const.

polonezz

Quote from: placek666 on December 11, 2010, 11:15:16 PM

Skoro już zacząłeś ćpunie ze zryta bania to jedziemy

1. Na wszystkie koszulki z CP farmilismy razem , a kto dostal 1 koszulke ? oczywscie TY pajacu  , a ja jako jeden z ostatnich
2. Sube ty mi pomogłeś zrobić ? nie rozpierdalaj mnie bałwanie jebany , co najwyżej pomógł mi miou na aniołach i chyba jeszcze jedna osoba nie pamiętam nick logując mnie na jednego z RB nie pamiętam już czy była w ogóle taka sytuacja ze mnie logowal  , a nie uogólniasz cale CP.   Wyfarmiliscie mi WC na 79 ? , chyba sobie idioto , kto bil labe 78 bez S-wep. , jak biłeś później raidy i skąd się brały itemy na to żeby zarobić na twój obsrany set lamusie na którego nie zasługiwałeś bo jesteś totalnym nie ogarem , czym sobie sube wyexpiles albo inni z CP międzyczasie jak bylem offline w przeciągu dnia , dla mnie specjalnie wyexpiliscie WC 79? , żeby później mnie wyjebać bo się wkurwiłem o to ze przez ostatnie 3 dni przed wyjebaniem wchodząc na acc zawsze leżałem , przyznam racje nie powinienem był tak ostro się wkurwiać , ale jak ty nazywasz mnie "DRAMA MAKEREM" ,  po 1 akcji to ty masz banie jak ZDEBILAŁY dzieciuchowaty 13-latek .
3. Mówisz o pro ?  śmiechu warte ile razy wjebaliśmy bo nasz BP nie potrafi ogarnąć postaci , na każdym pvp, zawsze starałem się bić i robic co mogłem nawet na expie nie stałem jak ciota skoro mówisz o pro WC tylko starałem się lać czym miałem debilu.
4. Po 1 czyj był wilk ?  Oczywiście tego BD który od was po mnie odszedł  a później tego wilka nie dostał z powrotem.  Braliście sobie go do expiania subek I czym tu się dziwić ze ja mając 78 lvl miałem go szybko expic bezmozgu  . Ja nie dostałem NIC żadnych itemow , jak wrzucałem całą kasę i wszystkie swoje matsy to się pytałem czy w końcu coś będę mieć , "kase wrzucasz na top EQ dla wilkow ." a kiedy już dostałem a może inaczej pożyczyliście mi wilka  " czy to będzie już mój wilk na stale? ,-tak twój " a co się później okazało gówno jak widać . Dokładnie dzień wcześniej przed wyjebaniem wychodząc z acc miałem jeszcze 10 baniek a na drogi dzień gdy wchodziłem na chara już tylko 5.  Wiem ze to jest kropla w morzu tego co dawałem , ale chodzi o sam fakt , zostawiliście mnie z niczym KOMPLETNIE Z NICZYM , wrzucałem wszystkie matsy jakie miałem i cala kasę tak jak mówiliście żeby na acc było co najwyżej 10kk .
5. Po tym jak mi powiedziałeś że nie chcecie ze mną już grac , miałem TYLKO pretensji o to ze nie dostałem nic z tego co wkładałem , nie wspomnie już o Quescie na Earth Stony który sobie zrobiliście na mojej postaci , nie bylem na to zły dopóki nie wyjebaliście mnie z CP że zrobiłem (tak nazywaną  przez was) "DRAME". Nawet nie powiedziałeś konkretnie dlaczego mnie wyjebaliście ale to wyszło później jak napisałeś swojego posta ( przez "DRAME")
6. Po wyjściu z TS'a napisałem ci na priv ze powinienem dostać jakaś kasę chociaż , ty mówiłeś co innego , to żeby cie wkurwić odpisałem ci że będę o was rozpowiadać ze jesteście złodziejami . Lecz później doszedłem do wniosku ze nie powinienem był tego pisać, i poprosiłem ( bo mnie zablokowałeś ) kolegę który tobie mnie polecił a żeby napisał że przepraszam za to co napisałem wcześniej. Jedynie tobie zachciało się robić FLAME na forum bo musisz unieść się dumą zamiast zachować się normalnie.

placek666

ha co za beka z typa...
1. bo gram biszopem? trudno zeby lol wc dostal 1 koszulke
2. wyfarmilismy sobie wc na 79? kurwa ty masz naprawde sieke z mózgu, grajac w cp nie ma mowy o robieniu czegoś "SOBIE" tylko wyfarmilismy Cie cwoku po to zeby pt mialo lepiej (plakac o to ze dostal za free 79 lvl QQ)
3. buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha skurwiel jest niemozliwy
4. hmmm no nie wiem skad masz taki newsy ale sam go wrzucil do cwh ;p KURWA CZLOWIEKU PLACZESZ O TO ZE ZUZYWAMY SPIRIT ORE I SUMMON CRY i wiecznie masz mało! inni zuzywaja SSy do expienia Ciebie i nie placza... dobrze pokurwiony jestes oj dobrze...
5. WYJEBALISMY CIE BO JESTES PIZDA, KRECISZ DRAME, WIECZNIE CI COS NIE PASUJE I KAZDY PO KOLEI MIAL CIE JUZ DOSC. ZNUDZILO SIE WSZYSTKIM TWOJE PIERDOLENIE I MARUDZENIE WIEC MI PRZYPADL ZASZCZYT WYJEBANIA CIE Z PT.
6. KREC DRAME! KREC! PLACZ KURWA WIECEJ A JA BEDE MIAL JESZCZE WIEKSZA BEKE!

qq co za typ hahahah mozna ze smiechu sie wyjebac hahaha
E U L O G Y

Lokocz

polonezz

i co dalej będziesz się wypierać tego co napisałem ćpunie , plączę o spirit ore i cry ^^  beke se z tego robiłem ćfoku hahaha , tym samym potwierdzasz to ze masz leb 13-letniego gnoja , kurwami tylko potrafisz rzucać zerze 0 !!!  i to kompletne.  kogo to obchodzi ze beke se kręcisz ważne że każdy już teraz wie jaki jesteś naprawdę pajacu zerowy "Eulogy" aka pro BP . hahahah :D

ps. Dzieki ze utrzymujesz moj topic na topie :D pajacu ^^

fas0lka

Oo Semir wstydziłbyś się, zresztą oboje grubo po bandzie jedziecie... wezcie piszcie sobie to na pm a nie osmieszacie sie na forum rotfl.

miou

semir ma w gruncie rzeczy racje, tylko w dosc "bezposredni" sposob to wyraza, a Twoje rzucanie miesem i darcie mordy o to ze masz nie zrestockowana postac poldzer nie brzmialo jak zarty i wkurwialo ludzi, zreszta mowilem Ci to na pm wczesniej, nie zywie jakies urazy i gl w szukaniu CP
miou/redhotchilli

polonezz

ta poldzer robi drame i wszystko gralo dopoki nie bylo tej akcji o ktorej pisalem , robcie flame dalej , trzeba sie jakos wybielic ta ? powiedz ze nie bylo tak jak opisalem to wczesniej ,jestes z nim w cp wiadomo swoj swego zawsze bedzie bronic chodzby mial czy nie racje . zobacz kto zaczął caly flame , zreszta i tak mu przyznasz racje :) . robicie z igly widly , bylo se boxa zrobic , bo przeciez w waszym cp nie można się kłócić musi być cicho jak w kościele , nikt do nikogo nie moze miec pretensji a jak se żartowaliśmy to bylo ok ale jak juz podnioslo sie glos to OUT complete. Ja rowniez nic do nikogo z was nie mam pozatym co napisalem. Uprzedzalem ze nie chce robic gowna na forum pare postow wczesniej , ale nie cpun zdebilaly musi sie uniesc honorem , juz i tak udowodnil ze jest 0 !!!