System certifikatow

Started by agentmullder, November 30, 2010, 09:50:48 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

agentmullder

Witam. Jako, ze nigdy nie gralem na oficjalnych plikach, chcialbym sie zapytac jak sie miewa tutaj (mowie o gracji final) sprawa ze skilami z subowych certyfikatow. Jesli mam celestial + haste + ud z tanka, to czy wszystkie 3 buffy moga mi sie wlaczyc, czy sie wykluczaja i dzialac moze tylko 1?
Bede wdzieczny za odpowiedz osob ktore tutaj juz dluzej graja i sprawdzili to w boju  :D. Pozdrawiam.

k3dar

z tego co pamiętam haste może działać jednocześnie z ud albo celestialem...

Arcain

Quote from: k3dar on November 30, 2010, 12:13:50 PM
z tego co pamiętam haste może działać jednocześnie z ud albo celestialem...

Moge potwierdzic, nie wiem jednak czy dodatkowo moze sie jeszcze odpalic UD czy tez pokrywa sie z celestialem. Warto jednak pamietac, ze te triggery zajmuja pasek buffow co w pewnych sytuacjach moze grozic overbuffem.

agentmullder

aqqvirus

jak tu dziala celka ?

mianowicie jak sie zalaczy to czy jak bije odrazu sie wylancza czy moge z nia te 4s bic ?

Arcain

Na celestialu z cerfyikacji mozesz uzywac skill, bic itd. Nie dzialaja natomiast na Ciebie heale poza hp potkami i bodajze balance life.

Lokocz

haste moze byc razem z ud/celestial
celestial i ud nie moga byc razem, jezeli w trakcie trwania ud opdali sie celestial, to nadpisze ud
jezeli w trakcie trwania celestiala mialoby wlaczyc sie ud, to nie sie nie stanie
podczas celestiala z certyfikacji mozna normalnie uzywac skilli i nie zniknie

aqqvirus

a jakie najlepiej wedlug was certy dla nuka ?

ud/celka zerk  mpow ?

Belzebub

Quote from: aqqvirus on January 05, 2011, 08:14:24 PM
a jakie najlepiej wedlug was certy dla nuka ?

ud/celka zerk  mpow ?

Counter Barrier (enchanter), Counter Spirit (Summoner), Counter Defense (Knight)

aqqvirus

no ale ud z celka sie zmieniaja wiec hmmm coprawda zawsze tak robilem ale jak tu jest z czestotliwoscia zalaczania sie tego ?